Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szellemek idézése?!?

(MD, 2017.01.29 10:10)

CSak figyelmeztetek mindenkit hogy nem lehet szellemet idézni :) max démont de azt se szabad mert ha csak egy keresztény vagy aki azzal szórakozik hogy idézget hát csúnyán megbánod. A démonok csak a sátánistákat nem bántják néhány esetben... Előre szólok hogy a Sátán nem tehet róla ha véletlenül megszáll egy démon mivel magadnak keresed. Érdekes én meditálok meg egy csomó pentagrammokat rakok ki mindenhova és engem békén hagynak a démonok. Ez mind nézőpont kérdése.
Ezzel csak a keresztényeket szeretném figyelemre inteni hogy ha nem vagy boszorkány vagy sátánista vagy egyébb más akkor ne köss bele a varázslatokba és egyébb másba se :)
most ne kövezzetek meg köszi :)

A családi szellemek

(M. Dorka, 2017.01.29 09:56)

A szüleim válása miatt elköltöztem anyával a régi családi házba. Régóta elhagyatott volt. Évekkel ezelőtt két családtagom ott halt meg. Nem mertem aludni.....Mindig fura hangokat hallottam és hirtelen megváltozott a levegő hőmérséklete sokszor. Egyik éjszaka a szobámat tele rakram gyertyákkal és úgy próbáltam aludni de nem sikerült mert azt éreztem mintha lett volna valaki a szobába... Felültem az ágyra és egyszer csak az összes gyertya kialudt. Nagyon megijedtem. Történt olyan is, hogy random felkeltem egy zaj miatt felálltam és siettem volna a nagy lámpához de egy nagy árny az utamban állt és olyan volt mint ha húzott volna magához, majdnem elestem nagynehezen felkapcsoltam a lámpát és a sötét folt lassan eltűnt.

Volt macskánk és nagyon sokszor viselkedett furán. Néha csak állt és bámult a szoba közepére. Egyszer láttam rajta hogy nagyon ideges volt fel akatam venni az ölembe és amikor megfogtam nagyon megijedt nem tudom mi lelte ....

Manapság már megbarátkoztam a dolgokkal mivel sátánista vagyok sokat meditálok és most már eltudtam küldeni a lelkeket a háztól szóval már nyugodtan tudok aludni :)
szellem űzést nem vállalok ;)

A családi szellemek

(M. Dorka, 2017.01.29 09:55)

A szüleim válása miatt elköltöztem anyával a régi családi házba. Régóta elhagyatott volt. Évekkel ezelőtt két családtagom ott halt meg. Nem mertem aludni.....Mindig fura hangokat hallottam és hirtelen megváltozott a levegő hőmérséklete sokszor. Egyik éjszaka a szobámat tele rakram gyertyákkal és úgy próbáltam aludni de nem sikerült mert azt éreztem mintha lett volna valaki a szobába... Felültem az ágyra és egyszer csak az összes gyertya kialudt. Nagyon megijedtem. Történt olyan is, hogy random felkeltem egy zaj miatt felálltam és siettem volna a nagy lámpához de egy nagy árny az utamban állt és olyan volt mint ha húzott volna magához, majdnem elestem nagynehezen felkapcsoltam a lámpát és a sötét folt lassan eltűnt.

Volt macskánk és nagyon sokszor viselkedett furán. Néha csak állt és bámult a szoba közepére. Egyszer láttam rajta hogy nagyon ideges volt fel akatam venni az ölembe és amikor megfogtam nagyon megijedt nem tudom mi lelte ....

Manapság már megbarátkoztam a dolgokkal mivel sátánista vagyok sokat meditálok és most már eltudtam küldeni a lelkeket a háztól szóval már nyugodtan tudok aludni :)
szellem űzést nem vállalok ;)

Luca sztoria

(Mohácsi Luca Kinga, 2017.01.19 15:20)

Sziasztok nekem nagyon furcsa képességem van. Látom a szellemeket és beszélek velük. Lehet furcsán hangzik de igaz. egy olyan 6-7 év körüli fiút és a hugát látom . sziasztok.

Re: Luca sztoria

(-Pszichológusom-, 2017.01.20 11:10)

Mesélj pár történetet, hogyan találkoztál velük, miről beszélgettek.

Re: Luca sztoria

(Kovács Liliána, 2017.01.21 09:08)

Luca ez engem nagyon érdekelne és hiszek neked és kérlek mesélj erröl többet légyszi!Velem is történt már iyen dolog,de nem hittem el nagyon azthittem,hogy képzelődöm.Vagy facebookon jelölj be vagy írd meg itt.Előre is köszii

Barátnők és BLADI MÉRI TÖRTÉNETE

(Sárközi Maja Vivien, 2017.01.19 15:21)

Sziasztok egyszer a barátnőimmel szellemeket idéztünk . És egyszer csak a sötétből előjött valami furcsaság . A barátaim meghaltak vége.

Nincs

(Nincs, 2017.01.07 16:11)

Velem ez nemrég volt.
Általában este 8-9 körül tanulok, mert akkor különösen jól fog az agyam. Éppen ültem a konyhaasztalnál, ettem és ugye közben tanultam.
A konyhával szemben van az előszoba, amit végig üveg vesz körül, ami enged belátást, de kilátni nem igazán lehet messzire.
Szóval ültem ott és tanultam, amikor elkezdett rajtam eluralkodni a kellemetlen érzés, mintha valaki figyelne. Az ablakok felé néztem, de kár volt. Ott állt egy öltönyös alak. Engem nézett, nézte ahogy tanulok és mosolygott. A száján és szemén kívül mást nem láttam, mindössze a teste körvonalait. Odahívtam testvéremet, miközben még mindig az illetőt néztem.
Bátyám nem látott az êgvilágon semmit, de mondta, hogy kimegy ês megnézi. Szóltam neki, hogy hagyja és tovább tanultam de mindig éreztem azt az érzést. Még mindig nézett.
Azóta több alkalommal is találkoztam vele. Mindig csak csendben figyel, és mosolyog. Valamikor vissza mosolygok, valamikor megilyedek, de alapvetően nem félek tölle.

Irracionális mégis megtörtént

(-Pszichológusom-, 2017.01.06 20:02)

Sok történet fűződik hozzám, mint olyan ami velem történt, mint pedig aminek csak tanúja voltam.

Ez egy olyan történetsorozatnak az egyike, amely az egyik volt barátnőmmel történt és tanúja voltam.

Rendszeresen éjszakánként a barátnőm rossz jelenlét érzéséről számolt be, melynek szokatlan tünetei is voltak, elmondása szerint, a szeme viszketett, úgy érezte valaki haraggal tekint rá, a látása romlott ideiglenesen, zsibbadt az egész teste. Volt amikor felriadt mert látott egy "gonosz tekintetű" szempárt, melyre rákérdeztem, beszéljen róla, de miután a szempárról tájékoztatott, a kérdéseimet meg sem hallotta. Tetézi hogy ő másnap sosem emlékezett semmire, saját hitelesítésemre, szkeptikusan szemlélem az ilyen történeteket, történéseket, illetve két fiatalabb testvérei is tanúi voltak több olyan esetnek, amikor álmába felkelt és a konyhában zajongott, és "fura nyelven" halandzsázott, akkor éjszaka másképp is jött vissza az ágyba, mintha csak egy gép sétált volna fel, aztán elfeküdt mellettem, átkaroltam, de úgy tette kezét az enyémre mintha karmolni akarna, rákérdeztem jolvan-e, mire felkapta a fejét hirtelen, az arcát nem láttam, aztán letette majd a keze is leesett az enyémről. Egy másik alkalommal amikor újra ugyanúgy indult az éjszaka, már már a dolgoknak hitelt adva magamban, gondolatban imádkoztam mikor már lefeküdtünk, előtte én ezt nem mondtam a barátnőmnek, semmilyen formában nem is adtam rá jelzést hogy ilyen szándékom lenne. Aznap este mikor imádkoztam elalvás előtt, a barátnőm jól érezte magát, a szokatlan és rossz tapasztalások elmúltak, azt gondoltam ez segített. Aztán amikor abbahagytam, ő tíz percel később felnevetett, folyamatosan nevetett, levegőt sem vett, és őt így még sosem hallottam nevetni, megkérdeztem min nevet, nem tudta megmagyarázni, nem tudta miért nevet, és nem is tudta abbahagyni. Azután az este után nem aludtam többet náluk. Ez a történet egy a sok közül, sokáig voltam a lány mellett, de ez feltette az I-re a pontot.

-Pszichológusom-

Egy a sok "igaz" történet közül

(emyliah@indamail.hu, 2017.01.05 23:47)

Őszintén megmondva nem akartam ide írni. Aztán olvastam Bifidusz hozzászólását és megtetszett :) Csak nevetni járok fel ide ha nem tudok aludni mint ahogyan most is. :)
De.. gondolkodtam.. ha már a sok gyökér megosztja az ilyen olyan szellemes dolgait (nem mondom, hogy mindegyik az de elég sok hülyeséget olvastam itt) gondoltam én is megosztom az én élményeimet.

11 éves lehettem amikor felismertem, hogy baj van velem. Azt hittem megőrültem.
Egy éjszaka édesapám sokáig dolgozott (23-24 óráig). Én hamar elaludtam. Akkorisban az volt anyámék szokása, hogy éjjel beszélik meg a gondokat pénz ügy vagy hasonlók ezért persze sok esetben össze is kaptam. Általában olyankor anyukám átjött hozzám melém bújt és együtt aludtunk. Azon az éjjel mikor apám olyan sokáig dolgozott valami szokatlant vettem észre. Ő feküdt mellettem. Gondoltam összeugrottak megint s most ő jött oda (én voltam a legkisebb nálam volt a legtöbb hely) s mivel éreztem hogy mellettem fekszik beljebb húzódtams ő közelebb jött egy idő után annyira a falhoz szegett hogy elvesztettem az eszméletemet. A következő emlékem az mikor apám felettem áll és érzem a sebtapaszt az ujján mit még előző nap rakott az ujjára. Éreztem a dolgos szagát az érdes, hatalmas hüvelyk ujját. A számba akart rakni valamit. Észrevette hogy figyelem s akkor felegyenesedett. S csak annyit mondott " Aludj tovább kislányom". Az én apám volt. Megismertem a hangját. De.. még sem.. A rég eljöltözött nagybátyjám alakját viselte.. Csak áll fölöttem és bámult akkor már nem szólt semmit.. Ránéztem, félelemmel telve kérdeztem tőle "Apa.. te vagy az?" ekkor hirtelen felültem megakartam érinteni de akkor hátra lépett elfordult s a konyhának vette az irányt! Én félelemmel telve mégis bátran álltam fel szaladtam a villany kapcsolóhoz de mire feloltottam nem volt sehol senki... Apám álmos hangját hallottam megszólalni "Mi a baj *******?" ekkor láttam ahogyan felül az ágyon miközben anyám karjait szedte le magáról..
S hogy ki volt Ő az a rejtéjes valaki? Máig nem tudom. De hat éve jár hozzám. S hogy miért? A leghihetetlenebb dologért. Ogy megmutassa ki fog meghalni. Minden egyes embert megmutat akit ismerek de néha az is akit nem mint pl a nagybátyjámat vagy azt a négy éves kislányt. Ez alatt az idő alatt nem csak álmomban történtek ilyenek. Hanem pl mikor legjobb barátaimmal voltam és a ķőpadot fejeltem izomból mert hát "pont beszélgettünk" mi alatt mi beszélgettünk én aranyos módon padot fejeltem másokat bántalmaztam, örök heget hagytam magamon.. és.. azt hiszem a legaranyosabb az volt mikor felakadt a szemem és egy régi gyilkolós dalt énekeltem aztán elkezdtem rajta nevetni...Nem tudom miért de hozzám jön mesélni hozzám jön sírni. Hat év alatt összeszoktunk. S mondhatom nyugodtan.. Az hiszem ez a legfurább "és így lettünk legjobb barátok sztori" amit valaha átéltem vagy hallottam. :)
S hogy ezt elhiggyétek én nem kérem, de ha ez előttiket elhittétek kaphatok egy kis bizalmat. Mert ez nem kamu! ;)
Emyliah

Re: Egy a sok "igaz" történet közül

(-Pszichológusom-, 2017.01.06 19:48)

Elolvasnék még pár történetet tőled.

Utolsó búcsú

(Tinna, 2016.10.01 17:19)

Az én sztorim édesapámról szól. Ő meghalt amikor én 15 voltam. Kisebb koromban sokat hintáztam a kertünkben, azon a hintán, amit még annó apukám készített. Aznap este amikor a dolog (nem tudom minek nevezzem) történt, kimentem és leültem a hintára halála után pár hónappal, de nem hintáztam, csak ültem. Fülhallgatóval zenét hallgattam, és arra lettem figyelmes, hogy a tujánk árnyékából teljesen kirajzolódott apukám alakja, a baseball sapka, a munkás ruhája, tehát mindene, amit legtöbb esetben viselt, még a táska is a kezében volt. Meglepett, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, gondoltam csak én képzelgek, mert nagyon hiányzik. Aztán amikor bementem a szobában, beszélgettünk a nővéremmel, és ő elkezdte ugyanezt a sztorit mondani... Akkor nagyon megijedtem, és pár hónap múlva rákerdeztem, emlékszik e erre, de azt felelte, hogy nem. Nem tudom mi lehetett, talán csak az agyunk szüleménye, vagy apukám búcsút vett tőlünk, nem tudom... Sosem derül ki,egyszeri eset volt.

Re: Utolsó búcsú

(-Pszichológusom-, 2016.12.30 11:13)

Ms. Tinna!

Egy közeli szeretett ember halála komoly törést okoz az ember lelkében, azért hogy könnyebb legyen a gyász, a történtek feldolgozása, előfordulhat hogy a tudatalatti az elhunyt személy emlékével nyugtatja a lelket.
Kérdésem lenne hogy a nővéred ugyanott látta, ugyanúgy, ugyanakkor? Másfelől az hogy a nővéred később elfelejtette a történést, ugyanúgy a gyász része.
-Pszichológusom-

Péntek 13. Sztorik. Átéltük...

(Zsuzsi 2016 05.péntek 13, 2016.05.13 10:00)

Ma péntek 13 van. Félek. Nagyon. Erről a napról soha nem hallottam jó dolgokat. A három barátnőm elmesélték mi történt velük a tavaly ilyenkor:
1. Evi meséje: (úgy írom mintha ő mondaná)
Péntek 13. A tesómmal Cintivel kimentünk a kertbe játszani a kutyánkkal Mázlival. Már jó fél órája kint voltunk mikor Mázli elkezdett ugatni egy bokot felé. Cinti rászólt a kutyusra: Mázli! Maradj már! De Mázli csak ugatott. Bement a bokorba. Vinnyogást hallottunk. Cinti félt hogy Mázlival történt vmi. Mázli ekkor kirohant a bokorból be a házba. Ezek után jobbnak láttunk ha ink. bemegyünk a házba.

Azóta Eviék kivágtág azt a bokrot. Kellett a hely egy medencének. De azóta is. Minden 13 adik nap valamitől kilyukad a medence.

2. Réka meséje: ( ezt is úgy írom mitha ő mondaná)
Mi kirándulni voltunk anyuékkal. Ákos a tesóm kitalálta sátrazzunk az erdőben. Nem tartottan jó ötletnek. Péntek tizen harmadikán egy erdő szélén? Ez hülye... végül meggyőzte anyáékat.
Aznap este: Ákos kitalálta menjünk be az erdőbe barangolni. El is mentünk. Nem tom miért egyeztem bele. De éreztem: mennem kell.
Egyszet csak az elemlámpa fényében megcsillánt egy kulcs. Ákos felvette és nézegette. Ahogy elnéztek a távolba egy halvány ház árnyékot vettek észre. Előtte állt egy férfi katonai öltözetben. És feléjük tartott. Ákos eldobta a kulcsot és rohantak. Amikor reggel arra sétáltak se a kulcsot se a házat se a katonai férfit nem látták többé...

3. Lili meséje: ( ezt ugyan úgy mint a többit)
Úszásra mentem. Mivel nem lakuknk olyan közel az uszihoz úgy döntöttem bicóval megyek. Már amikor a garázsba mentem az történt hogy a biciklim egyszer csak eldőlt. Amikor elindultam az úton olyan pár méter után valami/ valaki meglökött bal oldalról éa majdnam bezakóztam az árokba.
Amikor bértem az usziba nem történt más. Amikor hazafelé mentem a biciklmin a mi utcánk előtt hirtelen első kerékkel lefékezett. Én meg repültem egy jót az árokba. Remélem több ilyenbem nem lesz részem...

4. És most... az én mesém. Ami ma velem történt örök nyomot hagy bennem ( gyenge idegzetű vagyok ezen a téren...)
Apa épp a régi időkről mesélt. Háborúk... ilyesmik. Amikor végzett a sztorizgatással kimentem a kertbe játszani. Csak úgy hülyeségből elkezdtem ásni. Egyszer csak találtam egy régi lőszer hüvelyt. Melette egy elfoszlott lap: Második világháború Hungary... a többi nagyon olvashatatlan volt. Gondolom ide ásták el. Hogyha kell tudják itt van. Nagyon beszartam. Memutattam apának. Azt mondta biztos csak hamisítvány valaki hülyéskedik velem. A hüvelyt kinnhagytam a kertben. Aznap este lázas álmom volt... katonák... tankok... pisztolyok... háború... Magyarország szétszakad... és akkor... egy férfit... aki elássa a hüvelyt és a papírt. A teljes tartalom így nézett ki: második világháború hungary. Vésztartalék nagy szükség esetére. Ki háború után leli meg hagyja meg. Gazdája elmegy érte.
Nem tudom a valóságban is ez lehetett e rá írva. De azért hátraszaldtam és kinéztem a kertbe. Az erkély ablakon láttam ahogy egy szürke ruhás katona felveszi a hüvelyt majd elsétál... és eltűnik... elájultam. Másnap reggel apa talált rám. Azt mondta a hüvely tényleg eredeti volt. És azt is elmondta hogy látta ő is még este hüvelyt. De mire fölkelt eltünt. Én mindent elmondtam neki de ő csak annyit mondott élénk a fantáziám.

Remélem többé nem látok ilyet.... a barátnőim nem hittek nekem. Lehet csak azért láthattam mert én segítettem? Nem tudom. Csak azt tudom hogy ez a katona a síron túl boldog.

Ha valaki szerint hazudok a katonás sztorival... hiheti. De ez tényleg így volt. Ha valaki tud magyarázatot akár melyik sztorira írja meg nyugodtan. A katonásat ( mármint ami velen történt) nagyon megköszönném!

Ha törtéik még ilyen írok!

Re: Péntek 13. Sztorik. Átéltük...

(Ebben tévedsz, 2016.08.25 22:29)

Tévedsz ebben mivel nem egyszer nagyon nagy szerencsém volt pentek 13.án

Re: Re: Péntek 13. Sztorik. Átéltük...

(sajt, 2016.10.24 12:00)

jézusom ... :o

Re: Péntek 13. Sztorik. Átéltük...

(-Pszichológusom-, 2016.12.30 11:03)

Ms. Zsuzsi!

A saját történetedhez szólva; figyelembevéve hogy apád történetei nagy hatással voltak rád, korábban hallottál durva szellemtörténeteket.. ezeket tekinthetjük okoknak, további tényező hogy elmondásod szerint is -gyenge idegzetű vagy- , amit alátámaszt az ájulásod. Az okozatok kovetkezménye lehet a rossz álom, látomás ha lehet így fogalmazni.. és az ájulás. Ennek az a magyarázata, hogy a tudatalattid megpróbál megvédeni az idegösszeroppanástól, amit kiválthat a túlreagált félelem. Az agyad úgy védekezik, hogy arra az előterjesztett új gondolatra, amely komoly pszichés stresszt okoz, ez a gondolat benned mélyen lehet az hogy ''vannak szellemek, lehet hogy igazak amiket hallasz..'' vagy hasonlók, megpróbálja efektív vizuálisan lezárni a nyitott ''kérdést''. (Talán a negatív válasz is megnyugtatóbb mint a tudatlanság.) Mivel a tudatalatti, képekben dolgozik (képzelettel), így álmodban gyakorol rád hatást, gyenge idegzet esetén a valóságban is. Előfordulhat hogy nagyfokú figyelem és koncentráció hatására, labilis lelkiállapotban kivetülhet a saját tudatos képzelet foszlánya.

Mindazonáltal, nem kizárt hogy szellem volt.
-Pszichológusom-

a mi házunk

(pisti, 2016.12.24 10:53)

A mi házunkban 5 éve meghalt a papam es a mamám azt mondta anyukám hogy ne feljek semmitol nem lesz semmi bajom.En hittem neki es igy volt sokaig.Egyszer a szobámba mentem rajzolni egy bukott angyalt miutan lerajzoltam akkor megláttam a papámat öltönyben a mamám is ott volt de o ki ment a konyha a ot is lattam én redesen megiettem kiabáltam hogy tunyetek el!!!!!!!!!!!!!! Es igy is történt. Van meg egy utolso mondatom ehez soha sem hivjatok elo egy szellemet se de ha megteszitek akkor nagy baj tortenik veletek es ez igaz történet a fekete magiat sohasem hasznaljatok mé az csak gonosszá tesz titeket.

Re: a mi házunk

(-Pszichológusom-, 2016.12.30 10:19)

Mr. pisti!

Több kérdésem akad a történetében.
1. Miért rajzolt bukott angyalt?
2. Veled történt -nagy baj- amikor a szellemek megjelentek?
3. Te foglalkozol feketemágiával?

Türelemmel várom válaszait.
-Pszichológusom-

Kb

(Cjj, 2016.12.26 18:49)

Kn


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »