Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 2.

remiszto.jpg

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki:

Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

megebb.jpg

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy mert randija van. Eszébe jut, h a táskáját benn felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik és nem akarja felébreszteni.Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja h ott a rendőrség. bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:16)

szia aniko vagyok szerintem forduj paphoz mert lehet hogy démon van a házba

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(bettike@freemail.hu, 2014.09.20 13:23)

szia egy jo akarod vagyok hallotálmár jehova tanuirol nekemis ök segitettek ugy hogy elkeztem tanulmányozni keresd meg öket de adigis amig ilyenek történek veletek hangosann mond ki Távoztölünk Sátán jehova Segits mert ha az ö nevét hallják atol félnek

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Őrző, 2014.10.16 14:12)

Jehova tanúi a lehető legrosszabb választás!

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 14:11)

Bettike, te találkoztál már Jehova tanúival? Nem, nem arra gondolok, amikor becsöngetnek hozzád, és átadnak egy prospektust, te meg elzavarod őket a picsába.
Tudod, hogy mit ítélnek el? Mindent, ami rossz! A dohányzást, a csúnya beszédet, a csúnya beszédű zenéket és filmeket, az erőszakos filmeket, és még az ilyen könyveket IS, a házasság előtti testi kapcsolatot, és mindent ami ebbe vagy ehhez hozzátartozik! És azt még nem is említettem, hogy amíg nem vagy megkeresztelkedve, és ha fiú vagy, addig még csak a kiszemelt, megkeresztelkedett lány arcára SEM adhatsz puszit, de még a kezét sem foghatod meg!
A tanulmányozással mit érsz el? Elmondják neked a Bibiliában leírtakat a saját gondolataik és tanulmányaik szerint. Kb. ugyanazt, amit kiskorodban hittanon tanultál, csak az ő szájízük szerint.
De ez miben is segít a szellemekkel kapcsolatban? Semmit. Ők miben hisznek? Van Isten, vannak angyalok, vannak démonok, van Sátán. Már ott elcseszted, hogy pont őket jelölted meg a szellemekkel való segítség nyújtásban, hogy náluk nincsenek szellemek. A szeretteik halott teste a koporsóban pihen, míg a lelkük a Mennyekben van és kész. Tehát elbasztad, mert NEM hisznek szellemekben, ezáltal nem is tudnak ebben segíteni.
Ha pedig szellemet láttál, tudod mit mondanak? Azt, hogy az egy démon. Plusz hozzád vágják, hogy imádkozz minden este, mert akkor jobb lesz minden, és a démon majd elmenekül. De nem ilyen faszságokkal, hogy távozz tőlem Sátán, és hasonlók... Azért ennyire ne nevettessük már ki magunkat, és ne csináljunk másból hülyét.
De látod? Itt is az mutatkozik meg, hogy nem ismerjük a dolgokat. Be vagyunk tespedve a tévé meg a számítógép elé, és nézzük a sok baromságot. Inkább utána kellett volna olvasni, mielőtt leírod a hülyeségeidet olyanról, amiről fingod sincs.
Ha tényleg tanulmányoztál volna velük, akkor tudnád ezeket. Én is csak azért tudom, mert volna benne részem TÉNYLEGESEN.

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Benji, 2014.09.29 11:33)

E férjed baját alvási paralízisnek hivják ilyenkor az ember nem tud mást mozgatni csak a szemét és könnyen halucinációk léphetnek fel mivel az agy már valamelyest felébredt de még nincs meg az összeköttetés a vázizmok és az agy között ezért lehetetlen a mozgás.
Ilyenkor sok ember pánikol be és képzeleg.
Ez a kapcsolat az izmok és az agy között pont azért szakad meg alvás közbe hogy ne járjál alva stb.

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(arni, 2016.03.07 21:39)

Koszonom ezt a valaszt mert velem is torten hasonlo esett es nemtudtam hogy miaz

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(constantin90@indamail.hu, 2014.10.07 15:30)

a jw.org-on segítséget tudsz kapni a kérjen bibliatanulmányozást részben. ők tudnak segíteni. tényleg!

Re: Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 14:21)

Megint mi köze a mozgó szekrénynek a tanúkhoz? Nem igazán értem az összefüggést.
A tanulmányozásból NEM fogja megtudni, hogy hogyan lehet elűzni a gonoszt a szekrényből, vagy hogy beszögelje-e a szekrény ajtaját, hogy a gonosz ne jöjjön elő soha... Megint csak szarjuk a szöveget, mintha okosak lennénk, de közben zéró a tudásunk az említett témáról. A tanulmányozás lényege az, hogy megismertetik velünk a Bibliát. Kapsz egy kis könyvet, amiben le lesz írva az, hogy hová kerülnek a holtak, mi történik a holtakkal, ki kerül fel a Mennyekbe, ki uralkodik ott, ki a Sátán, kik a démonok, kik az angyalok, miért kell imádkozni, meddig uralkodik a gonosz, hogy fogunk élni, ha legyőzik a gonoszt, és még sorolhatnánk. Tanulmányoztam, volt benne részem, tudom, mert a kezemben tartottam a kis könyvecskét.
De abban rohadtul nem fognak segíteni, hogy hogyan űzz ki egy gonosz lényt a szekrényből, sem a sót, sem a bazsalikomot, sem a pöcsömet nem fogják felajánlani a probléma megoldásának. Csak annyit fognak mondani, hogy az egy démon, de a démonok nem jelennek meg az embernek, szóval csak képzeled az egészet. Hiába erősködsz, hogy az démon, akkor meg fogják magyarázni, hogy mi az amit egy démon okoz. És elmondják a diszkókat, a dohányzást, a gyilkosságot, a háborút, a rablást, a bűnözést és hasonlókat.
Visszatérve, egy tanú nem fog neked odaállni a szekrény elé, és kiűzni a tiszta lelkével abból a gonoszt. Tanácsot meg végképp nem fog adni, mert nem egy atya, aki a Vatikánból lejött hozzád.
Gondolkozzunk már baszdki!

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Khalesi, 2016.04.16 21:49)

Üdv Ibolya! Fontos lenne, felvenni a kapcsolatot, tudok segíteni a problémában, ha még nem oldódott meg?!

Re: Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Szia, 2016.05.06 13:29)

Én szivesen elbeszélgetnék veled erről. Vegyük fel a kapcsolatot!

Re: katucika9@freemail.hu

(Peti, 2013.10.21 14:52)

Szellemet idézni nagy merészség, főleg tükörből... mert nem biztos h szellemet fogsz idézni, hanem démont, az meg nem kicsi feladat eltüntetni, nagy tapasztalattal és hittel rendelkező mágus vagy pap tudná

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Melcsi, 2014.03.10 14:30)

csak démont tudsz tükörből...a szellem nem tud bántani,akkor sem ha akar.

Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:23)

a szellem is tud bántani föleg ha csak egy jot akrnak szorakozni az egészen nem biztos hogy jo szelem jelenik meg söt ha valaki nem tapasztalt ijen téren anak ajánlom hogy semi képense kezgyen neki semi féle idézésnek mert saját testi épségét kockáztatja

Re: Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Milán, 2016.01.15 23:19)

Ez viszont nagyonis igaz!

agyfasz

(Bifidusz, 2016.05.24 14:49)

Na akkor tisztázzunk már pár dolgot sok okos, mert annyi baromságot olvastam itt, hogy agyfaszt kapok...

Bloody Mary egy legenda. Olyan, mint a Kampókéz. Egy lányt egy állótükör előtt öltek meg, és a lelke a tükörbe költözött, és elvileg ha kimondod HÁROMSZOR (baszod...nem ötször) a nevét, akkor megjelenik a tükörben, és kiszúrja a szemed. EZ a legenda. LEGENDA. Azaz NINCS így.
Mégis milyen durva dolgok történhetnek? Ez nem egy horrorfilm. Csak sajnos az emberiség többsége olyan buta, hogyha valamit tesz, ami a spiritualizmussal és a paranormális dolgokkal kapcsolatos, akkor azt gondolja, hogy ami utána történik, az amiatt történt. Hülyeség. Mindenki a saját sorsának írója. Már ott elcsesztétek, hogy ötször mondtátok ki a nevét, így ha igaz lenne a rémisztgetős gyerekmese, akkor nem jelent volna meg. Másrészt ha egy kicsit utánajárnátok a dolgoknak, akkor tudnátok, hogy Bloody Mary legendája Amerikából származik, és az sem mindegy, hogy MIT MONDASZ a tükör előtt. De akkor ezekszerint ti mind bűnösök vagytok, ha láttátok, megjelent vagy észleltétek, mivel elvileg csak a bűnösöket bántja. Másrészt egyik leírásnál sem olvastam azt, hogy éjfélkor tettétek volna meg az idézést.

Mellesleg imádom az ilyen tudnék segíteni szövegű majmokat... Megmentők...

Ez komoly, hogy Jehova tanúit emlegetitek? Drága emberek, ők ilyennel nem foglalkoznak. Ők kerülik az ilyesmit. Még a diszkókat is, de azokat is, akik dohányoznak. Akkor mégis hogy gondoljátok, hogy felhozzátok őket egy démon vagy szellemidézéssel kapcsolatban? Mielőtt megemlítitek őket, legalább olvassatok utána a dolgoknak. Mellesleg azért emlegetik annyira az istenük, Jehova nevét, mert imádkoznak, beszélnek hozzá, nem azért, hogy elzavarják a démonokat a környezetükből...

Van ez a démon-szellem téma. Kik is a démonok? Mert ahogy látom fogalomzavarban vagyunk. Kezdjük felülről. Lucifer ki volt? Angyal. Mi lett? Bukott angyal = Sátán = a démonok vezére. Kik a démonok? Bukott angyalok, de mások szerint megkínzott emberek lelkei, akik a Pokolra jutottak.
Mellesleg halkan megjegyzem nem lehet sem démont, sem szellemet idézni tükörből, sem tündéreket, sem pokémonokat. Idézni NEM! Ami azt jelenti, hogy átkelni használhatják a tükröket a szellemek, de ez ellen is lehet védekezni.

Szóval kérlek titeket okosok, mielőtt baromságokat állítanánk, olvassunk már utána, és ne folytassuk azt az agyfaszságot, amit az egyik elkezdett, csakhogy együttérezzünk vele... Mert ez se nem jó, nem jelent sem odafigyelést, se semmi mást.

Re: agyfasz

(Geek, 2016.09.29 09:18)

Mélységesen egyetértek!hogy segítene ilyesmiben,aki helyesen sem tud írni.

Re: katucika9@freemail.hu

(TOM, 2012.02.06 15:46)

SZERINTEM NEM

Re: katucika9@freemail.hu

(moncsi, 2014.06.26 11:18)

hogy ha a gonosz van ott akkor egy nagy budosseget erzel.. àteltem egyszer egy ilyet szörnyü volt.. màsnap szentelt vizet es papot hivattam hogy elidezze a gonoszt azota sem lattam és éreztem

Re: Re: katucika9@freemail.hu

(Bifidusz Bébibogyó, 2017.12.06 12:56)

Persze, mert a szentelt víz, meg a pap olyan hatalommal, erővel rendelkezik, hogy képes elűzni a bűzt. Lehet, hogy csak le kellett volna tusolnod...
Az ilyen embereknek, mint te, már van helyük: elmegyógyintézet.

Re: katucika9@freemail.hu

(aniko, 2014.09.06 14:48)

evel job ha nem szorakoztok mert utána meg jön a ösze szarás ércsétek már meg hogy ezek a lények szellemek démonok stb. léteznek atol hogy mi nemlátyuk öket figyelmeztetek mindenkit hogy ha idézis ne szorakozásbol mert ez nem játék aki meg nem fogagya meg a tanácsom az igy járt


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »