Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Paranormális Jelenségek - Igaz Történetek 1. http://www.maziadam.eoldal.hu/cikkek/igaz-tortenetek-1..html#comments-form

(Gábor, 2012.11.28 09:51)

Így igaz

kata@freemail.hu

(Kat, 2012.11.17 14:10)

nekem kiskorom óta nagyon érdekes elenségek történtek.. volt egy fénykép, a hegyeknél álltunk hóesésbe.. én láttam egy árnyat. később előhívattuk a fényképet.. a hóesésben egy fekete árny állt mögöttem. ez tötént 3 évesen. ekkor történtek az első jelenések. nemsokára folytatódta, árnyaka láttam, hangokat hallotam . anyáék persze megijedte, mert egy 3 éves kisgyerek nem lát szrnyeket.. mikor féltem, elhitték, nem kételkedtek. de ők nem láttak semmit. 6 éves voltam, mikor kaptam egy kiskutyát.(gondolom mindenki tudja, hogy az állatok megérzik a szellemeket stb.) szóval mikor láttam akkor ő is látta.) azóta psziháterhez járok, mert a tükörben is árnyakat láto :S szerintetek mi lehet az oka? légyszi írjatok.

Re: kata@freemail.hu

(Tibi, 2012.11.17 16:54)

Ne pszichiáterhez járj, ez létezik, nem vagy hülye! Keress fel egy nagyobb tudású spirituális mestert!
Ha érdekel talán tudok segíteni...én még csak kereső vagyok, amolyan tanonc :)
szivacs_11@hotmail.com

Re: kata@freemail.hu

(Gábor, 2012.11.28 09:48)

Nézz be hozzám kata .Ha van kedved.Paranormális Jelenségek - Igaz Történetek 1.
http://www.maziadam.eoldal.hu/cikkek/igaz-tortenetek-1..html#comments-form

rémtörtenet

(csukodi enikő, 2012.11.19 11:31)

sziasztok!egyszer sötét volt es belenéztem a tukörbe és látam a mamámat nagyon rosz volt tik se probáljátok ki nagyom rosz volt.fingotam egyet utana es meggyult a gyerja

az idézés

(BexoF, 2012.10.10 15:11)

HElló!
Ez a történet igaz egy nyári délután pár haver és az unoka tesom kitaláltuk hogy szellemet idézünk.
Úgy éreztem hogy nem lesz ennek jó vége de persze a haverok rábeszéltek.
Egy nagy kört alkotunk. az egyik lány haverom Dóri elkezdet nagyon mély hangon beszélni:
- Segítsetek nagyon fázom!
Elöször nagyon kiröhöktük mert azt hitük hogy csak szívat minket. de sajnos nem!!! Egyszer csak le estet az ágyrol és el kezdett fuldokolni nem tutuk mi baja van. Azzonal hívtuk anyuékat hogy hívják a mentösöket.
Épp hogy kiértek a mentősök!
Azóta nem idézünk Dóri ( a barát nőm)azt mondta hogy látott egy kislányt aki sápadt volt és nagyon fázott probált neki segíteni de nem tudott neki segíteni mert valami elkezdte fujtogatni.
Azóta is az a kislány abba a szóbába fagyoskodik.
Azóta az a zsóba le van zárva sennki se be se ki!! szóval ha szelemet idéznél soha de soha ne tedd úgy hogy nincs jelen egy profi mert bármi megtörténhet!

Re: az idézés

(CeCe, 2012.10.10 15:13)

hát ez borzalmas lehetett. Mondljuk én sose fogok szellemet idézni!

Az este

(Bexo, 2012.10.10 14:35)

Valamelyik este a tesóm meg én hamar lefeküdtünk a szokásosnál hamarabb. úgy gondoltuk hogy ha hamarabb lefekszünk akkor nem leszünk fáradtabbak.
A testvérem azonnal elaludt én is.
kB. hajnali 2-3 óra fele felkeltem mert zajt halottam a konyhából amint felültem hogy megnézem, egy fehér szoknyában csúnya sápadt lány vigyorgott rám a kandalló mögött. hát gondoltam ledobom egy hozzám közelebb lévő tárgyal ha lehajol igazi ha nem akkor csak kébzelöttem. furcsa módon el hajolt amint el hajolt a tesvéremet felébreztettem de amint vissza néztem a lány eltünt. Azóta folyton olyan mintha valaki figyelne!!!

ukrajna

(krisztina, 2012.08.28 21:07)

hozzászólásom nincsen csak nekem is volt egy ijen élményben részem mikor is nagymamám szellemét láttam.még csak 17 éves voltam amikor diszkóból hazafele barátnőmmel különváltunk,én ugy gondoltam leröviditem az utam és a temető mellet megyek el hajnali 3óra volt mar majdnem elhagytam a bejáratát a temetőnek és a focipáján akartam felmenni a főutra amikor a temetőfelől ágrecsegést hallottam.egy percre megáltam ijedtemben majd a bejárat felől mamámat láttam jönni azt hittem káprázik a szemem,de nem igy volt.el kezdte mondani hogy fussak amilyen gyorsan csak tudok,én pedig odaakartam menni hozzá de ő egyre hangosabban szólt rám h fuss.felszaladtam a főutra és onnan csak két héznyira laktam beszaladtam az udvarunkra és a kerités sarkából néztem kifele oda ahonnan szaladtam,és egy sötét ruhás férfi alak szaladt ki onnan nagy lihegve széjelnézzet de nem látott meg,majd vissza leindult a pálya felé.a szüleimnek elmondtam mi történt megtiltották hogy arra járjak még nappal is.azóta is próbálom mamám megkeresni vagy meglátni hogy megköszönnyem.

Re: ukrajna

(krisztina, 2012.08.30 18:17)

nem értem azt aki mások beszámolóját kritizálja v kicsufolja miért megy akkor fel erre az oldalra.azt hiszi csak ő tapasztalhat bizonyos dolgokat.
pupj4

Bécs Fortomictsa tér 66/c épület Németh ország

(Kenessey lettyuus Kamilla, 2012.04.05 16:22)

hát nekem is volt 1-2 kalandom.Barátnőm Sidny meghalt 3 éve.A halála okát senki nem tudtta eddig.Barátnőimmel: Blankával, Larával és Emmával akik ugyanolyan jó barátnője volt Sidneynek mint én úgy döntöttünk a halála után 3 héttel,hogy megidézzük őt.Csak is azért , hogy kiderítsük , hogy mégis hogyan halt meg.Így is volt.Blankáék házában történet az egész.Egyedül volt otthon.Mivel úgy tudtuk, hogy sötétben szabad szellemet idézni ( vagyis csak sötétben vagy féklhomályban jön elő).Mi biztosra akartunk menni és szó szerint korom sötét volt náluk.Nem féltünk mert a legjobb barátnőnk volt.Egy asztalt körbeültünk.Kör asztal volt.Kör formálya volt.Az asztalra odatettük Sidney képét.és egy pohár vizet.És a következőket mondtuk eggyütt:"Sidney mi csak jót akarunk neked!Kérunk tégen ha itt vagy borítsd fel a pohár vizet."és erre felborult a pohár vizecske.csak egy hhhhhhhhhhhh!!Hallatszott tőlünk.És folytattuk"Sydney ki gyilkolt meg téged???"Nagyon homályos és nem tiszta válasz jött.""Balehhstett voltht!""-"Hogyan történt??"-Kíváncsiskodtunk."Balesheth voltht"-?????-"Nekizuhantem egy sziklatömbnek és bele az óceánba.Nem tehet róla senki"""-Jó köszönjüki szépen Drága barink"-"nem én szeretnék tőletek valamit kérni"! Kicsit megijedtünk hogy mi lehet az??? " Igen kérhetsz"! mondtam.És elkérte a fényképét amit az asztalra tettem.Elmondtam a szüleimnek,hogy tudjuk mi lett sidny-el de nem hitték el és nem jelentették a rendőrdégnek.Azóta is csak mi tudunk erről és senki más a szüleimen kívül.a többiek számára Sidney halála ralytáj mard.Nem kívánok senkinek ilyen furcsa és bánatos kalandott.

Re: Bécs Fortomictsa tér 66/c épület Németh ország

(csak én, 2012.08.23 11:04)

Kezdjük ott hogy Sidney-nek csak külföldi embereket hívnak xDD magyar-t nem... annak meg hogy külföldi ember még is kiválóan beszél magyarul kicsi az esélye... a sziklás dolog nagyon nem valódi bár te álításod ;) nekem 8 :DD

rozsahegyi.andi

(Andrea, 2012.07.25 19:05)

Sziasztok!!!
Velem 3 éve történt ez az eset .
A szobám pont a folyosora néz ,szóval miközben tanultam(nyitott ajtonal) fura hangokat hallottam a kintrol kineztem a folyosora sehol senki 2-3 perc múlva megint hallottam valamit kinéztem a folyosora és egy sötét köpenyes árnyat láttam rögtön becsaptam az ajtót.
Később ujból kinéztem és ott volt előőtem nagyon megijedtem és becsaptam az ajtot.
Nem tudom ki volt az és mit akart ,de nagyon megijedtem azota mintha mindig figyelne valaki és pakolgatná a holmijaimat persze a szüleim nem hisznek nekem .Néha hallok hangokat is.Olyan dolgokat látok és hallok amiket más nem és ez nagyon megijeszt...

Atyaúristen

(Meurine Auri, 2012.07.17 23:01)

Jesus!

Őszintén szólva, meg KELL hajolnom őnagysága előtt, hogy képes volt ekkora badarságot írni. Én ugyan - nem is tagadom - imádom a paranolmális jelenségeket, és meg kell hogy mondjam, hogy velem sokkal hülyébb dolgok történtek. Márcsak azért is mondom, hogy fejet hajtok, mert akkora sületlenséget, mint az, amikor meglátta a nagyapját, teljesen hülyeség. Ugyanis:
Ez nem paranormális, mert amikor elment valaki, aki közel állt hozzám, mindenhol ott láttam őt.
Másrészt felevenedtek az emékei az embernek, és harmadrészt, ha ez valóban nem kitaláció, akkor kéne lennie végének is, így ugyanis úgy tűnik, mindha félbe maradt volna egy Ihlet.
Azért Congratulations, mert nem lehetett könnyű kitalálni/átélni, ami az utóbbi esetben viszont nagyon valószínű, az az, hogy a bennragadt pipafüsttől halucinált az illető.

szellem idézés

(Kiss Balázs, 2012.04.06 14:49)

Egyszer én is ki akartam próbálni a szellem idézést de nem mertem mert ha valami baj történik nem tudom mit csináljak na szóval interneten rákerestem a szellem idézésre és a tükrös idézésnél az a legföbb szabály hogy ha látod az alakot a tükörben TILOS el fordulni

1085bp.Rigó utca 4.

(Raduly M ónika, 2012.04.02 11:09)

kod

(Marci9, 2012.03.11 05:26)

Nekem van sok félelmetes történetem. DE ezek?

dom_cyan@freemail.hu

(Baltazar, 2012.02.28 09:57)

Hát ezek mind szépek és igazak :) csak sajnos a szelemek mivel enm tudnak kárt okozni egy élö emberben igy lelkileg készitik ki és az soakl roszab de van megoldsá a szelem elüzésére :) de a lelked egy darabjával kell fizes érte magát a sátánt kell megidézd és felajánlani neki a lelked egy darabját elmondanám hogy idézd meg de sajnos ez veszélyes de ha nagyon érdekel vegyél fell msn: dom_cyan@hotmail.xom

dasq

(Shade, 2012.01.31 19:25)

http://www.text-upload.com/full.php?t=8589&c=4478525

Fekete hajú csaj

(Gugyogó kft., 2011.06.27 19:27)

Sziasztok!
Unokatesómék most költöztek családi házba. Ott nyaraltam, és meg akart ijeszteni, így elbújt. Kerestem és nem találtam. Előcsalogató szöveget találtam ki, amit ő hallott a fürdőből. Kezdtem összepakolni, mintha indulnék haza. Felnéztem és az ablak sarkában elsuhanó fekete fejet láttam. Tuti, hogy nem az unokatesóm volt, mert később megbeszéltük, és ő addigra már bent kuksolt.


Én vagyok az a bizonyos unokatesó, és én is láttam. Nem hittem a szememnek, amikor két héttel később megpillantottam a ház sarkából. Először azt hittem, hogy valami árny, de amikor többször láttam, akkor már félni kezdtem. Azelőtt két hónappal pedig fotóztam a kutyámról este éjszakai fotóval, és megláttuk a képen, hogy ott áll a fánál valaki, és ott csak én és a kutyám voltunk. Szóval amikor én is láttam az alakot, azután nem sokkal a melléképületből hangokat hallottunk. Beszaladtunk, és rákerestünk a neten a szellemekre. Nagyon ijesztő volt.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »