Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: oi.hu@@@

(martin berki, 2014.07.25 02:32)

Csa az kemény meséljek énis?

hhjjjjjjevdxjsks

(martin berki, 2014.07.24 02:25)

Helllllllllooooo velemis törtènt valami kèpzeljètek el egy nap nyitva hagytam az ablakot ès a szèl be csugta az ajtot nagyon ijesztő szellem mit ne mongyak bal faszok!!!!!!!

hmmmmm

(martin berki, 2014.07.23 23:08)

Helloka!!!!!!

xd

(anna, 2013.11.17 19:14)

baromság az egész ! ;) potyára hisztek el mindent !

Re: xd

(Borsi Eszter, 2014.06.07 11:33)

Akkor miért vagy ezen az oldalon?? Nem te mondod meg a többieknek hogy miben higgyenek és miben ne.....

Re: xd

(NINCS, 2014.06.19 12:59)

bazdmeg ez mi velunk történt HA MEG NEM TETSZIK NE GYERE FEL AZ OLDALRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: xd

(PSZT, 2014.06.28 14:28)

KURVAANYÁDdjz

Re: xd

(Violetta, 2014.06.20 10:12)

Rosszabb vagy mint Puzsér Róbert ANNA!!!

Re: xd

(martin berki, 2014.07.23 04:07)

Hello szentem léteznek szellemek

vajo.lina12@freemail.hu

(Lina, 2014.07.14 11:30)

Hello.az én nevem lina és nagyon különös dolog történt!!!
A múlt nyáron akkor voltam 10-11(most leszek másfélhónap múlva 12)
na és az történt,hogy az egyik bőmmel akit Vikinek hívtak,próbáltuk megidézni bloody maryt.De sajnos nem jártunk sikerrel.):Csalódott volt mind a kettőnk.Aztán nem a tükör elött kipróbáltuk
és azt kértük,hogy jelezze a jelenlétét azzal,hogy érezzünk,vanília illatot,hát megéreztük a finom vanília illatot.De a barátnőmnek ez nem volt túl meggyőző.Ezért megkérte,hogy most vér illatot érezzünk!!!Én a vér szótól teljesen beparáztam.Na szóval vér illatot éreztünk,és elköszöntünk tőlle és megköszöntük,hogy itt volt.De a barátnőm,már mint
Viki azt mondta,hogy most megint idézzük meg és azt kérjük tőlle,hogy jelenjen meg a tükörben(nálunk voltunk)én azt mondtam,hogy ne zaklassa fel,mert a végén baj lessz ebből.De ő azt mondta,hogy akkor csak ő egyedül megpróbálja.Nem nagyon akartam,hogy nálunk idézze meg a fürdőszobánkban,de azért engedtem.Na becsukta a fürdőajtot és egy kicsit hallottam is,hogy miket mond,aztán úgy hallottam mintha elhalgatott volna,és aztán,inkább mementem tv-t nézni,és olyan 2 percig néztem a tv-t aztán halottam egy vérvagyasztó sikítást és aztán Viki hírtelen benyit az ajtón sápadt fejjel és rémült arcal!!!Én megkérdeztem,hogy mitörtént,ő meg csak azt mondogatta,hogy segítség,segítség!!!Felakartam dobni,vagyhát legalábbis,hogy ne féljen ennyire.Hát lefotóztam és azt mondogattam ,hogy hú látnod kellene a fejedet,végül megnyugodott majd azt mondta,hogy megjelent a tükörben,és nagyon ijesztő volt!!!És láttam,hohy van egy picike seb a nyaka környékén,ami vérzett is egy picit.De nemtörődtünk vele,hanem nézegettük a róla készült képeket és röhögcséltünk,de egyik képen lehetett látni,hogy ott áll valaki aki nem bloody mary volt,hanem más,de a kezében egy kést markolt,és a barátnőm nyakához érintette,amit persze Viki nem érzékelt,aztán aikor Viki is látta azt a képet bekborzadt,én is megborzadtam(kitenném ide csak nem tudom,hogy,hogy kell)Aztán elment a barátnőm.De csak akkor láttam egy másik képen,hogy az alak a fürdőszoba felé haladt.Mikor odaértem bloody mary és az az alak se volt sehol,megnyogodtam,de mikor lenézte a csapba pár csepp vér volt, Viki vére!!!


Ha akartok beszélgetni velem itt megtaláltok skype nevem: Hopihe6x6
E-mail cimem: vajo.lina12@freemail.hu

Re: vajo.lina12@freemail.hu

(martin berki, 2014.07.23 04:05)

Szia beszélgesünk máshol érdekel ne ez a dolog
Esetleg van faced? Köszi hogy ha visza irsz

vajo.lina12@freemail.hu

(Lina, 2014.07.14 11:27)

Hello.az én nevem lina és nagyon különös dolog történt!!!
A múlt nyáron akkor voltam 10-11(most leszek másfélhónap múlva 12)
na és az történt,hogy az egyik bőmmel akit Vikinek hívtak,próbáltuk megidézni bloody maryt.De sajnos nem jártunk sikerrel.):Csalódott volt mind a kettőnk.Aztán nem a tükör elött kipróbáltuk
és azt kértük,hogy jelezze a jelenlétét azzal,hogy érezzünk,vanília illatot,hát megéreztük a finom vanília illatot.De a barátnőmnek ez nem volt túl meggyőző,Ezért megkérte,hogy most vér illatot érezzünk!!!Én a vér szótól teljesen beparáztam.Na szóval vér illatot éreztünk,és elköszöntünk tőlle és megköszöntük,hogy itt volt.De a barátnőm,már mint
Viki azt mondta,hogy most megint idézzük meg és azt kérjük tőlle,hogy jelenjen meg a tükörben(nálunk voltunk)én azt mondtam,hogy ne zaklassa fel,mert a végén baj lessz ebből.De ő azt mondta,hogy akkor csak ő egyedül megpróbálja.Nem nagyon akartam,hogy nálunk idézze meg a fürdőszobánkban,de azért engedtem.Na becsukta a fürdőajtot és egy kicsit hallottam is,hogy miket mond,aztán úgy hallottam mintha elhalgatott volna,és aztán,inkább mementem tv-t nézni,és olyan 2 percig néztem a tv-t aztán halottam egy vérvagyasztó sikítást és aztán Viki hírtelen benyit az ajtón sápadt fejjel és rémült arcal!!!Én megkérdeztem,hogy mitörtént,ő meg csak azt mondogatta,hogy segítség,segítség!!!Felakartam dobni,vagyhát legalábbis,hogy ne féljen ennyire.Hát lefotóztam és azt mondogattam ,hogy hú látnod kellene a fejedet,végül megnyugodott majd azt mondta,hogy megjelent a tükörben,és nagyon ijesztő volt!!!És láttam,hohy van egy picike seb a nyaka környékén,ami vérzett is egy picit.De nemtörődtünk vele,hanem nézegettük a róla készült képeket és röhögcséltünk,de egyik képen lehetett látni,hogy ott áll valaki aki nem bloody mary volt,hanem más,de a kezében egy kést markolt,és a barátnőm nyakához érintette,amit persze Viki nem érzékelt,aztán aikor Viki is látta azt a képet bekborzadt,én is megborzadtam(kitenném ide csak nem tudom,hogy,hogy kell)Aztán elment a barátnőm.De csak akkor láttam egy másik képen,hogy az alak a fürdőszoba felé haladt.Mikor odaértem bloody mary és az az alak se volt sehol,megnyogodtam,de mikor lenézte a csapba pár csepp vér volt, Viki vére!!!


Ha akartok beszélgetni velem itt megtaláltok skype nevem: Hopihe6x6
E-mail cimem: vajo.lina12@freemail.hu

vajo.lina12@freemail.hu

(Lina, 2014.07.14 11:26)

Hello.az én nevem lina és nagyon különös dolog történt!!!
A múlt nyáron akkor voltam 10-11(most leszek másfélhónap múlva 12)
na és az történt,hogy az egyik bőmmel akit Vikinek hívtak,próbáltuk megidézni bloody maryt.De sajnos nem jártunk sikerrel.):Csalódott volt mind a kettőnk.Aztán nem a tükör elött kipróbáltuk
és azt kértük,hogy jelezze a jelenlétét azzal,hogy érezzünk,vanília illatot,hát megéreztük a finom vanília illatot.De a barátnőmnek ez nem volt túl meggyőző,Ezért megkérte,hogy most vér illatot érezzünk!!!Én a vér szótól teljesen beparáztam.Na szóval vér illatot éreztünk,és elköszöntünk tőlle és megköszöntük,hogy itt volt.De a barátnőm,már mint
Viki azt mondta,hogy most megint idézzük meg és azt kérjük tőlle,hogy jelenjen meg a tükörben(nálunk voltunk)én azt mondtam,hogy ne zaklassa fel,mert a végén baj lessz ebből.De ő azt mondta,hogy akkor csak ő egyedül megpróbálja.Nem nagyon akartam,hogy nálunk idézze meg a fürdőszobánkban,de azért engedtem.Na becsukta a fürdőajtot és egy kicsit hallottam is,hogy miket mond,aztán úgy hallottam mintha elhalgatott volna,és aztán,inkább mementem tv-t nézni,és olyan 2 percig néztem a tv-t aztán halottam egy vérvagyasztó sikítást és aztán Viki hírtelen benyit az ajtón sápadt fejjel és rémült arcal!!!Én megkérdeztem,hogy mitörtént,ő meg csak azt mondogatta,hogy segítség,segítség!!!Felakartam dobni,vagyhát legalábbis,hogy ne féljen ennyire.Hát lefotóztam és azt mondogattam ,hogy hú látnod kellene a fejedet,végül megnyugodott majd azt mondta,hogy megjelent a tükörben,és nagyon ijesztő volt!!!És láttam,hohy van egy picike seb a nyaka környékén,ami vérzett is egy picit.De nemtörődtünk vele,hanem nézegettük a róla készült képeket és röhögcséltünk,de egyik képen lehetett látni,hogy ott áll valaki aki nem bloody mary volt,hanem más,de a kezében egy kést markolt,és a barátnőm nyakához érintette,amit persze Viki nem érzékelt,aztán aikor Viki is látta azt a képet bekborzadt,én is megborzadtam(kitenném ide csak nem tudom,hogy,hogy kell)Aztán elment a barátnőm.De csak akkor láttam egy másik képen,hogy az alak a fürdőszoba felé haladt.Mikor odaértem bloody mary és az az alak se volt sehol,megnyogodtam,de mikor lenézte a csapba pár csepp vér volt, Viki vére!!!


Ha akartok beszélgetni velem itt megtaláltok skype nevem: Hopihe6x6
E-mail cimem: vajo.lina12@freemail.hu

theanimal@gail.com

(SzapiAndRayder, 2014.07.13 15:06)

Jo kis Történetek :! :)

Szülinap

(Liza és Anna, 2014.06.20 19:35)

Sziasztok!
Mi vagyunk a "3-an lakásban" történet írói.
Köszönjük a hozzászólásokat, de főként az I LOVE LIZA és ANNA hózzászólást író embernek! :)
Ez a történet tavaly szülinapomkor történt. Egy telefont kaptam és egyből le is töltöttünk egy szellem fotó alkalmazást. Ha lefényképezel valamit akkor megmutatja szellemet ha van valahol. Lefényképeztük egy templomot és a keresztél volt egy bazi nagy szellem. Nagyon BESZARTUNK!!! Rögtön le is töröltük az alkalmazást. Szerintetek ez kamu volt?

Re: Szülinap

(Talán, 2014.06.21 11:44)

képzeljétek, hogy én is letöltöttem ezt az alkalmazást és nekem is ilyenek jöttek be! Am lehet hogy kamu! De NAGYON jó sztori!
Végre valaki ír egy rendes sztorit!!!
Puszi! <3

Re: Re: Szülinap

(NINCS, 2014.06.22 20:39)

köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Szülinap

(Geci, 2014.06.25 12:47)

Geci, ez történet a leges leg kurvább, akarom mondani durvább!!!!!!
Csajszikák ez kurva jó és kedvem támadt titeket megbaszni!!!!
Nyammmmm!!!! Fincsiiii !!!!!!

Re: Re: Szülinap

(Liza és Anna, 2014.06.25 12:48)

OHH... Köszönjük GECI hozzászólónak a csodálatos hozzászólást. Mi is rádélveztünk, BÉJBI !!!!

furcsaságok

(kriszti, 2014.06.23 18:21)

Az anyum néha megérez dolgokat és velem is párszor előfordult már ilyen.A papám 4 éve meghalt és akkoriban sokat voltam a mamámmal.Mindig ragaszkodott,hogy nála aludjak.A tesóm mesélte a mamám azért mondta neki el mert mindig úgy érzi hogy figyelik meg hogy a papám ott van szerinte és bevallom valamiért én is éreztem de csak ott és sokszor féltem kimenni a mosdóba mert mindig is féltem az ilyen paranormális dolgoktól.Rá egy évire a mamám is meghalt pont a papám születésnapján.Az nap előtt az anyum azt álmodta hogy a mamám meghalt.A mamám halála napján este(pont aznap költöztünk)az anyumék felkeltek arra hogy felkapcsolódott a villany.És mikor még abban a lakásban laktunk( mert történetesen elköltöztünk onnan is) akkor mindig éreztem mintha figyelne valaki.

ez pedig egy másik sztori amit az anyum mesélt:
Mikor kimentünk a nevelőapám szüleihez vidékre,a "papám" korházba került.Mivel nem olyan angy a ház egy ágyban aludtam a szüleimmel de még csak kb. 6-7 éves lehettem.Az anyum arra kelt fel hogy valaki végigsimítja a lábát de mikor felnézet én és a nevelőapám is aludtunk.Másnap reggel hívtak a korházból,hogy meghalt a papám.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »