Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gagnagabor81@gmail.com

(gagna gabor, 2017.07.28 15:05)

köszönöm hogy akik irtak ,foglalozak vele!

balázs történetei

(regina, 2017.07.04 10:59)

Balázs nagyon jo a miket irtál de ezek megtörténtek?
Szia irj

Szellemek

(Zsuzsi, 2016.09.13 16:08)

Régen nagyon rettegtem a szellemektől. Aztán az egyik barátnőm unoka testvére mindenre ésszerű magyarázatot adott. A dolog igen egyszerű. Mi kiskorunkban semmitől nem félünk. A félelmet belénk nevelik. És ha nagyon félünk valamitől elképzeljük, és valósnak hisszük. Hangokat hallasz? Ez mind csak a fejedben van. Annyira rettegsz, hogy elképzeled. Hideg szellőt érzel? Akkor ez történik: ehhez a magyarázathoz sok minden kapcsolódik. Pl ha hőkamerával felveszik, amikor meghalsz, lehet látni ahogy valami távozik a testedből, sőt pár grammal könnyebb lesz a tested. És vannak olyan ,,lelkek" amik nem tudnak eltávozni. És ezeknek a lelkeknek energia kell ahhou hogyvezen a világon lehessenek. És a tested tele van energiával. Ezért érzel néha hideg szellőt, amikor ezek a bigyuszok energiát vonnak ki a levegőből. Ami nagyon fontos. A ,,szellemek" nem tudnak minket bántani. Miért és hogyan bántanának minket? Tehát az, hogy valakit bántott egy szellem csak rizsa, ilyen nem történhet meg.
Démonok nincsenek. Hülyeség az egész.
És vannak azok a bizonyos ,,jelenések". Ez is hülyeség. Este fölkelsz és látsz valamit ami igen fura. Ezt nevezik éber álomnak. Annyira gyorsan kelsz föl, hogy az álmod megvalósul előtted, vagy beképzelsz magadnak valami szellemet. Ha nappal látsz ilyet, az a hang beképzeléséhez tartozik. Csak elképzeled az egészet.
Remélem sikerült néhány embernek válaszr adnom a kérdésére. Ha valami érdekel még ezen kívül, magyarázat, vagy bármi, írd az üzeneted elejére hogy: MKASZK

Re: Szellemek

(Belieber, 2017.06.19 23:09)

Te marcsak tudod xdddd

nagyon para volt nekem...

(Felos.csaj14, 2017.03.31 15:23)

Sziasztok.
1. Épp olvasgattam ezeket a posztokat és egyszer csak egy nagy levegő vételt hallottam hogy valako be veszi a levegőt utánna kifújja. Közvetlenül magam mellett hallottam. Az ágyamon feküdtem és nekem balról.
2. Minden este látok egy hosszú fekete hajú fehér ruhás nőt az ajtómban.. minden este... De... az egyik este amikor egyedül voltam otthon akkkr hallottam ahogy nyikorog a lépcső. Odanéztem és őt láttam. Nem mondom el a szüleimnek mert félek hogy bajom lesz vagy nekik lesz bajuk. Viszont már gondolkoztam azon hogy Pszichologushoz kéne mennem....

Re: nagyon para volt nekem...

(Still, 2017.05.06 17:24)

Szöveg Sziaa :)
Elhiszem neked.
fordulj paphoz.
vigyel szenteltvizet.
kend be vele az ajtód tokozatat meg az ablakot + locsold be a szobad 4 sarkat.!
Segithet neked.
tukrot ne tarts a szobadban,
legalább takard le estenkent :)

Re: Re: nagyon para volt nekem...

(Evelineee, 2017.06.17 15:53)

ki ez a fehér ruhás fekete hajú nő? A youtubon- is ládtam videót, de most kivételesen ( nem Samara Morgen - ről ) beszélhetünk.. Hát nekem ez furcsa, a gondolataink teremtené meg ? Amit lefilmesitenek egyszer majd megjelenik?

Re: nagyon para volt nekem...

(Still, 2017.05.06 17:25)

Szöveg Sziaa :)
Elhiszem neked.
fordulj paphoz.
vigyel szenteltvizet.
kend be vele az ajtód tokozatat meg az ablakot + locsold be a szobad 4 sarkat.!
Segithet neked.
tukrot ne tarts a szobadban,
legalább takard le estenkent :)

Budapest

(M janosne, 2017.06.08 12:04)

Anyukam 2016 november 23 halt meg ra hat honapra uzent nekem hogy velem van a konyhaban van egy nagy tukrunk es egyik este beleneztem es ra volt irva mikor meghalt a datum idopontja es egy szivecske alatta es hogy mami igy beceztuk segitsetek nekem irjatok mit tudok csinalni hogy bekevel tavozzon el

Re: Kovacs

(Dorottya, 2017.06.03 16:49)

szia sztok aki kérni akár szegicseget megadom a szamomat todok szegiteni 0762143684

haboru?

(Nory, 2017.01.25 12:56)

Sziasztok! Bocsi az ekezetek miatt, de telon vagyok es sietek... Ma eleg kemeny hajnalam volt nem is nagyon tudtam aludni pedig tudok maskor egesz jol. Azt almodtam, hogy valahol egy varosban vagyok es vasarolgatok es egyszer csak felkeltem es a fejembe hallottam egy regi hangot a regi szirena hangjat amit a vilaghaboruba hasznaltak. Akkor az hamar elcsondesedett erre valaki elkezdte a fejembe kiabalni hogy cannon legalabb otszor elismetelte de olyan eleg mely hangon nagyon megijedtem utananeztem mit jelent ez a szo nemetul is meg angolul is agyut jelent. Nagyon megijedtem. Futkosott rajtam a hideg. Nem tudom miert uzent ilyet szerintem szellem volt es lehet katona es azt hitte haboru van meg. Varom a valaszokat, ha tudtok valamit irjatok koszonom.

Re: haboru?

(-Pszichológusom-, 2017.01.27 10:14)

Ms. Nory!

Érdekelne hogy korábban is voltak e, és ha igen, milyen tapasztalások.
Esetleg foglalkozott e a közelmúltban háborús történetekkel..
Másfelől, nézzen utána lakhelyének, helytörténetéről mit írnak, voltak e korábban katonai mozgalmak arrafelé.

Re: Re: haboru?

(Nóri, 2017.06.01 15:46)

Ilyen még nem történt velem csak most először, de érdekel hogy mi volt a múltban igazából a háború nem igazán. Hát volt erre fele is háború igen.

Temető

(Nóri, 2017.06.01 15:40)

Sziasztok! :) Mesélek egy történetet nektek megint ami velem megtörtént. Barátommal és a testvérével meg a mamájával kimentünk a temetőbe délután és a sírokhoz értünk aztán már eltelt egy kis idő és én pihentem egyet mielőtt folytattam a kapálást a sír felé fordultam és egyszer csak mögöttem hallottam 3 méterre, hogy valaki fut. Hirtelen hátranéztem és lehetett látni a füvön, hogy, mintha valaki taposta volna, de semmilyen alakot nem láttam a többiek nem hallották, igaz meg sem kérdeztem őket, de ha hallották volna akkor csak szóltak volna hogy mi lehet ez. Aztán utána elsétáltunk egy másik sírhoz és ott is hallottam mintha valaki lépkedne meg olyan volt, mintha figyelt volna minket. Hát ennyi köszi :)

sztori

(Balázs, 2017.05.31 13:58)

Nem rég történt velem mikor utoljára feküdtem le aludni, amikor találtam egy böngészős játékot. Álltalában este 10-kor megyek aludni, de most nem ilyenkor feküdtem le. Ehelyett játszottam a játékkal. Már a bátyám se várt meg. A játékot ekkor befejeztem, és elmentem szunyókálni. Egzszer csak beugrott a horror játékból a szörny, és beparáztam. Utána ugrott a majom a vízbe. Olyan hangokat hallottam mintha egy láncok leesnének egy fa deszkáról, ami függőlegesen van.

Budapest 3-4-dik kerület

(Sárközi Maya Vivien , 2017.05.15 14:44)

Sziasztok! Én Budapesten a 3-4-ig kerületben lakom a 4 emeleten !!!

A szomszédunk egy nagyon öreg néni aki egy kicsit zizi!!
De azt mondják a többi szomszéd hogy látja és hallja a szelemeket! Egyszer mentem a boltba bevásárolni és olyan fura érzések jötek elő bennem úgy éresztem hogy valaki követ de hátranésztem és seki semmi nem volt ott......nagyom megijetem.....mikor haza felé jöttem megint úgy éreztem hogy követ valaki de megint senki sehol...........Este mikor lefeküdtem aludni ajtó nyikorgást és tárnyak leesését hallotam 1 percenként................reggel úgy ébretem hogy valaki csönget és a zizi szomszéd volt és fogot egy kést a kezébe meg egy baba fejet és aszt hajtodata ahogy a kést hadonálta MEG FOGSZ HALNI.......!!!!!!!!!fura nem

weewcsu@gmail.com

(Vee, 2017.05.13 14:21)

20/L vagyok mar kiskorom ota erzekelem vonzom a paranormalis dolgokat gyerekkent lattam dolgokat ami nem volt ott beszelgettem veluk (szuleim elmondasa szerint) tinikent nem foglalkoztam ezekkel de meg is sokszor ereztem hideg kezeket magamon a villany lefel kapcsolodasa aztan volt egy ejszaka 16ev korul lehettem amikor felebredtem valami zajra ami a konyhabol jon (a szobam mellett van)hallottam hogy valaki csoszog es kozeledik a szobamhoz nyitott ajtonal aludtam mindig es hallottam ahogy a parketta megreccsen ralep valaki de semmit nem lattam csak borzasztoan feltem majd egyre kozeleb jott de meg mindig nem lattam semmit csak borzalmas felelmet ereztem majd elkapta valami a szamat befogta enpedig sikitani kezdtem a szuleim felebredtek es berohantak de akkor mar semmi nem volt en meg csak sirtam azthittuk hogy ez egy rossz alomvolt nagynehezen vissza aludtam de reggelre 2lila uj latszott az arcomon nagyon megilyedtem..
Ez utan probaltam elfelejteni mindent 17voltam mikor a baratomhoz koltoztem ott megint elkezdodott parketta recseges a spejzban lefel kapcsolgatta valami a lampat a kutya volt hogy a "semmit"ugatta es allandoan orzott engem ha wcre ha furdeni mentem jott velem senki massal nem csinalta ezt soha..
Most alberletben lakunk a baratommal es a tesojaval elmeseltem ezeket a sogornak es keszitettunk egy Ouija tablat..
Elkezdtunk jatszani es valami valaszolt nekunk tettekben elsonek a gyertyak elaludtak volt hogy a LEHAJTOTT laptop magatol berakott egy zenet (felelmetes volt)
Majd meg kerdeztuk hogy tollem akar e valamit?
Erre kaptunk egy igen valaszt majd a baratom viccbol meg kerdezte hogy miert en valami.boszorkany vagyok? Erre egy ujjabb igen valasz volt en mar total kiakadtam es azota nem is akarok ezekre gondolni de megis foglalkoztat hiaba felek ettol az egesztol mindig is jo megerzeseim voltak parnapja mentem dolgozni vartam a buszt arrebb altam cigizni majd azt lattam hogy jon vegre kanyarodik be az utcara bealtam a megalloba oda neztem es a busz sehol..nem ertettem az egeszet ra 2percre kb jott a busz ugyan olyan volt minden mintha lattam volna elotte par percel nemtudom eleg fura es higyjetek el nem vagyok bolond:)

Horror Story

(Frida, 2017.04.24 18:21)

Sziasztok!
Ez nem velem tortent ha nem egy baratnomel...szoval az a lenyeg, h a baratnom ki ment a mamajahoz,es ott ki ment az erdobe!amikor ki ment akkor latott egy fol akasztott embert es a melkasa kozott volt egy kes ami 1 uzenetet tartalmazott ez allt benne:
-"tunj el inenn,ez az en teruletem"
Haza ment a baratnom es elmeselte a szuleinek de a szule i nem hittek el!a baratnom ujra ki ment es akkor mar nem volt ott a laba aki fol volt akasztva!
Lefotozta es meg mutatta a szuleinek a fotot es akkor mar elhittek a storyt!ki mentek rendorsegel es ki derult h egy gyerek olte meg!

4.

(Pazsa, 2017.04.20 12:11)

beszélgesSetek vele de vigyáZzatok el ne dobjátok a tük-röt (RAJZOLJATOK EGY KÖRT A PADLÓRA EGY CSILLAGOT A KÖZEPÉRE RAKJÁTOK KÖRBE GYERTYÁKKAL ÉS ÜLJÉTEK KÖRBE KÉZENFOGVA ÉS MONDJÁTOK KI A SZELLEM NEVÉT 3 SZOR MAJD BESZÉLJETEK VELE HOGY HAGYJON BÉKÉN TITEKET) vagy barátkozzatok meg vele (AMEJIK SIKERÜL)

Lívia történetei

(Lívia, 2017.04.18 14:46)

Az első történetem egy téli esti napon történt. Az öcsémmel kimentünk az édesapám pénztárcájáért a kocsiba amikor csoszogó ember lépteit hallottuk a garázsunkban. kíváncsian elindultunk a hang felé ami egyre erősödött és gyorsult. Úgy megijedtünk hogy berohantunk a házba. Azóta ki se mertünk menni este a garázsba.

A második történetem úgy történt, hogy nővéremmel éppen tv-t néztünk úgy este 7-8 óra fele és mikor elálmosodtunk megkért rá, hogy kapcsoljam már le a mellettem lévő éjjeli lámpát. mikor le akartam kapcsolni és kb 2cm-re volt a kapcsoló a kezemtől magától lekapcsolódott egy nagy csattanással. A nővéremmel megijedtünk de édesanyám azzal nyugtatott minket, hogy kipukkant az égő. Reggel mikor felkeltem az éjjeli lámpa megint égett, majd mikor elindultam az iskolába akkor le akartam kapcsolni és arra lettem figyelmes, hogy magátol lekapcsolódott amit láttam is.

A harmadik történetem ugy volt, hogy a nővérem és a barátja szellemet idéztek az én szobámban mikor elaludtam. Tudni illik hogy mikor valaki megzavarja a szellem idézést a szellem nem megy el hanem megszálja azt az embert aki megzavarta a szellem idézést. Én felkeltem, ezzel magamat kevertem bajba. Nem vettem észre különös dolgot az elmúlt pár órába ezért ugy gondoltam tovább alszok. másnap korán elindultam az iskolába. A buszomhoz sietve tőllem kb 10-15 méterre ált egy fura sebhelyes alak aki engem nézett de eddig sose láttam. Elértem a buszomhoz, felszáltam. Abusz nem akart elindulni a fura alak pedig egyre közeledett hozzám. az utolsó pilanatban mikor a buszhoz ért a busz elindult. Azt hittem megnyugodhatok. De délután sulibol hazafele menet megint láttam, a barátnőmmel a buszmegállóba áltam de ő közölte velem, hogy ő semmiféle sebhelyes arcu embert nem lát, de én láttam és megint közeledett felém, de mikor leáltam beszélgetni több emberrel egyszerüen eltünt. Ez igy volt egy héten keresztül de az utolsó nap elegem lett és ordibáltam vele. Megnyugtató volt. mikor lenyugodtam megkértem rá hogy hagyjon békén hisz én semmit se ártottam neki. És eltünt. Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy soha de SOHA ne idézzetek szellemet.!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »