Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Termék teszt, tapasztalatok, értékelések és vélemények

(AmeliaLoch, 2018.11.17 18:12)

Annak ellenére, hogy én vagyok ellentétes, hogy a kifejezés csak egyetlen tabletta. A házastárs, én meg nagy előnnyel jár a Chocolate Slim, hogy összpontosítson. Olvass tovább: . Chocolate Slim tapasztalatok. Chocolate Slim működik, nagyon gyorsan, hogy képes arra, hogy a túlzott súlya. Ez a rendszer tapasztalatok használja a különleges módszer, ami gyorsítja az anyagcserét, a szervezet, valamint növeli a hőtermelés annak érdekében, hogy megszabadulj el a felesleges zsírt a szervezetben. <a href=http://infazavr.org/magyarorszag>ilyen.</a> Bioterin teljes ára 19400 FT. De jelenleg kedvezményesen lehet hozzá jutni a termékhez Bioretin vásárolható 9700 FT, az ár országonként eltérhet. Készítmény előnyei azonos fiatalító szerekkel szemben. Fejlesztés átment klinikai tesztelésen: tesztelésen részt vevő nők 85% rögtön a kezelés után érezték krém fiatalító hatását.

Ismeretlen

(Ismeretlen, 2018.11.06 21:31)

Sziasztok nem akartam el mondani mert kinevettetek volna de mostmár mindegy el mondom történjen bármi.Rájöttünk hogy ez nem szellem ami folyton kísért,hanem egy démon.Tudom fura de ez így igaz.Onnan tudjuk hogy démon mert a kezemen mindíg foltok jellennek meg de aztán mindíg eltűnik.Meg nagyon csúnya rémisztő árnyakat látok minden este,de nem csak este majdnem mindíg.Nagyon büdös szokott lenni hirtelen és egyszer nem emlékeztem semmire a fiuk mondták hogy én nem én voltam valamék nap.Szerintem meg akar szállni.Kérlek írjatok ha tudtok egy démoűzőt,téleg komolyan.

Ismeretlen

(Ismeretlen, 2018.11.06 21:20)

Sziasztok este hüjültünk a haverokkal és azt terveztü szellemet idézünk.Nem féltünk anyyira mert tudtuk hogy semmi nem igaz hisz szellemek nem léteznek.Aztán olyan furcsa dolgok történtek hogy az valami borzalom.És aztán úgy éerzem mintha valaki mindíg követne és várna rám de nem barátságosan.

Miért csak az én szobámba akar bejönni?

(Nóri, 2018.01.18 00:08)

Majdnem minden nap, néha minden napos vmikor egy ideig eltűnik. Minden este vmikor kora reggel is...na szóval bent vagyok a szobámban és az ajtóm csukva van, mint most is most rászántam magam, hogy feljöjjek erre az oldalra és leírjam hogy megint ki akartam nyitni az ajtóm láttam és hallottam, hogy mozog a kilincse az ajtómnak. Ez a szellem vmiért ebbe a szobába be akar jutni, de sosem tudja kinyitni az ajtóm csak a kilincset mozgatja meg, nem vagyok egy félős, de most ijedt vagyok egy kicsit, mert kb nagyon szomjas vagyok és ki kéne mennem inni meg még pisilni már ezt is beleírom, de a legjobban az idegesít, hogy mit akar a szellem itt bent már azt is üzentem neki gyere be, de nem jött. Most pár perce megint mozgott a kilincs és akkor nyissak ajtót neki? Vagy mit csináljak? Újabban egy ideje jó régebben is különös rémálmok gyötörtek. Éppen amíg ezt most írom sokszor kiráz a hideg. De a többi kilincset nem szoktam hallani csak a szobámét, segítsetek vmit, ha tudtok üzenjetek mi olyan fontos itt neki? Én? Pár éve ebben a házban már voltak különös zajok, de azok már elmúltak. Köszönöm szépen ja és még vmi erről, amit írtam most egyszer arra keltem fel, hogy a kilincsemet vmi nagyon rángatta és amikor már felnéztem abbahagyta, de ez csak egy alkalom volt, de ez már régebben volt. Csoda hogy még tudok itt aludni ebben a szobában már volt durvább is most lehet hülyének néztek, de behoztam egy nagy fakeresztet és azóta itt a szobába nagyon ritkán van vmi zaj vagy hang, de anyu a múltkor itt aludt, mert én a barátomnál voltam és még le sem tette a a párnára a fejét, vki a sarokból szólt hozzá, hogy anya? hát most nagyon ráz a hideg, de azért is leírtam már éjfél is elmúlt. Hát köszönöm, hogy leírhattam és elolvassátok, ja és ha tudtok írjatok vmit ti is vagytok hasonló helyzetbe? na sziasztok puszi :)

Pista uccca 2

(Tesø, 2017.11.13 11:22)

Heloszija en egy nagyon ilyeszto horror hazba elek es minden napmtortenik vlm valami. Minden kovetkezmeny nelkul ramborul a polc es kibaszott budos vagyok

Re: Pista uccca 2

(Bifidusz, 2017.12.20 09:50)

Fürdeni kéne, baszki...

Èrd

(Juhaszkinga, 2017.03.31 16:45)

Szeretnèk egy fotòt elküldeni olyannak aki èrt hozzá kèrni szeretnèk egy tel számot

Re: Èrd

(félős csaj, 2017.04.18 13:18)

te hallod ez nem sexy lédy hogy itt majd pasizgatunk ez rémtörténet oldal fel tetszett fogni a kis agyacskájával?????

Re: Èrd

(Juhász kinga, 2017.05.18 21:04)

SZIA. 11 ÉVES KOROM ÓTA FOGLALKOZOM EZOTÉRIÁVAL! MOST 39 VAGYOK. SOK EMBERNEK SEGÍTETTEM ! KÜLD A KÉPET MEGNÉZEM! A FACÉN MEGTALÁLSZ! PALKÓ GYÖNGYI GYÖNGYVIRÁG

Re: Re: Èrd

(Bébibogyó, 2017.12.06 12:46)

11 évesen ezotériával? :S 70-es évek vége... Mondjuk elhiszem. Gondolom egyedülálló. Inkább valami rendes állást nézett volna ki magának. Kíváncsi lennék, hogy az a rengeteg ember mennyit fizetett Önnek a hülyeségekért, amelyeket a "szakkönyvekből" tanult meg.

Re: Èrd

(Juhász kinga, 2017.05.18 21:05)

SZIA. 11 ÉVES KOROM ÓTA FOGLALKOZOM EZOTÉRIÁVAL! MOST 39 VAGYOK. SOK EMBERNEK SEGÍTETTEM ! KÜLD A KÉPET MEGNÉZEM! A FACÉN MEGTALÁLSZ! PALKÓ GYÖNGYI GYÖNGYVIRÁG

Re: Re: Èrd

(kinga , 2017.07.07 06:33)

Szia biszti
Farkas regina jázmin vagyok..☺☺☺☺

Re: Kovacs

(Dorottya, 2017.06.03 16:47)

sziatok enisz todok módjai történeteket van Bene igazság én todok szegiteni

Tölgyfa utca 3

(Rekett nagy Dóra, 2017.07.17 13:01)

Én mit dora hiszek a szelemekben és beszéltem is vele fura volt de el voltok . és ugye elmotam hogy valaki itt meghalt és azota kisért engem és nem tudum hogy mit csináljak egyszer egy este fura hangokat, hallotam,és futugatot asztán aba hagyta enyi volt de volt más is, egyszer mentem fésüködni és elfurdultam aztán oda mentem és rám ugrut a szellem sikitot gyorsan be fututam a szobába aztán valamiért aba hagyta enyi volt Sziasztok soha ne legyetek egyedül Sziasztok? !!!!!!!

Re: Tölgyfa utca 3

(Bébibogyó, 2017.12.06 12:42)

Talán azért akaszkodott rád az a szellem, mert tudja, hogy nem tudsz helyesen írni.

Budapest 10ker

(Vickykehh, 2017.08.08 15:53)

Sziasztok,Viki vagyok sok mindent tapasztaltam ezen téren és szeretném felbivni a figyelmeteket arra hogy SOHA de SOHA semmmilyen körülmények között NE josoljatok vagy idézzetek mert egy egyfajta átok ami heted iziglen sunt ahogy idézel felveszed a kapcsolatott az ördöggel!!és valoszinüleg rosz és ijesztő dolgok fognak történni!!!a helyszinen marad onanntol kezdve helyhez kötött lessz és ne feledjétek az ördóg pusztit és rombol!!az ember és Isten ellensége!!!!!sziasztok

Re: Budapest 10ker

(Bébibogyó, 2017.12.06 12:40)

Úgy érzem, hogy te is valami istenhívő, istenfélő ember lehetsz Viki, de amit leírtál, abban értelem nincs. A jósolás mióta hoz rossz szellemeket, gonosz lényeket az emberre? A jóslás csak egy ál-dolog, amivel a nagytudású, humbug emberek elhitetik másokkal, hogy ők a jövőbe látnak, közben meg tízezreket csalnak ki az ember zsebéből. Hogyhogy nem nyerte meg még egy jós sem a lottót? Ha annyira nagy médium, hogyhogy nem jósolta meg a lottószámokat?
Az idézés az más téma, valaki hisz benne, valaki nem. De tegyük fel, hogy bejön az idézés. Ültő helyemben biztos vagyok benne, hogy maga a Sátán neked nem fog megjelenni. Miért tenné? Mert Viki hívja? Ugyan kérlek...
Másrészt ha helyhez kötött az idézett gonosz, akkor meg mit kell félni? Bemész valami elhagyott épületbe, megidézed ott, aztán ha bejött, ha nem jött, szépen hazamész.
Amellett, hogy írni nem tudsz, logikusan következtetni sem.

Olympos

(KRATOS , 2017.11.21 13:57)

Egy szállodában dolgoztam, mikor a következők történtek. :
Egyik éjszaka kimentem a bejárati ajtóhoz cigarettázni. Tudni kell, hogy a szálloda belső udvarán nincs közvilágítás, az épületen belül is csak annyi áram volt ami a hűtőt és a tv-t elvitte.
Tehát full sötét és csak a cigim parazsát láttam.
A szálloda 240 szobás plusz egy hatalmas telek, rajta egy üres kocsmaépület, üvegház és egy tizemeletes épület. Ezek egytől egyig le voltak zárva. Tehát tök sötét és cigizek az ajtó előtt.
De volt az a fura érzés, mintha valaki vagy valami jönne feléd. És egyre jobban éreztem, és mintha gyorsabban is jött volna, és volt az a pillanat mint amikor eppenhogy átérsz egy autó előtt.... Magamra zártam az ajtót, amilyen gyorsan csak lehetett. Igen ám de emberből vagyok, elkezdtem spannolni magam, hogy mi van ha bejött? Kiszaladtam az utcára a közeli buszmegállóban aludtam aznap éjjel.
Annak ellenére szerettem azt a helyet, mert nagyon szép helyen volt. Egyik nap. Találtam egy ajtót, amit nagyon vastag és hosszú csavarokkal rögzítettek, de volt benne vagy ötven darab. Ráértem, hát kiszedegettem őket. És amit ott találtam kicsit ijesztő volt.
Egy hosszú lépcsőn kellett lemenni, és találtam ruhákat a földön és egy falat amiből lancokon lógott két bilincs. Na mondom szép. Nyolcvanas évekbeli újságot székek asztal.... Valahogy fura volt az egész. Kimentem onnan, telt múlt a nap, mikor is wljött az éjszaka. Valamit néztem a tv-ben, hát persze hogy elbólintottam rajta. Valamiért felkeltem, talán hogy ragyujtsak, és a tv fölé néztem. Abban a pillanatban a fejem felől egy olyan zajt hallottam, mintha egy vasszekrényt a földhöz vágtak volna, ennek következtében ahova néztem, ott lepotyogott a vakolat is. Nem vagyok egy beszari gyerek, mondom felmegyek megnézem, pedig a felső emelet régen étkező volt most egy üres platz. Sehol semmi. Ott fenn vártam a hajnalt és areggelt de semmi nem történt addig.
Ugyanebben az épületben, napközben hallottuk, hogy valamelyik,l ajtót csapkodja a szél. Más megoldás nem volt, cipőfűzővel és falba vert hajlított csavarral oldottuk meg. Minden órában járőrözés volt, de akárhányszor arra jártunk, a cipőfűző, pár méterre az ajtó előtt hevert. Nem mondom hog, hűha, de azért na. Elgondolkodtató.
És a legdurvább és több kolléga fel is mondott emiatt : egy éjjel néztem a tv-t. Elbobiskoltam, és a hang a fülembe mondta, hogy téged nem zavar, hogy sistereg a tv?
Azonnal kinyitottam a szemem, és tudom hogy nem álmodtam, éreztem a lehelletet a fülemben. Szégyen vagy nem, nem fordultam meg egyszerre, csak hangosan mondtam hogy ne tegyen hülyeséget és hogy szép lassan meg fogok fordulni beszéljünk. Mivel nem jött válasz, előkaptam az övemből a késem és nagyon gyorsan megfordultam. Semmi. Az ég világon sehol semmi és senki. Másnap reggel elmeseltem a kollégámnak, és meglepett amit mondott.
Ugyanis ő rendszerint az épületen kívül tölti az éjszakát mert elviselhetetlen ami ott benn van. És hogy aki helyett vagyok az azért mondott fel mert ő sem bírta tovább.

Pista uccca 2

(Tesø, 2017.11.13 11:21)

Heloszija en egy nagyon ilyeszto horror hazba elek es minden napmtortenik vlm valami. Minden kovetkezmeny nelkul ramborul a polc es kibaszott budos vagyok

Brigiiiiiiiii

(Brigi, 2017.10.09 18:40)

Sziasztok!
Szeretnem veletek megosztani az en kis tortenetemet eleg sok paranormalis eset tortent velem mar, de szeretnek nektek egyet a sok kozul leirni ..Anyukammal elek ,mamam 4eve halt meg de regen o is velunk lakott.Tavaly nyáron az egyik este mondta anyukam hogy reggel koran megy dolgozni es megkert hogy csinaljam mar meg a hazimunkat .Termeszetesen ,mondtam neki. (Azt hozza kell tenni hogy anyukam nagyon hasonlit mamira .)Reggel 9kor felkeltem felultem es raneztem az orara (jobbra van az ora)aztan balra neztem es lattam hogy anya a labamnal ul az agy sarkan hattal nekem az eszembe sem jutott hogy esetleg valaki mas lenne vagy valami .A mama pizsamaja volt rajta az arcat nem lattam .Kerdeztem tole hogy mit csinal? Nem ment dolgozni?Azt mondta aludjak vissza nyugodtan ma nem kell menni ...Ahogy o ezt kimondta en becsuktam a szemem ,majd kb15 mp mulva kinyitottam es mellem fekudt a parnat a fejere huzta .. Nem is nagyon erdekelt olyan komas voltam en szepen elaludtam ...Hatalmas kiabálásra keltem fel ...gyorsan kipattantam az agybol hat anyu kiabalt hogy 11ora es en meg agyban vagyok egy percre megfagytam es remulten probaltam neki elmondani mi tortent de azt mondta nekem biztos almodtam .Probaltam magam nyugtatni de ezutan jott a java ...Anyukamnak szokasa hogy a mobiljat nem viszi magaval a munkahelyre .Aztan delutan csogott a telefonja a sogora volt, es mondta neki hogy hivta ma vagy 6x jol megszivatta ...Mondta anya hogy nem volt nala a telefon .Mondta neki a sogora hogy fel9kor es 9kor is hivta , felvette a telefont egy idegen ferfi torz hanggal idegen nyelven halandzsazott neki azt hitte szorakozunk vele .anyukam arcan lattam a dobbenetet ,mondta a sogor hogy nezze meg a hivasnaplot es igy is tette .8:39kor 30mpt beszeltek (ram volt zarva az ajto) nem jott be senki ,es lattam amit lattam .. Azota folyamatosan tortennek a dolgok ... Ha van olyan ember aki tudna segiteni az nagyon jo lenne ! :/


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »