Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

katucika9@freemail.hu

(Katus, 2011.06.26 17:12)

Egyszer a barátnőimmel megnéztük a Bllody Mary c.filmet és "bátorságpróbára" mentünk ,hogy ki meri 5x a tükörbe mondani meztelenül,hogy Bloody Mary...Mert akkor a fil szerint kijön a tükörből és megöl.
Na egyszer poénból fürdés után megcsináltam...
Nem jött ki a tükörből,de elkezdett pislákolni a fény,sötét lett,majd pár másodperc után újra visszakapcsolódott a villany.Egy kicsit megrémültem,majd visszaültem a kádba.Amikor kijöttem,még forró volt,amikor visszaültem,már jég hideg volt.
És erre csak azt tudom mondani,hogy szellemek igenis léteznek.

Re: katucika9@freemail.hu

(segtség!, 2013.05.22 15:01)

én is megidéztem blody maryt a barátnőmmel egy ideig semmi sem volt de utána furcsa dolgok történtek ezt nem mondtam el senkinek de egyszer amikor a barátnőmmel mentünk haza suliból elmondta hogy vele is történnek dolgok mint velem ekkor én is elmondtam és ahogy telik az idő egyre durvább dolgok történnek velünk valaki tudja hogy lehet vissza küldeni

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Husi, 2013.11.24 17:15)

Szia. Milyen furcsa dolgok történnek veled? Ha részletesen elmondod, lehethogy tudnék segíteni. Én is megéltem már ezt-azt, és most már minden tökéletes. Ha van kedved, mesélj róla.

Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Ibolya, 2014.02.07 12:13)

Ha tud valaki az én történetemre adjon magyarázatot. 3 napja történt az eset a férjemmel. Hajnal 1 volt,a férjem feküdt az ágyban-hanyatt-(ez fontos).Egyszer csak fura érzés fogta el,érezte hogy a teste nehezedik bele az ágyba,lemeredt az egész teste,semmijét nem tudta mozgatni, kivéve a szemét,hang nem jött ki a torkán hiába próbált megszólalni.Az ággyal szemben állt egy szekrény amit nemrég vettünk-kb 80 éves-A férjem ránézett a szekrényre és látott engem -tükrözödve a szekrényben-felvenni a felsőmet majd hajlongani benne, aztán rámnézett és látta h alszom,visszanézett még mindig mozogtam.A vér meghült benne.Aztán hirtelen leszállt róla az a vmi és ujra tudott mozogni.Az egész ugy kezdődött h lépteket hallott a padlásról, a férjem előre érezte h vmi rossz fog történni.Mikor megvettük a szekrény azt mondtam a férjemnek h félek tőle, de h létezne e ilyen h egy butor ilyet idézne elő, nem tudom.a pláne az h nem ez volt az első eset, mikor az apjáéknál lakoot többször megesett h éjszaka "ráültek" és ugyanigy leblokkolt. Ráadásul mikor beköltöztek abba a házba teli volt a padlás koporsókkal meg halottas ágyakkal.Azóta félek kimenni sötétbe a konyhába is, egész este alig alszok,hangokat,dübögést hallok.Aki tud segitsen,mi lehet ez?! Apukám tavaly halt meg és nem voltunk vmi jóba vele. Lehet ez szellem vagy démon?? A történet nem kamu, és lehet csak az hiszi el aki ilyet átél, de nem kivánom senkinek.

katucika9@freemail.hu

(segiteni akarok, 2014.02.19 21:45)

Szia nagyon megerintett a torteneted sajnos az en csaladom is atelt mar ilyent es bizton mondhatom hogy a leirtaid alapjan ahol eltek egy gonosz lelek van vagy legalabb is egy ero ami rosszat akar nektek. Megadom az email cimemet nagyon orulnek neki ha reszletesebben leirnad nekem a tortenetedet megprobalok segiteni mert sajnos nekunk is meg kellet oldani egy hasonlo problemat es van benne nemi tapasztalatom azon leszek hogy segitsek varom az emailedet. Az email cimem:jozslak21@freemail.hu

Re: katucika9@freemail.hu

(igazság, 2014.06.06 22:49)

te csak egy storyt akarsz. segiteni lófaszt

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(moncsi, 2014.06.26 11:08)

szia. szellemek igenis léteznek.. szerintem akik ott meghaltak és azert kisertenek titeket

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Őrző, 2014.07.07 11:37)

Igen valóban léteznek, én azonban démonoknak hívnám. Aki meghalt viszont nem jön vissza, ez teljesen bizonyos. A démonoknak rossz szokása felvenni, utánozni az elhunyt hangját alakját.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Klau, 2016.07.06 23:31)

A démonok nem szellemek!!!Csak van aki annak hiszi a gonosz szellemeket....

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Auróra, 2014.08.03 12:22)

Kedves Ibolya! Nagyon sok dolgot éltem át és tudok olyanokat amit más nem! Nem a szekrénnyel van gond hanem ami benne lakik. Sűrgősen vigyék el a házból és semmi képpen se pusztítsátok el a szekrényt. Ez nem játék. Ha kérdésedre lenne nyugodtan írj: agi0521@freemail.hu

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:53)

És mit tud? Írjon már róla kedves Auróra egy internetes könyvet, hagy olvassuk el. De el ne felejtse feltüntetni, hogy honnan szedte össze azokat az információkat.
Biztos vagyok benne, hogy ezzel a névvel, hogy Auróra, maga sem lehet egy komoly ember. Gondolom beosztás szerint várja a naiv embereket egy sötétített szobában, kerek asztallal, üveggömbbel és mély hangon mondogatja a baromságait több ezer forintokért.
Szerintem nem tud semmit, átélni meg bőven nem élt át még annyit sem. Ez is csak egy nagy humbug faszság, semmi több. Az a legnevetségesebb, hogy még el is hiszi, hogy hatalmában áll segíteni másokon, és bűntudat nélkül fogadja el a pénzt, amit a kezébe nyomnak.
Érdekes, hogy csak a szekrényről írt, de szerintem az sokkal rémisztőbb, ha a padlásomon egy csomó koporsót találok. Már ebből látszik, hogy sorrendet nem tud tenni a rémisztő és rémisztőbb között. Nekünk is van ősrégi szekrényünk még nagyapámtól ránk maradva, és szoktam is hallani, hogy mozgolódás van odabent. De tudom, hogy azok csak egerek, mert a kinti garázsban van. Nem a szekrényt kell kidobnia a házaspárnak, hanem ha ilyen rosszak az álmaik és félnek, akkor el kell költözni. Vagy locsolja le a szekrényt egy vödör szentelt vízzel, nem?
Persze jogos a kérdése, hogy nem veszem komolyan, és gúnyolódok. Igen, mert sajnos komolyan nem tudok állni az olyan megnyilvánulásokhoz, mint amit Ön leírt: "szekrény eltávolítás, de NE nyissák ki", "nem játék". Miért? Rászabadul a világra az apokalipszis, ha kinyitják a szekrényt? Abba nem gondol bele, hogy hányszor kinyitották már, amikor a ruháikat vették ki belőle? Vagy csak azért nem jött ki belőle a gonosz, mert nappal volt? Ja, a gonosz nappal alszik, mert éjszaka elfárad, mert végig fent van.
Az írásában sincs semmi logika. Próbál értelmesnek és hozzáértőnek tűnni, közben meg szart sem tud az egészről. Magyarán azt gondolja, hogy profi, mert kiolvasott 3 könyvet, ami ezzel foglalkozik.

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Ritmony, 2014.09.03 12:21)

Szia,elegge ledobbenve olvastam midazt amit leirtal a ferjeddel kapcsolatosan,es azert ez a nagy ledobbenes,mert en is az eletem soran szamtalanszor keresztul megyek ezeken es pont ugyan igy ahogyan leirtad,azt leszamitva,hogy a nallaunk a haloba nincsen regi butor...
Sajnos en is idonkent ujra es ujra keresztul megyek ezeken,es tortentek meg ennel durvabb dolgok is.,minden esetre nekem ilyenkor kiszivja ez energiamat es semmire sem vagyok jo.
A beke legyen veletek !!!

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:16)

szia aniko vagyok szerintem forduj paphoz mert lehet hogy démon van a házba

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(bettike@freemail.hu, 2014.09.20 13:23)

szia egy jo akarod vagyok hallotálmár jehova tanuirol nekemis ök segitettek ugy hogy elkeztem tanulmányozni keresd meg öket de adigis amig ilyenek történek veletek hangosann mond ki Távoztölünk Sátán jehova Segits mert ha az ö nevét hallják atol félnek

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Őrző, 2014.10.16 14:12)

Jehova tanúi a lehető legrosszabb választás!

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 14:11)

Bettike, te találkoztál már Jehova tanúival? Nem, nem arra gondolok, amikor becsöngetnek hozzád, és átadnak egy prospektust, te meg elzavarod őket a picsába.
Tudod, hogy mit ítélnek el? Mindent, ami rossz! A dohányzást, a csúnya beszédet, a csúnya beszédű zenéket és filmeket, az erőszakos filmeket, és még az ilyen könyveket IS, a házasság előtti testi kapcsolatot, és mindent ami ebbe vagy ehhez hozzátartozik! És azt még nem is említettem, hogy amíg nem vagy megkeresztelkedve, és ha fiú vagy, addig még csak a kiszemelt, megkeresztelkedett lány arcára SEM adhatsz puszit, de még a kezét sem foghatod meg!
A tanulmányozással mit érsz el? Elmondják neked a Bibiliában leírtakat a saját gondolataik és tanulmányaik szerint. Kb. ugyanazt, amit kiskorodban hittanon tanultál, csak az ő szájízük szerint.
De ez miben is segít a szellemekkel kapcsolatban? Semmit. Ők miben hisznek? Van Isten, vannak angyalok, vannak démonok, van Sátán. Már ott elcseszted, hogy pont őket jelölted meg a szellemekkel való segítség nyújtásban, hogy náluk nincsenek szellemek. A szeretteik halott teste a koporsóban pihen, míg a lelkük a Mennyekben van és kész. Tehát elbasztad, mert NEM hisznek szellemekben, ezáltal nem is tudnak ebben segíteni.
Ha pedig szellemet láttál, tudod mit mondanak? Azt, hogy az egy démon. Plusz hozzád vágják, hogy imádkozz minden este, mert akkor jobb lesz minden, és a démon majd elmenekül. De nem ilyen faszságokkal, hogy távozz tőlem Sátán, és hasonlók... Azért ennyire ne nevettessük már ki magunkat, és ne csináljunk másból hülyét.
De látod? Itt is az mutatkozik meg, hogy nem ismerjük a dolgokat. Be vagyunk tespedve a tévé meg a számítógép elé, és nézzük a sok baromságot. Inkább utána kellett volna olvasni, mielőtt leírod a hülyeségeidet olyanról, amiről fingod sincs.
Ha tényleg tanulmányoztál volna velük, akkor tudnád ezeket. Én is csak azért tudom, mert volna benne részem TÉNYLEGESEN.

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Benji, 2014.09.29 11:33)

E férjed baját alvási paralízisnek hivják ilyenkor az ember nem tud mást mozgatni csak a szemét és könnyen halucinációk léphetnek fel mivel az agy már valamelyest felébredt de még nincs meg az összeköttetés a vázizmok és az agy között ezért lehetetlen a mozgás.
Ilyenkor sok ember pánikol be és képzeleg.
Ez a kapcsolat az izmok és az agy között pont azért szakad meg alvás közbe hogy ne járjál alva stb.

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(arni, 2016.03.07 21:39)

Koszonom ezt a valaszt mert velem is torten hasonlo esett es nemtudtam hogy miaz

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(constantin90@indamail.hu, 2014.10.07 15:30)

a jw.org-on segítséget tudsz kapni a kérjen bibliatanulmányozást részben. ők tudnak segíteni. tényleg!

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 14:21)

Megint mi köze a mozgó szekrénynek a tanúkhoz? Nem igazán értem az összefüggést.
A tanulmányozásból NEM fogja megtudni, hogy hogyan lehet elűzni a gonoszt a szekrényből, vagy hogy beszögelje-e a szekrény ajtaját, hogy a gonosz ne jöjjön elő soha... Megint csak szarjuk a szöveget, mintha okosak lennénk, de közben zéró a tudásunk az említett témáról. A tanulmányozás lényege az, hogy megismertetik velünk a Bibliát. Kapsz egy kis könyvet, amiben le lesz írva az, hogy hová kerülnek a holtak, mi történik a holtakkal, ki kerül fel a Mennyekbe, ki uralkodik ott, ki a Sátán, kik a démonok, kik az angyalok, miért kell imádkozni, meddig uralkodik a gonosz, hogy fogunk élni, ha legyőzik a gonoszt, és még sorolhatnánk. Tanulmányoztam, volt benne részem, tudom, mert a kezemben tartottam a kis könyvecskét.
De abban rohadtul nem fognak segíteni, hogy hogyan űzz ki egy gonosz lényt a szekrényből, sem a sót, sem a bazsalikomot, sem a pöcsömet nem fogják felajánlani a probléma megoldásának. Csak annyit fognak mondani, hogy az egy démon, de a démonok nem jelennek meg az embernek, szóval csak képzeled az egészet. Hiába erősködsz, hogy az démon, akkor meg fogják magyarázni, hogy mi az amit egy démon okoz. És elmondják a diszkókat, a dohányzást, a gyilkosságot, a háborút, a rablást, a bűnözést és hasonlókat.
Visszatérve, egy tanú nem fog neked odaállni a szekrény elé, és kiűzni a tiszta lelkével abból a gonoszt. Tanácsot meg végképp nem fog adni, mert nem egy atya, aki a Vatikánból lejött hozzád.
Gondolkozzunk már baszdki!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »