Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Fekete kabátos égett azrcu ember

(laura, 2013.06.14 13:17)

ha ez igaz akkor tudom ki volt.az a neve hogy slander man
sokan állítják hogy látták és gyerekeket rabol el bánt akaszt fel
nézz utána

Re: Fekete kabátos égett azrcu ember

(tomi, 2013.10.12 16:20)

helo én is 13 vagyok és velem eddig csak 1-2 dolog történt de csak kérdezni akarok:a rendörök nem tettek semmit a felakasztott fiúval v mit mondtatok nekik??légyszi válaszolj mert érdekel csá

;(

(ANDII16, 2013.10.03 22:59)

MAJD MÉG IROK VAN ILYEN TÖRTÉNETEIM AMIT ÁT ÉLTEM

nagyon félek!

(SEGÍTSÉG!!!, 2013.02.27 06:50)

A barátnőmmel történt 3 évesen, hogy az egyik rokonával beszélgetett, majd amikor elment a rokona, pár órával később a barátnőm nagymamája meghalt. A halála előtt nagyon megharagudott a barátnőmre, mert azt hitte, hogy ő akarta megölni! Valaki megfojtotta párnával, mert idős volt, és már gyenge. De a szelleme 11 éve kísérti a barátnőmet, és nem mer a tükör közelébe menni, mert mindig látja őt. ha csukott ablaknál beszélgetünk, akkor is retteg, mert mindig őt látja! Amikor ezt nekem elmondta, én is rettegni kezdtem, és éreztem, hogy közelít. A barátnőm elmesélte, hogy akinek legutóbb elmondta ezt, az a lány haldoklik, és lehet, hogy elveszti a fél fejét!!! Mesélt arról, hogy esténként alig kap levegőt, és retteg attól, hogy mikor esik össze újra. Nem hiszem, hogy csak kitalálta, mert folyamatosan érzem a jelenlétét. Segítséget kérek!!!! Hogyan lehetne segíteni rajtam, és a barátnőmön?

Re: nagyon félek!

(Máté, 2013.03.10 08:59)

szia forduljatok paphoz,de ha nem segít akkor ördög űzőhöz kell fordulni,és a papal a lakást felszentelni.

Re: nagyon félek!

(Valaki, 2013.06.01 17:54)

Egyet értek. Ezt már régen írtad, de ha még most is tart, akkor én is az előbbit javaslom. Annyi van még, hogy imádkozz, mert ha más nem, Isten biztos, hogy segít! Remélem, hamarosan -ha még tart- elmúlik.

Re: nagyon félek!

(Valaki, 2013.06.01 17:55)

Egyet értek. Ezt már régen írtad, de ha még most is tart, akkor én is az előbbit javaslom. Annyi van még, hogy imádkozz, mert ha más nem, Isten biztos, hogy segít! Remélem, hamarosan -ha még tart- elmúlik.

Re: nagyon félek!

(Valaki, 2013.06.01 17:56)

Egyet értek. Ezt már régen írtad, de ha még most is tart, akkor én is az előbbit javaslom. Annyi van még, hogy imádkozz, mert ha más nem, Isten biztos, hogy segít! Remélem, hamarosan -ha még tart- elmúlik.

Re: nagyon félek!

(kocsis dániel, 2013.06.09 14:56)

Nekem is volt ilyen amikor a mamám meghalt rákban én is alig birtam aludni mert azt éresztem hogy figyel nekem nincs testvérem ugyhogy sokat vagyok egyedűl ,pont azon a napon történt hogy 9 évesen éltem át első és nem utolsó szellem jelenségemett a hangját halotam lehet hogy csak azért mert szerettem de, így is meg ilyedtem na mondom az volt hogy nincs jobb annál mint hogy valakinek legföbb anyukádnak segíts valamit.Na ez máshogy alakult amikor lementem a pincébe hogy répát hozak fel látam valamit vagy inkább valakit bennülni a sarokba és sírt azt hitem hogy egy bevándolró vagy egy csöves de, nem a mamám volt azaki már 4 napja halott volt én meg ilyedtem bevalom mert az ember nem minden naplátja a halott szerettét sírni a pincében ha lehet írjatok rám a facebookon segítséget kérek!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: nagyon félek!

(andii16, 2013.10.03 22:56)

egyszer mikor kint voltam az udvaron és beszélgetünk a barátaimmal már este volt és be akartam menni a lakásba és mikor be mentem a szoba fele indultam és ahogy be mentem volna a szobába nem tudtam mert mindha valaki vagy valami elém állt volna és a villany el kezdet vibrálni és gyorsan ki mentem a lakásból és mondtam a barátaimnak de nem hidték el csak ki nevetek én meg tökre ideges letem rájuk és ott hagytam őket még ha bele gondolok is a félelem kerülget

2013.06.28 09:24 -i eseményhez hozzáfűzés

(Zoli, 2013.08.18 22:14)

A második történetnél ahol szolítottak a neveden, olyat én is tapasztaltam. Este lefeküdtem, s mély szellemes hangon a nevemet hallottam, s a hangbol azt is tudtam, hogy hol van, kb. 1 méterre lehetett az ágyam végétől. Eléggé betojtam, pedig 23 éves vagyok :)))

Re: 2013.06.28 09:24 -i eseményhez hozzáfűzés

(lucsew, 2013.08.29 11:25)

nálunk halooween buli volt és épp szellemet idéztünk és pislákolva elaludt a lámpa a folyosón.mindenki a szobában volt!kivéve anyát de ő lent volt és szendvicseket csinált,mellesleg azt a lámpát csak fent lehet lekapcsolni! a buli végén az egyik barátnőm megkérdezte,hogy:nem félek-e a szobámban?én megkérdeztem, hogy miért?ő azt mondta,hogy tükör van a szobámban és a szellemek tükörből jönnek,de ha van valami nagy ovális,vagy kerek dolog a szobádban,akkor csak akkor jönnek ha hívod őket.ÉS EZ IGAZ!!!!!!

Re: 2013.06.28 09:24 -i eseményhez hozzáfűzés

(andii16, 2013.10.03 16:16)

Sokat olvastam szellemekről meg ehhez hasonló lényekről DE NEM NAGYON HISZEK BENNÜK DE NÉHA LÉTOK ILYESZTÖ DÓLDOKAT
HA VALAKI TUD ILYEN TÖRTÉNETEKET IRJON MERT ÉRDEKKEL

sárkeresztúr szabadság út 28

(pankus andrea, 2013.10.03 15:38)

Budapest

( andii16, 2013.10.03 16:06)

Egyszer a barátaimmal este el mentünk bulizni nagyon jól éreztünk magunkat. És mikor haza fele mentünk valami fura ember elkezdet minket követni és utána el tünt és 10 perc mulva valahogy elénk került;( És NAGYON BE PARÁZTUNK és oda kiabáltunk neki hogy KOCOLJON LE RÓLUNK és egyre gyorsabban kezdet jönni? Azt az egyik srác közölünk le akarta ütni mi meg inkább el mentünk!!!!! És utána a HÁZUNKNÁL volt és be akart jönni én meg hívtam a rendőröket mert egyedül voltam otthon. És nem találták meg adtunk róra személy le írást és azt mondták hogy egy éve meg halt. ÉS egy személy ismerte.. ÚTÁNA MEG AZON GONDOLKOZTUNK EZ HOGY LEHETET

jonas18@freemail.hu

(dávid, 2013.10.02 20:05)

Kb. tavaly tavasszal a barátnőm kopogásokat,ajtó becsapásokat és és tárgyak mozgását látta, hallota, átélte. Én elsőnek nem hittem el neki nevetségesnek találtam. Utána egyre több ilyen esetvolt és már komolyan kicsit aggódni kezdtem érte hogy remélem nem képzeli be vagy nincs semmi olyan szihés betegsége. Egyik nap nála voltam (egyébként ezek a dolgok csak nála az ő lakásán voltak) és úgy gondoltuk filmet nézzünk. Néztük is mikor egyszerre az ajtó elkezdet remegni ! Az elsőnél még nagyon nem is foglalkoztunk utána egy párpercel később mikor megint elkezdet remegni de valami borzasztó gyorsan hát be vallom akkor még sose féltem úgy és elhittem abarátnőmnekmindent amit mesélt ami zajlik abban a házban! próbáltam nyugodtnak látszani hisz őt már eleve a sírás keringette nem hiányzott még az én félelmem is. Ki hívtunk egy látnokot boszorkány félét aki láta a szellemet sötétbőrü fiu aki szerelmes volt a barátnőmbe mert a kedvesem az ő volt barátnőjére emlékeztete. Mikor ezt meg hallotam nagyon féltem hisz egy féltékeny szellemnél nincs rosszabb..desikeresen ki lett űzve és azóta nem is volt ilyen de a látnok mondot egy olyat is hogymég egyszellemel a jövőben meg fog gyűlni a bajunk hát imádkozom hogy ne így legyen !

vvdtfg

(nuhy6, 2013.09.10 13:23)

aszta

Győr Aranyjános u 10

(Gyurta Dániel, 2013.08.31 12:06)

Mióta megszülettem azóta rejszolok xD
Mindig verem a faszom aki leakar szopni hivjon :* 06702541611

f,ún6úkz7

(hk, 2013.08.29 11:30)

jhz689núő,őz7üh5búümóü9óh5679jmnőlü98uzüő8u9ijúoóöúi

Re: f,ún6úkz7

(szellem, 2013.08.29 11:31)

ez meg mi!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »