Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: A végzet köre

(Én magam, 2016.05.25 16:11)

Nem tudom, hogy a barátnőd hol olvasott a végzet köréről, de én utánanéztem, és nem találtam semmit róla... Sőt! Soha nem is hallottam róla.
Másrészt kicsi az esélye, hogy pontosan a táborotok, azaz a kör alakban elhelyezkedő faházak alakítanák ki a végzet körét (márha egyáltalán van ilyen), hiszen gondolj csak arra, hogy mennyi szimetrikus és asszimetrikus kör alakban elhelyezett tereptárgy, épület és egyéb emberi létesítmény található a világon. Így mondhatjuk mindre, hogy az a végzet köre. Persze csak akkor, ha oda csap a villám. Másrészt annak is kicsi a valószínűsége, hogy éppen akkor, és csak ott volt vihar, ahol ti voltatok. Biztos vagyok benne, hogy a világ másik pontján, egy másik kör alakú létesítménynél is ugyanúgy volt vihar, és ugyanúgy becsapott a közepébe a villám.
Nem igazán hiszek abban, hogy valami előjön, és eltűnteti a rosszat. Valójában azért, mert sosem hallottam még erről a legendáról, hiedelemről. Másrészt miért pont a villám miatt jönne elő? Ha egy kicsit gondolkozunk, a villám nem éppen pozitív hatással van az élőlényekre, de még a tárgyakra sem, míg barátnőd azt mondta, hogy az a valami, ami előjön a rosszat tűnteti el, szóval az a valami pozitív személyiséggel, jellemmel bír. Tehát a kettő üti, semlegesíti egymást.
Az, hogy erdőben voltatok megmagyarázza azt, hogy láttál valami az ablak, a faházatok előtt. Hiszen a legtöbb vad éjszaka aktív, és ki tudja? Talán egy nagyvad lépegetett el a faházak között. És azt is figyelembe kell venni, hogy féltél, és mint tudni, az ember fantáziája ilyenkor a legaktívabb, és olyanokat is képes vagy odaképzelni, ami nincs ott.
A "lábnyomokhoz" annyit fűznék, hogyha valószínáleg vihar volt, akkor tuti, hogy igencsak zuhogott odakint az eső. Így feltételezhető, hogy az a nagyvad (őz, szarvas, stb.), amit előzőleg említettem, hogy az ablakod előtt elsurrant (de lehetett akár egy kisvad is - róka, borz, stb.), a faház-kör közepe felé is elsétálgatott, és reggelre a lábnyomokat elmosta az eső. Könnyedén másnak lehet gondolni a lábnyomokat, ha elmossa azokat az eső.
Szerintem ebben nem volt semmi paranormális. Ez csak a természet, és a fantáziád játéka volt. Semmi más.

Kérdezz bátran bármit ilyen kérdéskörben. Imádom az ilyesmit, és nagyon is érdekelnek ezek a dolgok, bár nem vagyok sem spiritiszta, sem gyógyító, sem okkultista, sem semmi más... Ettől nem kell félned.

Re: Re: A végzet köre

(Zsuzsi, 2016.05.26 15:51)

Köszi hogy válaszoltál, és ezzel, hogy ésszerű választ adtál én is sokkal nyugodtabb vagyok.
Van még pár ilyen hülyeségem ha szeretnéd elmesélem... XD Még egyszer köszi a magyarázatot! :)

Re: Re: Re: A végzet köre

(én magam, 2016.05.26 15:56)

Csak nyugodtan. Várom az elvetemült történeteidet. Kíváncsi is vagyok rájuk, és remélem ésszerű magyarázattal tudok majd szolgálni. :)

reagálás a hozzászólásokra

(Bifidusz, 2016.05.24 15:20)

Nem volt kedvem elolvasni minden hozzászólást, de azt kell mondanom, hogy őrülten sok buta ember létezik, aki önmagát okosnak gondolva próbálja megmagyarázni a dolgokat, pedig csak szét kéne nézni.
Olvastam Jehova tanúiról, Bloody Maryről, szellemekről, gyilkos nagyiról, megszállott emberekről, tükrökről, bútorokról és egyéb dolgokról.
Szép és jó, de ezek hogy függnek össze? Úgy, hogy fantázia.
Nem mondom azt, hogy ne legyen egy fiatalnak fantáziája, mert legyen, hiszen, ha nincs, akkor az ember jelleme ellaposodik... De az, hogy olyan történeteket találtok ki, amelynek nincs is alapja, és talán még egy rémregényben, egy filmben sem kapna helyet, az nevetséges. A megoldó emberekről már nem is beszélve.
Mindent meg lehet magyarázni tudománnyal és egyéb módszerekkel. Hallottál kopogást a padlásról? Lehet, hogy egér volt. Kiáltásnak tűnt a visszhangos természetben egy hegyen valami? Lehetséges, de nem 20 méterről, ha hegyen állsz, mert akár 2 km-re is lehet tőled a kiáltás forrása. Reccsent egy gally az éjszaka? Vannak éjjeli állatok. És nem hiszem, hogy nem hallottátok még azt, hogy éjszaka van az az időszak, amikor az ember fantáziája a legnagyobb mértékű, hiszen az egyszerű tükröződést és árnyékot is egy alaknak képzeli.
Nem mondom azt, hogy nem létezik a természetfeletti. Én is hiszek benne. De megkérdezhetitek, hogy akkor miért beszélek az itt leírtak ellen? Azért, mert sületlenség mind, ahogy van. Valaki okos, mert azt hiszi, hogy a szellemek ellen a só az jó, pedig csak belenézett az Odaát (Supernatural) sorozatba. Valaki megidézte Bloody Maryt, pedig még csak a legenda alapjait, az idézés módját sem ismeri, de látta vagy történt valami különös az idézés után. Tudjátok egyáltalán azt, hogy Bloody Mary, azaz Mary, akit a tükör előtt gyilkoltak meg kb. 500 éve élt? Azaz azóta hányszor változtatták meg a legendát? Több ezerszer.
Vagy azt tudjátok, hogy Jehova tanúi milyen hitben élnek? Nem. Könnyen dobálóztok azzal, hogy egy egyszerű Távozz tőlem, Sátán! felkiáltással el lehet hajtani minden gonosz lelket, de a tanúk a közelében sincsenek ennek a kijelentésnek, mert egyáltalán nem használják... Ők imádkoznak.
Az, pedig ha a testetekkel érzékeltek valamit, a fizikával, a tudományokkal megmagyarázható. Gondolok itt a Babette-féle sírkő felmelegítésre. Nyár, Nap, testhő kiadás, sírkő alatti föld felmelegedése. Meg is van magyarázva, de úgy látszik, hogy kevesen tanultak fizikát.
Annyira okosak vagytok, de többségetek még helyesen írni sem tud. A spiritiszta, okkultista gyógyítókról, megmentőkről már nem is beszélve. Úgy kikérném egyszer egy olyan ember véleményét, aki TÉNYLEG szemtanúja volt egy spirituális élménynek, hogy mondja el mit tapasztalt. Csak az a baj, hogy itt egy sincs.
És tudjátok, miért tapasztaltatok ennyi butaságot fiatal korotokban? Mert akkor a legerősebb a fantáziátok.
De visszatérve a spiritiszta, okkultista emberkékre... Próbáljátok meg elhinni, hogy nem vagytok sem médiumok, sem wiccák, sem boszorkányok. "Tedd a kezed a tévére." Mindig Uri Geller jut eszembe rólatok. Ültök a sötét lyukatokban, tömjént égettek és szívtok be, és elhitetitek a buta emberekkel, hogy ők még butábbak, mint ti.
Vannak szellemek, különös lények, mert igen, hiszek bennük én is. Nem vicc az a több ezer leírás, amit a szellemekről, kriptidekről írnak külföldi oldalakon. De amit meg lehet magyarázni, az nem természetfeletti.
És ha már szellemek, akkor mindenkinek ajánlom a Szellemvadászok AXN sorozatot, mert ott tényleg szellemekkel foglalkoznak, és nem kitalált sztorikat kreálnak, és nem "szívd be a füstöt, az meggyógyít" maszlaggal próbálják elhitetni az emberekkel, hogy megtisztultál, hanem kézen fekvő bizonyítékot szolgáltatnak.
De aki jót akar nevetni, annak jó olvasni a hozzászólásokat.

Para..

(Rebeka, 2016.05.09 13:42)

Ha tudod melyik szellemet idézted meg akkor könnyen végezhetsz vele.Ha kísért egy szellem fogd a sót, menj be egy szobába,az ablakok és az ajtók elé szórj sót, és hívd fel a legjobb barátod hogy gáz van. Bekattantál...

Re: Para..

(Bifidusz, 2016.05.24 14:27)

Drágám, ez nem az Odaát. Túl sokat nézed a sorozatot.
Azzal nem igazán érsz el semmit, ha tudod a szellem nevét, mert akár lehet akár a nagyapád is, de hiába könyörögsz neki a nevét kiabálva, ha mondjuk szét akar tépni. A só meg fityfasznyit se ér. Sem a vas.
Egyébként tudod, hogy hány fajta szellem létezik? Mindennek van szelleme. A háznak, a folyóknak, a hegyeknek, a bányáknak, a természetnek, a halálnak, az elmúlásnak, vannak kísértetek, és még sorolhatnám. Nem hiszem, hogy azon fogsz gondolkozni, hogy éppen egy kísértet vagy egy kopogószellem áll-e előtted.
És a legjobb barátod mit csinál, ha körbe szórtad magadat sóval?

A veszélyes nagyi

(Dia, 2016.02.27 08:24)

Egyszer a nagyim és én sütöttünk. Amikor végeztünk,a nagyi mosogatott, én pedig törölgettem. Éppen a kést mosta a nagyi,amikor egyre kezdett a keze megállni a mosogatásból. Akkor meg fordult,és láttam hogy a szemei ki vannak fordulva. Le akart bökni a késsel !!! Én ki szaladtam,és mivel volt nálam telefon, gyorsan fel hívtam az apukámat,(mert ő volt a nagyi fia)és először nem akart nekem hinni,de tudta hogy én nem tudnám tettetni az ijen ijedt hangot és gyorsan jött haza. Amikor megérkeztek a rendőrők,el vitték,és be zárták elmegyógyintézetbe! Apa kicsit nehezen dolgozta fel azt hogy bevitték az anyukáját,de onnantól sokkal jobb lett minden!

Re: A veszélyes nagyi

(Bufika, 2016.04.17 13:18)

Lehet hogy megőrült vagy szellem szálta meg

Re: A veszélyes nagyi

(Bifidusz, 2016.05.24 14:18)

Az a baj, hogy az ilyen sztori még rémmesének sem megy el... Ha valaki ilyet tesz, vagy csak próbál tenni, az tuti, hogy a hírekbe bekerül... Szép próbálkozás volt...

kisfaszom

(Bifidusz, 2016.05.24 14:14)

2. rész

Babette történetére reagálva. Illetve csak az első kettőre, mivel a harmadikat úgy hívják, hogy emlékezés. Ha valakit elveszít az ember, akkor még sokáig benne él az emléke. Gondolok itt arra pl., amiket tett, csinált. A te esetedben a pipázás és a csoszogás. A papád pedig csak egy emlékkép volt, a fejedből. Azt szeretted volna, hogy ott legyen, és az agyad ezt mutatta meg neked, hogy ott van.
De a másik kettő sztori az... hajjajj... Milyen bandád volt kedves? Rock? Tini? Rapper? A temetőből ítélve valami sátánista tinicsapat. Egyébként igen, felmelegszik a kő alattad, ha ráfekszel, attól függetlenül, hogy te úgy gondolod, hogy nem amiatt. Egyébként ha most megnézel egy Bear Grylls részt, akkor megtudhatnád, hogy nem magadat kellene betakarnod bármivel, ha kint vagy a természetben, hanem magad alá kell raknod valamit, ami nem engedi ki a hőt belőled, ugyanis a föld felé (legyen az a te esetedben a sírkő) sokkal jobban eltávozik a testhőd, mint ki, a levegőbe. Másrészt a sírkő alatti föld is ugyanúgy melegszik, attól függetlenül, hogy egy 10 centis márványlap van rajta. A ruházatodból ítélve nyár lehetett, így valószínűsíthető hogy a Nap felmelegítette a márványlapot, ami tovább melegítette a sírban lévő földet, ami éjszaka kiadta magából a melegséget.
Egyébként pedig azt, amit csináltatok, sírgyalázásnak nevezik. Még akkor is, ha csak ráfeküdtetek a sírkőre. És ez bűntetendő.
A természetbeli esethez csak annyit fűznék hozzá, hogy attól, hogy te 20 méterre gondoltad a kiáltást, az lehetett tőled akár 2 km-re is. A természet már csak ilyen. A fa reccsenése is lehetett egy közelben legelő őzike, vagy egy fán ugrándozó mókus, egy felrepülő madár. Csalóka a természet, főleg ha egy olyan helyen vagy, ami visszhangzik is.

Szóval így a végén összegezzük egy picit.
- Amit látsz, az nem biztos, hogy az, aminek hiszed.
- Amit hallasz, az nem biztos, hogy az, aminek gondolod.
- Amit hiszel, az nem biztos, hogy az is, aminek képzeled.
Ezt próbáljuk megjegyezni. Mindennek van magyarázata. És mielőtt farkast kiáltotok (jobban mondva szellemet), kicsit nézzetek szét a környezetetekben, és ne szaladjatok ki a szobából az utcára, mint a hülyék. Ház, csövek, meleg-hideg változás, súrlódás, emelet, házi állatok, rágcsálók, kártevők. A természetben meg főleg!

Végezetül. Nem mondom, hogy 1-2 fent szereplő történet nem valós, de némelyik eléggé bűzlik.

faszomkis@freemail.hu

(Bifidusz, 2016.05.24 14:14)

1. rész

Ne haragudjatok, de ti hány évesek vagytok? Ezek a történetek kb. arra jók, hogy elmeséljétek a kis testvéreteknek ijesztgetés gyanánt, mert ő még annyira naiv, hogy elhiszi.
Ha megengeditek reagálnék ezekre a szentimentális, és nevetséges kitalált, béna sztorikra...
Kezdeném is az állítólagos igaz történetekkel.

1. Szellemet idézni tudod hogyan kell? Oujával a legjobb. A szellemnek kell valami, amin keresztül tud neked üzenni. Tükrön keresztül nem igazán láthatsz semmit, bár igaz, hogy a tükröket annak gondolják, hogy ha valaki meghal előtte, akkor a lelke a tükörben ragad (lásd Bloody Mary történetét). És hogyan idézted meg a tükör előtt a szellemedet? Rágondoltál és piff-puff megjelent? Az idézés nem csak így működik. Legtöbbször olyan dolog kell hozzá, ami az illetőé volt (nyaklánc, játék, ékszer, stb.). Bár igaz lenne a sztorid, csak sajnos eléggé bűzlik....

2. Igen csak gratulálok, ha tinipöcs létedre erdőben kísérletezel szellemidézéssel. Azon meg ne csodálkozz, ha szerencsétlenség övezi az életed. Valószínű, hogy nem a szellemidézéstől, hanem attól, hogy te magad egy szerencsétlenség vagy.

3. Ha a barátod haldoklott, akkor hogyan tudtátok megidézni a szellemét? Már itt sántít a dolog. Legalább ha kitalálsz egy történetet, akkor gondold már át, hogy mit írsz.

4. Házilag ouja? Papírra? Gratulálok. Tanuljátok meg, hogy a régi, nem régi, nagy, kicsi, öreg, iskolai és mindenféle épület minden szobájában rozsdás csövek vannak. És ha te hangokat hallasz, akkor a képzeleted el kezd játszani veled, hogy a szemed sarkában árnyalakok jelennek meg.

Összegezve az 1. részben olvasottakat, ha béna vagy, ne is menj bele, mert nem leszel menőbb tőle. Ha nem volt részed ilyesmiben, inkább ne találj ki tizenévesen ilyesféle történeteket, mert egyszerűen mondva ezek szarok voltak... Ha pedig mégis szellemet akarsz idézni, akkor menj profihoz, de az sokba fog fájni neked.

Balázs történeteire reagálva: kómás, félkómás állapotban sok mindent beképzel az ember. Főleg 15 évesen, vagy fiatalabbként. Fiatal koromban én is sok mindent hallottam, mégis tudtam, hogy az a ház, vagy a fűtés, vagy a csövek a házban, semmi több.
Az meg, hogy az öcséd arca egyik pillanatról a másikra megváltozott, szinte mosolyra fakasztott. Nem igazán tudom elhinni ezt. Egy szellem nem egy másik emberen keresztül veszi fel a kapcsolatot veled. Ez is hülyeség. Szegény szellemnek annyi ereje nincs, hogy az ektoplazma kezeivel felvegyen a szekrényről egy poharat, és arrébb rakja, vagy arrébb tolja. Kivéve persze ha gonosz szellemről van szó. Kétlem, hogy a testvéred arca megváltozott volna. Valószínű, hogy félálomban voltál, és képzelődtél.

szellemidézés

(Dávid, 2016.05.21 19:53)

Sziasztok!

2007 mikulás napján történt egy balesetem, ami után mondhatni vonzott a természet feletti erők. Mikor a jégen homlokomat bevertem, és majdnem elájultam,hirtelen azt éreztem előredőlés közben,hogy feszül a gerincoszlopom, majd újra egyenesen ülök,és a vért fogom fel. rákövetkező évben elkezdtem szellemekről olvasgatni, meg mágiák után kutakodni. Vannak olyan álmaim, amit ha megálmodok, megvalósulnak, illetve volt egy olyan dolog is, amire még keresem a választ, hogy hogyan csináltam azt,hogy fél négy előtt két percel száltam be metroba, és fél négy után három perccel nyolc megálloval arrább szálltam ki. Először azt hittem rosszul jár mobilomon az ora, de akiket megkérdeztem ugyanazt az időt mondták. Igazából a szellemidézést 2015 halottaknapja előtt végeztem egyedül, elpször azt hittem,hogy nem sikerült, mert gondoltam egyedül képtelenség, de aztán először tüntek el apróbb dolgaim, radirom például mondhatni plafonból jött elő, a gyürűm a karabinerre rárakva,amit ellenőriztem azelőtt,és nem volt rajta, ismerősöm tanuja volt ennek. majd a keresztnevemet mondogatta egy fiatalos női hang. Azután fogtam a füstölöt,illete ami kell a szellem visszaküldésével, és barátsággal visszaküldtem, azota mondhatni abbamaradtak a tárgy eltünések, de álmok és megmagyarázhatatlan idelyű közlekedés az megmaradt. Aki tud erre magyarázatot, írjon erre a címre. :szkotinullaháromháromnyolckukacgmailpontcom

Vágvölgyi

(Dorina, 2016.05.15 11:49)

Sziasztok nem bírom fèlek elkap megöl holnap öngyilkos leszek nem fog megölni nem!!!!!!!!!!!!! Köszönöm

Para normális jelenség!

(Csengeri Jennifer, 2016.04.25 13:37)

Nem tudom, de már vagy 8 - 9 éves koromtól kezdődött az, h mikor ültem a gép előtt és ki akartam menni a konyhába inni, mert szomjas voltam, akkor mindig futva mentem kifele, mert úgy éreztem, h valami van a hátamnál, egy olyan lökö érzést, és mostmár 10 3ves vagyok, de még egyszer - egyszer mindig érzem, h ott van valami a hátamnál! És nem nagyon jó!

Szellem

(Bikre, 2016.04.17 13:33)

Én egy régi rokonomnál voltam 1 hete győrben.Ők egy 100 éves házban laknak,ami régen csecsemő kórház volt.Amikor megérkeztem egy 3-4 év körüli mérges gyereket láttam az ablakban.A rokonom(unokatestvérem) az ajtóban várt mosolyogva.Amikor kiszáltam az autóbol megöleltem mert régen látttam és a hátamögött láttam 3 kisgyereket focizni.Megkérdeztem tőle hogy gyerekei vannak!?Azt felelte:-Dehogyis nincsennek gyerekeim,ugye viccelsz?
én mondtam neki hogy nem,akkor behívottt a házba leültetett a kanapéba és megkérdezte hogy egy pirosinges gyereket láttam e én mondtam hogy ige.Ő azt mondta hogy hetek óta ő is lát gyerekeket akik mérgesek valamiért és bántani akarják.Este amikor aludtam egy baba sírásra lettem figyelmes.Szóltam a rokonomnak felkeltettem és eztmondta,,Látod erről beszélek,megakarnak ölni''.Én ekkormég semmit se sejtettem.Én keresztény vagyok és ijenktől nem félek ezért követtem a sírás irányát egy kereszttel a kezemben.volt egy pince ahova senki nem ment le soha,de onnan jött a hang.én amikor kinyitottam akkor hullákat láttam 5 másodpercig és a holt testek azt motyogták hogyha nekik megkellet halniuk akkor nekem is.Én akkor isten segítségét kértem és eltűntek!Amikor ki akartunk futni a házból azok a szellemek az utat álták,bezárták az ajtókat,ablakokat.Aztmondták hogy keressükmeg a holt testüket és azután eltűntek.a házból kimentünk és rendőrt hívtunk.Arendőrök házkutatást csináltak kuytákkal.Apincében 3 gyerek holtestet találtak amelyek már 40 évesek lehettek a holttestek.

Re: Szellem

(Rita, 2016.04.20 19:27)

Ez borzalmas. :( Ilyet én is szeretnék látni, hallani. :D

Nem tudom mi ez.

(Dániel, 2016.02.06 15:50)

Hát sziasztok..Ez most történt velem ma... Mielőtt leirnam annyit közölnek hogy Istenben nem hiszek de valahogy a gonoszban tudok hinni es tudom hogy van..Na a lényeg senki sincs itthon csak en..egyszer csak csengetnek kimegyek sehol senki...jo visszajövök lefekszek a szobámba utana ujra valaki csenget..kimegyek megnézem gondoltam valakik szórakoznak ezert a függöny kívül néztem ki lehet az aki csenget folyamatosan neztem 10-15 percet sehol senki gondoltam megunták biztos be se erek a szobámba de újra csenget valaki Kifutotam sehol senki...mar ide és voltam nagyon aztan jottem be a szobamba..de en mikor kifutottam nyiva hagytam az ajtot de csukva volt egybol feltunnt de bejotem es nagyon nagy budoset ereztem...

Re: Nem tudom mi ez.

(Bufika, 2016.04.17 13:15)

Szívás

retteges haza

(Esztii, 2016.04.17 12:43)

2016 január 21-én nálam volt a barátnom. egyedul hulyeskedtunk a szobaba szulok nm voltak otthon csak mi ketten. emeletes hazunk van mi fent voltunk es fentrol lehetett hallani h van ott vki vagy vmi. eloszor csak zorgeseket hallottunk de utana mar azt is h vki beszel hozzank ( este 8:22 ora volt mar besotetedett reg ) szoval senki sem lehetett lent. hallotuk h nyikorog a lepcso es mintha vki jott volna fel de mi csak egy arnyekot lattunkaztan egyre jobban egy nonek a testeve valtozott.vki kopogott az ajton de szerencsre csak a szomszed volt megnezni h jol vagyunk e mert hallotta hogy sikizozunk ahogy kinyitotta az ajtot ugy eltunt a no. megkerdezte h jol vagyunk e de nm mertuk elmondanki h mit vagy kit lattuk mert nm hitte volna el nekunk. aztan montuk nki h nyugodtan haza mehet mert nincs smi baj. haza is ment. vissza mentunk az emeletre es megint megjelent az a fura no es utana magatol bekapcsolt a hajszarito. nagyon megilyedtunk es felhivtuk anyat h jojjon gyorsan haza mert van vki a hazba de csak a hang posta kapcsolt be. a hajszaritot kikapcsoltuk de mindigvissza kapcsolt es megszolalt a szellem h mennyunk le a foldszintre es annyira feltunk h muszaj volt lemenneunk nm volt lent senki csak mi 3-an a szellemmel es NAGYOOON feltunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de hirtelen haza jott anya es a szellem eltunt azota sem jelent meg tobbszor a hazba de nm is mertunk otthon meradni egyedul

Nyárádköszvényes, templom utca, 290/A

(Ács Zsófia, 2016.01.02 18:43)

Pár évvel ezután, amikor 13 voltam ismét furcsa dolog történt. Május 1 volt és hát ilyenkor ugye bulizni szoktunk, mivel ez a munkások napja... Össze is gyűlt ugyanaz a kis csapat. Bevásároltunk mindenféle innivalót meg édességet és összegyűltünk az otthonomban. Eszegettünk, táncolgattunk, viccelődtünk, majd kiagyaltuk, hogy kimegyünk egyet túrázni a házunkhoz közeli erdőbe. Átmentünk a patakon, a réten, majd ott találtuk magunkat az erdő szélén. Már épp mentünk volna tovább, amikor megpillantottunk valamit egy nagy fa ágán. Hátrahőköltünk, a többiek pedig hanyat- homlok rohantak visszafele, Én viszont csak pár másodperccel később eredtem futásnak, ugyanis végigméricskéltem, hogy ki, vagy mi lehet a fán. Amint utolértem a többieket, intettem nekik, hogy ne rohanjanak tovább, hanem inkább hasaljunk le a domb aljába és onnan fürkésszük az eseményeket. Igy is lett. Izgatottan bámultunk "a fára". Mindeközben elmeséltem a többieknek, hogy sikerült jobban szemügyre vennem a "valamit". Nagyon magas volt, testét fekete szőr boritotta, óriási fülei és nagy, kerek, csillogó szeme volt. A legelső ami eszembe jutott róla, egy gorilla volt. Ahogy igy tanakodtunk észrevettük, hogy a "gorilla" eltűnt, ezért közelebb merészkedtünk és egy kis kört alkotva lehuppantunk az erdő szélénél. Beszélgetésünk közepette felfigyeltünk, hogy ismét nem vagyunk egyedül. Ezúttal a "valami" az erdő sűrűjében állt, egyenesen minket bámulva. Igy még magasabbnak tűnt a felméréseimnél. Hosszú másodpercek elteltével ismét eltűnt, majd ismét felbukkant. Ekkor egy közeli bokorból dugta ki fejét és ismét nagy kiváncsisággal végigmért bennünket. Ezután ismét eltűnt. Már kezdett nagyon idegesitő lenni az egész. Komolyan fontolgatni kezdtem, hogy bemegyek az erdőbe és kérdőre vonom, hogy mit akar tőlünk, de aztán lefújtam a tervet. Ezután legalább másfél órát ücsörögtünk találgatva, hogy mit láttunk. Először gorillára tippeltünk, de mindenki felnevetett... Nem hinném, hogy egy gorilla megél nálunk... Erdélyben... És ha igy is lenne, akkor sem járna két lábon óriási fülekkel és szemekkel, valamint ne felejtsük ki, hogy szinte kétszer akkora volt, mint én, ugyanis 150 magas vagyok... :D A következő tippet egyik zseniális haverom adta, hogy biztosan mutánssal van dolgunk, de hosszas nevetgélés után ezt az ötletet is elhessentgettük. Mielőtt még tovább törtük volna a fejünket, valami felkeltette az érdeklődésünket, amit azelőtt nem vettünk észre. Az erdő szélén nagyon szorosan és egyenletesen, vékony törzsű, apró fák sorakoztak meglepően szabályosan ( valószinüleg ültetthették... ) Az apró fácskák között észrevettünk valamit. Először úgy tűnt, mintha egy döglött juh, vagy majorkutya lenne ( arrafele ugyanis több pásztor van ), de nem voltunk biztosak, ezért közelebb léptünk. Amint megmozdultunk a "juh" megmozdult. Amint két lábra állt és elindult felénk már kevésbé tűnt juhnak. A "valami" volt. Azelőtt fel sem tűnt, hogy mennyire nagy lába volt. De mielőtt még megtippelhettem volna a lábméretét az egyik haverom megragadta a karomat, Én pedig eszeveszettül rohanni kezdtem. Már kezdett forrósodni a helyzet, amikor viszont átugrottunk a patakon a "valami" hirtelen eltűnt. Ekkor már nagyon dühös lettem és a korábban csak fontolgatott tervemet, hogy bemegyek az erdőbe már meg is valósitottam, ugyanis másodpercekkel később már az erdő sűrűjében találtam magam. Érdekes módon egyáltalán nem féltem. Csak köröztem az erdőben a "valamit" keresve. De nem találtam. Időérzékem szerint körülbelül egy órát bolyonghattam az erdőben, majd feladtam a keresést és visszamentem a barátaimhoz. Akkorra már nagyon ijedtek voltak. Azt hitték bajom esett, ezért amikor előléptem az erdőből a nyakamba ugrottak és megigértették velem, hogy többé nem csinálok ilyet. Elmeséltem, hogy az erdő minden zugát körbejártam, de nem találtam semmit. Pedig nagyon jól ismertem az erdőt. Rengeteg időt töltöttem ugyanis ott. Mindig imádtam ott lenni. Ezért csak még furcsább volt, hogy nem találtam senkit és semmit. Végül is feladtuk a keresést és mindenki elindult haza.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »