Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lehoczkya1980@gmail.com

(Lehoczky Anna, 2014.11.12 23:18)

Kedves Őrző!

Köszönöm válaszodat! A kiköltözésem után egy fiú lett az új albérlő, aki a barátnőjével költözött be. Ők is rengeteg fura dolgot tapasztaltak -beszéltem velük- de ennyire félelmetes eseményt ők nem éltek át, abban a házban. Mivel ők nem akartak elmenekülni, végül is hívtak egy papot, és ott a házban 12 órán át imádkoztak a ház megtisztításáért. Ám nem sokkal később ők is kiköltöztek....Nem tudom, h sikerült-e a tisztítás, mert a házba azóta senki nem költözött be.

Re: lehoczkya1980@gmail.com

(Őrző, 2014.11.19 09:23)

Kedves Anna!

Fő a rendszeresség! Lehet többször is imádkozni! Tudod, a szabadító imádság nem csak egyszeri alkalomra szól. Ki tudja, milyen szörnyű dolgokat tettek ott.
És az sem ártana, ha olyan katolikus papot hívnak, akinek van tapasztalata.

xDDDD

(valaki, 2014.10.23 17:41)

(Nagyárpi)
Mondogasd elsokszor:D :S

klau13 XD

(démonvadász, 2013.11.11 18:02)

Mostanában igen furcsa dolgok történtek pl: mikor anyum nem volt itthon akkor valaki a nevemet monta anya hangján meg éjjel fölébredt anyum és látta hogy fellelte valami fekete ízé volt és anyukám érzékeny az ijen halál esetekre.

Re: klau13 XD

(Félix, 2014.04.30 17:53)

Akár milyen hangon is szólítanak, főleg éjjel, ne menj oda a hívó szóra! Maradj a helyeden és kérdez vissza. Vagy inkább mond el magadban egy imát.

Re: klau13 XD

(aniko, 2014.09.06 14:44)

anyukádnak mond meg hogy hivjon ki a házhoz papot és minél elöbb mert ha a neveden szolitanak akor azmár aszt jelenti hogy valami nagyon gonosz van a házban és az elis akar vini téged

válasz

(aniko, 2014.09.06 14:36)

aszt ajánlom hivj egy papot mert démon van a házba és az életedbe is kerulhet

ady21

(dika, 2012.11.22 08:25)

sziasztok én ma este aludtam... és valami hajnali2kor megvágta a lábam olyanszinten hogy nem tudok rá állni...fel keltem meg álitotam a vézést és átt néztem az ágyam sehol semmi szuros tárgy... nem tudom mi volt és már ez nem az első eset sokkat holom hogy járkálnak a házba.. sokszor leesnek tárgyak a helyükről a földre... nem tudom mi van a házba de nagyon félek...

Re: ady21

(laura, 2013.04.15 16:44)

a barátnőmet a hónalján vágták meg a héten ugyanígy

Re: ady21

(Félix, 2014.04.30 18:03)

Egy A4 lapra rajzolj fel egy kört és bele egy keresztet. Ezt tedd az éjjeli szekrényedre vagy akár a falra is, valami meg felelő helyre. Ennek védelmező hatása van. Remélem nálad is működni fog.

Re: ady21

(aniko, 2014.09.06 14:32)

aszt ajánlom hogy hivj egy papot mert a házban démonvan és az életedbe is kerulhet

soos.szabina@postafiok.hu

(kis csaj, 2014.09.04 22:10)

sziasztok! velem is törtèntek milliô esetek!el mesèlek 1 et! volt egy èlettàrsam Màtè,4 èvet èltünk együtt.nàllunk rend szerint volt (mèg ott van) egy szellemecske,akinek az volt a szokàsa hogy ki jött a mellettünk lèvô szobàból,vègigcsuszogott(jelezte a jelenlètét) oda jött a fejünkhöz,ès megnézett minket hogy minden rendben van e.utàna vissza eltûnt a szobàba...pàrom nem hitt nekem.volt olyan is,hogy SZÉPEN! megkértem hogy menjen el mert félek tôlle,ès oyankor elment.volt hogy napokig hónapokig nem nèzett rànk...a fô sztori evvel a szellemmel az,hogy pàrom nem hitt nekem,(tudni való ha szidod ôket,csak feldühìted,èn ezt tudtam. xD ) elkezdte szidni.mondtam neki hogy még jobban jol feldühìtef majd meglàtod.csak nevetett.èn meg õt hogy nem fog nevetni ha ràjön igazam van! elmentem gyakorlatra,este 8 körül èrtem haza,és mikor belèpek pàrom mondja hogy alig vàrta hogy haza érjek.elmesèlte hogy a szàmítógèp szèken megmozdult a ruha,megkérdezte hogy ki vagy,adj jelet ha itt vagy.a macskànk mellette feküdt! erre megmozdult a szék,ès le esett a póló rólla.mondta hogy soha többet nem viccelôdik 3s nem szidja! a mostani baràtnôje is 3rzèkeli a jelenlétét,ès ugyan úgy megnézi ôket is!!! tanàcs!! soha ne szidd! 2 ne félj mert abból tàplàlkoznak. amit tegyèl! 1.gyújts meg egy gyertyàt az ott levôèrt(ott ragadt àt nem kelt halottèrt) mondj èrte imàt ès kèrd a jóisten segìtôit hogy vezessèk haza az eltèvett lelket. ha fèlsz a szellemtôl,kèrd meg SZÉPEN HOGY TÀVOZZON.ha keresztet teszel a pàrnàd alà,többet nem megy oda.erre is van esetem..igaz.ha démon,kèrj papot,ès a szertartàs vègéig menj el valameik rokonhoz addig,nehogy bàntódàsa essen a csalàdnak.vannak energia vàmpìrok is..olvasgattam itt esetet ès pont olyannal talàlkoztam,akinek van egu energia vàmpìrja. :'( ne haragudjatok de nem irhatok le sokmindent,de ezek amik vannak azok TÉNYEK nem butasàgok...sziasztok!

nincs

(betty <3, 2014.05.23 09:34)

bazd meg ez gáz

bucsa zrinyi 16/a

(ésik attila, 2014.03.18 21:31)

ez azért nagyon durva ám ez kész félelem

Hülyeség

(laca , 2013.11.29 18:00)

ez hülyeség! a bloodymary egy koktél és amúgyis 1 bolond százat csinál ezt csak kitalálták az összes történet csak kamu!!!

Re: Hülyeség

(Zear001, 2014.02.27 21:02)

Mért írnak ide olyan emberek akik nem is hisznek ebben?
Főleg , hogy ide kérdéseket meg válaszokat kéne feltenni!
Egyáltalán minek jöttök akkor fel ilyen oldalra, ha nem hisztek ezekben a dolgokban?

...

(Lucaa:), 2014.02.08 20:07)

Úgy érzem mintha a házunkba szellemek lennének....Egyszer hugom játéktelefonja , a konyhába volt az asztalon majd reggel arra lettem figyelmes hogy megszolalt elkezdett "zenélni" közben váltott is a dallamon mintha valaki nyomogatná....ezt testvérem is hallotta..szóval nem álmodtam..mikor kimentem a játéktelefon összevolt törve a földön.

do

(MissMeower, 2013.11.04 16:13)

nos ez szerintem badarság.tudom hogy hisztek ebben.én sem tudom mi történik a halál után (valószínűleg semmi.és ez szomorú néha.) de nem is kell.régen én is féltem egyedül az emeleten maradni.néha még most is.én is hallok hangokat, de tudom hogy csak azért mert túlságosan fülelek.semmi megmagyarázhatatlan.az ember képzelete határtalan, az akaratereje viszont nem.az ember nem azért teremtetett meg az evolúció által hogy ilyen badarságokban és képzelgésekben keresse a magyarázatot.érdekesnek érdekesek a sztorik amiket leírtok, de semmi jelentőségük.ha van eszed akkor tudod hogy a képzeleted az egyetlen ami határt tud szabni annak mit látsz és mit nem.ha tudod mit akarsz hallani és látni úgy is lesz.ne legyetek naivak és ne próbálgassátok a szellem stb. idézést.ezzel magatokban és az önérzetetekben tesztek kárt.arról nem is beszélve hogy valaki ezt komolyan veszi és komolyan megsérül mert a szervezete nem bírja az effajta stresszt.ez a véleményem ha tetszik ha nem. :)

csikszereda

(otvos, 2013.09.09 12:22)

s ezek a tortentek honann szarmaznak ?? amugz jok!!!

haminoemi3@centrum.sk

(Noemikee22, 2013.09.08 06:53)

óó apám most már nagyon félek egyedül maradni!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »