Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a fog tündér

(hajnalka, 2015.10.29 21:14)

Az ugy volt hogy váá

a fog tündér

(hajnalka, 2015.10.29 21:13)

Az ugy volt hogy váá

sóshartyán

(pünkösdigergő, 2015.03.05 17:28)

izgalmas történetek ezek

Öskü

(Tóth Zsanett, 2015.04.27 16:55)

Sziasztik!mikor 8 éves voltam akkor rajzoltam egy képet a családomról.A szombámban a szekrényen volt felragasztva.Egyre többet foglalkoztam a paranolmális jelenségekkel.Este lementem a konyhába amikor nem volt otthon senki de valakit láttam . Nagyon megijedtem elkezdtem síkitozni és amikor az ajtóhoz mentem akkor jöttrk meg a szüleim.Megmondam nekik meg is mutadtam de akkor már nem volt ott.Felmentem és a rajzomra a dédimamám képére egy x volt rá rajzolva.Holnap jött a hívás hogy meghalt.Nagyon megrémültem és egybeb szomorú voltam a dédi halála miatt .:(

Re: Öskü

(Anna, 2015.07.26 15:50)

Részvétem!

Re: Öskü

(ancsika, 2015.10.04 21:09)

Ez nem igaz ilyen nincsen

pest

(ancsika, 2015.10.04 21:06)

Sziasztok nekem mindig rosz almaim szokrak lenni

2015. 07. 28

(bettina, 2015.07.28 19:56)

Sziasztok. Volt egy almom amit soha nem fogok elfelejteni! Almomban vigyaztam egy kisbabara (nagyon szeretem a gyerekeket) aztan amikor az anyja erte jott hirtelen elkezdett verezni a gyerek a hasan es meghalt. Nem tudom mennyi ido telt el eljott hozzam az anyja es en adtam neki a baba halotti bizonyitvanyat leultem az agyra a no ram tamadt olyan volt mint akit megszalt egy demon meg akart olni kozben azt kiabalta hogy bosszut all rajtam a babaert.Hirtelen egy korhazba csoppentem futottam be pisztolyal uldoztem valakit valaki pedig velem volt mintha a tarsam lett volna. Bementem egy szobaba es amikor beleptem magamat lattam halottan kikotozve a szemem fel volt akadva es nevettem. A tarsam kiakart szaladni a szobabol de az ajto becsapodott elotte!Ekkor loni akartam de a pisztoly csak kattogott mert nem volt benne golyo! Felkeltem.... Sokkot kaptam percekig csak neztem a sotetben es meg voltam remulve szornyu elmeny volt sajat magamat lattam halottan es sajat magamra vigyorogtam mint az ordog! Nem mertem vissza aludni es nem fogom soha elfelejteni ezt az almot amig elek.

liptod rákoczi u 23

(balog anasztázia, 2015.07.19 18:12)

ÉN 17éves névéremel vagyok egy szobában és mi is halunk északánkét zajokat kopogást és fele kapcsolodik a vilany ez mit jelenthet?

Re: liptod rákoczi u 23

(anett, 2015.07.26 12:38)

Hát lehet egy lélek járt ott valaki meg halt nálatok ?mert nálunk igen

Furcsaság

(Zsombior, 2015.07.09 19:58)

Nekem van egy 14 éves tesóm és egyszobában lakunk.Esténként hallunk zajokat és nem dudjuk mi az.Volt egy macskán, eggyik éjjel rá feküdt a hasamra s másnap reggelegy kés voltahasában.Nem hinnénk, h valaki be jött mert az összes ajtó zárva volt. A késen volt karcolások meg egy felirat a macskánk nevével.

a csatogo szellem

(Balázs és Milán, 2015.06.16 11:52)

lent aludtunk öcsémel ugy kb8 éves voltam.és felkeltem éjszaka. meg az öcsémis és csatogást hallotunk a lépcsön.és utánamégegy ijesztöárnyékotis látunk.öcsém felkelt és ugy éreztem minthavalaki figyelene.nagyon szarvolt fejebmentem aszobámbade. be szartam ott volt egy ember.sikitotam az öcsémfeljöt és öis anya felkelt a szellem eliszkol.és enyi.

a kéz

(Balázs és Milán, 2015.06.15 12:59)

fenn voltunk tesomal és hirtelen egy kéz huzta be az ajtot odamentem rábasztam akezére az ajtot és az öcsém ki. hajolt és egy hörgést hallot nem tom mivolt az.ésmég mostis várom a hörgést.

a szellem aki riogat

(Balázs, 2015.06.15 12:51)

ma esteh fenvoltam a szobámba és ugyéreztem hogy fosos ez a éjszaka és leszalatam hugyozni és be mentem a fözökonyhába utána kijötem mentem volna fel de a fürdöszobában és otegy alak és befostam rohadtul hatetszet akkor még történtek valem ijenek szojatok és irok

leeset a lekvár

(Balázs, 2015.06.15 12:25)

lejötem és pucér voltam és hirtelen a lekvár leset a spejzbol és beszartam onnantudtam hogy léteznek szellemek

p.krisz05@hotmail.hu

(krisz05, 2015.05.30 10:42)

juj

fulokercs fo ut 25

(anasz heni, 2015.01.04 14:45)

gyoooo ez jo

!!!

(Érdekes - megtörtènt !, 2014.12.13 15:34)

Sziasztok
én nem nagyon hittem meg nem is foglalkoztam ezekkel a dolgokkal de lett egy barátom aki lát ilyeneket és otthon voltunk a lakásba amikor ketten voltunk a szobában mondta barátom hogy van itt valaki aztán reggelente lila foltok jöttek ki a combomon először azt hittem beütöttem de mikor nem 1-2 volt már gyanús volt a dolog. És egyik este baratommal beszélgettünk az ágyban és arra lettünk figyelmesek hogy az ajtón valaki dörömböl .....barátom odament az ajtóhoz és kinyitotta de nem volt ott senki...rá 2-3 hétre az unokatesommal aludtam ugyanabban a szobába és ő már aludt én ugyanezt érzékeltem amit a barátommal csak én nem nyitottam ki az ajtót és abbahagyta ( még mielőtt valaki azt gondolná h valaki kopogott ) hozzateszem hogy ketten voltunk otthon. ...naggyábol ennyi [ Ha bárkinek kérdése van szivesen válaszolok ]

lehoczkya1980@gmail.com

(Lehoczky Anna, 2014.10.20 23:43)Sziasztok! Én egy Pest megyei kisváros vallási suliba jártam, még a 2000-es évek elején. Azért, h nem kelljen ingáznom Budapest - és ezen kisváros között naponta, egy 1940-es években épült házat béreltem ki, itt laktam egyedül, bár gyakran aludtak nálam barátok, haverok. imádtam a házat, mert gyönyörű volt, kényelmes, a természeti környezet csodálatos. Kb. 2 hónapja laktam a házban -addig semmi furi nem történt- mígnem egy októberi éjszakán (egészen pontosan 02.18-kor) a szomszéd szobából jövő, iszonyú erős hangzavarra ébredtem. Mintha bútorokat tologattak volna a parkettán, baromi hangos puffogás, dübörgés. Rögtön kiugrottam az ágyból, lámpa felkapcsolása, és azon gondolkoztam, h most mit tegyek???? Kirohanjak a házból vagy kiabáljak segítségért a szobám -vasrácsozott- ablakán át??? a kisvárosnak ezen a részén néhány nyaraló állt, így a szomszédaim többsége csak a nyarakat töltötte itt, esetleg a 7végéket, úgyhogy kizárt, h bárki a közelben legyen egy hétköznap éjjel, és meghallja a kiáltásaimat. attól rettegtem, mi van, ha betörők. Összeszedtem minden bátorságomat, kirohantam a házból, hozzáteszem, h a bejárati ajtó éppen a szomszéd szoba ajtajával szemben volt, vagyis ahhoz,h kijussak a házból, el kellett mennem a "dübörgő" szoba ajtaja előtt. A bejárati ajtó zárva volt....nem volt felfeszítve, az ablak sértetlen.... Egy örökkévalóságnak tűnt, amíg a kulccsal sikerült kinyitnom a bejárati ajtót, de kijutottam....amíg felkelt a Nap, addig kint voltam a kertben. Másnap benéztem a szomszéd szobába, és a komód, ami amúgy a fal mellett állt, a szoba közepén volt, rajta pedig a kis asztal....no komment.... hívtam a rendőröket, persze semmit sem találtak, sem lábnyomok, sem kifeszített ajtózár, semmi.... Azt mondták a rendőrök, h oda, abba a szobába fizikai lény nem juthatott be.....pár nappal később kiköltöztem a házból. Előtte - 2 hónapig- egyszer-egyszer hirtelen megszűnt az áramellátás, és teljes sötétség borult a házra, de soha nem féltem. úgy gondoltam, mindennek van reális oka... Illetve a beköltözésem előtt, amikor vonattal utaztam a nevezett Pest megyei kisvárosba, a vonaton egy idős hölggyel beszélgettem. Nem ismertem, de ez nem volt furcsa, akkor kezdtem a sulit, ott a városkában nem ismertem senkit. A néni kérdezgette hol fogok tanulni, mit . és persze, h hol fogok lakni. Mondtam neki a ház címét. A házszámot ő mondta, legnagyobb megdöbbenésemre és közölte, hogy a '60-as években ő is élt ott a férjével. Közben éppen elérkeztünk egy megállóhoz és a néni közölte, h ő itt most leszáll. Elköszöntünk, mire ő megkérdezte: "Mondja maga hisz a szellemekben?" Közöltem, vele, h nem hiszek a szellemekben és a kérdésén nem is gondolkoztam, egyáltalán nem érdekelt. Egyik fülemen be a másikon ki....De így, a történtek fényében már másképp értékelem a szavait. A nénit azóta nem láttam, egyszer sem....
Ha valaki ezt a sztorit nekem így elmeséli, 100 %, h nem hittem volna el....annyira szürreális, h már-már hihetetlen, ha nem velem történik meg, de megtörtént, és elég nehezen teszem túl magam rajta. Azóta is kísért ennek az októberi éjszakának az emléke....sok év telt el azóta, mégis gyakran álmodom a házzal és azzal, h abban a szobában valami rossz él.

Re: lehoczkya1980@gmail.com

(Őrző, 2014.11.10 10:04)

Kedves Anna!

A legközelebbi katolikus pappal beszélj, és kérj házszentelést!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »