Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tökmindegy

(Valaki, 2013.06.01 15:11)

Ezek a történetek nagyon ijesztőek, velem még semmi ilyesmi nem volt.
Mármint egyszer, de lehet, hogy csak álmodtam. Mindenesetre akkor nagyon élethű volt.
Na szóval: Feküdtem az ágyamban, már sötét volt. Én épp a rossz lelkiismeretemmel rémisztgettem magam (az orrom alá dörgöltem, hogy milyen sokat hazudok), magamban mondogattam is, majd az ágyam fejtámlája felől hallottam, valami olyasmit, hogy: "most elviszlek, végre, végre, VÉGRE!!!!!!!" lehet, sőt biztos, hogy nem ezt, de valami hasonlót. Akkor én elkezdtem könyörögni, hogy "védj meg, védj meg, védj meg!!!" A fejemet forgattam, aztán a többire nem emlékszem. Mindenesetre én élek és virulok, de tudni kell, hogy mindig is féltem a sötétben, azóta meg csak jobban. Persze, én hiszek Istenben, és olyankor ha nagyon félek, akkor is mondogatom, hogy "védj meg, védj meg, védj meg" ami ezután történik, arra meg valahogy sose emlékszem... Biztos ilyenkor alszok el mindig... Mindenesetre elég ijesztő...

Ózd

(szeretem esztit, 2013.05.24 19:28)

kemény

húúú

(Lilla, 2013.05.20 22:29)

Ez a második szöveg borzalmas Istenem :/

néw york

(Pálfi Kis Mária Livia, 2013.03.20 15:06)

Ezek a történetek nagyon durvák én velem is volt már hogy fura hangokat halok és felkapcsolom a villanyt de senki nincs a szobámban és gondoltam hogy csak álmodta de mire reggel fel keltem az összes ruhám szét volt dobálva én aszt hitem hogy a barátom az de aszt monta hogy nem ő volt ettől nagyon meg rémültem ....

bogcsi98@citromail.hu

(London, 2013.02.02 14:44)

Velem is voltak furcsa jelenségek már kicsi koromban is:
Egyszer 3 éves voltam,és a nagyi elment otthonról,én meg otthon maradtam anyuval meg a tesommal.Egyszer látom hogy az ajtó előtt mindig elmegy egy feketeruhás alak.Elkezdtem űvöltözi,hogy MAMA!!MAMA!!!NAGYII!!meg minden anya nem látott ott semit de éreztem hogy az egyik nagyim az..Valószínűleg apumnak az annya volt...aki nagyon szeretett engem......na de ez még csak haggyám volt már ennél ijesztöbb is....

Niki

(Ez Ténleg Igaz megtörténtek:) :), 2013.01.12 17:34)

Na mi van ezen be lehet szarni!

Minegy csak olvasd el!

(Mindegy , 2012.12.29 01:37)

Egyszer a barátnőimmel csináltunk egy videót a szobámban. A videón a kép,a hang és minden tökéletes volt. Csak elkezdtünk hülyéskedni,először csak egymás kezébe adogattuk a telót és úgy vettük a videót.Aztán,hogy mindenki benne legyen a videóban,letettük az asztalra. A hang akkor változott meg érthetetlenné amikor mi pont a hajunkkal szórakoztunk. A háttérben leesett a pulóverem,aztán a videón egy sötétes folt jelent meg. De mi nem vettünk észre semmit sem csak miután megnéztük a videót..Szerintetek ez mitől lehet? Vagy ez normális?

paranormális jelenségek 2.

(Andy, 2012.12.26 17:56)

És,ismeritek azt a történetet,mikor van egy fiú,ki felszáll a 60-akárhányas (legyen 64-es) buszra,és mikor elkezdi írni a naplóját leül mellé egy fiú..Pár percel rá a fiú hangosan elkezd cuppogni,de senki nem hallja,vagy nefigyelnek rá oda,csak ő..A fiú épp észreveszi,hogy lekéne szállni,(gondolja magában,már épp ideje volt).Pár nappal rá,a fiú olvassa az újságot,és azt találja a tartalmában: A 64-ES BUSZ (NEMTOM MIKOR,HÁNY ÓRAKOR,BIZTOS ODA VOLT ÍRVA) HOGY ÜTKÖZÖTT(VALAMIVEL)ÉS AZ OTT ÜLŐ EMBEREK 98%-A ELHUNYT..Nagyon furcsa érzése volt a fiúnak,hisz azon abuszon ült MAJDNEM abban a pillanatban..Namind1,és egy nap az anyukája épp felkeltené fiát,kit holtan talál ágyában,hüvelykujja nélkül..(vagyis valaki nemakarta,hogy végigírja a naplóját..)

paranormális jelenségek 2.

(Andy, 2012.12.26 17:44)

Én úgytudtam,h az a válasza,hogy: " Ember is tud kezet nyalni"..

kuvuki

(c, 2012.06.23 14:08)

Egyik nap megnéztük a paranormal activity film mindegyik részét egymás után nővéremmel és nővérem barátnőjével a szobámba. A 2. rész közepén egyszer csak felhívott valaki felvettem a telefont de csak annyit lehetett hallani hogy valaki bele suttogott kinyomtam. Utána arra lettünk figyelmesek hogy az üveg ajtó magától becsukódott. Na ezután már rendesen be voltam sz*rva. Nézzük tovább a filmet megint felhívott valaki akkor kaparás hangokat lehetett hallani. Mondta nővérem hogy nyugodjak meg valaki csak szivat.. Megint nézzük tovább a filmet, a laptop kikapcsolódott. Nekem a szobám lambériázott és kb olyan 10 percig mást nem lehetett hallani ahogy recseg, ropog. Nem vagyok babonás meg tényleg semmi.. de kicsit meg ilyedtem.

Re: kuvuki

(XD CS, 2012.12.25 08:58)

És mit mondott a nővéred?

az idézés

(vanessza, 2012.10.23 13:09)

Sziasztok a nevem Vanessza.Most elmesélem mi történ velem már vagy úgy 3 éve.Egyszer a barátaimmal össze ültünk és elkezdtünk hülyeségből idézni szellemet,de nem valami jól sült el.Mikor ránéztem az egyik barátnőmre és látom hogy valaki fojtogatja.Ezt senki se látta csak én.Ott állt mögötte és rám nézett aztán eltűnt.A barátnőmnek a nyakán rajta volt annak a szellemnek a kéznyoma.Bevitték a kórházba a barátnőmet.Ezt a napot sohase fogom elfelejteni Ninát vagyis a barátnőmet azóta nem láttam.

new York

(Camilla Sara, 2012.01.01 15:23)

Mahatma Gandhi

was born in 1869 in India.His nationality was Indian.He was a great political leader.
He believed in nonviolence.He wanted his country,India, to be independent and his struggel for independence from the British government was successful.
His non-violent campaign defeated the British.Gandhi died in 1948. An assassin killed him.It was a tragic death for a very great man.


NAme: Mahatma Gandhi
Dates: b.2869 d.1948
nationality: Indian
Work. Politics:non-violence
Achievement : successful struggle for independence

Re: dujváros

(bukta, 2012.10.05 00:42)

Rémségek könyvéből van........

ASDFGHJKLÉÁ

(Gabi, 2012.08.03 10:49)

nekem is bernát hegyi kutyám van és ő is csinált ilyet de őt szerencsére nem akasztották föl

a

(Valaki, 2011.09.27 14:26)

Ez a két lányos történet igaz, bár nem így ebben a formában. Koleszban történt, amikor egyetemista voltam, a szomszéd épületben laktak. Az egyik kenyérért ugrott le a boltba és nem vitt pénzt magával. Ezért ment vissza. A többi úgy volt, ahogy le van írva, mire hazaért a kenyérrel, a lakótársát meggyilkolták. Nem természetfeletti esemény volt, hanem gyilkosság

.....

(bianka, 2012.06.14 14:05)

kirázz a hideg az igaz történetektől szerencsére nem tapasztaltam még hasonlót és remélem ez így is marad

IGAZ

(Réka, 2012.05.04 17:05)

Velem is történt már hasonló jelenség de nekem szerencsére nem gyilkolták meg a kutyámat...
Tegnap kint ültem az erkélyen.Az utcán egy lélek sem volt.Ekkor a kutyám odarohant,az első két lábát feltette a kerítésre és elkezdett ugatni a nagy semmibe.Egy kicsit betojtam mert tudtam hogy a kutyák érzik a szellemek jelenlétét.Ezt máskor is megcsinálta de akkor a kertet ugatta.

Ezt még anyum mesélte nekem:
Mikor fiatal volt,úgy 23 éves éjszaka felébredt.Ránézett az órájára.03:30 volt.Ekkor hirtelen az utcában az összes kutya egyszerre ugatni kezdett,de ekkor sem járt ott senki,és semmi.Másnap reggel lement a konyhába és a nagypapám mondta neki hogy az egyik szomszéduk meghalt.Állítólag a szelleme végigsétált az utcán.A kutyák nagyon jól ismerték de mindig megugatták mikor elment előttük.

Ez a mai napig így van és nem tudok tőle megszabadulni:
Mikor egyedül vagyok otthon mindig hallom hogy jön fel valaki a lépcsőn egyre közelebb és közelebb.Ekkor mindig kinyitom az ajtót,átfutom az egész házat,minden helyiségbe benézek de mégsem találok senkit...


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6