Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Az én történetem

(pont az..xdd, 2014.05.24 17:43)

Barátnőm is 12 éves ő is 2001-ben született lécci irj hogy hol láttad ezt a történetet..!!

A Gyilkos lány

(Kovács edina, 2014.03.15 20:01)

egyszer az árvahábul befugutunk egy tisjányt és azuta meg akurja gyikulni a culádomat de én olyan leváktam eki h kirepült az ublakun azuta nem mer vissza gyünni . XD XD

Re: A Gyilkos lány

(pont az..xd, 2014.05.24 17:38)

Tanulj meg írni kisanyám:D:**

AAAAAAAAAHHHHHH

(kAPIA, 2014.03.22 15:43)

Ezek...MARHA FURA TÖRTÉNETEK LESZNEK.Elmentem egyszer Tokajba (Betthlehem u.55)a nagymamámhoz mentünk.Ez a hely egy kastély volt és ez a kastély 200 évvel ezelőtt Rákóczy Ferencé volt.3 TÖRTÉNET LESZ.
1.:Egy nagyon régi szobában aludtam amikor hirtelen leomlott a fal és betört az az ablak.Marhára megijedtem,bejött a nagymamám és és mivel ő nem olyan hiszékeny a bátyámra fogtam(azóta is lelkiismeret fulldalásom van).

2.:Ugyanabban a szobában aludtam,amikor elkezdett vérezni az orrom.Mentem egy zsebkendőért és abban a pillanatban az ajtó legalább 3-4-szer kinyílt és becsukódott.Ettől teljesen betojtam,de nem mertem ordítani a félelemtől.Akkor még jobban megijedtem mikor azt láttam hogy senki sincs ott.

3.:ITT MÁR LÁTTAM AZT A SZELLEMET!!!!!!!!!ÉS NEM ESTE TÖRTÉNT HANEM REGGEL!Kimentem a szobámból kint pedig esett az eső és villámlott.Kinéztem az ablakon és...VALAKI A SZOMSZÉD ERKÉLYEN KINYITOTTA AZ ABLAKOT!ÉS LÁTTAM HOGY AZ ILLETŐ BE VOLT ÖLTÖZVE EGY NAGYON RÉGI VISELETBE VOLT ÉS BAJSZOS VOLT.
SZINTE ÁTLÁTSZÓ VOLT CSAK AZÉRT LÁTTAM MERT NEM VOLT OLYAN VILÁGOS AZ IDŐ.Berohantam a szobába,de mire ott vagyok senki sincs ott.DE AZ ABLAK NYITVA VOLT!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!D:

Re: AAAAAAAAAHHHHHH

(pontt az..xdd, 2014.05.24 17:34)

1. te hülye ha 200 éve van meg a (kastély amit én kétlek) akkor magától omlott le a fal..:D bugyuta...2. hány éves vagy 12??? 3.biztos hogy az egyik hajszál ered elszakadt az orrodban...4. lehet hogy eggyik rokona akit te nem ismersz.;).!!

gff

(www, 2014.03.17 20:07)

Eccé énis láttam egy szellemet egyik éccaka főlébrettem ojan hajnali 2- kó és a szőnyeg alá begurúlt a pórszívó nagyon megréműtem aztán a szekrénydől kimászott a felfújhatós vizi zebra ekkó má életveszéjesen megietem majd ami a legszörnyübb hogy a régi babám ami már régóta a sarokban ált jött felém mint aki görcsől csikorgott ösze vissza majd a fügöny műgűl kibújt egy kutybék emder félig kutya felig béka és azt monta h. Meggdorotválkozlak te és főriadottam és arra ébrettem h. Úgy sírok hogy szinte könyezik a sszemem XD ®®™

Re: gff

(bötti, 2014.05.11 16:18)

Eddig ez a legjobb.xdd

Re: gff

(pont az, 2014.05.24 17:21)

te nem vagy normális.xdd és felfujhatós zebra hol élsz ?? csodaországba??:DDD ja álmottad

sziasztok

(grrrrrrrrrrrrr aaaaaa feltemm....., 2014.05.12 19:36)

én egyszer a baratnoimmel jottem gyogytesirol.. bent voltunk az oltozobe es szorakozasbol mondtunk hogy 30 masodpercen belul kapcsolodjon le a villany ha ott a szellem akit elote heten megideztunk...es elkezdtunk visza fele szamolni es 14 masodpercnel lekapcsolodott a villany nagyon megijedtunk...es ez csak a legalja volt....amikor 2. szorra ideztek a baratnoim szellemet a lany wc ben en is bent voltam de nem csinaltam semmit.... ez elso szunetben tortent masodik szunetben mentunk be es a tukor bol levolt torve egy darab ami akkor nem volt olyan....

2721.Pilis.Mátyás Király .Uca .13

(Abdhi Alaebaden, 2013.08.31 12:04)

Lehet hülye vagyok,de szerintem nem !A történetem a következők.
Én 10 éve éltek itt pilisen egy nagyon kedves kis városka , beköltöztünk az új házunkba a feleségemmel. Egyik este aludtam a feleségemmel egy horror filmnek a vége volt. Olyan hajnali 3 körül a feleségem felugrott és öklendezni kezdett , valami szellem jött ki a száján , az asszony meghalt.
Én még a házban lakom és még mindig ott van az a szellem amit az asszony köpött ki. Nem akarom bántani ezt a várost, de mióta ideköltöztünk majdnem minden családtagom meghalt és én a pszihiátrián ülök . Segitségüket kérném itt a telefon szám : 06703157745

Re: 2721.Pilis.Mátyás Király .Uca .13

(Peti, 2013.10.21 15:25)

Tudni kell hogy a TV a tükör, és minden olyan felület ami tükröződik átjáró szellemnek és démonnak egyaránt. Ezért egy mágust kell kérni háztisztitásra, szentelésre, és az "átjárók lezárására.

Re: Re: 2721.Pilis.Mátyás Király .Uca .13

(saniy33, 2014.05.08 18:11)

akk még mázli hogy a mi házunk megvan áldva

aaaaa:sss

(Girl, 2014.05.05 14:33)

Nem regiben ultem a szobamba es pakolatsztam.Az asztalaomnal.A szobam az emeleten van es az asztalom pont az ajtonal.
Az ajto kilincsre volt zarva es qhogy en pakolasztam hirtelen kinyitodott az ajto egy kis resre aztan meg vissza hajtodott.
Nagyon megijedteem...

semmi

(kovács laura, 2014.04.18 19:34)

szia tudom hogy ilyesttő a szellemidézés és ha nem akar elmenni én tudom mit kell csinálni!ujra beszélgetni kell vele kedvesen majd ugy elköszönni:ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓsajnálom(sajnáljuk),hogy eltelt az idő mennunk kell,szia!ennyi és ha még igy sem megy el akkor pap hoz kell fordulni!!!

az a 4 amire emlékszem

(Fura esetek kitárgyalàsa, 2014.03.12 20:44)

Én eredetileg nem hittem a szellemekben.Azonban egyszer a mostani házunkban (akkor még az én szobámban volt a Tv-nk) éppen próbáltam elaludni.A tévénk ki volt kapcsolva.Egyszer csak magától mintha bekapcsolt volna (ez olyan tv amin csak dvd-t lehet nézni).Amitöl megijedtem,az az volt,hogy a képernyöröl egy kócos,piszkos arcú szöke nö meredt rám.Mintha sikítva ki akart volna törni a televízióból.
Második eset,hogy a barátnöm nálunk aludt és felvettünk egy beszêlgetést.Nem tudom hogy a készülék volt hibás vagy idegenek voltak,de csak a vendégem hangja volt hallható.Az enyém helyett földönkívülis hangokat hallottunk.
A harmadik eset egy osztálytársammal történt.Vacsora után felment a szobájába ami a 2. vagy 3. emeleten volt.Az erkélyen ott volt egy világító töklámpás ami késöbb eltünt.
A negyedik eset egy felnött ismerösömmel történt.Zárt ajtókkal,egyedül aludt egy szálláson.Az ismerõsei hivogatták és felébredt.A telefonján pedig egy kép volt róla ahogy alszik.A kép azóta is megvan és senki sem volt ott.
Nem tudom melyiket hiszitek el,mindenesetre én az elsö óta minden természetfeletti lényben hiszek.A szellemektöl pedig félek.És nem vagyok félös,12 éves vagyok de pár történetetektöl még engem is kiráz a hideg.

Re: az a 4 amire emlékszem

(1234, 2014.03.22 17:30)

Szia! Én csak a mondanivalód végéhez szeretném azt hozzá fűzni hogy a szellemektől nem szabad félni! Nem veled egy világban élnek. Gondolj arra hogy nem tehetnek benned kárt! -Üdv egy hozzá értő ;)

A Gyilkos lány

(Negydi Lilla, 2014.03.15 19:58)

Egyszer az árvaházbol befohatun k egy kislányt. azota a családoomat meg akarja gyilkolni de és bevertem neki eggyet és kiborult az anblakon. xddd

-

(Bogi, 2014.03.01 09:02)

Ha szeretnél ilyenenekről beszélgetni egy olyannal,aki hisz ebben(és látott is szellemet),csak írj rám gmailon:
bogcska@gmail.com

Őrangyal

(Cseresznye, 2014.02.08 11:58)

Felhívnám a figyelmet, nem fagyok különösebb fanja ezeknek a történéseknek, mégis megszeretném osztani. Tehát a (az anyai ) nagyapám fakír volt, kardokat nyelt, de soha nem történt vele semmi. Anyukám kb 4 éves lehetett amikor leesett egy hídról, elszakadt a harisnyája mert térdre esett, de más semmi, nagybátyám 110 km/órával bukfencezett egyet motoron, eltört az orra és annyi. Anyukám belecsapódott egy fába biciklivel, belilult a válla. Legutóbb balesetünk volt, egy telepjáróval. Ketten voltunk édesanyámmal, a kocsi egy buckán, egy busz előzése közben, felrepült a levegőbe, ott maga körül megpördült, addig én kiestem mert a telefonomat kerestem és ezért kicsatoltam magam. Tehát kiestem a kocsi pedig leérkezett, rám dőlhetett volna de csak mereven és összetörten állt ott a szegény kis Nissan (az nap políroztam, és mielőtt bárki ítélkezne, azért van gyakorlatilag csak telepjárónk mert nevelőapukám favágással keresi a kenyerét és a munkagépek miatt nem telik normális autóra pedig azt szeretnénk) tőlem 1 méterre lévő telefonomra (mert hát a kezembe volt) figyeltem fel, és annak ellenére hogy mekkorát zuhantam, felálltam és felvettem a telefonom majd telefonáltam nevelő apumnak, mert kb 15 percre volt tőlünk. A néni aki kijött a házból (az ő háza előtt landoltam) ijedten látta hogy ez a lány, aki az előbb zuhant ki a kocsiból most itt próbál járni és segítséget kér, közben anyukám a kocsiban maradt. Megállt a busz és a benne ülők kiszáltak és figyelték a történéseket. Anyumnak agy rázkódása lett eszméletlen volt, és pedig a zuhanás ellenére ott értetlenül figyelem ahogy szirénázva visznek a kórházba mint "súlyos sérült" a nővérek is tágra nyílt szemmel szájjal figyelték hogy legszívesebben rohangálnék. Az egészben az a fura hogy egy karcolást nem találtak rajtam. Neme hiszek az ilyen dolgokban, de az nem átlagos hogy akár hányszor halálos balesetünk lehetett volna, mindig egy lila folttal megúsztuk, és kétlem hogy emberi test ennyi tűrést bír. Szerintem léteznek ránk vigyázó előlények. Nem biztos hogy angyalok, de valakik vagy valamik biztosan

Re: Őrangyal

(Egy idegen(Bia) , 2014.02.16 15:30)

Szia Cseresznye ,szerencsésnek mondhatod magad,h. ennyi mindent kisebb karcolásokkal megúsztad és bár nem ismerlek és csak unalomból írok ,az a,lányeg h. az én "őrangyalom" úgymond elég furán vigyáz rám:)
Ui.:jobbulást édesanyukádnak!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »