Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szellemek

(valaki, 2013.08.27 09:58)

Sokat olvastam szellemekről meg ehhez hasonló lényekről, olyanokról akiket démonok szálltak meg pl.: anneliese michel, én hiszek a szellemekben, sokszor hallok vagy érzek különös dolgokat. Én nem látom őket, hanem érzem hogy itt van körülöttem. Ha valaki tud erről valamit, segítene????

Úton

(Nóri , 2013.08.26 14:41)

Egyik haverommal ültem a templomtéren és szembe van egy kisebb útkereszteződés és majdnem velünk szembe van a focisták öltözője az út szélére pillantottam egyszer csak beszélgetés közben és láttam egy alakot hirtelen. egész jól kijött egészbe egy nőre tudtam hasonlítani picit duci volt, mintha pirosas sárgás ruhát viselt volna olyan mintha pulóver és hosszú nadrág lett volna rajta és göndöres haja az arca sötét volt nem láttam meg már este is volt háromnegyed 9 fele. hirtelen félrepillantottam utána eltűnt nem láttam már utána haverom nem látta. viszont velünk volt a kutyám mert vittük sétálni és pihentünk közben a kutyám nagyon figyelt arra fele ahol én láttam azt a nőt. szerintem tuti ő is látta. ez most pénteken történt. egyik nap utána asszem szombaton itthon voltunk anyu én öcsi haverja és eldöntöttük hogy a paranormal activity 3. részét megnézzük és már beírtam a címet neten minden és mentem ki folyosón ők a konyhába voltak meg fürdőbe haverja kezett mosott és mondtam nekik na gyertek gyerekek megnézzük a paranormal 3-at erre az öcsém szobájába nyitva maradt az egyik szekrény ajtó és az becsapódott pedig soha nem szokott. megnéztük senki nem volt ott.

SIKLÓS JÓZSEF ATTILA UTCS 79.

(ÁdÁM, 2013.08.18 16:01)

Egyszer még régebben a szobámban űltem és valami zajt hallotam kicsit féltem de egy idő után megnyugodtam de két percel késöbb sokkal ijesztőbb hangot hallotam utána egy árnyékot láttam kimentem de nem láttam semmit d egyszer csak az árnyék felém közelít majd el tűnt azóta remegek !!!

niki történetei

(s nikolett, 2013.08.18 15:54)

Sziasztok,végig olvastam a történeteiket és sok hasonlóság van a sztorikban.Mindegyikből ki tudnék csìpni 1pici db-ot,ami velem is megtörtént már..Kb 15 éves korom óta "látok",érzek,hallok dolgokat,illatokat,érintéseket.A családom nagy része,mint nagymamam,anyukám,az öcsém,de legfőképp én és a nővérem mind átéltünk már kellemes és igencsak kellemetlen dolgokat.Hófehér árnyaktól a sötétig...sajnos nekem nagyrészt a sötét rész jut..nem tudom miért...Otthon éltem még,mikor a barátom kisértem ki a tőlünk kb 1km-re lévő buszmegállóba.21.30 múlt akkor...szóltam neki,h nézze már,vki az út közepén áll halvány fehér bokáig érő ballon?kabátban a nyár közepén..-persze ő nem látta..Én pedig végignéztem ahogy átmegy rajta a busz,majd ugyanott állt,ahol addig..Sietve indultam haza,aztán dallamos fütyülészést hallottam.Megfordultam és nagyon lassú tempóban kozeledett felém az a vmi..már nem láttam a könnyiemtől,csak rohantam...mindez tartott,míg befordultam az utcánkba.Hirtelen megszűnt minden..míg beértem a szobámba úgy tűnt órák teltek el és ülve aludtam el az ágyam sarkába kuporodva.Másnap reggel a nagymamám,aki a szomszédban lakott,a bizonyos sarok utani 1.házban,megkérdezte ki volt nálunk este,m vki az ajtajában állt és figyelte..az az érzés...amikor hallgattam a kérdést...iszonyú félelem...
A gyerekkori szobám igazi átjáró volt..pedig sem ajtót nem mozgattunk ott soha,sem tükör nem volt bent..Érezhető volt a hideg,a dolgaim leestek,a legfélelmetesebb az volt,mikor a felakasztatott rózsafuzerem pontosan a tenyerembe esett . .mintha egy jelzes lett vna,h rakhatok keresztet,bármit akkor sem hagynak egyedül... :/ az ágyam és vele szemben lévő szelreny kozott kb két embernyi távolság volt,a végében dobtam le az utazó táskam,te a cuccaimmal...hajnalban ismét kezdődött..biztos tudjátok milyen amikor érzed a meleg lehelletet a fülednél...felültem és a félelmemet haraggá alakitva kiabáltam el magam,h takarodj...nem akartam elhinni azt a csörömpölést...mintha lovak vágtattak vna az agyam mellett-ráz a hideg-felkapcsoltam a lámpát es mintha végig gáziltak vna a tasimon...felrúgva,a ruháim szanaszét...egész éjjel égett a lámpám.Másnap ingáztam..a gyuru tancolt a lanc vegen..megkértem mindent,ami ott volt,h tavozzanak... Mikor visszakerdeztem,h elmegy e,egyertelmu nemet kaptam :(
Rengeteg hasonló sztorim van, de addig is üzenném mindenkinek,h a piros gyertya segit,tükröket soha ne rakjatok úgy h latszanak a masikban,es ahol barmit erzel,rakj vmi lilát...segit...nem véletlen,hisz a papok is lila salat használnak...

