Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

agyfasz 2.0

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:38)

Komolyan mondom, hogy a másfél év alatt ide csak a hülyék jönnek írni... Meg azok, akik röhögni akarnak egy jót.
Itt csak olyan történeteknek nem mondható kis szövegek íródnak, amelyekkel a leíró csak be akar vágódni. Egyáltalán nem logikusak, nincs csattanó, nincs alaptörténet, nincs benne semmi rémisztő. De itt egy példa: felmentünk a padlása, ott volt egy szekrény, megmozdult, aztán még egyszer, végül lementünk és elaludtunk. A válaszra közben rájöttem, mert maga a leíró adta meg: megkérdezték tőle, hogy "be vagy szívva?". Tehát a válasz: nem történt semmi, csak az illető aki a padláson ezt "átélte", be volt szívva.
Illik rátok az a mondás, hogy zsák a foltját.
Egy idióta elkezdi, aztán a többi folytatja.
Nem is baj, hogy az ilyenek a médiumokhoz, jósokhoz, vajákosokhoz fordulnak segítségért, húzzanak le titeket jó sok pénzzel. Megérdemlitek a butaságotok miatt.

Olvastam már itt szellemekről, meg démonokról, meg Véres Máriáról (amiről persze még mindig fingotok sincs, hogy ki volt, mely földrészen legenda, hogy kell idézni), fehér ruhás nőkről (aki mellesleg, HA utána olvastatok volna, egy olyan nő szelleme, aki a halott gyermekét siratja), Odaátos Winchester másolatokról, akik sóval akarják elűzni a gonoszt, istenhívőkről és egyéb isten szolgája vagyok típusú majmokról és még sorolhatnám.

Kérdésem a következő: ti nem gondolkoztok? Vagy alapból ilyen sötét emberek vagytok?
Én is ki tudok találni olyan történeteket, amiről el tudom hitetni, hogy megtörtént velem. És akkor én leszek a jani, és mindenki egyből azt fogja majd írni, hogy "velem is megtörtént", "együtt érzek", "segíteni akarok", stb. Nevetséges.
Az a baj, ezt látom én, egy külsős, akivel semmi nem történt még meg, hogy egy emberke leír valamit, és egyből csatlakozik öt másik, akinek hasonló története van, de közben mind tudják, hogy nem történt meg ilyesmi velük, csak leírják, hogy megkapják a napi 2 perc hírnevet. De úgy írják le baszdki, hogy tényleg elhiszik, hogy megtörtént. Szánalmas az ilyen viselkedés.

El akartok menni paphoz? Menjetek, legalább jót nevet az atya, aztán elzavar a picsába. Ez nem Róma, meg nem a Vatikán! Egy magyar pap nincs meghatalmazva azzal, hogy ördögűzést végezzen egy házon. A 7 éves keresztfiam értelmesebb nálatok.

Űzd el Uram a gonoszt és hasonló szövegek: gondoljátok, hogy ezzel meg van oldva? Akkor imádkozz, amikor valamelyik szeretted a kórházban fekszik gyökér! Halálra vagy rémülve, mert a házad recseg meg ropog... Utána kell járni, hogy miből épült, meg hogy hány éves a ház, és mikor lettek cserélve a csövek, meg milyen hőmérséklet és idő van odakint, tudod?

Kár, hogy nem vagyok ennek az oldalnak az adminisztrátora. Úgy kitörölném ezeket az írástudatlanságot, alap intelligenciától mentes írásokat, mint a sicc! Sok buta ember... Az jár ide. Az ilyeneknek ott a Mónika meg az Anikó show. Oda valók vagytok.

Tényleg komolyan mondom, hogy felment az agyvizem ezektől az írásoktól. És még olyan címet mer adni a szerkesztő a témának, hogy "igaz történetek". Legyél szíves átjavítani a következőre: "buta emberek, buta sztorijai".

Re: agyfasz 2.0

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:39)

A kedvencem a segítséget felajánló örök szinglik szövegei... Milyen jogon ajánljátok fel a segítségeteket? Okleveles médiumok vagytok vagy csak simán OKJ-s tanfolyamon végeztétek el a tisztítást? Netán sorozatokból tanultátok a dolgokat? Mert akkor én is elmehetnék olyannak, mint amiknek nevezitek magatokat.
Jaj, és jönnek majd a hozzászólások, hogy mennyire hitetlen vagyok, hisz a levegőt sem látom, mégis létezik. Nem, nem arról van szó, hogy nem hiszek a másik világban, és az ehhez tartozó lények létezésében, csak felnőtt, diplomás fejjel meg tudom különböztetni a valóságot a fantáziától. Másrészt nem csinálok magamból bolondot.
Jósolok én bárkinek hógömbből, és azt mondok, amit hallani szeretne. Nem kell ehhez szellemlátónak lenni. És még vagytok is olyan hülyék, hogy beengeditek ezeket az embereket a házatokba, hogy kántálva végig sétáljon benne valami vizet fröcskölve mindenre. Közben meg ki tudja, hogy mit tesznek zsebre, meg mennyi pénzt kérnek el tőletek.
Időközben rájöttem, hogy miért találták ki a poklot. Na pont az ilyen idióta embereknek.

A történetekről:
Fura az, hogy minden történet akkor esik meg, amikor valami buli van, vagy épp egyedül vagy.
Az nem járt a buta fejetekben, hogy a buliban alkohol és egyéb bódító szerek használata is megtörténik? Igen, ettől bizony lehet képzelődni!
Ha pedig egyedül vagy, az agyad másképp gondolkozik. Próbálod úgy értelmezni a dolgokat, hogy talán van valaki ott veled. Aztán jön a képzelődés. Az árnyékot is embernek látod. Lehet, hogy épp te mozdulsz meg, és azt látod, hogy az árnyék lépett oldalra. Ilyen az agy. Szeret játszani veled. Mit gondoltok, amikor balesetet szenvedsz, miért tűnik úgy, mintha másodpercek alatt lezajlana minden, miközben percek alatt történik? Mert az agyad játszik veled. De írhatnám azt is, amikor fát vágsz, és belecsapsz a baltával a lábadba. Nem érzed a fájdalmat, csak később veszed észre, hogy vérzik. Mi az oka ennek? Az agyad. Ez az épp eszű magyarázat, és nem az, hogy ott van valaki.

Nem igazán tudom elképzelni, hogy rajtam kívül van itt olyan ember, akinek van diplomája. Gondolok itt az írástudatlanságra és egyéb dolgokra. Ha meg van, akkor szégyellje magát, de nagyon, hogy hisz ilyenben.

Összefüggések a leírtak és a válaszok között:
Némelyikőtök olyan választ ad a leíró történetére, hogy önkéntelenül is a homlokomra csaptam.
Még tavaly olvastam, hogy mi a fasz köze van a szelleműzésnek Jehova tanúihoz? Vagy a szentelt víznek a ház megtisztításához? Aki nem érti, az legyen kedves ne írjon baromságokat, mert van egy még nagyobb barom, aki el is hiszi, és meg is csinálja, és ki fogják nevetni, vagy elküldik a picsába.

Kérem, hogyha leírunk egy történetet, vagy bármi ilyen hülyeséget, akár kitalált, akár nem, akár máshonnan másolt, akár saját agyszülemény, akkor kurvára írjunk már helyesen. Az előbb direkt elütöttem egy karaktert, és a gép piros hullámos vonallal nem viccből húzza alá a helytelenül leírt szót. Szerintem ez alap norma és elvárás.
Másrészt, ha tévét nézünk, akkor ne a nyamvadt valóságshowkat és kikérdezős műsorokat nézzük már, ahol az egész szereplő brigádnak annyi foga van, mint a 90 éves nagymamának, hanem normális műsort.
Aki meg szereti az ilyet, vagy bármi paranormálisban volt TÉNYLEGESEN része, az használjon google-t, és keressen rá ismeretterjesztő sorozatokra, legendákra, rémtörténetekre, mert rohadtul sok akad, és ne egy ilyen szutyok oldalra jöjjön érdeklődni, ahol még írni sem tudnak.

A sok idióta meg meg is érdemli, hogy féljen, meg rettegjen. Lehet azért van, mert nem tudtok írni helyesen.

Re bifidusz

(Nomen, 2019.01.06 00:30)

Blödfidusz. a rengeteg joghurtzabálás okán az agyad nem kapott elegendő tápanyagot. Ennek tényét a hozzáböffenésed tartalma tanúsítja. Olyan témához böfögj, amihez esetleg értesz. (Bár kétlem, hogy lenne ilyen témakör....a hozzáállásod a másképp gondolkodók véleményéhez kritikán aluli) Sz@r lehet az életed...küldök egy-két szellemet, esetleg segít...

Re: agyfasz 2.0

(leha, 2019.01.05 20:23)

Kedves F@sz.Nomen est omen....csak meg ne találjon egy gonosz erő....

klau13 XD

(démonvadász, 2013.11.11 18:02)

Mostanában igen furcsa dolgok történtek pl: mikor anyum nem volt itthon akkor valaki a nevemet monta anya hangján meg éjjel fölébredt anyum és látta hogy fellelte valami fekete ízé volt és anyukám érzékeny az ijen halál esetekre.

Re: klau13 XD

(Félix, 2014.04.30 17:53)

Akár milyen hangon is szólítanak, főleg éjjel, ne menj oda a hívó szóra! Maradj a helyeden és kérdez vissza. Vagy inkább mond el magadban egy imát.

Re: klau13 XD

(aniko, 2014.09.06 14:44)

anyukádnak mond meg hogy hivjon ki a házhoz papot és minél elöbb mert ha a neveden szolitanak akor azmár aszt jelenti hogy valami nagyon gonosz van a házban és az elis akar vini téged

Re: Re: klau13 XD

(Nomen, 2019.01.05 20:32)

Ha Anyum hangján szólít "valaki", az csak gonosz lehet?

katucika9@freemail.hu

(Katus, 2011.06.26 17:12)

Egyszer a barátnőimmel megnéztük a Bllody Mary c.filmet és "bátorságpróbára" mentünk ,hogy ki meri 5x a tükörbe mondani meztelenül,hogy Bloody Mary...Mert akkor a fil szerint kijön a tükörből és megöl.
Na egyszer poénból fürdés után megcsináltam...
Nem jött ki a tükörből,de elkezdett pislákolni a fény,sötét lett,majd pár másodperc után újra visszakapcsolódott a villany.Egy kicsit megrémültem,majd visszaültem a kádba.Amikor kijöttem,még forró volt,amikor visszaültem,már jég hideg volt.
És erre csak azt tudom mondani,hogy szellemek igenis léteznek.

Re: katucika9@freemail.hu

(segtség!, 2013.05.22 15:01)

én is megidéztem blody maryt a barátnőmmel egy ideig semmi sem volt de utána furcsa dolgok történtek ezt nem mondtam el senkinek de egyszer amikor a barátnőmmel mentünk haza suliból elmondta hogy vele is történnek dolgok mint velem ekkor én is elmondtam és ahogy telik az idő egyre durvább dolgok történnek velünk valaki tudja hogy lehet vissza küldeni

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Husi, 2013.11.24 17:15)

Szia. Milyen furcsa dolgok történnek veled? Ha részletesen elmondod, lehethogy tudnék segíteni. Én is megéltem már ezt-azt, és most már minden tökéletes. Ha van kedved, mesélj róla.

Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Ibolya, 2014.02.07 12:13)

Ha tud valaki az én történetemre adjon magyarázatot. 3 napja történt az eset a férjemmel. Hajnal 1 volt,a férjem feküdt az ágyban-hanyatt-(ez fontos).Egyszer csak fura érzés fogta el,érezte hogy a teste nehezedik bele az ágyba,lemeredt az egész teste,semmijét nem tudta mozgatni, kivéve a szemét,hang nem jött ki a torkán hiába próbált megszólalni.Az ággyal szemben állt egy szekrény amit nemrég vettünk-kb 80 éves-A férjem ránézett a szekrényre és látott engem -tükrözödve a szekrényben-felvenni a felsőmet majd hajlongani benne, aztán rámnézett és látta h alszom,visszanézett még mindig mozogtam.A vér meghült benne.Aztán hirtelen leszállt róla az a vmi és ujra tudott mozogni.Az egész ugy kezdődött h lépteket hallott a padlásról, a férjem előre érezte h vmi rossz fog történni.Mikor megvettük a szekrény azt mondtam a férjemnek h félek tőle, de h létezne e ilyen h egy butor ilyet idézne elő, nem tudom.a pláne az h nem ez volt az első eset, mikor az apjáéknál lakoot többször megesett h éjszaka "ráültek" és ugyanigy leblokkolt. Ráadásul mikor beköltöztek abba a házba teli volt a padlás koporsókkal meg halottas ágyakkal.Azóta félek kimenni sötétbe a konyhába is, egész este alig alszok,hangokat,dübögést hallok.Aki tud segitsen,mi lehet ez?! Apukám tavaly halt meg és nem voltunk vmi jóba vele. Lehet ez szellem vagy démon?? A történet nem kamu, és lehet csak az hiszi el aki ilyet átél, de nem kivánom senkinek.

katucika9@freemail.hu

(segiteni akarok, 2014.02.19 21:45)

Szia nagyon megerintett a torteneted sajnos az en csaladom is atelt mar ilyent es bizton mondhatom hogy a leirtaid alapjan ahol eltek egy gonosz lelek van vagy legalabb is egy ero ami rosszat akar nektek. Megadom az email cimemet nagyon orulnek neki ha reszletesebben leirnad nekem a tortenetedet megprobalok segiteni mert sajnos nekunk is meg kellet oldani egy hasonlo problemat es van benne nemi tapasztalatom azon leszek hogy segitsek varom az emailedet. Az email cimem:jozslak21@freemail.hu

Re: katucika9@freemail.hu

(igazság, 2014.06.06 22:49)

te csak egy storyt akarsz. segiteni lófaszt

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(moncsi, 2014.06.26 11:08)

szia. szellemek igenis léteznek.. szerintem akik ott meghaltak és azert kisertenek titeket

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Őrző, 2014.07.07 11:37)

Igen valóban léteznek, én azonban démonoknak hívnám. Aki meghalt viszont nem jön vissza, ez teljesen bizonyos. A démonoknak rossz szokása felvenni, utánozni az elhunyt hangját alakját.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Klau, 2016.07.06 23:31)

A démonok nem szellemek!!!Csak van aki annak hiszi a gonosz szellemeket....

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Auróra, 2014.08.03 12:22)

Kedves Ibolya! Nagyon sok dolgot éltem át és tudok olyanokat amit más nem! Nem a szekrénnyel van gond hanem ami benne lakik. Sűrgősen vigyék el a házból és semmi képpen se pusztítsátok el a szekrényt. Ez nem játék. Ha kérdésedre lenne nyugodtan írj: agi0521@freemail.hu

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:53)

És mit tud? Írjon már róla kedves Auróra egy internetes könyvet, hagy olvassuk el. De el ne felejtse feltüntetni, hogy honnan szedte össze azokat az információkat.
Biztos vagyok benne, hogy ezzel a névvel, hogy Auróra, maga sem lehet egy komoly ember. Gondolom beosztás szerint várja a naiv embereket egy sötétített szobában, kerek asztallal, üveggömbbel és mély hangon mondogatja a baromságait több ezer forintokért.
Szerintem nem tud semmit, átélni meg bőven nem élt át még annyit sem. Ez is csak egy nagy humbug faszság, semmi több. Az a legnevetségesebb, hogy még el is hiszi, hogy hatalmában áll segíteni másokon, és bűntudat nélkül fogadja el a pénzt, amit a kezébe nyomnak.
Érdekes, hogy csak a szekrényről írt, de szerintem az sokkal rémisztőbb, ha a padlásomon egy csomó koporsót találok. Már ebből látszik, hogy sorrendet nem tud tenni a rémisztő és rémisztőbb között. Nekünk is van ősrégi szekrényünk még nagyapámtól ránk maradva, és szoktam is hallani, hogy mozgolódás van odabent. De tudom, hogy azok csak egerek, mert a kinti garázsban van. Nem a szekrényt kell kidobnia a házaspárnak, hanem ha ilyen rosszak az álmaik és félnek, akkor el kell költözni. Vagy locsolja le a szekrényt egy vödör szentelt vízzel, nem?
Persze jogos a kérdése, hogy nem veszem komolyan, és gúnyolódok. Igen, mert sajnos komolyan nem tudok állni az olyan megnyilvánulásokhoz, mint amit Ön leírt: "szekrény eltávolítás, de NE nyissák ki", "nem játék". Miért? Rászabadul a világra az apokalipszis, ha kinyitják a szekrényt? Abba nem gondol bele, hogy hányszor kinyitották már, amikor a ruháikat vették ki belőle? Vagy csak azért nem jött ki belőle a gonosz, mert nappal volt? Ja, a gonosz nappal alszik, mert éjszaka elfárad, mert végig fent van.
Az írásában sincs semmi logika. Próbál értelmesnek és hozzáértőnek tűnni, közben meg szart sem tud az egészről. Magyarán azt gondolja, hogy profi, mert kiolvasott 3 könyvet, ami ezzel foglalkozik.

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Ritmony, 2014.09.03 12:21)

Szia,elegge ledobbenve olvastam midazt amit leirtal a ferjeddel kapcsolatosan,es azert ez a nagy ledobbenes,mert en is az eletem soran szamtalanszor keresztul megyek ezeken es pont ugyan igy ahogyan leirtad,azt leszamitva,hogy a nallaunk a haloba nincsen regi butor...
Sajnos en is idonkent ujra es ujra keresztul megyek ezeken,es tortentek meg ennel durvabb dolgok is.,minden esetre nekem ilyenkor kiszivja ez energiamat es semmire sem vagyok jo.
A beke legyen veletek !!!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »