Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szellemek

(Brigi, 2016.08.04 21:02)

Sziasztok. Sok minden történt már velem. Mosogattam és kopogtak mellettem. Éjjel kisurrantam az udvarra rágyujtani és akkor láttam egy szellemet. De 1 hete azt hitten szívrohamot kapok. Felkeltem éjjel, durván 1 óra tájt. Általában vissza is alszok 5 perc után, de aznap nem. Fekeltem, vagyis felriadtam (mert a párom elhunyt barátjával álmodam) és fura érzésem támadt. Féltem, de mégis valami külső hatás nyugtatott. Olyan érzésem volt mintha egy rokon lett volna velem de távolibb rokon nem a szüleim vagy a tesoim (egyedül voltam ébren majdnem mindenki horkol onnan tudom) elkapott a sirás, a kis gombóc nőtt a torkomban. Amikor valaki leült az ágyamra, aztán egy férfi hangot hallottam. Ilyesztő volt. De ez azokhoz képest semmi, amiket átéltem. Akár a temető körül vagy akár máshol.

Re: szellemek

(u.i, 2016.08.04 21:03)

Olvassátok el, irjatok kommenteket.

A tó

(Zsófi, 2016.01.05 10:59)

Mikor kisebb voltam, sok időt töltöttem a nővéremmel. Egyik télen, elmentünk korcsolyázni ( mindketten nagyon szeretünk ) és amikor keresni akartunk egy jó helyet, találtunk egy tavat. Azelőtt nem is tudtunk a tóról, de nagyon megörültünk. Egész nap korcsolyáztunk. Már kezdett szürkülödni, kb 5- fél 6 lehetett, amikor kezdtük furcsán érezni magunkat. Egyszer csak a nővérem elkezdett sikitani. Odamentem hozzá és azt mondta, hogy mintha egy fejet látott volna a jég alatt. Megnyugtattam, de ekkor hangos kalapálást hallottunk. Mintha valaki be akarta volna törni a jeget. Aztán észrevettük, hogy minden egyes kalapálás után a tó közepe elkezdett lyukadni. Mintha tényleg valaki ütötte volna. Alulról. Majd suttogást hallottunk, de nem egyet, hanem rengeteget. Ezek után már kezdtünk nagyon berezelni, ezért hamar lekaptuk a lábunkról a korcsolyákat és elkezdtünk rohanni a hid felé ( mivel ott kellet átmenni, hogy hazajussunk ). A nővérem hamar átrohant a hidon, én viszont csak lassan sétáltam át, mivel akkoriban még volt egy kevés tériszonyom ( azóta már legyúrtam a tériszonyt... ). Ahogy mentem át éreztem, hogy valaki meglökött. Ugyan nem annyira, hogy leessek, de annyira igen, hogy megijedjek. Megfordultam, de nem volt ott senki és semmi. Ezután már gyorsabb tempóban masiroztam át a hidon és többet nem mentünk a tó közelébe. Sokat fontolgattuk a nővéremmel, hogy elmondjuk e valakinek, aztán úgy döntöttük, hogy elmeséljük nagymamámnak. Igy is tettünk és a nagymamám egyáltalán nem lepődött meg, igyhát kérdőre vontuk. Ekkor elmesélte, hogy nem mi vagyunk az elsők, akik ilyet észleltünk a tónál. Amikor fiatal asszony volt ( úgy 25 éves ) ott még nem volt tó, hanem szántóföldek. Minden nap oda jártak kapálni a barátnőivel, és amikor délután 5 óránál tovább maradtak, ugyanazokat észlelték, amiket a nővérem és én. Elmesélte, hogy ezek után egyre kevesebbet jártak oda 5 óra után, végül már senki sem mert 5- ig ott maradni. Valószinűleg azért történtek/történnek ilyen dolgok a tónál, mivel a tó egy domb aljában van és a domb másik felén van a kerek temető. Aki nem ismerné ezt a kifejezést, az ilyen temetőkben az olyan embereket temetik, akiknek a lelke nem tud békében nyugodni, mert erőszakos halált halt, vagy öngyilkos lett, vagy nem volt hivő ember. ( mármint nem hitt Istenben, pl: jehova, vagy egyszerűen csak Istentelen ember volt... ). És hát mivel a lelkük nem nyugszik, a szellemük ott kisért a környéken...

Re: A tó

(Anna, 2016.06.27 03:28)

Kirázott a hideg :O

Re: A tó

(Hu, 2016.07.05 15:29)

Hu ez durva

Szellem

(Hack Man, 2016.07.05 15:24)

Sok tortenetem van de csak wgy nagyon rovid kerdesem lenne mert ugd lattom higy ezen az oldalon vegre komolyan veszik en is ahogy az egyik rokonom aludt a hugom mert nem tudtam es neki is elvaltozott a feje de olyam torzvolt kintha ki akart volna belole jonne szerencsere ennyi volt ez mitt jelent vagy csak a kebzeletrm jatszott velem

Magas lény

(Nóri, 2016.06.07 15:15)

Sziasztok! Egy kis történet velem. Még régebben ősszel este már későn sötétbe jöttem hazafele egyik barátnőmtől. Az úton haladtam és már a templom közelében voltam fel akartam menni a templomtérre a járdára hogy ott menjek tovább egyszer csak észrevettem, hogy a templomtéren egy sötét alak elfutott a járdán. Nagyon gyors volt meg sem állt. Egy lényre tudtam hasonlítani a formáját olyan emberszerű volt viszont elég magas. Megijedtem, de annyira nem hogy elfussak szépen mentem tovább csendben az úton azt hittem észrevesz és megáll, lehet látott, de futott tovább. Az arcát nem láttam, de elég vékony volt. Nagyon csendben rohant el. Nem ebbe a világba tartozhat. Azóta sem láttam ott. Ha valaki látott ilyet már írjon. Meg persze szóljatok is hozzá köszi :)

Re: Magas lény

(Jordanian , 2016.06.21 18:53)

Velem is történt már ilyesmi csak ez már nagyon régen volt tisztán nem emlékszem a dolgokra és furcsa hangot is halottam.

Hadzsime

(Kukri, 2016.06.12 10:24)

Sziasztok!Tesóimmal és pár spannal egy laza kis iszogatás után úgy döntöttünk megnézzük a Démonok között 2t.Életem legparásabb 2 órája volt....de amikor elaludtunk kb 2 órával utánna éles de egyben mély hangokra ébredtem.Ment a tv.Azaz nap este nézett film(Démonok között 2.)éppen az a rész ment amikor az apáca démon megszállja az egyik kölyköt.A filmben elhangzott egy hangos "MEGVAGY".Itt az volt a gáz,hogy a film vége után lekapcsoltuk a tvt.A távirányító pedig a felettem lévő polcon volt.Ha valaki tud rá magyarázatot kérem írja meg.(Sorry a helyesírási hibákért:c)

szellem vadászat

(arturo, 2016.06.09 17:44)

Sziasztok kinek van szellem vadászathoz kedve akinek van válaszollyon tüdok egyhejet ahol látak már tőben is szellemeket

Teplon

(arturo, 2016.05.29 17:41)

Sziasztok van egy teplom békés megyében sarkad városában 7 tornyi teplomnakhivják álitolag a város főterén ál a teplonak 7 tornya van egy enber minden évszagba télen tavaszal nyáron és őszel az évszak minden első honap 2 hetébe vasárnapi nap pontban déli 12 órakor megjelen a tenplon előt midősze 7 percet van ott van nála két tárgy ha jóteszed fel neki a kétdést átagya a hiedelem szerit aztkel tőle kérdezni hogy kit vársz és tegezve nem magázva ha átagya a tárgyakat és megőrződ az életben atol a naptol sikeres és boldog leszel én még a tepomot sem sem az enbert nem látam de aztmongyák hogy ha ránézel mitha ismernéd valahonan mikor kőzel mész látod rajta hogy nem e világi mikor a tepom felépult álitolag meg jelet ott ez az enber azota visza jár ha van kérdésetek irjatok

Re: Teplon

(hűha, 2016.05.30 10:11)

Ha találkozol azzal az emberkével, ha kérhetem egy helyesírási szótárt kérj magadnak...

Re: Re: Teplon

(arturo, 2016.05.31 12:37)

nem kérhetek tőle mert ő ad valami tárgyat de kitugy lehet hogy azt adna

Teplon

(arturo, 2016.05.29 17:47)

bocsánat elfelejtetem hogy most 6 ho 12 lesz ott álitolag

segitek

(ómen, 2016.05.28 20:32)

a neten remélem megtalálom keresek egy endert cigány ender aki jósol es beszélt egy nagy kőnyvről ha valaki találkozot vele kérem válaszoljòn

segitek

(ómen, 2016.05.28 20:15)

Zsuzsa biztos hogy hórom szőg volt a láb nyom még ilyent én sem látam nics itől félned mert nem mentél be a szobába

segitek

(ómen, 2016.05.28 20:01)

fiuk lányok azt mogyátok hogy foró volt a külcs szeritem még nem is sejtitek hogy ki válaszol nektek ha foro vot valojába azonal hagyátok aba ezt a játékot

segitek

(ómen, 2016.05.28 19:50)

az erdőbe szelemet idézni nem jó őtlet én egy tiszta vér cigány vagyok férfi ős idők óta foglalkozik a családunk ilyesmivel sőt enél komojab dolgokal is mondom én bajbam vagytok de nagyon ám

A végzet köre

(Zsuzsi, 2016.05.25 07:05)

Tegnap előtt este egy táborban aludtunk. A lányokkal akikkel egy szobába kerültem mind féltünk a viharoktól. Na és pont aznap este olyan égszakadás volt hajnali 2:45 - től 3:45 - ig hogy egyszerűen nem bírtunk és nem mertünk elaludni. Az egyik szobatársam annyira félt h odabújt mellém. Amikor a többiek kimentek wc -re én egyedül maradtam. A faházak pont kör alakban voltak elrendezve. Amikor egy pillanatra kinéztem, egy hatalmas villám pont a kör közepére csapott. Bevágtam az ajtót és az ágyamra kuporogtam. Amikor elmeséltem akkor éjjel a csajoknak azvegyik lány elmesélte h ez a végzet köre. Vagyis valaki vagy valami elő fog jönni és eltünteti a rossz dolgokat. Ezek után öt percel megint lecsapott egy villám, hallottam ahogy valaki elmegy az ajtó előtt...
Másnap reggel mindenkit megkérdeztem nem mentek e ki wc - re. De semmi. Reggeli után megtaláltam a villám nyomát, ahonnan fura inkábbolyan háromszög alakú lábnyomok vezettek egy zárt ajtajú házhoz...Szerintetek mi volt az??? Aki tudja és megírja, annak nagyon megköszönném!

Re: A végzet köre

(Én magam, 2016.05.25 16:11)

Nem tudom, hogy a barátnőd hol olvasott a végzet köréről, de én utánanéztem, és nem találtam semmit róla... Sőt! Soha nem is hallottam róla.
Másrészt kicsi az esélye, hogy pontosan a táborotok, azaz a kör alakban elhelyezkedő faházak alakítanák ki a végzet körét (márha egyáltalán van ilyen), hiszen gondolj csak arra, hogy mennyi szimetrikus és asszimetrikus kör alakban elhelyezett tereptárgy, épület és egyéb emberi létesítmény található a világon. Így mondhatjuk mindre, hogy az a végzet köre. Persze csak akkor, ha oda csap a villám. Másrészt annak is kicsi a valószínűsége, hogy éppen akkor, és csak ott volt vihar, ahol ti voltatok. Biztos vagyok benne, hogy a világ másik pontján, egy másik kör alakú létesítménynél is ugyanúgy volt vihar, és ugyanúgy becsapott a közepébe a villám.
Nem igazán hiszek abban, hogy valami előjön, és eltűnteti a rosszat. Valójában azért, mert sosem hallottam még erről a legendáról, hiedelemről. Másrészt miért pont a villám miatt jönne elő? Ha egy kicsit gondolkozunk, a villám nem éppen pozitív hatással van az élőlényekre, de még a tárgyakra sem, míg barátnőd azt mondta, hogy az a valami, ami előjön a rosszat tűnteti el, szóval az a valami pozitív személyiséggel, jellemmel bír. Tehát a kettő üti, semlegesíti egymást.
Az, hogy erdőben voltatok megmagyarázza azt, hogy láttál valami az ablak, a faházatok előtt. Hiszen a legtöbb vad éjszaka aktív, és ki tudja? Talán egy nagyvad lépegetett el a faházak között. És azt is figyelembe kell venni, hogy féltél, és mint tudni, az ember fantáziája ilyenkor a legaktívabb, és olyanokat is képes vagy odaképzelni, ami nincs ott.
A "lábnyomokhoz" annyit fűznék, hogyha valószínáleg vihar volt, akkor tuti, hogy igencsak zuhogott odakint az eső. Így feltételezhető, hogy az a nagyvad (őz, szarvas, stb.), amit előzőleg említettem, hogy az ablakod előtt elsurrant (de lehetett akár egy kisvad is - róka, borz, stb.), a faház-kör közepe felé is elsétálgatott, és reggelre a lábnyomokat elmosta az eső. Könnyedén másnak lehet gondolni a lábnyomokat, ha elmossa azokat az eső.
Szerintem ebben nem volt semmi paranormális. Ez csak a természet, és a fantáziád játéka volt. Semmi más.

Kérdezz bátran bármit ilyen kérdéskörben. Imádom az ilyesmit, és nagyon is érdekelnek ezek a dolgok, bár nem vagyok sem spiritiszta, sem gyógyító, sem okkultista, sem semmi más... Ettől nem kell félned.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »