Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sanyi

(sanyi, 2017.02.21 12:32)

sanyi

Re: sanyi

(félős csaj, 2017.04.18 13:16)

te amugy nem a neveded kell leirni hanem egy rémtörténetet sanyi bácsi

nyirtelek

(violetta, 2017.04.18 13:01)

Én most itt 1 db történetet mondok el nektek:egyszer egy kislány sétált az anyukájával az utcán és a boltban meglátott egy tollat szép volt és egy 8-as volt rajta az anyukája megvedte neki és otthon avval irkált egyszer csak a toll levágta a mutató ujját.Az anya elvitte a sebészhez és mire hazaértek (de a kislány netudta hogy a toll vágta le az ujját)a kislány újra irt a tollával és mielődt még levágta volna a fejét mert levágdta azt mondta a toll:Megbánod hogy elmentél a sebészhez és levágta a fejét!!!!! :(:(:(:(:(:(

narota@citromail.hu

(Horrorlány, 2017.04.16 15:21)

nem csak a Démonok között alapja igaz story(nézz utánna), de az Annabell STORY IS-AMÚGY mindkettő film alapja ugyanannak a paranormális kutató párnak a feljegyzésein alapul.

bethlen anele 42

(roland, 2017.04.15 07:05)

Lefinglak

Tihati@freemail.hu

(Ne kisertsd a gonoszt , 2017.04.07 23:02)

Sziasztok 20 eves vagyok iszonyatosan nagy onkontrolal egyszer 16 evesen a legjobb baratomal kint voltunk jatszo teren huvos ido volt es tipikus mondom megrogzottje voltam szellem idezesnek de nem felek sot ha latom az bizonyit de tudjatok van mikor mas is latja es ha mindketten akkor gond van ...
Nos jatszo teren voltunk rajzoltam egy kaput homokba bele raktam tenyerem es tipikus szoveg ha itt vagy adj jelet de aztan bele altam korbe meg akartam ilyeszteni haverom . (Varom holtakat lelkembe 3 szor) nem telt el sok ido el kezdtem viccbol sikito hangot ki adni aztan csak ketdet minden sotetedni es ontudatlan alapotba kerultem ... a haverom meg utot sirva es mondta mi van veled akkor magamhoz tertem es elkezdtem futni a hejtol amien mesze csak tudtam a haverom elmondasa szerint feketek lettek szemeim es 3 percig iszonyat hangosan sikitotam vagy calami olyasmi es szam egyre nagyobra nyilt .. kesobiekben aludni akartam ki vertem fejembol ezta dolgot de halottam hogy valami csamcsog az agyam alatt kesobb csorog telefon a haverom volt lelketlen hangal .... (hallod te is ?? ) meg ihedtem de nyugtattam magam mondom hulye vagy te bekepzeled abba is maradt csamcsogas masnap este 1-2 ora fele csorog telefon haverom mondja ( ne felj bem bant minket
Erre en kicsod?
Azt mondja ö tudom nevet
Kerdezem ..igen ? Es mia neve?
Azt mondta vicces modra hogy (kicsi ember)
Erdekes volt mosolyogtam is de aztan kezdtem latni is lassan kezdett megszokott lenni es eltunt de azota miota ez tortent nem probaltam es soha nem is akarom es senki ne is csinalja mert nem jo avege lelek vissza jar a lelek el az ordog szemelyesiti meg .... lehet egyeseknek kamu de en tudom es haverom mi tortent es mig le irtam eztet anyi csatanas kattogast halottam de nem erdekel en nem felek :) de tudnotok kel aki keres az talal de nehogy titeket talaljon meg valaki es megszaljon .. ahogy tenyekel is van bizonyitva emile roese tortene !
Koszonom olvasast lehet nem leg remisztobb de igaz

Hanyadek utca 11

(Japai aniko, 2017.03.25 20:35)

Csacsumii
Kemdjdndjdkdkdkjd

2083 Solymár

(armi, 2017.03.25 08:46)

Sziasztok!
Ez a dolog nem sokkal azután történt miután nagymamám elhunyt.(olyan 1 éve) Még nem temettük el, de a halála utáni napon nagyon furcsa dolgokat éreztünk a házunkban. Reggel például tíz percenként, mintha elfutott volna melletted valaki, erős szellőt éreztünk mindannyian. És amúgy ehez kapcsolódó dolgok, de ami délután történt az egy kicsit levágta a biztosítékot. Édesanyám épp ment fel az emeletre (a plafon szélén van körbe egy díszítés kb 20 kiló per méter), és egy egy méteres díszítő darab a a plafonról ÖT CENTIRE esett le a feje mellett!(Úgy hogy azt a részt, sőt az egész házban azt a díszítést újra habarcsozták)

Temeto-tortenet

(Enci, 2017.03.12 19:10)

Sziasztok. Van az unokatesomeknak egy nyaralojuk es az pont egy temeto fole epult. Nagyon para ott lenni,es erzem,hogy nagy nyomas is van. Most is itt fekszek...szomszed kutya meg van orulve,az utcan par halott macska...ez mar megszokott.. viszont otthon nem erzek ekkora nyomast,sot otthon biztonsagba vagyok. De itt nem... Nagyon rossz,itt fekszek a sarokba az agyon,nem merek megmozdulni mert felek,hogy valaki kovet,vagy van mogottem. Szoktam latni a szellemeket,viszont szellemirtot nem egyszer hivtunk ide,megse tudta mindet kiuzni mert nagyon sok van,hisz temeto volt itt 1940-ben bontottak le...mar szinte reflexbol tudom,ha idejovok mi fog tortenni,de engem az ilyen dolgok nagyon erdekelnek,szoval valami megis kot ide..

Rémtörténetek

(H. Ádám, 2017.03.12 14:27)

Sziasztok!

Nektek volt már olyan, hogy az éjszaka közepén megmagyarázatlan hangokat hallotok mikor éppen csináltok valamit, vagy aludni próbáltok? Amikor meg odafigyelsz rá, kinézel az ablakon, s akkor megszűnik?

Fiatalkoromban nagyon gyakran küszködtem ilyen problémákkal, nehezen aludtam. Igyekeztem ezt a történetet feldolgozni egy videóban, igyekeztem azt az érzést átadni, ami velem lezajlott:

https://www.youtube.com/watch?v=Q6Z185xARbA&t=2s

Ez az életélmény indította el bennem azt, hogy az emberek félelmeiből táplálkozó rémtörténetekkel foglalkozzak, s emiatt próbálok feldolgozni ilyen témákat, hogy más is legalább egy kicsit beletudjon ebbe kóstolni, hogy milyen is!

kecske út

(sanyi, 2017.03.06 10:13)

megevett egy rámkot haverom meghalt megfulladt ne zabálj rékot!!!

Re: kecske út

(sanyi, 2017.03.06 10:16)

bocsi csak vicceltem sziasztok további szép napot emberek!x

budapest

(alexa, 2017.03.05 10:30)

Elmentünk egy táborba a barátnőmmel
és szelemet idéztünk mésokkal és a villany le kapcsolodott és utána fel és a falra az volt ira hogy aki ki megy az meg hal aki bent marad az annak este az ágyad melett leszek és meg öl és a 3 man sokot kaptunk és csak mi maradtunk életbe

budapest

(alexa, 2017.03.05 10:30)

Elmentünk egy táborba a barátnőmmel
és szelemet idéztünk mésokkal és a villany le kapcsolodott és utána fel és a falra az volt ira hogy aki ki megy az meg hal aki bent marad az annak este az ágyad melett leszek és meg öl és a 3 man sokot kaptunk és csak mi maradtunk életbe

budapest

(alexa, 2017.03.05 10:28)

Elmentünk egy táborba a barátnőmmel
és szelemet idéztünk mésokkal és a villany le kapcsolodott és utána fel és a falra az volt ira hogy aki ki megy az meg hal aki bent marad az annak este az ágyad melett leszek és meg öle

im.dragons14@gmail.com

(Witch , 2017.02.22 10:02)

Mint a nevéből ki lehet szűrni nem ön egy átlagos ember. Tudok segíteni. Ha írsz nekem egy levelet segítek. És én nem olyan vagyok mint azok a téves szélhámosok. Még pénzt sem kérek. Nyugodtan ha csak kérdéseid lennének akkor is nyugodtan írj.

Itt az elérhetőségem: im.dragons14@gmail.com

kissattila1987

(segítsetek nekem!, 2017.02.20 19:45)

Sziasztok én abban a reményben írok ide hogy hátha felfigyel rám valaki olyan személy aki igazán ért ehhez és tud benne segíteni.Tallán már kiskorom óta élek meg olyan nem hétköznapi dolgokat általában éjjelente amivel mára már megtanultam együtt élni de ez nem mindig könnyű.Minden este mikor lefekszem egy vagy több személyét is érzem hogy körülvesznek és kíváncsian olykor haraggal közeledve felém mikor túl erős a jelenlétük az egyfajta fuladásos levegőkapkodáshoz vezet emelet érzem hogy hol vannak éppen mert ott levan hülve a levegő gyerekként ez nagyon rémisztő volt és pszichológushoz is eljártam de mindig az volt a vége hogy nincsen semmi probléma velem agyilag volt párszór hogy éreszteték velem mit akarnak és én ebben segítettem is.pl:rendezvénysátor építésen dolgozom amiért sokszor alszom különféle szállodákban ahol néha van biblia vagy szent dolog amit elsőre megtalálok és kiviszem a szobából mintha tudnám hol van pedig soha nem voltam előtte ott,istenhívő embernek tartom magam de nem bírok templomba járni és kerülök minden dolgot ami szent.probáltam magamon azzal segíteni hogy elmentem egy hitgyülekezetre ahol rosszul lettem azt éreztem hogy utálom az ottani embereket és mikor a pap hozzám ért 30 éves korom ellenére sírva kirohantam a teremből.van egy 6 éves fiam akit nagyon féltek nehogy őt is bántsák bár eddig a családom többi tagja nem nagyon szembesült azokkal a dolgokkal amik velem történek.de olyan is megesett hogy a páromnál aludtam és hajnalban valami arrakért menjek ki mintha egy álom lett volna láttam egy biciglit pár db kék dobozos sőrt és ittas embereket.Mikor rászántam magam hogy kimegyek valaki átfutott a másik kertbe reggel láttuk hogy hiányzik egy pár tüzifa ami a ház mellé volt lepakolva akkor néztem a szomszéd kertben hogy ugyan az a bicigli és ugyan az a kék szinü dobozosőr hever szerte szét az udvarukban kiderült hogy elöző nap házibuliztak és átjöttek fát lopni szóval bármi is volt velem az nap éjjel az segített rávezetni a lopásra.írhatnék még számtalan esetet ami velem tőrtént de azt senki se olvasná, a lényeg hogy szeretnék segítséget kérni és egészségesen élni mint a többi normális ember.ha valaki úgyérzi tudna nekem segíteni írhat az atessz1987@freemail.hu-n

suttogás

(Mohácsi Luca Kinga, 2017.02.13 15:13)

Köszi hogy ennyire érdekel egyébként álmomba és a suliba is soktam látni. Mesélek magamról valamit 11 éves vagyok . Sokan mondák hogy olyan vagyok mint egy médium. Ez elég vicce mert csak néha szoktam látni . Én is félek de csak ki bírom . Ha valami más is érdekel csak szóljatok :)

Magától kinyíló és becsapódó konyhaszekrény

(Anna, 2016.06.27 03:22)

Sziasztok!

25 éves vagyok, házas, a férjemmel egy viszonylag kicsi lakást bérlünk. A konyha és a nappali egybe van nyitva, ezen kívül még van a hálószoba és a fürdőszoba WC-vel, ez a kis birodalmunk. Jópár hónapja (kb. idén február óta) minden éjjel többször is a beépített konyhaszekrénysor egyik szekrénye olyan hangot ad, mintha az ajtaja picit kinyílna majd becsapódna magától. Természetesen a lakásban nincs semmiféle szellő vagy légáramlat, háziállatunk sincsen. Ezeket a hangokat minden éjjel lehet hallani, férjem nem veszi komolyan és legyint rá, de én félek!

Re: Magától kinyíló és becsapódó konyhaszekrény

(Nory, 2017.02.01 14:35)

Szia Anna! Velem is történt már ilyen a szobámba a szekrény ajtómmal, hogy ki és becsapódott, megijedtem, de nem lett semmi bajom.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »