Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: agyfasz 2.0

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:39)

A kedvencem a segítséget felajánló örök szinglik szövegei... Milyen jogon ajánljátok fel a segítségeteket? Okleveles médiumok vagytok vagy csak simán OKJ-s tanfolyamon végeztétek el a tisztítást? Netán sorozatokból tanultátok a dolgokat? Mert akkor én is elmehetnék olyannak, mint amiknek nevezitek magatokat.
Jaj, és jönnek majd a hozzászólások, hogy mennyire hitetlen vagyok, hisz a levegőt sem látom, mégis létezik. Nem, nem arról van szó, hogy nem hiszek a másik világban, és az ehhez tartozó lények létezésében, csak felnőtt, diplomás fejjel meg tudom különböztetni a valóságot a fantáziától. Másrészt nem csinálok magamból bolondot.
Jósolok én bárkinek hógömbből, és azt mondok, amit hallani szeretne. Nem kell ehhez szellemlátónak lenni. És még vagytok is olyan hülyék, hogy beengeditek ezeket az embereket a házatokba, hogy kántálva végig sétáljon benne valami vizet fröcskölve mindenre. Közben meg ki tudja, hogy mit tesznek zsebre, meg mennyi pénzt kérnek el tőletek.
Időközben rájöttem, hogy miért találták ki a poklot. Na pont az ilyen idióta embereknek.

A történetekről:
Fura az, hogy minden történet akkor esik meg, amikor valami buli van, vagy épp egyedül vagy.
Az nem járt a buta fejetekben, hogy a buliban alkohol és egyéb bódító szerek használata is megtörténik? Igen, ettől bizony lehet képzelődni!
Ha pedig egyedül vagy, az agyad másképp gondolkozik. Próbálod úgy értelmezni a dolgokat, hogy talán van valaki ott veled. Aztán jön a képzelődés. Az árnyékot is embernek látod. Lehet, hogy épp te mozdulsz meg, és azt látod, hogy az árnyék lépett oldalra. Ilyen az agy. Szeret játszani veled. Mit gondoltok, amikor balesetet szenvedsz, miért tűnik úgy, mintha másodpercek alatt lezajlana minden, miközben percek alatt történik? Mert az agyad játszik veled. De írhatnám azt is, amikor fát vágsz, és belecsapsz a baltával a lábadba. Nem érzed a fájdalmat, csak később veszed észre, hogy vérzik. Mi az oka ennek? Az agyad. Ez az épp eszű magyarázat, és nem az, hogy ott van valaki.

Nem igazán tudom elképzelni, hogy rajtam kívül van itt olyan ember, akinek van diplomája. Gondolok itt az írástudatlanságra és egyéb dolgokra. Ha meg van, akkor szégyellje magát, de nagyon, hogy hisz ilyenben.

Összefüggések a leírtak és a válaszok között:
Némelyikőtök olyan választ ad a leíró történetére, hogy önkéntelenül is a homlokomra csaptam.
Még tavaly olvastam, hogy mi a fasz köze van a szelleműzésnek Jehova tanúihoz? Vagy a szentelt víznek a ház megtisztításához? Aki nem érti, az legyen kedves ne írjon baromságokat, mert van egy még nagyobb barom, aki el is hiszi, és meg is csinálja, és ki fogják nevetni, vagy elküldik a picsába.

Kérem, hogyha leírunk egy történetet, vagy bármi ilyen hülyeséget, akár kitalált, akár nem, akár máshonnan másolt, akár saját agyszülemény, akkor kurvára írjunk már helyesen. Az előbb direkt elütöttem egy karaktert, és a gép piros hullámos vonallal nem viccből húzza alá a helytelenül leírt szót. Szerintem ez alap norma és elvárás.
Másrészt, ha tévét nézünk, akkor ne a nyamvadt valóságshowkat és kikérdezős műsorokat nézzük már, ahol az egész szereplő brigádnak annyi foga van, mint a 90 éves nagymamának, hanem normális műsort.
Aki meg szereti az ilyet, vagy bármi paranormálisban volt TÉNYLEGESEN része, az használjon google-t, és keressen rá ismeretterjesztő sorozatokra, legendákra, rémtörténetekre, mert rohadtul sok akad, és ne egy ilyen szutyok oldalra jöjjön érdeklődni, ahol még írni sem tudnak.

A sok idióta meg meg is érdemli, hogy féljen, meg rettegjen. Lehet azért van, mert nem tudtok írni helyesen.

Pizsiparty

(Betti és Luca , 2017.05.31 14:27)

Egyszer mikor pizsipartyt tartottunk akkor felmentünk a padlásra. Ott volt egy nagy szekrény amihez volt egy kulcs, és már az megvan pontosan 141 éve. Nagyon féltünk tőle, de az elején nem foglalkoztunk vele.egyszer csak megmozdult és hallottam és szóltam Lucának, de ő hülyének nézett ( beszívtál vagy mi az isten???????? WTF ). Ezután ő is hallotta és már hitt nekem. Közelebb mentünk a szekrényhez, de nagyon be voltunk parázva. Ezután lementünk a padlásról és aludtunk.

Re: Pizsiparty

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:00)

Jól be lehettetek parázva, ha elaludtatok utána. Ez a sztori is minden, csak nem félelmetes...

Szekrény dübörgés

(Ilonka, 2017.08.30 11:59)

Anyum meghalt és éjjel 12óra volt. Még fent voltm és akkorát puffant a szekrény beljese. Mint ha baltával ütötték volna

félelem a sötétségel

(sárközi maja vivien , 2017.02.13 15:15)

siasztok egyszer amikor kicsi voltam és egy másik házban laktunk akkor valami furcsa dolog történt velem. Este volt és valamiért fel akartam kellni,de nem tudtam mert mintha valami ott állt volna de snkit nem láttam mert sötét volt. Nagyon megijedtem ugyanis a szekrény nem lehetett mert az az ágyam végébe volt. Nem tudjátok hogy mi is történt pontosan ?

Ááá

(Betti, 2017.02.12 13:00)

Már mindkettőt hallottam!!

Ez tetszett :D

(EmmaT., 2016.12.27 01:07)

agyfasz (Bifidusz, 2016. 05. 24 14:49)
Hat nekem irtora tetszett a szoveged! En szakadtam a rohogestol! :D

Ui. Sokan azt sem tudjak mirol van szo nem ertem miert "akarnak segiteni". Szerintem ha tenyleg olyan nagy magus lennel nem ilyen web lapokat csinalnal :D Es ez nem azt jelenti hogy ne irjatok le a sztoritokat, hisz valoszinuleg az emberiseg 70%kan van "paranormalis" dolognak betudhato tortenete ahogy nekem is csak nem ertem miert azok akarjak meg mondani mi van akik azt sem tudjak mit mondanak :)

Miskolc

(vanessza, 2016.11.17 15:50)

Ez nagyon hülysség nm igaz marhaság

erdöhorváti.egresut.49

(paqq.csaba, 2016.06.30 17:20)

énis.átéltem.ijet
azágyamon.feküdtem.denemaludtam.töbenisvoltunk.aszobába.aztvetem.észre.hogy.valami.nyomja.amelkasomat.és.két.fekete.kéz.szoritota.anyakamat.nemkaptam.levegöt.nemtutam.megszolalni.kisidömulva.eltünt.kérdeztem.atöbitneme.ök.szorakoztak.hüjének.néztek.denemök

erdöhorváti.egresut.49

(paqq.csaba, 2016.06.30 17:06)

tszots@yahoo.com

(Tamas , 2016.05.28 23:10)

En is meg idezem bloody Maryt lam mi fog torteni mert kivancsi vagyok ra

tszots@yahoo.com

(Tamas , 2016.05.28 20:36)

En is tapasztaltam hasonlot a konyhaban a lapito a kagyloban esett a szekrenyben a polc lesett es ki nyilt a szoba ajtaja

kusszototh@gmail.com

(Niki, 2016.05.25 09:51)

beszarás

Uuuuuuu

(Laura, 2016.04.24 15:58)

Veoem egyszer az történt hogy anyáék kint voltak az udvaron és én is ki akartam menni hozzájuk. És amikor kinyitott az ajtót a tükörbe (az ajtó előtt van a tükör)és mintha azt láttam volna a tükörbe hogy ott áll valami átlátszó ember.
Szerintetek?mi volt?

...

(Beni, 2016.03.14 15:20)

Jó lett és rémisztő!

Fernanda.121@citromail.hu

(Máté Fernanda, 2016.02.07 21:15)

Sziasztok, A történetemet fogom elmondani amit el akkarok mondani. A szobámba voltam nézztem a tv és mikor a tv be a fél oldal ki fehéredet és valami fekete szellem alak ment el, aszt hittem hogy csak reklám vagy ilyesmi de nem mert soha sem volt ilyen. Meginyedtem de gondoltam magamba hogy nem szabad félni mert akkor erősebb lesz a szellem.

Re: Fernanda.121@citromail.hu

(Szellem hittű, 2016.02.11 20:59)

Szia, örülök hogy el mondtad a storyt már velem is ellő fordúlt ilyen és kopogást, Lépteket hallotam utána ez félelmetes de ebben igazad van hogy nem szabad félni mert akkor erősebb lesz a szellem

dööny

(robi, 2016.01.13 20:47)

Jo

blood,2016.01.02 22:10

(Slender man , 2016.01.02 23:18)

En pizsama partit rendeztem a baratnoimmel,amikor mindenki odaert lementunk szellemek, paranormalis dolgok utan kutatni. Amikor elkezdtunk setalni lattunk egy arnyat ami elsuhant melettunk es irto gyorsan elkezdtunk futni es elbujtunk egy haz moge . ott talaltunk egy keresztet a foldon fel vettuk a masik oldalan volt egy kis ver ledoptuk a keresztet es csak futottunk ,futottunk vissza ertunk a hazhoz felmentunk de meg mindig nagyon feltunk. Aztan rank esteledett elmentunk furdeni aztan lefekudtunk. Nem tudtunk elaludni emiatt a paranormalis dolgok miatt,ezert teveztunk.Amikor mindenki aludt a hazban csak mi nem furcsa hangok jottek kintrol mi bebujtunk a takaro ala mikor hallottuk hogy a konyhaban leesett valami.Szonja es Jazmin elaludt Sara es en nem tudtunk es lekepcsoltuk a tevet bebujtunk a takaro ala elkedtunk beszelgetni es hallottuk hogy valaki van a szobaban aki elkezdte kapargatni a lampa burat .Sara is elaludt en maradtam fent egyedul nagyon feltem lassan lehuztam magunkrol a takarot es korbe neztem de senki ismetlem senki nem volt a szobaban aztan megprobaltam enis aludni hatha nekem is mennifog aztan elaludtam mindenki aludt a hazban.Reggellet felkeltem eloszor en leszaltam az agyrol es azt lattam hogy vaki oda hozta nekem a papucsot este vagy valamikor mert en nem az agyunk melle raktam hanem az asztal ala a szobaban mert oda rakta mindenki es senki nem hozhatta oda nekem este mindenki aludt,reggel is mindenki aludt en keltem fel legeloszor,ezert ijedtem meg ojan nagyon hogy ott a papucson.Felkeltettem a lanyokat szonja aludt az agy masik felen leszalt az agyrol es talalt egy bor darabot elkezdtunk sikitani de senki nem hallodta meg a hazban feloltoztunk es lemuntunk . amikor leertunk megkerestuk azt a hazat ahol voltunk megneztuk hogy ott van e valahol a keresz de sehol nem volt nagy. beparaztunk futottunk egy kicsit amikor meglattuk a keresztetk! Nagyon elkeztunk futni amikor Jazmin megbottlott egy fa agban amikor egy kulcsra esett a kulcs hatoldalan us egy kereszt volt felvettuk a kulcsot es vissza futottunk a haz moge gondolkodni hogy mit nyit a kulcs de semmit nem nyitott, ezert haza setaltunk felmentunk es rakarestunk de nem talaltunk semmit erol a kulcs rol.Alanyok haza mentek es a kulcs titka orokre titok marad.

kunhegyes

(zoli, 2015.11.15 15:00)

félelmetes volt nagyon


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »