Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hmm

(Evelin, 2016.02.07 00:47)

Szia Dàniel ! Èn erröl a csengetèsröl hallottam. Olyasmit hogy valakid meghal. De ez csak mendemonda Mert Ott szag nincs hozzà. Ne haragudj a helyesìràsomèrt. Nem jò az IPod .

Nem tudom mi ez.

(Dániel, 2016.02.06 16:10)

Bocsánat hogy igy abba hagytam de csengetek megint es ki futott ám gyorsan...de most az egyik szomszédom volt...na ott tartottam bejotem es lefeküdtem egy darabig nagyon büdös volt kinyitottam az ablakot is de ugyan olyan büdös volt de mikor kinyitottam az ablakot akkor megszedultem.... a masik dolog...hogy letettem a telomat es még nem küldtem el az üzit...de mire visszajöttem el volt küldve...

A legijesztőbb történetem

(Betti, 2016.02.05 16:07)

Sziasztok! Egyik este nagyon későn feküdtem le kb. Úgy hajnal 2 körül de nem voltam álmos. A falat bámultam nem bírtam elaudni. Láttam a világító órámat. Fél három, három. Háromkor elaludta de rá egy fél órára felébredtem a hideg miatt. Az ablakom nyitva volt!!! Nagyon megijedtem kirohantam a szobámból az előszobába. Ott megbotlottam a macskámban Cirmiben és elestem. Amikor felnéztem két vérvörös szemet láttam a falon de nem a macskáé volt az övé zöld. Nem tudtam felkelni mert annyira megijedtem. Elaludtam a padlón. Onnan tudom hogy ez nem álom volt mert reggel is ott ébredtem. Ez téli szünetben volt azóta nem volt hasonló. De azért még mindig nem merek elaludni éjfél után.

Vajon mi lehet ez

(Evelin, 2016.02.03 23:37)

Sziasztok. Egy ève körülbelül mi is idèztünk szellemet quaja tàblàn a baràtnömmel. Fel vettük videòra . Ès zöld gömb volt làthatò ahogy repked. A szellemidèzès olyan tèren nem sikerült hogy megmoudult volna a Fa kis hàromszögecske. De Ami a videón volt elèg volt. Vagy mègsem. Dolgozni jàrtam nappal nem is voltam otthon szinte. De a pàrom mindig mondta csapodik a kukatetö, meg à porcelànok zörögbek a szekrènyen. Ès mintha jàrkàlnànak . A kutya nem Volt èletvidàm. Othon voltam szabadsàgon . Ès èn is èrzèkeltem ezeket. De aztàn egy èjjel arra Keltem fel mintha a lepedö alatt valami lebegne . Ledermedtem èreztem . A làbambàl. Felkelltettem a pàrom, nemtudom honnan vettem ennyi eröt magamon . A takarò leesett a làbamra vissza. A pàrom persze visszaaludt nem èrdekelte . Utàna ènis elaludtam. Elköltöztünk magyarorszàgròl. Azòta semmi . Hiszem vannak , jobb nem zaklatni öket. Azòta angyal imàdò vagyok . Mert nagyon rossz közèrzetem Volt akkoribban. Ès ISTEN az tènyleg rengeteg eröt kèpes adni. Èn is hallottam màr sokfèle storykat. Nem hiszem bolondok lennènk . Szerintem örüljek ennyivel megusztam. Kis utòrezgèssel .

hárshegy

(Danyi Sanyikaa, 2016.02.01 12:01)

tűzoltó utca 33/B

(Balogh levente, 2016.02.01 12:00)

??

(valaki , 2016.01.23 09:48)

dikk hagyma xd

valami

(krisztian , 2016.01.21 18:21)

:-(

pé8

(p89ép8, 2016.01.20 10:29)

9p8é9éluijkl9öp

A szellemek köztünk vannak

(Zsófi, 2016.01.05 19:45)

Ezt a történetet a nővérem mesélte. Már több, mint 3 éve járnak a barátjával és kb már 1 éve együtt laknak a barátja házában. Ott halt meg az édesapja, amikor még kisfiú volt. Nagyon nagy házuk van ugyan nem emeletes, de nagy. Amióta ott lakik a nővérem mindig félt. Nem tudta miért, de félt. Este, amikor egyedül volt otthon nem mert kimenni a hálószobából, ha a fürdőbe kellett menjen, jóformán berohant és rögtön be is zárta az ajtót. Nagyon ijesztő este a ház, mert a tesómék hálószobájából be lehet látni az egész nappalit és konyhát, igy este amikor csak a szobájukban ég a villany máshol teljes sötétség van. Egyik éjjel a tesóm megébredt és valamiért az ablak felé pillantott ( ami az ágyukkal szemben van ) és egy alakot látott. Egy férfit. Homályos volt az egész teste, de látszott, hogy egy szürke öltönyben volt és egy hosszú, térdig érő kabátban. Másnap nem merte elmesélni a barátjának amit látott, de pár nappal ezután elkezdték ketten nézegetni a régi képeket és egyszer a kezébe került egy kép a férfiról a szürke öltönyben és hosszú, fekete kabátban. A barátja elmesélte, hogy a képen az édesapja látható, aki a szomszéd szobában halt meg. Igy már érthető, hogy a nővérem miért látta. Ezután még többször előfordultak furcsaságok, például ugyancsak éjjel volt, hogy a nővérem arra ébredt, hogy valaki húzza le róla ( oldalra ) a paplant. Gondolta biztosan a barátja az, igy visszarántotta magára a paplant. Pár perccel később megint ugyanaz történt, ekkor már gondolta megnézi, hogy nem e akadt be a paplan a barátja karjába, s ahogy fordul egyet, úgy húzza el, viszont amikor áthajolt és felemelte a paplant, a barátja minkét keze be volt dugva a párna alá, és a lábai pedig egyenesen kinyújtva. Lehetetlen, hogy ő mozgatta volna a paplant.
Szintén egyik éjjel történt, hogy a nővérem ismét felébredt és amint a barátja felé fordult azt látta, hogy ő az ágyuk mellett lévő tükörbe nézett, majd hirtelen elkapta a fejét. Másnap a nővérem kérdőre vonta, és ő azt felelte, hogy nem tudja mi volt, de azt látta a tükörben, mintha valami elsuhant volna. Azt hitte képzelődik, de miután a nővérem elmesélte, hogy ő miket észlelt rájöttek, hogy többről van szó. Elmentek jósnőhöz és ő elmondta nekik, hogy valami van a házban, ami nem hagyja őket békén, és csak akkor fog távozni, ha sokat imádkoznak és vallásosabb életmódra váltanak. ( az utóbbi időben nagyon eltávolodtak Istentől... ) A jósnő azt is elmondta, hogy ez a valami nem a nővéremet üldözi, hanem a barátját. Valami a múltjából. Talán egy csináltatás, vagy ilyesmi.
A házban nem csak ők érzékeltek hasonlókat, hanem én is. Amúgy is hajlamos vagyok már az ilyesmire. Bárhol vagyok, valahogy érzem, hogy bizonyos házakban van valami más is a lakókon kivül. Na, de visszatérve a házhoz, mindig amikor belépek a küszöbön azt érzem, mintha löknének visszafele, hogy ne menjek be abba a házba. Mintha azt éreztetné valami, hogy: " ez az ördög háza, be ne menj! " Nagyon durva és egyben érdekes. Amikor pedig bent vagyok a házban mintha folyton ott lenne mellettem valaki. Közvetlen mellettem. Szinte hallom a lélegzetét. És rosszul érzem magam ott. Hányingerem lesz, vagy elkap a fejfájás. Sokszor előfordult, hogy elmentem este a tesómékhoz és ahogy beléptem a házba, elindultam a szobájukhoz ( csak ott égett a villany ) , keresztül a korom sötét konyhán és nappalin, éreztem, hogy valaki meglökött hátulról.
Ezeket rendszeresen észlelem a házukban, egyre erősebben. Ezek mellett egyfolytában suttogást hallok és minél jobban figyelek a suttogásra, annál jobban kezd erősödni, igy előfordult, hogy annyira koncentráltam a suttogásra, hátha megértek valamit belőle, hogy mást nem is hallottam. A testvérem mesélte, hogy sokszor észrevette, hogy beszélt hozzám, én meg egyszerűen lefagyok. Mintha teljesen kikapcsolnék. Azt mondta, hogy nagyon durva. Mióta rosszul vagyok a házban nem igazán járok oda. Havonta egyszer, vagy akár kéthavonta. Azelőtt minden második nap ott voltam, segitettem a tesómnak, meg ilyesmi. Ma már nem szeretek oda menni... Ha megyek is 10 percnél tovább nem tudok ott maradni..

A kert

(Zsófi, 2016.01.04 18:08)

Sziasztok! Ismét egy történetet szeretnék megosztani veletek! Mivel falun lakom eleve csendes az egész környék, de ráadásul egy elég eldugott utcában van a lakásunk. Még nappal is csak nagyon kevesen járnak errefelé, nemhogy este... Három háznyira tőlünk van egy kert, ahol nem lakik senki. A kert tulajdonosával jóban vagyunk már évek óta, igy már kiskorunktól mindig engedte, hogy ott játszunk a barátaimmal. Rengeteg időt töltöttünk a kertben és előfordult, hogy addig játszottunk, hogy már kezdett besötétedni. Ekkor kezdtünk figyelmesek lenni, hogy valami nem stimmel. Furcsa érzésünk támadt és furcsa, suhanó árnyakat láttunk. Nagyon megijedtünk és többet nem is mentünk arrafele. Ebben csak az a bibi, hogy én, mivel ott lakom az utcában, gyakran mentem el este a kert előtt és mindig láttam a suhanó árnyakat. Ezért csak nagyon ritkán jártam sötétedés után arra. Szerencsére egy ideje a tulaj kaput rakatott a kert bejáratához, igy már nem lehet belátni. De attól Én tudom, hogy a kapu mögött mi van... Valószinűleg azért történik ennyi furcsa dolog a környékünkön, mert amikor nagymamám 6 éves volt, itt volt az orosz- német háború, a környékünk volt a frontvonal. A mamám sokat mesélt a háborúról. Azt mondta tisztán emlékszik, hogy az egész utcánkat leégették és mindent halott katonák testei boritottak. Elég sok haláleset történt itt. Nem csodálkozok, hogy furcsa dolgok történnek...

fura történetek

(a múlt gyönör ritka kincs , 2016.01.04 03:58)

Sziasztok!(eloszor is helyesírási hibákat nézzétek el köszi)
Apumnál voltam (ugyanis a szüleim elváltak )
Nyár volt ültem a gép elött nem bírtam aludni
Olyan éjfél körül hallom hogy ugat a kutya, először nem érdekelt de ez ment még 3 kor is,na ekkor már kicsit idekes lettem hogy mi a szart ugathat és az volt az érdekes hogy csak a mi kutyánk ugatott a szomszédokba lévők egy sem pedig máskor ha egy kutya elkezd ugatni fojtatja a tobbi is... na de nemis ez a lényeg hanem hogy elindulok a az ajtó felé és hallom hogy valaki duruzsol nem hallottam tisztán hogy mit mondott de az udvarbol jott a hang.Aztan erot veszek magamon zseblampaval kimegyek a kutya rohan elém ,én megálok az ajtoba és olyan furán elindult a kutya de közbe várta hogy menjek vele mintha mutatni akarna valamit, elindultam lassan ea nem néztem be a bokrok mögé csak bevilagitottam es hallom hogy valaki elkezd futni a kavicsokon a kapu fele en meg gyors berohantam ...
Masik tortenet na ez azé odabasz
Megint csak apumná voltam . Ugy kezdődött az egesz hogy gepeztem megint csak nem birtam aludni egyszer csak valami ezzel nagy zorgest hallottam es tok olyan volt mintha valaki a terasz ajtót huzogatná (elhuzhatós ajtó) vagy az előszoba ajtót nyitogatna igazából nem tudtam eldönteni honnan jöhet a hang de olyan volt mint ha valaki be akarna jonni es ez a hang idő kozonkent volt egyszer hallottam aztan ra kb fel ora es megint szóltam apumnak hogy keljen fel valaki van itt körbe nézett de nem latott semmit.
Másnap megint ugyanez a hang de erdekes nappal nem hallani csak este es akkor mikor egyedul vagyok mikor mar apum elment aludni mindig akkor hallottam ez ugyanez a hang volt es eleg hangos de ha kintről jott volna a kutya ugatott volna de nem szoval az eloszobabol jöhetett vagy nem tudom de hat nem is tudom mihez hasonlítani kb olyan mint ha valaki valamilyen fém lappal zorogne vagy azt az ajtót vagy valamilyen deszkát huzigalna olyan volt mintha be akart volna jonni , es ugyanugy kb fel óránként megint csak szolok apumnak de megint semmi maraludni se mertem ...sőt raadasul meg az a szelcsengo ami az előszobában van felekasztav elkezdett csorogni (ami lehetetlen mert az egy zárt helyiség ) na nekem se kellett tobb fulest be zene tök hangosra felcsavar igy feküdtem addig meg nem vilagosodott. MÁsnap elmeséltem ezt a mamámnak is azt mondta lehet az egerek na de nem vagyok hulye egy egér nem képes ilyen hangosan zörögni. Este megint csak ez mar elegem volt aztan mondott valamit a mamám amitol szivbajt is kaptam, azt álmodta hogy aki apa házában lakott dédimamám (meghalt)álmában azt mondta neki hogy ne küldjetek el a házamból a mama meg azt mondta neki hogy menjen el. Még aznap este rá voltam készülve a szokásos hangokra de semmi nem volt semmilyen hang ...és azota sincs
Hat szoval ennyi ami ugy megmaradt benne régebben történtek még furcsa dolgok még ott laktunk anyuval néhányat elmondok;)
Apum valimilyert vissza szaladt a házba és a kulcsot kivurlor hagyta benne a zárba és bezárodott az ajtó de ki sem tudott neki mert kivűrűl volt a kulcs ...
Magától fel kapcsolódó villany
Magátol el induló cd lejátszó
Olyan hang mintha gyöngyöket ejtenének a padlóra
Szokatlan büdös amit nem tudunk honnan jon de magatol el is mulik
A fényképeken lathato feher gömb alakok
Megálló óra
Van egy ora a nappaliba amibe hiaba veszünk elemet hiaba csinálunk vele barmit is az mindig csak 11:40-et mutat
Hat kb ennyi lett volna koszi ha vegig olvastatok!!!

Furcsa jelenségek

(Zsófi, 2016.01.04 17:41)

Sziasztok! Velem is történtek már hasonló dolgok. És történnek is. Folyton furcsa zajokat hallok. Például sokszor előfordul, hogy magától kinyilnak az ajtók a házunkban, pedig nincs huzat. Vagy leesnek tárgyak, amik egyszerűen lehetetlen, hogy le tudjanak esni. Többször előfordult már, hogy reggel megvetettem az ágyam, felrakosgattam a diszpárnáimat, meg minden és kimentem egy pohár vizért a konyhába, amikor visszamentem egyik párna le volt esve. Ez még oké lenne, ha mondjuk a szélső párnák estek volna le, de a legbelső, a fal melletti esett le ( az ágyam egyik fele ugyanis a falnak van tolva ). Sokszor előfordul ez, és mindig a falhoz közel lévő párna esik le. Ez mind oké. Szintén többször előfordul, hogy valaki kopogtat a bejárati ajtón és amikor kimegyek nincs ott senki. Először azt hittem, hogy csak pár kisgyerek szórakozik, de aztán ahogy végiggondoltam ez teljességgel kizárható, ugyanis a környékünkön egy kisgyerek sincs. Sőt. Rajtam kivül tinédzser csak egy fiú van. A legjobb barátom... Ennek ellenére gondoltam megkérdem tőle, hogy nem e Ő szórakozott, de ezt hamar elfelejtettem, mert közben már annyira gyakori lett, hogy sokszor még éjjel is előfordult. A legjobb barátomat pedig csak ismerem..tudom, hogy hétköznap még 1- ig sem tudna fent maradni, nemhogy hajnali 3-ig... És biztosan nem egymás után 3, akár 4 napon keresztül... Az első 5- 6 alkalommal amikor hallottam éjjel a dörömbölést mág lementem az emeletről és megnéztem, hogy ki lehet kint, de utána már nem is mentem ki többet... Az ajtódörömbölésen kivül még előfordul ajtó- vagy ablak - csapkodás, további tárgyak leesése, vagy a TV gondol egyet és magától bekapcsolódik- vagy ki -. Aztán, a villanyrezsó magától be- vagy ki - kapcsolódik, akár a villanyok. Az iróasztali- lámpám pedig folyamatosan lekapcsolódik és mivel csak az ég, hirtelen teljesen sötétség lesz a szobámban és... hát az elég ijesztő ezek után. Amitől még kissé be szoktam parázni, az amikor valamelyik tárgyamat nem ott találom ahová leraktam. Például a táskámat, vagy a kulcsaimat, telefonom, könyveim, laptopom és még sok más hasonló tárgyat. Pedig tisztán emlékszem, hogy mit és hová tettem. Mindig, amikor egyedül vagyok otthon valamilyen furcsa érzésem van. Mintha nem lennék egyedül. Mintha lenne még rajtam kivül valaki a házban. Amikor megyek fel az emeletre, vagy jövök lefele nem merek megfordulni, mert azt érzem, hogy valaki van a hátamnál, pedig nincs. Ami pedig a leggyakoribb, hogy lépteket hallok. Folyton. Éjjel- nappal. És nem csak én... a szüleim is gyakran hallják. És mindig ugyanaz. Ha az emeleten vagyok valamelyik szobában azt hallom, hogy valaki feljön a lépcsőn majd megáll a szoba előtt ( amelyikben vagyok ). Még a szuszogását is hallani lehet. Amikor pedig kinyitom az ajtót senki sincs ott. Ellenkező esetben pedig, amikor a földszinten vagyok, valaki lejön a lépcsőn egészen a konyhaküszöbig, vagy a nappaliig, de nem jön közelebb. Csak megáll a küszöbön, hallom a lélegzetét, de nem mozdul, majd hirtelen csend lesz és már nem hallom őt. Ezek mind a mai napig igy mennek a házunkban, de már évek óta... Szóval már hozzászoktam. Régebb nagyon féltem, de most már egyre kevésbé... Köszönöm, hogy megoszthattam és végigolvastátok a történetem...

.

(., 2016.01.04 02:41)

.

Szellem a házamban

(Brigi, 2016.01.02 23:38)

Sziasztok. Pár napja, ujra furcsa dolgok történnek velem, valaki éjjel megsimogat megnézem de mindenki alszik, kopogtatnak a szomszéd szobában ahol a bátyám alszik, az udvaron zajokat hallok, de ma nem zaj volt hanem egy hang. Szinte bezavart az udvarról, de csak én voltam kint az ajtót sem hallotam nyitódni(kicsit nyikorog). Most meg bent voltam a konyhában egyedül, és valaki azt sugta a fülembe hogy mennyek el onnan... A rémisztő hogy női hangok...

Egy rejtélyes sztori

(Ács Zsófia, 2016.01.02 19:50)

8 éves koromban hallottam először a sztorit, ami a házunkhoz közel levő erdőhöz kapcsolódik. Azt beszélték, hogy egyik este egy alkoholista ember a faluban segg részegre itta magát és valamilyen okból kifolyólag úgy döntött, hogy sétál egyet az erdőbe. Igy is tett, viszont rejtélyes módon eltűnt, és csak hetekkel később került elő a holtteste az erdőben. Állitólag teljesen megcsonkitották a testét. Kitépték a szerveit és szinte teljesen kicsavarták a testét. Elképesztő látvány lehetett. A zsaruk nem tudták megmagyarázni a történteket. Először állattámadásra tippeltek, de miután alaposan megvizsgálták a férfi sebeit kizárták az állattámadás lehetőségét, a gyilkosságot pedig szintén. Egy állat sem lenne képes ilyenre, nemhogy ember. Egy darabig még nyomoztak az ügyben, de végül eltusolták az egészet és megoldatlan ügynek nyilvánitották. A mai napig nem derült ki, hogy mi történt valójában...

"Nagyláb"

(Ács Zsófia, 2016.01.02 19:33)

Két hét telt el azóta, hogy én és a haverjaim láttuk a gorillaszerű lényt. Persze a szüleimnek nem meséltem el a sztorit, mivel tudtam jól, hogy nem hittek volna nekem, viszont nagy megfontolás után úgy döntöttem, hogy a nővéremnek azért elmesélem, ugyanis mi mindig nagyon közel álltunk egymáshoz. Minden titkunkat elmondtuk egymásnak. Miután elmeséltem láttam rajta, hogy egy kicsit bizonytalan az egészben. Hitt is nekem, meg nem is, igy úgy döntöttem megmutatom neki, hátha úgy hisz nekem, habár fogalmam sem volt, hogy még az erdőben van e, vagy nem ( miután 1 órán keresztül kerestem eredménytelenül) , ennek ellenére elvezettem a tesómat az erdőhöz. Eleinte nem láttunk semmit, majd amikor már kezdtük elvesziteni a türelmünket megpillantottuk. Ott ült a fán. A fán, ahol először láttuk. Furcsa módon örültem, mintsem féltem volna a nővéremmel ellentétben, aki fehér lett, mint a fal. Visszamentünk az otthonunkhoz és bezárkóztunk. A nővérem jobban megrémült, mint gondoltam volna. Sokat gondolkoztam az ügyön. Valamiért ismerős volt a lény. Mintha már láttam volna fényképen, vagy hirekben, vagy valami. Az első találkozásunkkor is ez jutott eszembe. Törtem a fejem és akkor beugrott: " Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok. " 9 éves koromban éppen a Discovery Channel-t néztem. Valami uncsi műsor ment UFO-król, meg furcsa lényekről. Az " El Chupacabra " és az " Ogopogo " után már kezdtem nagyon unni az egészet, de akkor jött a következő természetfeletti lény: " Nagyláb " Amikor meghallottam a nevét elnevettem magam, de utána megláttam a képet a lényről. Aztán mutattak egy rövid videófelvételt is, amint az erdőben mászkál. Mindeddig nem hittem el. Mindeddig. Gondoltam rákeresek a neten és meg is találtam. Megmutattam a nővéremnek a képet és áthivtuk a haverjaimat, hogy nézzék meg ők is. Amint meglátták a képet elsápadtak és akkor tudtuk. Ugyanezt a lényt láttuk mi is az erdőben. Miután lecsillapodtak a kedélyek és mindenki hazament a nővérem úgy döntött átmegy egyik barátnőjéhez, igy egyedül maradtam otthon. Éppen egy filmet néztem, amikor hirtelen egy koppanást hallottam az ajtón. Mintha valaki kopogtatott volna, aztán meggondolta magát igy csak egyetlen koppanás hallatszott. Azt hittem valaki jött, igy kinyitottam az ajtót, de nem volt kint senki. Visszamentem és folytattam a filmnézést. Kb 15 perc múlva ismét koppanás hallatszott az ajtón. Ekkor már mérgesen tártam ki az ajtót. Gondoltam, lehet hogy kisgyerekek szórakoznak, ezért elindultam a hátsókert felé, hogy megnézzem ott van e valaki. És igy is volt. Mondjuk inkább valami volt, mintsem valaki. Ő volt az. Vagyis " Nagyláb ". Kb 5 méterre állt tőlem mozdulatlanul. Közelebb akartam lépni hozzá, de nem mertem. Igy hát úgy döntöttem megszólitom. Megkérdeztem, hogy mit akart tőlem, de nem felelt. Mialatt kérdésekkel tereltem el a figyelmét benyúltam a zsebembe és a telefonomon beállitottam a fényképezőt. Amint sikerült, kirántottam a telefont a zsebemből és lefotóztam. A lény viszont hirtelen köddé vált. Egy darabig még kerestem a ház körül, de nem találtam. Ekkor eszembe jutott, hogy meg sem néztem a fényképet, csak zsebrevágtam a telefont, szóval elővettem. Imádkoztam, hogy látszódjon a képen, igy bizonyitékom lesz rá, hogy nem vagyok hülye és nem képzelődöm. Megnyitottam a képet és nagyot csalódtam. Nem volt rajta a képen, viszont ahol állt, a képen egy sűrű füstgomolyag látszódott. Olyan volt, mintha egy láthatatlan, ember alakú burokba belefújtak volna egy csomó füstöt. Nagyon furcsa volt az egész. Évekig tartogattam a képet, a szüleimnek is megmutattam és végül még hittek is nekem. Viszont ez volt az utolsó alkalom, hogy láttam " Nagylábot ", ami mellesleg nem baj...

Nyárádköszvényes, templom utca, 290/A

(Ács Zsófia, 2016.01.02 17:56)

Velem már nagyon sok megmagyarázhatatlan dolog történt... 16 vagyok és Erdélyben, egy kis faluban lakom. Az első furcsa esemény 10 éves koromban történt. A barátaimmal sokat bandáztunk. A nyári vakáció közepe táján egy forró júliusi napon megbeszéltük, hogy összegyűlünk a szokásos erődünkben, amit pár évvel azelőtt épitettünk. Csak egy átlagos napnak indult... Éppen játszottunk, amikor furcsa zajokra lettünk figyelmesek. Becsapódtak az ablakok, majd az ajtó. Először azt hittük, hogy csak a huzat, ezért becsuktuk az ajtót és az ablakokat is. Tisztán emlékszem, hogy bezártunk mindent, mégis körülbelül fél perc után ismét hátracsapódott minden. Ekkor már kezdtük furcsállni a dolgot és elkezdtünk beszélgetni... Végigvettük a tényeket, de nem találtunk megfelelő magyarázatot, ezért úgy döntöttünk, hogy ejtjük a témát. Pár óra elteltével rendet raktunk és elmentünk fagyizni. Amikor visszaértünk és beléptünk a helységbe ( az erődünkbe ) elképesztő látvány tárult elénk: minden a feje tetején állt. Mintha valaki betört volna és felforgatta volna az egész helyet valami érték után kutatva. Mivel nem tudtuk mihez kezdhetnénk, ismét rendet raktunk, majd leültünk megvitatni mindent. Amint erről beszélgettünk hirtelen mindenkinek furcsa érzése támadt. Mintha valaki lett volna rajtunk kivül a helységben. Éreztük valaki- vagy valami - más jelenlétét. Valamiért mind a négyen az ajtó felé pillantottuk és akkor megláttuk: egy világos, szinte fehér alak állt az ajtóban. Eleinte csak állt és minket bámult izzó, vörös szemeivel. Lefagytunk. Még a lélegzetünket is visszatartottuk. Mielőtt bármelyikünk megmoccanhatott volna a "valami" megelőzött és elindult felénk. Mi persze eszeveszettül rohanni kezdtünk, kikerülve "őt", majd ki az ajtón. Nagyon megrémültünk. Ezután jópárszor előfordult, hogy amint ismét az erődben játszottunk egy fehér kört pillantottunk meg a falon, szinte napi gyakorisággal... Ez mégis semmi ahhoz képest, amiket azután láttunk/ láttam...

durva tortenet

(magdi22, 2016.01.01 17:42)

Fura almom volt, fekete fehérrbe, mint a regi filmek.az almomba halottat lattam, de letakarva es egy idegen idosebb not.(a parom édes anyat nem ismertem mivel nem elt mikor megismertem ot.reggel ahogy fel kelltem mingyart elmondta a paromnak es indultunk ki a konyhaba, kavét késsziteni. a parom testvére már fent volt es ahogy le ultunk az asztalhoz,mar is mondta nekunk a hirt,hogy az apjuk nagyon rosszul van,es h haza kell utaznunk mert hogy komoly a dolog.a párom mingyárt rám nézett ijedve.haza utaztunk.othon náluk a szobában aluttunk a párommal az annya szobájában ahol én nem tuttam h ott halt meg.valamin ossza vesztunk es o elfordult tolem de en át oleltem, ugy probaltunk el aludni. 2perc mulva éreztem hogy mintha szedulnek meg akartam fordulni de nem birtam nem volt erom ,nagyon meg ijettem es kiabalni akartam a paromnak de egy szo nem jott ki belolem a kezem meg mindig rajta volt a paromon de meg csak meg rázni sem birtam ot valahogy hirtelen az ablakra birtam nezni,es lattam az almom fekete feherbe amit emlitettem de csak a halottat es az arcá megint nem .erre egy nagyot tuttam sikoltani es a parom mingyart ram fordult h mi tortent az aposom masnap meghalt. Ezen lehet rohogni es vicces lehet ha meg veletek ilyesmi nem tortent mert en is rohogtem meg nem tapasztaltam eszt

kjani81@citromail.hu

(János, 2015.12.18 22:59)

Szöveg Sziasztok! Tudnátok nekem felvilágosítást adni? Történt velem olyan dolog hogy, kb eggy hónapja temetőben jártam, ekkor én beteg voltam náthás lázas. Miután haza értem, eggy hétre rá jelentkeztek olyan tünetek mint pl: fáradékonyság, nagyon erős fejfájás. Aztán lassan észrevettem olyan dolgogat mint például ha bekapcsolom a diktafont, akkor a felvett hanganyagot visszahalgatva mindig állandóan eggy kisfiu hangja van a felvételeken aki szemmel láthatólag, nincs is körülöttem! Most meg az van hogy már a telefon kameráján videófelvételkor is ott vannak a kisfiú hangjai és a digitális fényképező felvételein is ott vannak a felvett hangok! Abszolút nem tudom mi ez a jelenség, tegnap kint álltam az udvaron délután, a hugom cicájának odaszóltam hogy hideg van ugye? Erre meg a kisfiú azt válaszólta hogy: igen hideg van! Akkár milyen rögzítő ezközt kapcsolok be legyen az diktafon, kamera, vagy telefon, a kisgyerek hangja mindig rajta van, ha egyedül ha társaságban tökmindeggy a hangja ott van! Ha vissza halgatom a felvételeket: akkor néha, köszön, nevet , mond olyan dolgokat mint: még ne, vigyázz, gyere, látlak, aztán meg fényképező kattogás. Hát eléggé megvagyok ijedve és őszintén megmondom 33éves férfi létemre elkezdtem félni! Majd minden este éjjfél után tudok csak lefeküdni! Bárkinek a kamerályát, diktafonját, vagy épp a telóját használom próba képp akkor is ott vannak a hangjai, folyamatosan rögzítem az eseményeket, és még most is eggy hónap elteltével itt van! A nevét nem hajlandó megmondani vagy süket! a kisfiú hangjait csak úgy hallom ha mellettem van valami rögzítő eszköz és a felvett anyagot utólag vissza halgatom! A múltnap meg fociztam a kutyánkal Lilinek hívják, látott valamit Lili odament erre a kisfiú meg azt mondta neki: mész innen. Miután visszanéztem a felvételeket kirázott a hideg! Hát szóval eléggé elvagyok keseredve emiatt.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »