Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

debrecen szeremley utca 4/a

(fruzsi, 2014.02.14 20:49)

sziasztok! 2013.ban egy este mama felébredt wc-zni és amikor visza feküdt aludni a konvektor gázcsőve elkezdett recsegni.... majd mikor elaludt vagyis elalvása előtt látott egy sötét alakot... ment fel a három lépcsön ment ment majd az iró asztalnál eltünt és én is felébredtem hogy mama jöjjön be hozzám beis jött és én megébredtem én magam is láttam a sötét alakot.... majd egy karácsony éjjelén hallgatam a telomon a zenét és majd elkezdett a fán remegni az égősor majd amikor játszottam hallgatam közbe a zenét a telomon hallotam egy hangot ami a nevemen szolitott!
ennyi

kourtney@freemail.hu

(wwwe, 2014.02.11 19:46)

Kk

amit meg kell osztanom

(Egy lány, 2013.01.16 18:05)

Sziasztok
Látom nem vagyok egyedül a különös jelenségekkel.. egyszerre érdekesek és rémisztőek amiket írtatok bár nekem sem voltak kellemes dolgaim. Egyiket sem felejtem el soha de a legutóbbi volt a legrosszabb mind közül ami tavaly történt velem. Egyedül aludtam a szobámban az ajtó zárva volt a régi történések miatt..hajnalban olyan 2 óra felé felébredtem és nem tudtam visszaaludni,forgolódtam és figyelmes lettem a szoba másik végében valamiféle mozgásra,nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet de egyre sűrűbben hallottam hangokat,utána már kopogtatást is hallottam az asztalon ami 1, 2 majd 3 kopogás volt és egyfolytában...nagyon rossz volt.. nyugtattam magam,hogy nem,nincs semmi csak bebeszélem magamnak az egészet de bárcsak így lett volna. A plafon felé fordultam összekulcsolt lábbal és kézzel a szemem próbáltam még véletlenül sem kinyitni,csak sírtam és sírtam,megmozdulni sem tudtam,hang egyáltalán nem akart kijönni a számon pedig próbáltam kiabálni a szüleimnek de semmi. Izzadtam,megvoltam meredve szó szerint, nem akartam elhinni h nem álmodom hanem ez a valóság és egyszer csak csend lett, próbáltam megnyugodni mikor lépteket hallottam és jött felém.. akkor teljesen kiborultam.. nem tudom hogy meddig jutott de zokogtam,reszkettem a félelemtől. Kb fél órába került míg rávettem magam,hogy megfogjam a telefonom és felhívjam a barátomat,hogy ő hívja fel anyát (mert még suttogni sem bírtam) és nagyon gyorsan jöjjön be a szobába,ami szerencsére sikerült amint feloltotta a villanyt kiugrottam az ágyból rohantam hozzá. 17 évesen zokogva aludtam el anyámat ölelve.
Én nem idéztem szellemet meg semmi ilyesmi,csak szeretnek játszadozni velem a szellemek vagy én nem tudom de régebben nem hagytak engem,mostanában SZERENCSÉRE már nincsenek ilyenek.És Bármit mond Bárki igenis léteznek!!!

Re: amit meg kell osztanom

(ppp, 2013.10.13 14:58)

a 3kpopogás az atya a fiú és a szent lélek kigúnyolása

Re: amit meg kell osztanom

(Peti, 2013.10.21 15:10)

Igen ismerős érzés ez én nállam is voltak ilyen dolgok. Akiket ilyen dolog gyötörni szokott úgy hogy nem idézett előtte szellemet, az általában nem is szellem hanem démon, ami sokszor rosszabb. Lényeg hogy próbálj minden negatív gondolatot törölni, és ilyen dolgok esetében próbálj szeretetet kisugározni, és jusson eszedbe pozítiv gondolat:)

Re: amit meg kell osztanom

(krsztofer nyiri, 2013.11.17 12:08)

én nem sokat éltem csak 18 leszek de sajnos velem is soki ijen dolog tortent egyszer anyámék elmentek egy koncertre én otol maratam egy pár haberel és gondoltam el szorakozunk de az egyik fiu bobi aszt monta nem akartok parázni én eroskotem hogy ne tegyunk semi hujeseget de csak rá vetek ki mentun a temetobe és rá vetek hogy várjam meg őket kint a kapu elot mikőzben vartam valami elkezdet a kapun mászni lasan elkesztem meni a kapu felé és valami minta montavon hogy eregy el onan és sugta erigy erigy erigy ra gondoltam a fijuk akarnak rám ijeszteni és nem feltem el kezdet valami maszni felém szornyu nagy karom nagy szem nagy ful és szornyu mindehol oszevágot teste en nem tutam semere meni csak neztem es a lábam minta nemtom mihez hasolitani decsedben hagyot nem tutam mozdulni és fel akartam kiáltni de asztsem tutam de valami monta imatkoz imatkoz imatkoz de nem tutam de szerencsere jőtek a fijuk másztak kifele a kapun és ram nétek es rohogtek veled meg mi let de en nem montam semit vártam érjunk haza de az uton éreztem valami kulőnleges érzesem volt nemennyuk haza és egyből meg kérdesztem mit csináltatok benta temetoben es meg mutaták a fenkepet amit egy siron találtak én dobentem réjuk néztem ok még dobeteben rám és el kezdtek futni en nem értetem mért hatra neztem es ot volt es szo szoros értelmeben el ájultam mikor magamhoz tértem othol voltam a ház kőzepén sajnos nicsdob időm de tudni valo ha isten letezik akor őrdogis és az őrdognek vanak démonai akik minket kisértnek

Re: Re: amit meg kell osztanom

(Krisztián, 2013.12.23 08:04)

Az igen komoly lehetett velem is megtörtént egy pár dolog kopogások,
és léptek éjjelente de én nem hiszek benne és régen befejeződött .

Re: amit meg kell osztanom

(dominika, 2013.12.22 15:49)

én hiszek neked

Re: amit meg kell osztanom

(Meira, 2013.12.30 11:54)

Hm, azok alapjan, amit leirtal, ez egy egyszeru, mezei alvasparalizis volt, a szellemeknek semmi koze az ugyoz, bar az alvasparalizis tenyleg nem a legkellemesebb dolog :)

Re: amit meg kell osztanom

(Cseresznye, 2014.02.08 12:10)

erre csak azért válaszként írok, mert velem hasonlók történnek, csak hát... ijesztőbbe évente kb 2 szer először is nem tudok megmozdulni egy hangot nem tudok kiadni, majd mozgást észlelek magam körül, a legrosszabb az a rész amikor hirtelen megmozdulok és mintha nem én írányítanám a testem és gyorsan futva sikítozva rohanok végig a házon... barátnőméknek és okoztam ezzel kellemetlenséggel. Nos ilyenkor ha hajlamosak vagytok ilyesmire ne aludjatok háton és amikor nem tudsz megmozdulni nyugodj meg és lassan ujjpercektől kezdve kezdj el mozogni, bár ezzel is technikázni kell sokat, míg nem kapsz egyből sokkot :S hanem éretten elkezded kezelni a helyzetet, de mondjuk a saját ámokfutásaimra még nincs semmi módom kikerülnii

Re: amit meg kell osztanom

(SM, 2013.01.27 22:23)

Ezek elvileg itt maradt lelkek. Halál után a lelkek néhány napig míg le nem zajlik a ceremónia meg a gyász itt maradnak ebben a világban. Vannak lelkek akik nem mennek át a túloldalra. Nem lesz jobb nekik, csak rosszabb. Démonná válnak. Mint ahogy az öreg ember az árvíz idején ott marad a házában.
Te is egy ilyet éreztél és néhány előtted szóló is.
Egy próbát megér, egy régi boszorkány teknika:
1. piríts kömény magot a szobában (nagyon büdös lesz)
2. gyújts piros gyertyát ott ahol a leg intenzívebb volt a kopogás.
Igazából nem mind1 milyen gyertyát gyújtasz. De elvileg bejöhet. Ha igazán érdekel a dolog fényképezd le a szobát és mutasd meg egy tisztán látónak ők többet tudnak erről mondani.
Lehetnek lélek gömbök (kis vigyorgó fehér foltok), lábnyomok a szőnyegen és pixelesen de kivehető arcképek, alakok is.

név

(Zsolti, 2014.02.01 20:21)

Miért van az hogy amikor gépezek este olyan 23 óra körül akkor néha hangokat hallok?
Mintha valaki a nevemet mondaná megfordulok és nincs ott senki.
Gépezek tovább és rá 10-15 percel megint hallom mintha valaki a nevemet mondaná de ha megfordulok sosincs ott senki.

Szellem???

(Nory ;) , 2014.01.27 19:46)

Tegnap este még lementem megnézni hogy bezártam-e rendesen a kazánházat és mielőtt ránéztem az udvaron voltam és a szomszédba ahol még nem laknak hallottam valami fura emberi hangot és senki nem volt ott meg már este 22:00 óra volt. egy néni meghalt lakott ott. amikor délután fürödtem a mosógép 2-szer kattogott nem mosott már.

Nem mondom meg 12/1

(Buczkó Zsanett, 2014.01.22 11:24)

Hát mi is sokszor idéztünk szellemet egy barátunk sajnos meg is halt na de mind1 én ebbe akkor se hiszek nagyon!!! :D Leszarom az egész mindent

Nem mondom meg 12/1

(Buczkó Zsanett, 2014.01.22 11:23)

Hát mi is sokszor idéztünk szellemet egy barátunk sajnos meg is halt na de mind1 én ebbe akkor se hiszek nagyon!!! :D Leszarom az egész mindent

Vivi..Fekete köpenyes..

(Radics Vivien, 2014.01.20 11:36)

Szisztok....Az első alkalomm ..mikor én és a nővérem voltunk othon..reggel 7-8 ora körül lehetett... én feküdtem..nézelődtem..tv kikapcsolva..lámpa leoltva...csak az ajton jött be egy kis fény..nővérem ott aludt melettem...nagyon féltem valamitől...éreztem valamit...nyugtalan voltam..csak nézelődtem..és egyszercsak azt vettem észre hogy hirtelen egy fekete köpenyes ember áll az ajtóban..nem láttam az arcát..tutyi a fején..sötét volt...novéremet fel akartam keltelni mert nagyon megilyedtem de egy hang nem jött ki a torkomon..éreztem hogy valaki huzza le rólam a takarot...sikitani akartam de nem birtam...valaki fogta a lábam..le akart huzni az ágyrol..
És akkor lépett be a bejárati ajtón Anyukám...hirtelen mintha semmi nem történt volna...
Nagyon para volt..senki nem hitt nekem!! :SS

Brigi2013januar1

(Meg hallsz, 2014.01.19 10:32)

Probáljátok meg a gyertyás verziott amikor körbe üllitek a gyertyákat

szellem járás

(laura, 2014.01.17 10:04)

egyik délután 1-2 évvel ezelött történhettet hogy az egyik tesommal el mentem sétálni és séta közzbe a tályat fényképeztük . 1 héttel késöbb mikor a fotokat néztük visza észre vettük h nincs minden rendben az egyikk képel és hát megymuttatuk anyunak akki szellemet láttot a képen .

Óra

(Nóri, 2014.01.13 15:24)

Tegnap a szobából hallottam valami zajt nem tudom hogy a folyosón vagy a konyhába volt de a konyhába van egy óra a szekrény tetején egy régi ébresztő óra és már csak dísz és mindig vissza kell fordítani egyenesbe mert mindig pár nap alatt elmozdul magától. nem tudom kié volt az óra de mindig elmozdul.

Léptek a szobába/A szellemlátó hug/Árnyak

(Bogi, 2014.01.07 11:52)

Most 12 éves vagyok,és a rövid szellemkorszakom élem egy éve.Először megidéztem Bloody Maryt.Nappal,a barátnőmmel...(Remélem)Semmi.Azóta árnyakat látom,különböző méret és helyszín.Nos,mit mondjak,mindenhol érzem őket,kivéve a szobámban,mert a nagypapám és egy nekem kedves szerettem v óvó ember jelenlétét érzem,a szobámba nyugtom van.De nemrég magától elkezdtek a szobámba lépkedni,ha letagadom magamnak,hát hangosabb.
A barátnőm huga (is) különös,mert állandóan egy sarkot bámul,és azt mondja -Ede


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »