Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemek

 

  szellem (kísértet) egy "elhunyt személy testetlen lelke, ami a Földön marad a halál után". Ez a definíció többé-kevésbé megfelel az emberek hiedelmeinek, abban legalábbis mindenképp egyezik velük, hogy valamilyen módon az emberi (állati) lélekhez köti a szellemek létezését. Ahhoz tehát, hogy eldöntsük, léteznek-e szellemek, a lélek létezésének kérdésén keresztül vezet az út. Ha nincs lélek, nem létezhetnek a fenti értelemben vett szellemek sem.

szellem.jpg

 SZELLEMIDÉZÉS (Általános)
(többit lásd menüpont)

ez egy olyan szertartás, amellyel kapcsolatba léphetünk elhuny hozzátartozónkkal vagy egy másik túlvilági lénnyel gyertyák füstölök és különféle csalogató szövegek mormolásával.

 

idezes.jpg

 

A szellemidézés csak nagyon indokolt esetben ajánlott, mert egy halott lelkét, ami a végső nyugalmat keresi, csak úgy indok nélkül megbolygatjuk evvel magunkra haragítva akár életünkkel is fizethetünk. Ha ez megtörtént és a szellem rajtunk maradt kísért, megkeseríti az éltünket. Csak egy kiút marad sötétségből. Ez a kiút az ima és az Isteni hit. Az isteni hit, mert hiszel, abban hogy Isten van Isten meg óv és hiszel abban, hogy az ő segítségét kérve újra mély álomba ringathatod a nem kívánt „árnyékot”.

 Segédeszközök, amelyekkel kapcsolatot teremthetünk:

·         Quija tábla

·         gyertyák

·         rajzok

·         jelek

·         szövegek

Ezekkel már megpróbálhatunk szellemet idézni, de legalább 3 –en legyünk. A táblára egy kicsit kitérnék ez a kivétel ehhez elég 2 ember is, de soha

·         ne kérdezz Istenről

·         Ne kérdezd meg, mikor fogsz meghalni

·         Ne használd a táblát, amikor beteg vagy, vagy nagyon lehangolt, mert könnyebben megszállnak a szellemek

Ha egy szellemek kapcsolatba léptetek a választ mindig meg kell köszönni különben…

Az első quija táblák állítólag koporsófából készültek, Amikor egy quija táblát elégetnek, az sikító hangot ad.

Quija tábla

tablaa.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kguzkdgrjsgha

(jzhjdgts, 2018.05.25 15:41)

klégfgfjklfdkdfjklsdff sdhf éhsdiufsieugfsdufoéaIFDOÉIFGÁADFGÁASDFHÁASDHGSDÁIGHASDGHKFDJVH XJCVHJKHFVHJÉDSGHFIHCVHCJKHGDVCHVJKHSDFAHIGASGHKFDJGHFDGHDFJKGKJGFKJFGFHJGFUKDFHHHHHHHVDJKFGALHFASDLÉIHSDHASGHÁASGÁAHHKLALKHGIORAEOGHSDGH

Jász utca 63

(vivien, 2015.12.03 18:25)

már 3 hete furcsa hangokat hallok és a kutyáim megvadulnak este el kezdenek vadul ugatni
szerintetek van itt valami?
ha igen segítsetek

Re: Jász utca 63

(Eszti, 2018.04.22 12:36)

Az állatok úgy hallottam látják és érzik a szellemeket!

agyfütyi sok.0

(Bifidusz, 2017.12.18 12:42)

Már a fent leírtakban találtam némi logikátlan hibát, szóval először arról írnék egy kicsit. Aztán rátérek az agyfütyis részre, megígérem.
Nem igazán értem, hogy miért van szükség 2-3 emberre az idézésnél, a quija tábla használatához. Mit érek el azzal, ha még rajtam kívül ketten ott ülnek velem? Max annyit, hogy őket is szarba hozhatom, és a "szellem őket is üldözi majd".
Ez a ne kérdezd rész is hülyeség. Egy szellem ugyebár egy elhalálozott emberi lény nem fizikai kivetülése, maradványa. Egy szellem nem ismeri az Istent. Istenről meg ugyebár tudunk mi is annyit, hogy ne kérdezzünk róla. Jó pár dolgot kihagyott a kedves ctrl+c - ctrl+v módszert használó témaíró, sőt, mondhatni a legfontosabbakat. Nem írom le, nézzen mindenki utána.
A választ mindig meg kell köszönni, különben... Különben mi? Szerintem ez az, ami talán a legfontosabb a leírtakban. Csak ugyebár a kedves másoló már nem talált rá más oldalon.

Na akkor az agysokk... Megint csak olvastam itt a hozzászólásokat, és annyi okoskodó flótás van itt, hogy komolyan elmehetnének a Parlamentbe politikusnak. Csakhogy egy fontos dolgot kihagytatok magatokról: a tudásotokat nem tanulásból szereztétek, hanem összeollóztátok a netről, és szégyen, számomra is úgy hogy nem is ismerlek titeket, hogy más hülyeségeivel ékeskedtek, amelyek lehet, sőt, biztosan is, baromságok, kitalációk, feltételezések.
A sorozatokban feltüntetett dolgokat meg hanyagoljuk már, mert kezd unalmassá válni, hogy azt gondoljátok, hogy azért vagytok okosak a spiritizmus témában, mert sorozatokat néztek.
Diána: honnan veszed, hogy a démonok a hajnali órákban 2-4 között mozognak, meg 3-kor a legaktívabbak? Miért? Mi van akkor? Az a baj, hogy nem tudunk reális választ adni a leírt, számotokra ténynek számító feltevésekre. Ha valamit leírunk, akkor azt támasszuk alá. Miből gondolod, hogy a pap jelenléte, vagy isten említése elrémíti a démonokat? Nem hiszem, hogy álltál már szemtől szemben démonnal, hogy ezt tökéletesen tudd. Mi is volt Lucifer? Angyal. Bukott angyal. Kik a démonok? Bukott angyalok. Szerinted megijednek, mert megemlíted az istent vagy a bibliát?
Valaki: te sem hiheted el, hogy a szellemeknek még van kedvük rózsákat tenni az elhagyott szerelmük asztalára, amikor szegények azt sem tudják, hogy mi a pöcs van velük, vagy hol vannak... Az a szöveg, amit bemásoltál Kevinről is csak egy iromány, kitaláció, egy szerelmes írás egy része, semmi több.
Ancakutato: szerintem ne innen jegyzetelj. A többségnek itt fingja sincs, hogy mi fán terem a spiritizmus. Csak a találgatás, az okoskodás megy, meg a butaság. Ha jegyzetelni akarsz, nézz inkább Odaátot. Értelmesebb dolgokat találsz benne, mint itt.
Para: a barátod egy nagyon buta ember lehet. Attól, hogy elképzeled a szellemet, még nem leszel szellemlátó, és nem fogsz szellemeket érzékelni. Akkor sem, ha sok horrort nézel. Akkor is csak a képzeleted játszik veled, semmi több.
Ti olyan szövegeket, tapasztalatoknak nem nevezhető tapasztalatokat írtok le, amelyeknek se füle, se farka. Értelmetlen, logikátlan, gyerek ijesztgetéses duma az egész. Felraktam a sapkám az akasztóra és megmozdult - mert olyan hévvel raktad fel...
Kicsit tájékozódjunk már más oldalakról is, mármint olyan oldalakról, amelyek TÉNYLEG, normálisan foglalkoznak ilyen témákkal. Vagy ne is a neten, hanem olvassunk könyveket baszki...
A gagyi, összeollózott, kitalált történetekre meg a kutya se kíváncsi, vagy csak a hülyék, amiből itt úgy látom van elég sok.

segitség

(Emberek, 2016.04.26 17:26)

Segitenétek mert 12évem eltöltése után a szobámban minden halynalban kb3-kor és valami bűzt érzek és üveghalam mindig más más helyen vann mindig valahól etől félnem kéne?

Re: segitség

(Diána, 2016.06.20 23:06)

Igen! félned kell a démonok hajnali 2-4 órákban mozognak de hajnai 3kor a legaktívabbak , ilyenkor forulj istenhez mindenképp vagy paphoz , ne probáls kersztekkel elűzni mert arra nagyon reagálnak , vagy kérj segítséget , vagy fordulj istenhez és keresd őt

Re: segitség

(Valaki., 2016.07.06 23:56)

Nem kell félned.Szerintem szellemről van szó. Fogd a sót és szórd be az ajtó nyílását és az ablak nyílást. Nem fog többé akváriumot mozgatni. :)

Re: Re: segitség

(Bifidusz, 2017.12.18 11:42)

Persze... A só az jó... Na ne hülyéskedjünk már... Attól, hogy nézed az Odaátot, amiben a Winchester fiúk sóval meg vassal űzik el a szellemeket, még nem leszel spiritiszta hallja kend. Nem a sorozatokból kell megtanulni szellemeket űzni, túró.
Istenem... sok tudatlan marha.

pécs

(kristof, 2017.02.16 07:25)

aki hisz bennük emelje fel a kezét

A barátságos...

(Valaki..., 2016.07.06 23:49)

Emberek...Általában nem minden szellem gonosz.. Volt egy srác Kevin...Udvarolt nekem,nagyon aranyos volt de autóbalesetet szenvedtünk,én túléltem ő nem.Amint beértünk a kórházba meghalt.Amikor hazaengedtek, furcsa dolgok történtek,fura szagok,hangok stb. A temetése után sem maradt abba ez az egész. Kevin felvette velem a kapcsolatot,minden nap egy szál rózsát találtam az asztalon.Pár nappal később felgyulladt a temető,és nem volt rozsa az asztalon.Többször nem volt rózsa az asztalon.

Na figyi!

(Ancakutato, 2015.08.17 16:08)

Én most éppen tanulmányozom a PARANORMÁLIS jelenségeket DE Miközben az oldalt bújom és jegyzetelek Furcsa hangokat hallok .... (néha)
VOLTAK MÁR nem is 1-szer paranormális élményeim
és azt tapasztaltam a leggyakoribbak a fiataloknál AZ árnyak ,szellemek.....
De most a lényeg ezek a furcsa hangok megrémitenek..... mit tegyek??? Ez a képzeletem vagy mi? :(

Re: Na figyi!

(para, 2016.05.16 10:38)

Az egyik barátom mondta ,hogyha pl nem akarsz találkozni szellemmel vagy nagyon félsz úgymond elképzeled és látod magad előtt.De inkább akkor szokott ez valaki előtt megjelenni ha sok horror filmet néz!

Re: Na figyi!

(Diána, 2016.06.20 23:11)

Ezzel én is találkoztam már :// sajnos ez egy elég gyakori eset h ha tanulmányozod őket és sok időt eltöltessz az ilyenekkel akkor magadhoz tudod őket ezzel vonzani, ha félsz tőlük akk inkább probáld csak nagy időközönként kutatni az ilyesmit és közben probál bibliát olvasni is , ne csak őket keresd hanem istent is . Ez nem biztos h segít de nekem ez használt a legjobban

segítség

(sehítség, 2016.04.02 08:23)

A barátom házába meg néha ez ényémbem egy szelem főzz a barátom azt mondta hogy a fazékban a kanál mozog pedig nem volt senle sem velem meg az tőrtént hallotam mintha kerekes széket toltak volna és akkor nem rég volt a nagymamám temetése és a mamám tollo székes

Help!

(Mirandaa, 2014.12.07 15:26)

Amikor az idézési szöveget olvastam, hirtelen hideget éreztem a lábamon. Nagyon megijedtem, ezért kértem az Atya segítséget. Amikor ez megtörtént, akkor a hidfeg is elmúlt, de nem teljesen. Ez mi lehetett? Tényleg megidéztem egy szellemet? Help!

Re: Help!

(Majmocák, 2014.12.26 20:09)

Szia! Nem írtad azt hogy idéztél volna szellemet....
szóval nem. Csak érzékeny a lábad :DDDD

Re: Help!

(JocikA, 2016.02.16 15:20)

Nem biztos hogy szellem volt, meg az se hogy szellemet idéztél, nem mondtad végig az idézőszöveget.

haminoemi3@centrum.sk

(Noemikee22, 2013.09.08 07:01)

én láttam igazi szellemet a saját szobámban.
lefeküdtem az ágyra és elkezdett nyikorogni a szekrényajtó oda néztem és ott volt valami fehér ami elkezdett repülni reggel amikor felkeltem az egyik ruhám eltünt és az egyik pedig véres volt! nagyon féltem de azóta áttettem egy másik szekrénybe a ruháim és anyukám pedig ezt nem is tudja.

Re: haminoemi3@centrum.sk

(domi, 2014.08.26 11:14)

én már sirnék

Re: Re: haminoemi3@centrum.sk

(én, 2015.06.03 20:45)

Inkább gyakoroljátok a helyesírást!