niki történetei

(s.niki 25, 2013.08.18 15:53)

Sziasztok,végig olvastam a történeteiket és sok hasonlóság van a sztorikban.Mindegyikből ki tudnék csìpni 1pici db-ot,ami velem is megtörtént már..Kb 15 éves korom óta "látok",érzek,hallok dolgokat,illatokat,érintéseket.A családom nagy része,mint nagymamam,anyukám,az öcsém,de legfőképp én és a nővérem mind átéltünk már kellemes és igencsak kellemetlen dolgokat.Hófehér árnyaktól a sötétig...sajnos nekem nagyrészt a sötét rész jut..nem tudom miért...Otthon éltem még,mikor a barátom kisértem ki a tőlünk kb 1km-re lévő buszmegállóba.21.30 múlt akkor...szóltam neki,h nézze már,vki az út közepén áll halvány fehér bokáig érő ballon?kabátban a nyár közepén..-persze ő nem látta..Én pedig végignéztem ahogy átmegy rajta a busz,majd ugyanott állt,ahol addig..Sietve indultam haza,aztán dallamos fütyülészést hallottam.Megfordultam és nagyon lassú tempóban kozeledett felém az a vmi..már nem láttam a könnyiemtől,csak rohantam...mindez tartott,míg befordultam az utcánkba.Hirtelen megszűnt minden..míg beértem a szobámba úgy tűnt órák teltek el és ülve aludtam el az ágyam sarkába kuporodva.Másnap reggel a nagymamám,aki a szomszédban lakott,a bizonyos sarok utani 1.házban,megkérdezte ki volt nálunk este,m vki az ajtajában állt és figyelte..az az érzés...amikor hallgattam a kérdést...iszonyú félelem...
A gyerekkori szobám igazi átjáró volt..pedig sem ajtót nem mozgattunk ott soha,sem tükör nem volt bent..Érezhető volt a hideg,a dolgaim leestek,a legfélelmetesebb az volt,mikor a felakasztatott rózsafuzerem pontosan a tenyerembe esett . .mintha egy jelzes lett vna,h rakhatok keresztet,bármit akkor sem hagynak egyedül... :/ az ágyam és vele szemben lévő szelreny kozott kb két embernyi távolság volt,a végében dobtam le az utazó táskam,te a cuccaimmal...hajnalban ismét kezdődött..biztos tudjátok milyen amikor érzed a meleg lehelletet a fülednél...felültem és a félelmemet haraggá alakitva kiabáltam el magam,h takarodj...nem akartam elhinni azt a csörömpölést...mintha lovak vágtattak vna az agyam mellett-ráz a hideg-felkapcsoltam a lámpát es mintha végig gáziltak vna a tasimon...felrúgva,a ruháim szanaszét...egész éjjel égett a lámpám.Másnap ingáztam..a gyuru tancolt a lanc vegen..megkértem mindent,ami ott volt,h tavozzanak... Mikor visszakerdeztem,h elmegy e,egyertelmu nemet kaptam :(
Rengeteg hasonló sztorim van, de addig is üzenném mindenkinek,h a piros gyertya segit,tükröket soha ne rakjatok úgy h latszanak a masikban,es ahol barmit erzel,rakj vmi lilát...segit...nem véletlen,hisz a papok is lila salat használnak...

szia papa! PAPA?!

(Móni, 2013.07.26 12:53)

2011-ben meghalt a papám. Egyik nap gépeztem pár, pillanatra félrenéztem és az ajtó üvegen megjelent a papám arca! Majdnem 1 évvel a halála után.


Szellem megint

(Nóri, 2013.07.14 22:28)

Ma ültünk egyik haverral a konyhába és beszélgettünk. Anyuék meg a szobába nézték a tv-t. Egyszer csak halljuk hogy a szobám ajtaja becsukódik meg utána kinyitódott. Azonnal odamentem megnézni, hogy nem-e ment be valaki a szobámba. Senki nem volt bent és ugyanúgy nyitva volt az ajtóm. Nagyon durva volt. Megkérdeztem anyuékat utána, hogy ők nem-e mentek be a szobámba azt mondták nem. Ők meg azt hitték, hogy mi mentünk be a szobámba. Nekem az ajtóm soha nem szokott becsukódni magától meg utána kinyitódni.

Szellem

(Nóri, 2013.07.07 15:43)

Sziasztok! Úgy olyan egy hete megint történt valami a házban nálunk. Beszélgettünk meg ettünk estefele a konyhába és a folyosón egyszer csak fura zajt hallottunk. Kifigyeltünk a folyosóra a konyhából a székeken ugye ültünk és én láttam suhanni valami fehér ilyen fényt, árnyat, magas volt és megállt legalább 1 másodpercre és utána továbbsuhant. Többiek nem látták.

szilveszteri szellemjárás

(Daczo Tamas, 2013.07.07 11:32)

velem 2011 szilveszterén törtent egy eset a haverokka hülyülünk és arra a villany ki alszik megyünk a biztositék tábléhoz de nincs kiütve a biztositék ,arra valami hang,árnyak,hallotuk ahogy a ho ropog másnap fekete lábnyomokat láttunk nem tudom mit tegyek minden szilveszterkor ez tortenik velünk

szelemház

(ryfre, 2013.06.28 09:24)

velem ez történt és igaz!!!!!:
1 nap szentlörincre mentünk a másod uncsi tesómhóz. elmentünk a szellem házba. azt hittük hogy csak 1 öregház semmi más de nem.
amikor hátra mentünk az ablak mögöt volt 1 felirat "már tudom kik vagytok" és möggöte egy kopanya halványan volt.
2. egyszer este lefeküdtem és 1 hangot halotam "PETI" (ez a nevem szóval fura) 1 mély szellemes han volt

Szellemek

(Pati, 2013.06.27 05:24)

Sziasztok! :)

Velem a következő dolgok történtek:
1. Pár évvel ezelőtt szellemet idéztem a testvéreimmel. Akkor nem történt semmi. Aztán egy napon én, és a húgom felmentünk a padlásra és akkor láttam valami csontvázra hasonlító alakot, aminek az egyik szeme zölden, a másik pedig pirosan világított. De szerencsére semmi nem történt.
2. Szintén pár évvel korábban egyedül voltam otthon. Az ajtó és az ablakok zárva voltak. Én pedig éreztem, hogy valami vagy valaki elment mögöttem. És semmi/senki nem volt ott. És ez többször is megismétlődött.
3. Amióta szellemet idéztünk, azóta hallottam a fürdőszoba felől olyan hangokat, mintha valaki körömcsipesszel vágta volna a körmeit. De senki nem lehetett a fürdőbe, mert mindenki aludt. Egyedül én voltam ébren. Azóta elköltöztünk onnan és az új házban is hallottam ezt a "zajt" jó ideig.

Szellemek megint

(Nóri, 2013.06.24 16:30)

Ma voltam mamáméknál és ettünk és van emeletük és a lépcsőn hallottam egy-két lépés hangot meg kopogás félét. Aztán beszélgettem a papámmal a nappaliba erre a levegőbe ilyen fényeket láttam. Nagyon dúrva volt. Megkérdeztem papámat, hogy látta-e. Azt mondta nem látott semmit. Pár másodpercenként voltak ilyen fénycsík félék.

Nyikorgás

(Nóri, 2013.06.11 12:46)

Este megint gépeztem és égett a szobámba a villany is és csukva volt az ajtóm és mellettem van közel az ajtóm ugye és egyszer csak akkorát nyikorgott annyira megijedtem utána meg hallottam valami fura hangokat a folyosón és másnap ezt meséltem anyunak és ő mesélte hogy éjszaka arra kelt fel hogy valami leesett a szobába és körülnézett mi lehetett az és semmi nem volt leesve.

Hang

(Nóri, 2013.06.03 15:49)

Sziasztok! Tegnap este még gépeltem és a monitorom mögött nagyon sok hangot hallottam ilyen csipeszhangra tudom hasonlítani, mintha valaki vágná a körmét és ezt hallottam állandóan és amikor kimentem innivalóért a konyhába még egyszer hallottam a konyhából a szobámba 1-et, de ez már hangosabb volt és nekem mindig eldugul eléggé az orrom és kiszoktam fújni minden este és tegnap a bal fele vérzett, vér jött ki az orromból és sose szokott vérezni az orrom úgy hogy tegnap ennyi történt.

renike102@freemail.hu

(Anita, 2013.05.30 06:33)

Lehet hogy ciki, lehet nem de én hiszek a szellemekben, és van egy történetem amely elég ijesztő volt és azóta hiszek bennük.
Még anno amikor nagyimmal ketten laktunk egy nagy kertes házban akkor történt. Volt nekem akkoriban egy gyönyörű oroszkék macskám akit fifinek hívtak. Minden este velem aludt egy ágyban a cica ugyanúgy ezen az éjszakán is. Amikor lefeküdtem aludni a macska is ott volt mindig a nyakamnál aludt.... Hajnalban nagyim elment Az észak magyarország lapot kihordani mindig hajnali 2-kor indult. Valamire felriadtam 2:05-kor még hallottam a kapunkat becsukódni. Láttam nincs a macska az ágyban, az ajtóm résnyire nyitva és a nagy jukkapálmám levele mozgott az ajtó bejáratánál. Felültem az ágyban felkapcsoltam a kis éjjelilámpámat majd hallottam egy nyávogást. Annyit mondtam ki hogy: "Fifi cicc" és az asztalhoz ragasztott éjjeli lámpám leesett a földre és darabokra tört benne az izzó. Nagy nehezen vissza tudtam aludni ahogy hazajött nagyim elmeséltem ezt neki, és ő csak annyit mondott: "Én reggel leengedtem a macskát az udvarra"

Szellemek

(Nóri, 2013.05.09 18:10)

Kicsit régebben egyik nap reggel készülődtem suliba buszra menni és még bent voltam a szobámba és bejött anyu hozott pénzt az egyik szobába nyitva maradt az ajtó és a szobába pár másodpercenként hupogásokat hallottunk apu dolgozott már az öcsém meg még aludt és pár perc múlva jött át hozzánk öcsi erre kérdeztük hogy nem-e ő hupogott azt mondta ő nem ő most kelt fel. Volt olyan is, hogy estefele télen filmet néztem anyuval szobámba és kimentem innivalóért és az egyik széket vmi kaparta és odanéztem és senki sehol.. meg egyik este is kimentem megint inni és a kis konyhába vki lépkedett benéztem és senki nem volt bent. Aztán már elég késő volt az is télen volt én még kicsit laptopoztam égve hagytam a villanyt a szobámba és a folyosón vmi sugdolózást hallottam akkor még nem néztem ki, de sötét volt ott és utána hallottam, hogy vki egy jó nagyot belerúgott a hűtőládába na akkor fogtam magam és megnéztem kimentem körülnéztem és senki sehol. Tavaly nyáron kint voltunk haverokkal az utcába kocsma közelébe és mentünk az úton és van egy patak oda lementünk a hídhoz a templom is a közelbe van és én vmiért mászkáltam járkáltam kicsit messzebb voltam a többiektől aztán rájuk néztem és vki mögöttem pár méterrel felém futott, de csak 3 futáslépés volt ilyen gyors azonnal hátranéztem és senki nem volt mögöttem, azt mondta unokatesóm ezt már tavalyelőtt is meséltem ledöbbentem kicsit.. tegnap is egyedül voltam a házba csattanásokat hallottam az öcsém szobájába, meg mindig ilyen csipeszhangra tudok hasonlítani egy hangot olyat sokat hallok a folyosón meg mászkálásokat is. anyu mesélte egyszer mosogatott és vki mögé állt és azt hitte, hogy az öcsi és szólt neki hogy mi van fiam.. erre anyu hátranézett és nem is volt mögötte bent nézte a szobába a tv-t. Öcsi is most történt vele pár napja bent volt a szobájába és vki megérintette a vállát és hátranézett és megint senki.

A ház

(Marcus Kovács, 2013.05.09 16:13)

sziasztok én kb 1 hete haverokkal bementem egy elhagyatott házba
ien beavatás szerü dolgot csináltunk egy sráccal aki beakart lépni a bandánkba az volt a feladata hogy bemenjen a házba és nézzen körül
hát a gyerek kicsit félt de kb egy perc után bement mi meg kint vártuk amíg kijön úgy eltelt 20 perc és még mindig nem jött ki én meg erre elkezdtem haveromnak mondani hogy bemenjünk érte? de ö elkezdte hogy ne enyi idő kell mert nagy a ház erre 10 percre rá sikolyt hallotunk és gyors befutottunk érte kersetük mindenhol a földszinten meg az emeleten erre az egyik haverom kiabálja hogy ittvan odamentünk és a gyerek nagyon megvolt ijedve a falnak támaszkodva összevolt kuporodva
és megkérdeztük hogy mi történt.erre azdt felelte hogy látott egy alakot az emeleten aki az ablaknál állt és ránézett a gyerekre ő meg lefutott és elbújt.az egyik haverom talált egy fehér köppenyt amin valami fekete trutyi volt.ahogy megyünk ki a házból kinyitjuk az ajtót és az emeleten találtuk magunkat, nem tudom hogy de nagyon befostam.és a sarokban látunk egy nőt fehér köppenyben egyik pillanatrol a másikra eltünt és az orrunk elött ált és ránküvöltött.nagyon beszartam annyira hogy elestem (mindannyian) és elkezdtünk futni.nem tudom hogy de az a köppenyes nö nem akart kiengedni minket a házból.erre az egyik haverom nak egy látomása volt vagy mi amég ő magában beszélt mi a többiekkel nagyon megvoltunk rémülve de amég látta azt a látomást addig abbahagyódott az esemény és ki tudtunk menni a barátunkat is ki tudtuk hoznimikor megmondta hogy mit látott nagyon megijedttem azt mondta hogy abban a házban szörnyü dolgok történtek ott az a nő gyerekeket rabolt és kínozta őket rájöttünk hogy ezért nem akart ki engedni minket.

Bácsi

(Nóri, 2013.05.09 12:24)

A szomszédunkban felújítanak egy régi házat és az ott dolgozó kőműves bácsi meghalt. Épp a facebookon néztem utána a képét és mondtam magamba hogy nyugodjon békében és erre mögöttem az ablaknál egy nagy hangot hallottam de az a hang olyan volt mint, aki csipesszel vágná a körmét, erre tudtam hasonlítani hátrafordultam semmi, facezek tovább erre mögöttem az íróasztalom fiókja ki-be csukódott hangosan.. elég durva volt. Én nem látom a szellemeket csak hallom őket. Idéztem már szellemet 2-szer is.

Egy kis segítség

(666, 2013.04.26 20:00)

Ha valakinek kérdése van vagy segítséget szeretne írjon nyugodtan.

vi.alex@citromail.hu

fekete fej

(laura, 2013.04.15 16:36)

az volt hogy este mikor aludni akartam az ablakban egy fekete alakot láttam könyökölni.azt gondoltam valaminek az árnyéka.de mikor vissza jöttem máshogy állt a keze behívtam anyámat felkapcsolta a villanyt de nem látott semmit, lekapcsolta és már nem volt ott.Egyébként az azért lehetetlen hogy valaki oda könyökölt mert a harmadikon lakunk.
lala


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »