Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Beni, 2016.03.14 15:20)

Jó lett és rémisztő!

Fernanda.121@citromail.hu

(Máté Fernanda, 2016.02.07 21:15)

Sziasztok, A történetemet fogom elmondani amit el akkarok mondani. A szobámba voltam nézztem a tv és mikor a tv be a fél oldal ki fehéredet és valami fekete szellem alak ment el, aszt hittem hogy csak reklám vagy ilyesmi de nem mert soha sem volt ilyen. Meginyedtem de gondoltam magamba hogy nem szabad félni mert akkor erősebb lesz a szellem.

Re: Fernanda.121@citromail.hu

(Szellem hittű, 2016.02.11 20:59)

Szia, örülök hogy el mondtad a storyt már velem is ellő fordúlt ilyen és kopogást, Lépteket hallotam utána ez félelmetes de ebben igazad van hogy nem szabad félni mert akkor erősebb lesz a szellem

dööny

(robi, 2016.01.13 20:47)

Jo

blood,2016.01.02 22:10

(Slender man , 2016.01.02 23:18)

En pizsama partit rendeztem a baratnoimmel,amikor mindenki odaert lementunk szellemek, paranormalis dolgok utan kutatni. Amikor elkezdtunk setalni lattunk egy arnyat ami elsuhant melettunk es irto gyorsan elkezdtunk futni es elbujtunk egy haz moge . ott talaltunk egy keresztet a foldon fel vettuk a masik oldalan volt egy kis ver ledoptuk a keresztet es csak futottunk ,futottunk vissza ertunk a hazhoz felmentunk de meg mindig nagyon feltunk. Aztan rank esteledett elmentunk furdeni aztan lefekudtunk. Nem tudtunk elaludni emiatt a paranormalis dolgok miatt,ezert teveztunk.Amikor mindenki aludt a hazban csak mi nem furcsa hangok jottek kintrol mi bebujtunk a takaro ala mikor hallottuk hogy a konyhaban leesett valami.Szonja es Jazmin elaludt Sara es en nem tudtunk es lekepcsoltuk a tevet bebujtunk a takaro ala elkedtunk beszelgetni es hallottuk hogy valaki van a szobaban aki elkezdte kapargatni a lampa burat .Sara is elaludt en maradtam fent egyedul nagyon feltem lassan lehuztam magunkrol a takarot es korbe neztem de senki ismetlem senki nem volt a szobaban aztan megprobaltam enis aludni hatha nekem is mennifog aztan elaludtam mindenki aludt a hazban.Reggellet felkeltem eloszor en leszaltam az agyrol es azt lattam hogy vaki oda hozta nekem a papucsot este vagy valamikor mert en nem az agyunk melle raktam hanem az asztal ala a szobaban mert oda rakta mindenki es senki nem hozhatta oda nekem este mindenki aludt,reggel is mindenki aludt en keltem fel legeloszor,ezert ijedtem meg ojan nagyon hogy ott a papucson.Felkeltettem a lanyokat szonja aludt az agy masik felen leszalt az agyrol es talalt egy bor darabot elkezdtunk sikitani de senki nem hallodta meg a hazban feloltoztunk es lemuntunk . amikor leertunk megkerestuk azt a hazat ahol voltunk megneztuk hogy ott van e valahol a keresz de sehol nem volt nagy. beparaztunk futottunk egy kicsit amikor meglattuk a keresztetk! Nagyon elkeztunk futni amikor Jazmin megbottlott egy fa agban amikor egy kulcsra esett a kulcs hatoldalan us egy kereszt volt felvettuk a kulcsot es vissza futottunk a haz moge gondolkodni hogy mit nyit a kulcs de semmit nem nyitott, ezert haza setaltunk felmentunk es rakarestunk de nem talaltunk semmit erol a kulcs rol.Alanyok haza mentek es a kulcs titka orokre titok marad.

kunhegyes

(zoli, 2015.11.15 15:00)

félelmetes volt nagyon

a fog tündér

(hajnalka, 2015.10.29 21:14)

Az ugy volt hogy váá

a fog tündér

(hajnalka, 2015.10.29 21:13)

Az ugy volt hogy váá

sóshartyán

(pünkösdigergő, 2015.03.05 17:28)

izgalmas történetek ezek

Öskü

(Tóth Zsanett, 2015.04.27 16:55)

Sziasztik!mikor 8 éves voltam akkor rajzoltam egy képet a családomról.A szombámban a szekrényen volt felragasztva.Egyre többet foglalkoztam a paranolmális jelenségekkel.Este lementem a konyhába amikor nem volt otthon senki de valakit láttam . Nagyon megijedtem elkezdtem síkitozni és amikor az ajtóhoz mentem akkor jöttrk meg a szüleim.Megmondam nekik meg is mutadtam de akkor már nem volt ott.Felmentem és a rajzomra a dédimamám képére egy x volt rá rajzolva.Holnap jött a hívás hogy meghalt.Nagyon megrémültem és egybeb szomorú voltam a dédi halála miatt .:(

Re: Öskü

(Anna, 2015.07.26 15:50)

Részvétem!

Re: Öskü

(ancsika, 2015.10.04 21:09)

Ez nem igaz ilyen nincsen

pest

(ancsika, 2015.10.04 21:06)

Sziasztok nekem mindig rosz almaim szokrak lenni

2015. 07. 28

(bettina, 2015.07.28 19:56)

Sziasztok. Volt egy almom amit soha nem fogok elfelejteni! Almomban vigyaztam egy kisbabara (nagyon szeretem a gyerekeket) aztan amikor az anyja erte jott hirtelen elkezdett verezni a gyerek a hasan es meghalt. Nem tudom mennyi ido telt el eljott hozzam az anyja es en adtam neki a baba halotti bizonyitvanyat leultem az agyra a no ram tamadt olyan volt mint akit megszalt egy demon meg akart olni kozben azt kiabalta hogy bosszut all rajtam a babaert.Hirtelen egy korhazba csoppentem futottam be pisztolyal uldoztem valakit valaki pedig velem volt mintha a tarsam lett volna. Bementem egy szobaba es amikor beleptem magamat lattam halottan kikotozve a szemem fel volt akadva es nevettem. A tarsam kiakart szaladni a szobabol de az ajto becsapodott elotte!Ekkor loni akartam de a pisztoly csak kattogott mert nem volt benne golyo! Felkeltem.... Sokkot kaptam percekig csak neztem a sotetben es meg voltam remulve szornyu elmeny volt sajat magamat lattam halottan es sajat magamra vigyorogtam mint az ordog! Nem mertem vissza aludni es nem fogom soha elfelejteni ezt az almot amig elek.

liptod rákoczi u 23

(balog anasztázia, 2015.07.19 18:12)

ÉN 17éves névéremel vagyok egy szobában és mi is halunk északánkét zajokat kopogást és fele kapcsolodik a vilany ez mit jelenthet?

Re: liptod rákoczi u 23

(anett, 2015.07.26 12:38)

Hát lehet egy lélek járt ott valaki meg halt nálatok ?mert nálunk igen

Furcsaság

(Zsombior, 2015.07.09 19:58)

Nekem van egy 14 éves tesóm és egyszobában lakunk.Esténként hallunk zajokat és nem dudjuk mi az.Volt egy macskán, eggyik éjjel rá feküdt a hasamra s másnap reggelegy kés voltahasában.Nem hinnénk, h valaki be jött mert az összes ajtó zárva volt. A késen volt karcolások meg egy felirat a macskánk nevével.

a csatogo szellem

(Balázs és Milán, 2015.06.16 11:52)

lent aludtunk öcsémel ugy kb8 éves voltam.és felkeltem éjszaka. meg az öcsémis és csatogást hallotunk a lépcsön.és utánamégegy ijesztöárnyékotis látunk.öcsém felkelt és ugy éreztem minthavalaki figyelene.nagyon szarvolt fejebmentem aszobámbade. be szartam ott volt egy ember.sikitotam az öcsémfeljöt és öis anya felkelt a szellem eliszkol.és enyi.

a kéz

(Balázs és Milán, 2015.06.15 12:59)

fenn voltunk tesomal és hirtelen egy kéz huzta be az ajtot odamentem rábasztam akezére az ajtot és az öcsém ki. hajolt és egy hörgést hallot nem tom mivolt az.ésmég mostis várom a hörgést.

a szellem aki riogat

(Balázs, 2015.06.15 12:51)

ma esteh fenvoltam a szobámba és ugyéreztem hogy fosos ez a éjszaka és leszalatam hugyozni és be mentem a fözökonyhába utána kijötem mentem volna fel de a fürdöszobában és otegy alak és befostam rohadtul hatetszet akkor még történtek valem ijenek szojatok és irok


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »