Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Khalesi, 2016.04.16 21:49)

Üdv Ibolya! Fontos lenne, felvenni a kapcsolatot, tudok segíteni a problémában, ha még nem oldódott meg?!

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Szia, 2016.05.06 13:29)

Én szivesen elbeszélgetnék veled erről. Vegyük fel a kapcsolatot!

Re: katucika9@freemail.hu

(Peti, 2013.10.21 14:52)

Szellemet idézni nagy merészség, főleg tükörből... mert nem biztos h szellemet fogsz idézni, hanem démont, az meg nem kicsi feladat eltüntetni, nagy tapasztalattal és hittel rendelkező mágus vagy pap tudná

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Melcsi, 2014.03.10 14:30)

csak démont tudsz tükörből...a szellem nem tud bántani,akkor sem ha akar.

Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:23)

a szellem is tud bántani föleg ha csak egy jot akrnak szorakozni az egészen nem biztos hogy jo szelem jelenik meg söt ha valaki nem tapasztalt ijen téren anak ajánlom hogy semi képense kezgyen neki semi féle idézésnek mert saját testi épségét kockáztatja

Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Milán, 2016.01.15 23:19)

Ez viszont nagyonis igaz!

agyfasz

(Bifidusz, 2016.05.24 14:49)

Na akkor tisztázzunk már pár dolgot sok okos, mert annyi baromságot olvastam itt, hogy agyfaszt kapok...

Bloody Mary egy legenda. Olyan, mint a Kampókéz. Egy lányt egy állótükör előtt öltek meg, és a lelke a tükörbe költözött, és elvileg ha kimondod HÁROMSZOR (baszod...nem ötször) a nevét, akkor megjelenik a tükörben, és kiszúrja a szemed. EZ a legenda. LEGENDA. Azaz NINCS így.
Mégis milyen durva dolgok történhetnek? Ez nem egy horrorfilm. Csak sajnos az emberiség többsége olyan buta, hogyha valamit tesz, ami a spiritualizmussal és a paranormális dolgokkal kapcsolatos, akkor azt gondolja, hogy ami utána történik, az amiatt történt. Hülyeség. Mindenki a saját sorsának írója. Már ott elcsesztétek, hogy ötször mondtátok ki a nevét, így ha igaz lenne a rémisztgetős gyerekmese, akkor nem jelent volna meg. Másrészt ha egy kicsit utánajárnátok a dolgoknak, akkor tudnátok, hogy Bloody Mary legendája Amerikából származik, és az sem mindegy, hogy MIT MONDASZ a tükör előtt. De akkor ezekszerint ti mind bűnösök vagytok, ha láttátok, megjelent vagy észleltétek, mivel elvileg csak a bűnösöket bántja. Másrészt egyik leírásnál sem olvastam azt, hogy éjfélkor tettétek volna meg az idézést.

Mellesleg imádom az ilyen tudnék segíteni szövegű majmokat... Megmentők...

Ez komoly, hogy Jehova tanúit emlegetitek? Drága emberek, ők ilyennel nem foglalkoznak. Ők kerülik az ilyesmit. Még a diszkókat is, de azokat is, akik dohányoznak. Akkor mégis hogy gondoljátok, hogy felhozzátok őket egy démon vagy szellemidézéssel kapcsolatban? Mielőtt megemlítitek őket, legalább olvassatok utána a dolgoknak. Mellesleg azért emlegetik annyira az istenük, Jehova nevét, mert imádkoznak, beszélnek hozzá, nem azért, hogy elzavarják a démonokat a környezetükből...

Van ez a démon-szellem téma. Kik is a démonok? Mert ahogy látom fogalomzavarban vagyunk. Kezdjük felülről. Lucifer ki volt? Angyal. Mi lett? Bukott angyal = Sátán = a démonok vezére. Kik a démonok? Bukott angyalok, de mások szerint megkínzott emberek lelkei, akik a Pokolra jutottak.
Mellesleg halkan megjegyzem nem lehet sem démont, sem szellemet idézni tükörből, sem tündéreket, sem pokémonokat. Idézni NEM! Ami azt jelenti, hogy átkelni használhatják a tükröket a szellemek, de ez ellen is lehet védekezni.

Szóval kérlek titeket okosok, mielőtt baromságokat állítanánk, olvassunk már utána, és ne folytassuk azt az agyfaszságot, amit az egyik elkezdett, csakhogy együttérezzünk vele... Mert ez se nem jó, nem jelent sem odafigyelést, se semmi mást.

Re: agyfasz

(Geek, 2016.09.29 09:18)

Mélységesen egyetértek!hogy segítene ilyesmiben,aki helyesen sem tud írni.

Re: katucika9@freemail.hu

(TOM, 2012.02.06 15:46)

SZERINTEM NEM

Re: katucika9@freemail.hu

(moncsi, 2014.06.26 11:18)

hogy ha a gonosz van ott akkor egy nagy budosseget erzel.. àteltem egyszer egy ilyet szörnyü volt.. màsnap szentelt vizet es papot hivattam hogy elidezze a gonoszt azota sem lattam és éreztem

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 12:56)

Persze, mert a szentelt víz, meg a pap olyan hatalommal, erővel rendelkezik, hogy képes elűzni a bűzt. Lehet, hogy csak le kellett volna tusolnod...
Az ilyen embereknek, mint te, már van helyük: elmegyógyintézet.

Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:48)

evel job ha nem szorakoztok mert utána meg jön a ösze szarás ércsétek már meg hogy ezek a lények szellemek démonok stb. léteznek atol hogy mi nemlátyuk öket figyelmeztetek mindenkit hogy ha idézis ne szorakozásbol mert ez nem játék aki meg nem fogagya meg a tanácsom az igy járt

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 12:58)

Persze, hogy léteznek. Ha ennyire bízol benne, azt úgy hívják, hogy őrület vagy képzelgés. De ha ilyen magabiztosan hangoztatod, ajánlhatok egy sárga színű házat Gyulán.

Re: katucika9@freemail.hu

(helo, 2011.09.24 22:57)

bele néztem én is a tükörbe igaz nem pucéron:D de semmi nem jött meg semmi nem volt a csajom tolta a sims3 at és nevetett:d ez nagy kamu:d

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(TOM, 2012.02.06 15:43)

IGYVAN

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:28)

az ijen eseményeket csak az tugya átélni akivelmár megtörtént akivel még nem az felse tugya fogni aza baj hogy sokan viccnek veszik és mikor megtörténik veluk akor meg ase tugyák mere szalagyanak ijetségukben

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:53)

ha eszt nagy kamunak tartod 00:00kor meny és áj szembe a tükörel de pislogás nélkul fogsz látni valamit amitöl ösze szarod magad de megne forduj ne is fus el mig elnem megy mert élet veszéjes de csak saját felelöségedre

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(XD CS, 2012.12.25 09:03)

Nem mindenkivel vannak ilyen dolgok!!

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Andy, 2012.12.26 17:49)

Lehet,hogy az volt a hiba benne,hogy nem voltál pucér.. :D

agyfasz 2.0

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 13:38)

Komolyan mondom, hogy a másfél év alatt ide csak a hülyék jönnek írni... Meg azok, akik röhögni akarnak egy jót.
Itt csak olyan történeteknek nem mondható kis szövegek íródnak, amelyekkel a leíró csak be akar vágódni. Egyáltalán nem logikusak, nincs csattanó, nincs alaptörténet, nincs benne semmi rémisztő. De itt egy példa: felmentünk a padlása, ott volt egy szekrény, megmozdult, aztán még egyszer, végül lementünk és elaludtunk. A válaszra közben rájöttem, mert maga a leíró adta meg: megkérdezték tőle, hogy "be vagy szívva?". Tehát a válasz: nem történt semmi, csak az illető aki a padláson ezt "átélte", be volt szívva.
Illik rátok az a mondás, hogy zsák a foltját.
Egy idióta elkezdi, aztán a többi folytatja.
Nem is baj, hogy az ilyenek a médiumokhoz, jósokhoz, vajákosokhoz fordulnak segítségért, húzzanak le titeket jó sok pénzzel. Megérdemlitek a butaságotok miatt.

Olvastam már itt szellemekről, meg démonokról, meg Véres Máriáról (amiről persze még mindig fingotok sincs, hogy ki volt, mely földrészen legenda, hogy kell idézni), fehér ruhás nőkről (aki mellesleg, HA utána olvastatok volna, egy olyan nő szelleme, aki a halott gyermekét siratja), Odaátos Winchester másolatokról, akik sóval akarják elűzni a gonoszt, istenhívőkről és egyéb isten szolgája vagyok típusú majmokról és még sorolhatnám.

Kérdésem a következő: ti nem gondolkoztok? Vagy alapból ilyen sötét emberek vagytok?
Én is ki tudok találni olyan történeteket, amiről el tudom hitetni, hogy megtörtént velem. És akkor én leszek a jani, és mindenki egyből azt fogja majd írni, hogy "velem is megtörtént", "együtt érzek", "segíteni akarok", stb. Nevetséges.
Az a baj, ezt látom én, egy külsős, akivel semmi nem történt még meg, hogy egy emberke leír valamit, és egyből csatlakozik öt másik, akinek hasonló története van, de közben mind tudják, hogy nem történt meg ilyesmi velük, csak leírják, hogy megkapják a napi 2 perc hírnevet. De úgy írják le baszdki, hogy tényleg elhiszik, hogy megtörtént. Szánalmas az ilyen viselkedés.

El akartok menni paphoz? Menjetek, legalább jót nevet az atya, aztán elzavar a picsába. Ez nem Róma, meg nem a Vatikán! Egy magyar pap nincs meghatalmazva azzal, hogy ördögűzést végezzen egy házon. A 7 éves keresztfiam értelmesebb nálatok.

Űzd el Uram a gonoszt és hasonló szövegek: gondoljátok, hogy ezzel meg van oldva? Akkor imádkozz, amikor valamelyik szeretted a kórházban fekszik gyökér! Halálra vagy rémülve, mert a házad recseg meg ropog... Utána kell járni, hogy miből épült, meg hogy hány éves a ház, és mikor lettek cserélve a csövek, meg milyen hőmérséklet és idő van odakint, tudod?

Kár, hogy nem vagyok ennek az oldalnak az adminisztrátora. Úgy kitörölném ezeket az írástudatlanságot, alap intelligenciától mentes írásokat, mint a sicc! Sok buta ember... Az jár ide. Az ilyeneknek ott a Mónika meg az Anikó show. Oda valók vagytok.

Tényleg komolyan mondom, hogy felment az agyvizem ezektől az írásoktól. És még olyan címet mer adni a szerkesztő a témának, hogy "igaz történetek". Legyél szíves átjavítani a következőre: "buta emberek, buta sztorijai".


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »