Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Megijedtem..

(Dániel , 2016.02.07 08:08)

Szia Evelin köszönöm a válaszod nem tudom de remélem nem hal meg még valakim...De este olyan három fele arra ébredtem, hogy remegek a hidegtől..és amikor kinyitottam a szemem akkor megijedtem...nem tudom mitől hogyan miért csak annyit tudok, hogy nagyon megijedtem..olyan volt mintha valami közeledet volna valami vagy valami ilyesmi de tényleg nem tudom..és később meg arra ébredtem, hogy izadok majd megsülök..

Re: Megijedtem..

(Szilvi, 2016.04.10 13:28)

Velem is hasonló szokott lenni.este felkelek mert èrzem hogy szomjas vagyok ,van az ágyam mellett egy üveg víz,iszok aztán visszaalszok.amikor ( nem tudom mièrt) azt èrzem hogy valaki figyel ès ki kell nyitnom a szemem ,valaki ott áll előttem ès nem moccan.igazából ilyenkor a vèrcukrom szerintem a föld alatt van xd de teljes erőből be kell csukni a szemedet ès erőltetni magadra azt hogy te most elaludj.ez a legjobb módszer
El kell aludnod
Ès nem lesz semmi
Velem ez nagyon gyakran tortenik de már megszoktam a paranormalis dolgokat a házamban

Valahol

(Valaki, 2016.04.08 07:21)

Sziasztok!

Öcsémnek és sogórnőmnek van egy 3 éves kislánya.
A kislányon látszik ,hogy néha néz a "semmibe" mintha olyat látna amit mások nem ,ez születésétől kezdve így van.
A dolog érdekes része ,hogy a konyhában lát egy kisfiút (aki nincs ott) és megkérdeztük tőle ,hogy beszél-e hozzá.A válasz igen...Megkérdeztük mit mondott neked???Mire a kislány mindig ugyanezt válaszolja: "Egyedül maradok."

Furcsa jelenség

(petra0325, 2016.04.03 17:58)

Ez egy nagyon ilyesztő és igaz történet ( bocsánat a helyesírásért, de telón vagyok. ) Szóval... Egyik reggel történt egyedul voltunk a szobaban, anyukank nem volt itthon es ezt a hugom latta meg. Kora reggel volt, én még aludtam és egyágyban vagyunk a hugommal, és ő felem volt fordulva. Mellettem van egy szekreny ami ilyen polcos, és hugom kinyitotta a szemet es mellettem latott a polcon tamaszkodva mellettem hozzam kozeledett a keze. Amugy ez egy fehér, fekete ruhas ember volt.A haja fekete volt hullamos es hosszu. (Azt mondja lehet vampir volt, de lehet szellem.) Utana lecsukta a szemet egy pillanatra, majd kinyitotta es elillant. Azt mondta nem almodott es en is valami olyat ereztem mintha kozelitenenek. Mikor felebredtem es elmeselte, leirta a szemelyt es nagyon peparaztam. Szoval nagyon para volt.

papi

(pipa, 2016.04.01 16:52)

Egyszer egy napon amikor elmentek aszuleim az allatkertbe a tesommal engem otthon hagytak es azt vettem eszre hogy valaki figyel az ajton. Mikor kimentem eltunt . Mikor bementem a szobamba megint ott volt es egy picit kezdtem felni. Ott volt a kistesom holteste. Es nem o jott haza HANEM A DED NAGYAPAM HOLTTESTE VOLT OTT es azt mondta nekem:Ha tegedt visznek jovore az allatkertbe teleszel akvetkezo TE KIS GECI EN FEL KIALTOTAM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de eltunt...Mindenkinek jo ejtetveletek is legyen ez KIIISSSS GECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

semi

(kukalakó oszkár, 2016.01.20 10:31)

legurult a hagyma a szekrényről

kukália

(dikk hagymák, 2016.03.30 16:04)

kivolt kapcsolva a hajszáritó és egyszer csak be kapcsolt egymás után 2 szer csinálta és nem volt ott senki !!!

A kutyam szelleme

(Lilla, 2016.03.27 14:36)

Sziasztok! Egyik este kimentem a kertbe játszani. Egyszer csak kutyaugatást halottam amit nem találtam furcsának mert legalább 10 kutya lakik az utcában. De ez a hang mintha mögöttem lett volna. Megijedtem eléggé mert nincs kutyánk csak régebben volt. Nem mertem hátranézni. Aztán végül csak megtettem. Rock állt mögöttem a régi kutyám!!! Nem hazudok tényleg ö volt az a volt vizslánk. Berohantam de mire kimentem Rock eltűnt. Viszont ott maradt a nyakörve. Szörnyü élmény volt az tuti. De szerencsére ez már régen volt. Próbálom elfelejteni.

Charlie, Charlie

(Viktória, 2016.03.25 10:21)

Kb. egy hónapja horror után kutattam az interneten. Rá is találtam erre a Charlie, Charlie Challenge-re. Mivel egyedül nem mertem kipróbálni, másnap az iskolában elújságoltam mindent. Hittek nekem, be is mentünk a lány WC-be, kipróbáltuk. Meg se moccant, de mi mégis megijedtünk... Fogalmam sincs miért. Vissza szaladtunk az osztályba. Az első szünetben végig ezt próbálgattuk. A csajok (barátnőim) ráették a papírt az ÉN PADOMRA, rá a ceruzákat, és kórusban kérdeztünk Charlie-től. Az osztályban öt fiú volt, de csak ketten voltak bent. Ekkor mindenkit nagyon - nagyon furcsa érzés fogott el. Egyszer csak egy harsány sikolyra lettünk figyelmesek. Evelin volt az: Olyan volt, mintha a papír "alól" buborékok törtek volna fel. Tényleg csak kicsik, és kb. öt-tíz másodpercig tartott. Mindenki felsikított, kiszaladtunk az osztályból. Aznap még többször is kérdeztek az osztálytársaim a szellemtől. Én már tényleg rettegtem, így szóltam nekik, hogy na, most elég ebből, hagyjuk abba amíg nem késő. Nem hallgattak rám. Később feltűnt, hogy már csak az egyik barátnőmnek válaszolt. Ő sokat kérdezett tőle, a válaszait megköszönte. Egyszer csak, fogalmam sincs miért, de megkérdezte tőle hogy haragszik e ránk, és meg tud e bocsátani. Először az igenre, majd a nemre szaladt a ceruza, de szélsebesen. Elkezdődött az óra. Matek volt, amit nem nagyon szeretünk, így inkább idéztünk. A tanítónő kiment egy percre, ekkor Lilááy (becenév PLS) felállt, és lecsavarta a fűtést minimumra. A konvektorokat egyedül ő tudta kezelni az osztályból. Ekkor a függöny elkezdett mozogni. Megijedtünk, de gondoltuk, csak a szél. Bakot tartottunk, hogy a magasan lévő ablakot becsukjuk, majd leültünk a helyünkre. A függöny továbbra is mozgott!!!! De ez még semmi... Órán dolgozatot írtunk. A radírom egy csomószor eltűnt, és mindig ugyan ott találtam meg. Kezdtem félni, már a táskámat se mertem kinyitni. De ha ez még mindig nem lenne semmi, akkoriban kaptam egy nagy telefont. A zsebembe tettem, csináljamitakarszazudvaronbelül tesi volt. A lányokkal sétálgattunk beszélgettünk, egyszer csak odaszaladt hozzánk a húgom. A ZSEB CIBZÁRA MAGÁTÓL LEHÚZÓDOTT! Visszahúztam, sétáltam tovább. Egyszer csak Evelin félig sírva szaladt oda hozzám. Kérdezem, mi baj. Erre horrorisztikus választ kaptam: Elment a fa alatt, és egy ág ráesett. Elindultam megkeresni a letört ágat, amint megtaláltam észrevettem hogy ezt valaki levágta, és nem letört. Féltünk... Rettegtünk. A folyton eltünezedő radíromat végül ott találtam meg, ahol idéztünk először. Azóta a suliban nem történt semmi ilyesmi, de itthon annál inkább.És az osztályból csak velem... Pl. egyik éjjel felkeltem éjfélkor. A redőny le volt húzva, mondom oké. Visszalaszok, felkelek hajnal három körül. FEL VAN HÚZVA! Ok, biztos anya volt. Reggel hat körül ismét lehúzva... Reggel megkérdeztem mindenkit, nem ők voltak...

Siófok

(Kriszti479, 2016.03.21 18:43)

Figyu ne pánikoljatok az csak ront a helyzeten.
Ezüstérmet helyezzetek ki mindenhova meg keresztet. Menjetek el gyónni és mondogassátok, hogy emberöltő vagy embermetsző.
Mégegyszer mondom ne pánikoljatok

szellem a házamban

(Brigi, 2016.03.04 13:05)

1 honapja tortent. Felkeltem ujra ejjel vissza szerettem volna aludni, de kinyitottam valamiert megis a szemem. Egy 30 ev koruli hosszu haju nő fekudt az agyamon. 2-3 percig lattam majd eltunt.

Angyal?

(Enikő , 2016.03.02 20:21)Már lassan egy éve dolgoztam egy hotelben felszolgálóként Anyukámmal egy szobán osztoztunk külön ágyakkal. A fal felé fordulva aludtam majd mikor megfordultam a másik oldalamra csukott szemmel észleltem, hogy nagy fény van a szobában. Azt hittem anya kapcsolta fela villanyt és keres valamit ezért kinyitottam a szemem. Egy ágyam mellett guggoló/térdelő embert(?) láttam fehér ruhában volt és nagy fény vette körül az arca is ragyogott.Nem volt ijesztő megis behunytam a szemem úgy meglepődtem, azt hiszem vissza is aludtam és mikor újra kinyitottam a szemem már nem láttam. Ez 3 éve volt azóta se felejtettem el. Mégis mi lehet ami ennyire közelről nézi ahogy alszom

A víz veszély

(Bea, 2016.02.27 08:35)

Egyszer a barátaimmal voltam sétálni a Balaton parton, és arra lettünk figyelmesek hogy valami végett emelkedik fel a víz és valaki azt suttogja:tünjetek el innen!én soha többet nem megyek este nyolckor Balatonalmádi közelébe !!!!! ¡¿…

furcsa hely

(nikike147, 2016.02.17 21:56)

Egyszer nyáron a tesómmal a mamáméknál voltunk .Szerettünk ott lenni de sajnos csak ritkán mehettünk mert messze laktak . Szóval egyik nyáron is ott voltunk , unatkoztunk ezért feltaláltuk magunk .Kitaláltuk hogy menjünk sátorozni 2-en ,ezért még előző nap elindultunk hogy keressünk valami jo helyet .Találtunk a falu szélén egy erdőt , még sosem jártunk ott ezért bementünk az erdőbe , találtunk valami furcsa nagy mélyedést a földben , aminek nagyon örültünk mert oda állítottuk a sátrat . Elkezdtük fel állítani a sátrat , már késő délután lehetett mikor a tesóm észre vett valamit a fák között . Azt mondta látott valami fekete árnyékot , de én kinevettem mert azt hittem hülyéskedik . Nagyon furcsán éreztük ott magunkat olyan volt mintha valaki bármeik pillanatban ránk támadhatott volna , nyomasztó volt az a hely ,de gondoltuk csak az miatt mert mar kezd sötétedni . Mire fel alítottuk a sátrat este lett . Azután tüzet raktunk meg szalonnát sütöttünk , nagyon jól elvoltunk addig meg nem hallottunk valami furcsa sípoló hangot de nagyon furcsa volt mintha egy pillanatra elment volna a hallásom és mást nem hallani csak azt az erősen sípoló hangot , mintha a fejemben létezett volna de a tesom is hallotta . Aztán megszűnt ránéztünk a telónkra hogy hány óra 9:40 volt gondoltuk még nem alszunk ezért beszélgettünk úgy KB egy órát elbeszélgettünk mikor megint megnéztem az időt 9:40 volt még mindig . Ettől nagyon megijedtem mert KB rengeteget beszéltünk az idő alatt de hogy hogy az idő nem telt, a tesóm teloján is ennyi volt az idő . megint éreztük azt a nyomasztó érzést és olyat hallottunk mintha valaki futkározna a fák között , meg mintha nyikorogna egy faág , nagyon megijedtünk ott álltunk egymásba karolva mozdulni sem mertünk . Egyszer csak elaludt a tűz magától pedig azt elég nehéz eloltani , kihoztuk a zseblámpát a sátorból be akartuk kapcsolni de nem világított . Kurva sötétben az erdő közepén álltunk és már majdnem bőgtünk úgy bevoltunk szarva . Egyszer csak egy zseblámpa fényére lettünk figyelmesek ami a távolból villant fel , nem láttunk senki csak azt hogy a fény le fel kapcsolódik és egyre egyre közeledik felénk, álltunk ott egy darabig majd elkezdtünk futni amerre láttunk . csak futottam a vak sötétben és valami sikítást hallottam nem tudom merre volt a hugom nem láttam semmit egyszer szak megint azt a sípoló hangot hallottam de most erősebben és szédülni kezdtem meg fullákolni majd elájultam . reggel a korházban ébredtem azt mondták tegnap este 9:40 –kor elájultam a SZOBÁMBA és a hugom talált rám…….úgy volt hogy MA este sátrazni megyünk !!!

Jeges Pálya

(Lizu, 2016.02.13 18:38)

Az egész úgy kezdődött ,hogy egy téli késő délután úgy kb.5 óra felé félhomályban, páján lévő befagyott területen voltunk. Éppen 3 kilos jeget cipeltem és , a kutyám beszaladt egy bokorba,miután egy szagot követett. Azután reccsenések hallatszott, a kutyám léptei .......... de a a hangok...a sikítások.....olyat nem csinal egy kutya! félelmetes és kísérteties volt! végül ki futott a kutyam , ijetten és rémülten! futottunk amerre láttunk, és vegül visszertünk a faluba. aznap nem sokat aludtunk... másnap fáradtan keltünk. megbeszeltük, hogy soha többet nem megyünk oda! soha többet! soha! S O H A !! ! ! ! ÉS EZ IGAZ!! ! NEM KAMU! igaz!

Re: Jeges Pálya

(richard, 2016.02.16 18:19)

vcdsdcsdc

Luna ijesztő története

(Luna, 2016.02.07 21:03)

Sok paranormális dolog történt velem.
Egyet mesélek:
Pizsamabulit tartottunk 3 barátommal. Amikor ideértek (19:00) valamilyen okból fogva Kifordult egy fa a földből, ezt már furcsálltam mert 2 éve állt a ház előtt, és az időjárás sem fordult ellene. Nem zavartatva magunkat bementünk a házba, és elhatároztuk, hogy semmi sem ronthatja el ezt bulit. SEMMI! Megnéztünk egy vígjátékot. Ezután ledőltünk az ágyba és beszélgettünk.
Egy női hang felsikoltott. Mindenki megrémült, és körbenéztünk a házban zseblámpával. Suttogás, lihegés, üveg törést lehetett hallani. Rezegni kezdett a föld, de lehet ezt csak mi 3-man éreztük. Szóval, eléggé be voltunk szarva. A sarokba húzódtunk, és összetömörültünk. Hirtelen a szekrény eldőlt. A hatalmas szekrény, porcelánokkal együtt tönkrement. Már sikoltoztunk, amikor belépett a szomszéd és elcsöndesült minden. Megkönnyebbülve bujtunk ki a sarok árnyékából. A szomszéd meg csak csodálkozott. IJESZTŐ!

Hmm

(Evelin, 2016.02.07 00:47)

Szia Dàniel ! Èn erröl a csengetèsröl hallottam. Olyasmit hogy valakid meghal. De ez csak mendemonda Mert Ott szag nincs hozzà. Ne haragudj a helyesìràsomèrt. Nem jò az IPod .

Nem tudom mi ez.

(Dániel, 2016.02.06 16:10)

Bocsánat hogy igy abba hagytam de csengetek megint es ki futott ám gyorsan...de most az egyik szomszédom volt...na ott tartottam bejotem es lefeküdtem egy darabig nagyon büdös volt kinyitottam az ablakot is de ugyan olyan büdös volt de mikor kinyitottam az ablakot akkor megszedultem.... a masik dolog...hogy letettem a telomat es még nem küldtem el az üzit...de mire visszajöttem el volt küldve...

A legijesztőbb történetem

(Betti, 2016.02.05 16:07)

Sziasztok! Egyik este nagyon későn feküdtem le kb. Úgy hajnal 2 körül de nem voltam álmos. A falat bámultam nem bírtam elaudni. Láttam a világító órámat. Fél három, három. Háromkor elaludta de rá egy fél órára felébredtem a hideg miatt. Az ablakom nyitva volt!!! Nagyon megijedtem kirohantam a szobámból az előszobába. Ott megbotlottam a macskámban Cirmiben és elestem. Amikor felnéztem két vérvörös szemet láttam a falon de nem a macskáé volt az övé zöld. Nem tudtam felkelni mert annyira megijedtem. Elaludtam a padlón. Onnan tudom hogy ez nem álom volt mert reggel is ott ébredtem. Ez téli szünetben volt azóta nem volt hasonló. De azért még mindig nem merek elaludni éjfél után.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »