Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ethnethghergsrh

(Mária, 2012.06.16 19:09)

HALLOTT MÁR ITT VALAKI HELYESÍRÁSRÓL????Úristen..

Re: ethnethghergsrh

(Violetta, 2014.06.20 10:17)

Szerinte igen

Re: Re: ethnethghergsrh

(Luca, 2014.06.21 11:48)

Szerintem is jól mondod Violetta!
Amugy szia Jázmin!
Pusszantalak és akkor ma 1-re megyek!
Üdv, Luca ( vagy ha úgy tetszik Violetta legnagyobb rajongója )
Ja és Jázmin, elmegyünk a pékhez forró teát inni?

Re: Re: Re: ethnethghergsrh

( jázmin, 2014.06.22 20:37)

aaaaaaaaaaaa ?????????"+!%/=()))))

Re: ethnethghergsrh

(Owerworld, 2012.08.01 02:51)

Nekem pl. a kezem is reszketett miközben írtam. Nehogy azt hidd, hogy majd a helyesíráson töröm a fejem.

Re: Re: ethnethghergsrh

(Gábor, 2012.11.28 10:15)

nézz be hozzám ott senki nem fogja a helyes írási hibákat nézni.https://www.facebook.com/groups/172925886181065/ Karika.gabor facebook .com és itt akár segítséget is kaphat aki be látogat.

3-an egy lakásban

(Violetta, 2014.06.18 16:40)

Én és 2 brátnőm (én: Liza, Anna és Zsófi) egyik nap nálunk aludtunk, de csak mi 3-an voltunk az egész lakásban mert a szüleim nem voltak otthon. Az éjszaka közepén Zsófi lement a mosdóba és mikor meg akarta mosni a kezét, belenézett a tükörbe és a saját arcképe helyett egy női alakot látott a tükörben. Hátranézett de nem volt senki a szobában. Gyorsan viszabújt az ágyba és tovább aludt. már mikor kezdett hajnalodni egy nagy csörömpölésre mindannyian felkeltünk. Előszö azt hittük hogy anyáék jöttek haza, felkapcsoltuk a villanyt de az rögtön magától le is oltódott. Hirtelen becsukódott az ajtó és egy női alak elsűhant a szobában. Rögtön kirohantunk a házból. Délután Zsófinak eszébe jutott hogy éjszaka ugyanazt az alakot látta a tükörben.......
Ez 2 éve történt de Zsófi még most is pszichológushoz jár hogy feldolgozza az esetet. Mindez bennünk is mély nyomot hagyott és még most sem hisszük el ami velünk történt!!!!!

Re: 3-an egy lakásban

(I LOVE LIZA és ANNA, 2014.06.19 18:43)

Basszus csajok ez NAGYON brutál!!! :(
Amúgy az utánatok író csaj ( Jázmin ) mit hablatyol?!!
De ez a sztori.... Halljátok én este nem mertem lemenni a mosdóba!!! :)
Remélem írtok még valamit mert IMÁDOM a sztorijaitokat!!!! Imádlak titeket is!!! :) <3
I LOVE LIZA, ANNA, ZSÓFI ( Zsófi nem szimpi valahogy úgyhogy ő nem)

Re: Re: 3-an egy lakásban

(Violetta, 2014.06.20 10:05)

hogy hívnak?JÁZMIN MEG NEM fejezte be a történetet

Re: Re: 3-an egy lakásban

(jázmin 903, 2014.06.20 22:09)

mért nem

Re: 3-an egy lakásban

(jázmin 903, 2014.06.20 10:22)

TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!

szombathely

(desits fanni, 2014.05.29 18:13)

Van egy szamitogepem es elotte van egy ablak. Amikor ejjeli 1-kor neki alltam gepezni. Es amikor felneztem akkor az ablakban lattam hogy mogottem all valaki. Amikor hatra fordultam akkor lattam elottem at suhanni egy arnyekot. Megkerdeztem tole hogy mit akar. Es hallottam egy hangot mintha azt mondana hogy halott vagyok.. Nagyon felek. Szerintetek mi lehetett ez?

Re: szombathely

(jázmin 903, 2014.06.20 10:09)

kedves Fanni! Te jó ég ez brutál

szellem

(Borsi Eszter, 2014.06.07 11:01)

Velem és az egyik osztálytársammal a következő történt (ötödikesek vagyunk): én egy lakótelepen lakom, épp hogy a suli mellett. A suli és a lakótelep között van egy romos ház, amiben állítólag van egy szellem. Mivel én és a barátnőm hiszünk a szellemekben, bementünk megkeresni. Vittem a telefonom is kamerázni, mert úgy tudom hogy a szellemeket csak kamerán látni. Bementünk, én videóztam, végigjártuk az egész házat. Volt egy nagyon sötét szoba, nem lehetett látni semmit. Oda bementem és hallottam valami csörömpölést. Gyorsan kiszaladtam onnan, mentünk tovább. Találtunk egy vödröt, ami hirtelen elkezdett magától mozogni, és a távolban láttam egy fehér alakot. Sikítást hallottunk, aztán kiszaladtunk a házból. Amikor kiértünk, megnéztük a videót, abban fura hangokat hallottunk.... Amikor megláttam a fehér alakot, akkor kikapcsoltam a videót, és gyorsan lefotóztam. Látszódott egy alagút végén a fény, de még úgy is tisztán kivehető volt az alak. A videót letöröltem, mert nem volt benne érdekes. Viszont másnapra a fotó kitörlődött a telefonomból, pedig nem nyúlt hozzá senki.... Azóta messziről kerüljük azt a házat, és a sötétben is eléggé félek :S

Re: szellem

(jázmin 903, 2014.06.19 13:23)

ÉN BE SEM MENTEM VOLNA A HÁZBA REMÉLEM IGAZAT ÍRTATOK

Re: szellem

(jázmin 903, 2014.06.19 13:39)

EZ A LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idézés

(jázmin 903, 2014.06.19 12:55)

helló!!! LUCA és JÁZMIN A nevünk mi vagyunk a rózsaszín szörny írói most mondunk még egy történetet ! persze nem velunk történt !

pete

(bela, 2014.05.29 21:14)

ez a vége nagyon szép volt velem is meg törntént részvétem

Az én történetem

(Adrienn Födelevics, 2013.12.06 19:52)

Sziasztok :)

Hiszek ezekben a történetekben, mert velem is történt pár dolog...

1. 7-8 éves voltam, éppen reggel készülődtem az óvodába, amikor megszólalt anyumnak a telefonja, hát úgy gondoltam felveszem. Amikor felvettem, női sikolyokat, és valami durva hangot hallottam.... Sikoltozást, csikorgást, és valami susogást. ledobtam a telefont, és anyumhoz futottam. Nem hitt nekem, mert azt hitte, hogy képzelődök, pedig ez nem így volt.
Ebből csak ennyire emlékszem, lehet hogy még volt más is, de nem emlékszem mi volt tovább.

2. 11-12 évesen átt jártam egy az új iskolámba, ahová irattak, mert nagyon beteg voltam ( lelki problémák miatt mentem új suliba ). Szóval, amikor a buszon ültem, láttam egy idős asszonyt, aki az unokájával, vagy a gyermekével ment átt az úton, de ezt lehet csak én láttam, mert a sofőr nem fékezett be meg nem lassított. Amikor hátra néztem, nem láttam senkit se. Nagyon megijedtem. Amikor beértem az iskolába, akkor éppen vártam hogy elkezdődjön az Angol óra. Az ablak mellett ültem. Amikor kinéztem, láttam megint az asszonyt, és azt a kis gyereket. Amikor szólított a tanár, ledermedtem. Nem mondtam nekik semit, mert azt hittem kinevetnek. Másnap nem akartam iskolába menni. Anyum beleeggyezett abba, hogy akkor maradjak egy napot otthon, majd leigazolja. Amikor feküdtem az ágyamba, és éppen zenét hallgattam, a zene elnémúlt, és valami ijesztő horror zenét hallottam.. Anyukám azt hitte, hogy nem vagyok normális, mert a telefonomat szó szerint neki basztam a falnak. Ekkor megláttam az udvarunkban sétálni a kicsit, kezében egy kis rongyos babával. Késöbb utána olvastam az interneten. Egy kép is volt az asszonyról, és a gyermekről. Annyira beszartam, amikor megláttam, hogy alig akartam elolvasni.
Ez állt a szövegben: 2001 ben történt egy baleset egy asszonnyal és egy kis fiatal gyermekkel. Éppen az úton akartak átt menni, amikor egy nagy busz nem vette őket észre és elütötte. A gyermek sújos sérülésekkel benn volt a korházban, az asszony pedig ott meghalt. A gyermek 1 hónapot nem bírt ki, és meghalt. Azóta azt mondják, hogy akik 2001-ben születtek, azok látják a szellemüket pont azon a napon őket. De ez nagyon különös, hiszen a gyermek késöbb hallt meg.
Nagyon beszartam amikor ezt elolvastam.
Kérnék tanácsokat, mert még néha most is látom őket. A barátom azt mondta: ez badarság, aztán amikor emgmutattam neki, amit látok, akkor már ő is beparázott nem is kicsit.

Re: Az én történetem

(Verus, 2014.03.15 10:51)

Én is 2001-ben születtem, melyik napon volt ez?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »