Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: 2012.05.11 03:04

(mánfrédka, 2013.03.24 16:15)

szia
Az én kutyusom is ezt csinálta csak ö nem 3kor hanem éjfélkor pontban!!! De nyugodj meg 2 honapig tartott nálunk,remélhetöleg nálatok is megfog szünni!! Hozzá teszem hogy ez haláleset után történt szoval biztos vagyok benne hogy ott volt "sogorom" aztán amikor elment párommal ugyan azt álmodtuk,álmunk által egy megnyugvást éreztünk és még azt hogy "na elment már nincs itt" és hirtelen a lakás hangulata is megváltozott!! Azota nem tapasztaltam semmit elötte sok mást de szerintem ennyi elég!

Re: 2012.05.11 03:04

(D., 2012.05.31 19:34)

vagy csak valami rágcsáló? amit a kutyáid is ugathattak?

Repülő alak

(K. Balázs, 2013.02.27 21:00)

Sziasztok!
16 éves vagyok és ez az eset akkor történt velem, mikor anyukám vitt haza a barátnőmtől olyan 9-10 óra fele este. Ketten voltunk a kocsiban, és mint mindíg hangosan hallgattunk zenét. Egyszercsak, a szemem sarkából láttam egy alakot. Olyan volt mintha egy madár kitárt szárnnyal elrepülne előttünk, de nem lehetett madár, mert nem volt teste, tulajdonképpen olyan volt a formája, mint egy nagy bumeráng... Előszőr azt hittem, hogy egy vadászó bagoly. De aztán láttam még egyet és mégegyet. Összesen talán 6-ot, vagy 7-et láttam. Arra is gondoltam, hogy fényjáték, vagy a mögöttünk lévő autó megvilágít valami füstöt, de füst se lehetett, mert arra fele erdő volt, ráadásul nem csak egy irányból jöttek, hanem egyszer jobbról, egyszer balról. Az első kettő után elkeztem jobban figyelni. Anyu észrevette, hogy nagyon figyelek valamit, és megkérdezte, hogy én is láttam-e? Ő nem látott annyit, mint én mert sötét volt és a vezetésre figyelt. Mindkettőnkben furcsa érzés volt, de nem félelem. Egyfajta nyugodság és kíváncsiság. Mikor beértünk a városba még ott is észleltük őket. Egy még a házunk fölött is elröppent. Nagyon érdekel, hogy mi lehet erre a magyarázat. Arra is gondoltunk, hogy jót akaró szellemek. Én hiszek a szellemekben, de érdekelne, hogy tudnátok erre valami ésszerű, vagy tudományos magyarázatot adni. Légyszíves írjatok kommentet, mert nagyon érdekel! Köszönöm :) (semmijen tudatmódosító szer hatása alatt nem voltam, nem voltam nagyon fáradt sem és ki sem találtam.. Ez igaz történet, és az is lehet, hogy van egy tök egyszerű magyarázat.)

A Rózsaszín szellem

(Luca,Jázmin, 2013.02.24 14:47)

Egyik nap én és Jázmin( legjobb barinőm ) a kertben játszottunk az unokatesómmal, egy rózsaszín alakot láttunk magunk előtt elfutni. Még a fűben is látszott a nyoma. Nagyon gyors és magas volt. Nem hittünk a szemünknek. Nyomokat kezdtünk keresni: láttunk 2 fehér galambot(akkor lehet ilyet látni ha meghal vki), egy rózsaszín kitűzőt találtunk a fa alatt. Kihívtuk a kutyát és elkezdett ugatni, összevissza szaladgálni. Vissza mentünk a fűbe és nagyon fáztunk.

Re: A Rózsaszín szellem

(Liza, 2013.02.27 13:45)

Ez komoly?!!
Nem azért mondom csajok, de én már ott hejben beszartam volna!!
:/ :(
Én elhiszem ezt nektek!
Ez a leghihetőbb történet(és legrémisztőbb!!!) az egész oldalon:!! .)

satoraljaujhely

(Brigitte1993, 2013.02.15 22:22)

velem nagyon sok dolok tortent mivel erzem a lelkeket ,szellemeket es eletemben csak 1,2 alkalommal lattam oket eleg is volt erzem oket ha erdekel titteket a torteneteim amik igazak le irom majd

freedoom_fighter@freemail.hu

(Owerworld, 2012.06.15 00:59)

Üdv
Volt pár jelenés életemben. Nem is nagyon vetettem rájuk figyelmet a járkálásokra szobámba, kopogásra az ágyam alatt. De ezek még nem olyan hűdé nagy dolgok voltak.
Volt 1 cipőm 1 alakzat jelent meg rajta. Nem tartottam meg, mindég is messzire elhatárolódtam az ilyen dolgoktól. Nem tudom mi a jelentése.
Ez csak egy internetről rögtönzött kép:
http://www.cremationofcare.com/images/symbols/pentagrams/dollar.JPG
Csak a piros vonalat kell figyelembe venni! A cipőn szürke volt a jel gondolom a színe figyelmen kívül hagyható. A 2 felső ága nem ért össze, vagy összeért csak az már nem volt észrevehető.

Sokszor ébredtem úgy hogy nem tudok kikelni az ágyamból mert valami lehúz közbe hatalmas kopogás jön az ágyam alól, végül sikerült kikelnem és feloltottam a villanyt és visszafeküdtem aludni mintha semmi se történt volna. A jelenségek utolsó éjszakáján ugyan úgy nem tudtam kikelni valami lehúzott hatalmas kopogás jött a szekrényem mögül közben kikászálódtam de nem a villanykapcsoló felé indultam, hanem a szekrény és elkezdtem ütni a szekrényem és ordibáltam hogy kussolj. Erre elhallgatott és kimentem a konyhába, feloltottam a villanyt és leültem mint ahogy ide a gép elé.

Volt még 1 kegyetlen valóságos jelenség. A szobámban kb. 1,5-2m magasságban álmomban platformokat építgettem 6 ágú lapokból nappal éreztem őket sarokról sarokra mind ugyan úgy. Többen voltunk akik építettük. A hatszögletű alakzatok szorosan kapcsolódtak egymás mellé és csak építettük már a főúton 3 saroknyira jártunk házunktól mikor áthelyeztem az ágyam máshova Akkor éjjel fel kellett mennem a platformokra de valakivel vagy valamivel összevesztem amiatt hogy rossz helyen megyek fel a platformokra. Akkor 1 hatalmas vörös sárkány feje kilépett testemből a nyak a hatalmas szoba másik sarkáig ért és ezzel tudatosan leégettem megsemmisítettem az alkotást.

A szekrénysor 1 része az ágyam mellé került. A sarokba a szekrény ami az ágy széle felé van fordítva. A szekrény felől volt a fejem.

Másnap éjjel a szekrény mögül hatalmas kopogás jött és felszaladt kopogva a mennyezetig. éreztem hogy össze van égve, mint 1 szem orr fül nélküli feketeség lenne és szenved ahogy összeégett.

1 ideje szerencsére külön háztartásban élek anyámtól kis szoba félig kész konyha fürdőszoba.

Sajnos születésemtől fogva jelen van valami amit nem értek miért van. Mindég is olyan akartam lenni mint a többiek de sose tudtam. Nemrégiben beszéltem 1 boszorkánnyal, ismerőseimen keresztül vettem fel vele a kapcsolatot. Elmondta hogy előző életemben a legnagyobb sárkánymágus voltam és az őrangyalom is egy sárkány. Ezen kívül még sok mást is amibe nem szeretnék bele menni. Egy darabig elhatárolódtam ezektől a dolgoktól, nem is érdekeltek. De mióta beszéltem azzal az emberrel, hogy védjem ki a dolgokat, miket kell tennem, azóta eltűntek ezek a dolgok, megszűntek a visszatérő álmok, kopogások, stb..

Ezek után még a legborzasztóbbnak ítélt horror film se riasztó számomra. Mi van, ha léteznek olyan világok ahol a sötétség úgy van jelen, mint nálunk a fény? Az lehet számunkra a pokol? vagy a pokol csak 1 büntető telep? Ezekre a lényegesebb kérdésekre is keresem még a választ. Hiszek benne hogy van 1 világ ahol csak fény van jelen mindenhol, de mi van ha létezik 1 olyan is ahol csak a sötétség? Mint ahogy léteznek a világűrben csillagok, vagy fekete lyukak. Hányfajta életforma létezhet a világegyetemben amiről tudomásunk sincs.

Re: freedoom_fighter@freemail.hu

(nikolett, 2012.11.02 03:31)

te nagyon buta vagy :D

Re: Re: freedoom_fighter@freemail.hu

(Zsolt, 2012.12.05 19:07)

Niki te pls ne ird az e-mail címem a keresőbe és ne is keress többet.

Re: freedoom_fighter@freemail.hu

(Owerworld, 2013.01.27 23:06)

Nemrégiben fényképezgettem a régi házrészben. és olyan dolgok vannak a képeken amiket épp ésszel nem lehet megemészteni. A szobában amiről meséltem van egy vitrin. Abban egy akasztott fekete alak lóg. Mintha egy fekete bábu lenne. Kinagyítható tisztán látható fehér smile alakú gömbök. Arckép beleégve a szekrény ajtajába. és még 3 ember arcképe a szőnyegen. A lámpát ami a szekrényen van minden egyes képen körül veszi valami fehér aura és mellette is van valami fehér aura. A szobából ahonnan kijöttem törésvonal látható az ajtaján. A konyhából egy kép felén rajta van a fürdőszoba is ahol nem égett a villany. bevágtam Corel Photo-Paintbe és hisztogramkiegyenlítéssel kivilágosítottam a fürdőszobát. Egy arckép volt bent, mintha szétverték volna az orrát és engem nézett mikor fényképeztem.

Re: Re: freedoom_fighter@freemail.hu

(Owerworld, 2013.01.27 23:34)

Figyelem csak erős idegzetűeknek ajánlom! Az arckép nem lett odaszerkesztve! Egyedül csak az ajtó vágása történt meg a hisztogramkiegyenlítés maximális kihasználásának érdekében. A padlózat sem olyan, mint fényben! 4szögletű kerámialapoknak kellene látszódniuk.
http://www.kepfeltoltes.hu/130127/arc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Többet nem vagyok hajlandó közölni! legyen egyenlőre elég ennyi!

fenyesr@freemail.hu

(REMEMBER, 2013.01.20 23:03)

egy nyaralason baratokal ideztunk sokan voltunk a gyertya nagyobb langal vilagitott hangok sikitasokat hallotunk a lampa felkapcsolodott erre mi kiszaladtunk az erdobe

Balázs történetei

(Áron, 2012.12.31 21:35)

Szerintem elég durva.Velem is tötén félelmetes dolog.Éjel történt,teliholdkor.Kimentem az uccánkba,hogy nezzem meg a patakon kivüli,hogy mi történik ott.2012-ben történt és 11-éves vagyok.A romházoban.Nézelödtem és valami láthatatlan kéz a nyakamköré fonodva ekezdet fojtogatni.Nagyon durva volt.Valahogy kiszabadultam és elfutottam.Nem montam el senkinek.Azota töröm a fejem,hogy mi lehetett az.

igaz történetek 1.

(Andy, 2012.12.26 17:42)

Hát nemtom,gyerekek,én hiszek a szellemekben,ahogy abbanis,hogy minden okkal történik..Én special az az ember vagyok aki,hamar betud szarni,de akkor mindig ottvan az is,hogy "fizika".Kitudja,lehet,hogy amiről nemis gondolnánk,hogy ez a "fizika"hatása,az mégis az..Csak jobban odakéne figyelni az ilyen dolgokra..(oké,én még attólis megilyedek,ha éjszaka lemerül a telóm,de tudom,h miért van. ;) ) nemmondom,hogy hülyeség mindaz amit itt olvastam,de valószínű van valami magyarázat MINDEN egyes történet gyanús dolgaira..Mégegyszer mondom "jobban figyelni a dolgokra"és felnyílik a szemetek...

budapest 17. ker.

(timyy, 2012.12.08 16:47)

Jajj, az utolsó történet aranyos, és gondolom nagyon rossz érzés lehetett, rész vétem.:/ :'( Úr isten, szerencsére velem még ilyenek nem történtek... :) Gondolom, a katonásnál eléggé megijedtetek, ahogy olvastam, én is eléggé.:D
By: Timyy :)

....

(Szellem ismerő , 2012.01.07 16:30)

Szia! Én tudok segíteni, ill. Mesélni.

Egy átlag nap volt. A szobám az emeleten van. Pontosan mellette, van a régi szobám is, ahol már egész kb. 5-6 évesen is aludtam. Kb. Nyáron történt az eset. Felkeltem, a szobámbol kijöttem, egészen az emeleti folyosó végéig, a fürdő szobaig. Elkezdtem fogatmosni. Van egy rögeszmém, hogy mindig elkell néznem valahova, mert olyan furcsa érzésem volt. A régi szobámra néztem, ami szembe volt kb. 7 vagy 6 méterre vagy többre a fürdőszobátol. Be volt a régi szobám ajtaja csukva, az ajtóval szembe a szobámban egy ablak volt, a fény az ajtóra nézett. Oda néztem. Kár volt. Azóta minden megváltozott bennem. Egy emberi mozgó alak mozgott bennt. A felelem felemésztett bennem ott ahol álltam. Nem merem megközelíteni a régi szobámat. Azóta mindig, ha felérek az emeletre, mindig ha elhaladok az egyik szoba elott, benézek....Azóta sem tudom, hogy ki volt, vagy mi volt, de nem emberi az tuti...

Re: ....

(Nikol, 2012.01.26 16:16)

Ha valaki esetleg ért az ilyen dolgokhoz, és tudna segíteni
keressen meg facebookon. Fontos!!
Kittler Nikolett.

karika.gabor@facebook.com

(Gábor, 2012.11.30 14:27)

Szia keress meg itt bátran.Van egy két ismerős az oldalamon.Ők tudnak segíteni . Üdv Gábor . https://www.facebook.com/groups/172925886181065/

az idézés

(Bexo, 2012.10.10 14:57)

Helló!
Egyik este az anyukám kitalálta hogy menyünk ki az udvarra és meséljünk horror történeteket hát bele egyeztünk.
Egy nagy hinta ágyra leültünk mindig utáltam kívül ülni de azért is én ültem.
El mesélte hogy egyszer egy lány úgy halt meg hogy ezt a történetet meg halgatta persze akkor még nevetünk ezen úgy gondoltuk csak kitaláció az egész.
Úgy kezdődött hogy pár tinédzser hülyéskedtek hogy megtréfálják az egyik iskola társukat. El hívták sötétedés után az erdőbe. A lány semmit nem sejtett.
Amint oda ért a sok Tinédzser beöltözött szelemnek zombinak a lány úgy megijedt hogy el kezdett rohanni.
A többiek nem tudták hogy a lány aszmás. A lány megfulat a többiek nem akarták hogy megtudják hogy a lány meghalt. elásták az erdőbe. 1 héttel később Mind az összes tinédzser rajtéjes módon eltűnt.
Aszt mondják hogy a lány lelke még mindig kísért és kelekre vadászik.
Amint befejezte az uncsim a történetet be mentünk hogy lefeküdjünk aludni.
KB. hajnali 2-3 óra fele felkeltem mert kimentem inni. amint vissza mentem hogy lefeküdjek volt egy nagyon poros tévénk amit nem használtunk és arra rá volt írva hogy ,, Éhes vagyok, lelket akarok,, elöször azt hittem hogy a töbiek szívatnak de nem sajnos csak egyedül voltam a szobábba. Másnap reggel a felirat eltünt. Azt a TV-t kivitettem apukámmal. Azóta mindig úgy érzem hogy sose vagyok egyedül a szobámba.
NE FELEJTSÉTEK EL HOGY SOSE DE SOSE NEVESSETEK KI EGY IGAZSÁGON ALAPULÓ TÖRTÉNETET MER HA HISZED HA NEM MEGLEPŐ DOLGOK IS TÖRTÉNHETNEK VELED.

Paranormális Jelenségek - Igaz Történetek 1. http://www.maziadam.eoldal.hu/cikkek/igaz-tortenetek-1..html#comments-form

(Gábor, 2012.11.28 09:51)

Így igaz


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »