Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: vajo.lina@freemail.hu

(Őrző, 2015.01.28 08:45)

Mint ahogy írtam, nap, mint nap hozzád hasonló emberekkel foglalkozom. A baj az, hogy amikor már hozzám kerülnek oly nagy a baj, hogy évekig tart a rehabilitáció.
Tévedsz, kedves lina12, mindent tudok azokról, akik ilyen vagy olyan formában belekóstoltak az okkultizmusba. Az én feladatom, hogy segítő kezet nyújtsak. És képzeld ezért még pénzt sem kérek.

Isten áldjon!

vajo.lina12@freemail.hu

(lina, 2015.01.22 11:06)

oké (martin berki BESZÉLJÜNK skype:Hophe6x6

ajàndèk

(Ildi, 2015.01.19 21:47)

Igazàndibol, azt àlmodtam hogy a papàm adott egy rózsafüzèrt, fekete gyôngyökböl àllt, a kereszt helyèn piros rózsafej volt. Ès azt probàlom megfejteni hogy mièrt kaphattam. Nem nagyon voltunk joban. :S

vajó.lina12@freemail.hu

(Kelly, 2015.01.09 14:46)

Őrzőkém neked sincs hatalmad,és te azt honnan tudod,hohy én nem tudok elűzni vagy megidézni szellemet,természetfölötti lényeket!
De vannak olyanok akiknek ilyen képeségük van pl:Egy lány dolgozott egy helyen ,de ott a világítás mindig elromlott és még ha új lámpát szereltek is be a furcsaság nem maradt abba.Aztán a lány felmondott és el ment egy gyárba dolgozni.Aztán ott is felmondott mikor egy irányítatlanná vált műszer vagy mi végzett a dolgozó társával.A lányt kivizygáltatták és rájöttek hogy médium csak nem tudott róla.

Re: vajó.lina12@freemail.hu

(Őrző, 2015.01.14 07:59)

Egyrészt nem vagyok az Őrzőkéd! Másrészt, egy szóval sem említettem sehol, hogy nekem bármiféle hatalmam lenne! A hozzád hasonlókkal foglalkozom nap, mint nap, és teljes bizonyossággal állítom, nincs semmiféle hatalmad!

A "megídézéshez" nem hatalom kell, hanem nagyfokú ostobaság! Fenntartom azon állításomat, ha valaki kinyit egy ajtót, jelen esetben a démonvilágra, azt biztosan nem tudja bezárni.

"Józanok legyetek és vigyázzatok. Ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára ott kószál mindenütt, és keresi, kit nyeljen el." (1Pét 5,8).

Ha beengedsz egy oroszlánt a házadba, kit fog megharapni?

vajo.lina12@freemail.hu

(Lina, 2015.01.13 19:17)

Jelentheti azt is ,hogy valamit még a halála elött akart rádhagyni,de már nem tudta,igy halála után adta át.

ajàndék

(Ildi, 2015.01.11 16:21)

Mit jelent halottol kapni valamit?

ajàndék

(Ildi, 2015.01.11 16:21)

Mit jelent halottol kapni valamit?

be sz*rtam

( djgdclv, 2014.12.23 18:01)

egyszer mikor 19 éves voltam a barátaimmal elmentünk egy sikátorba 23:19-kor. furcsa hangokat hallottunk azután elödtünk megjelent egy árny. én komolyan be szartam. reggel ott ébredtünk a sikátorban és az egyik barátomból fojt a vér. másnap bementünk hozzá a kórházba és tájékoztattak minket hogy hogy..meghalt... . amikor a szülei megtudták öngyilkosak lettek remélem ti nem akarjátok átélni!!!!!!!!!!!

Re: be sz*rtam

(efqafga, 2014.12.23 18:04)

úr isten mi a f*sz

Re: be sz*rtam

(efqafga, 2014.12.23 18:05)

komoly?

Re: Re: be sz*rtam

(avvbagv, 2014.12.23 18:05)

igen

be sz*rtam

( djgdclv, 2014.12.23 17:52)

egyszer mikor 19 éves voltam a barátaimmal elmentünk egy sikátorba 23:19-kor. furcsa hangokat hallottunk azután elödtünk megjelent egy árny. én komolyan be szartam. reggel ott ébredtünk a sikátorban és az egyik barátomból fojt a vér. másnap bementünk hozzá a kórházba és tájékoztattak minket hogy hogy..meghalt... . amikor a szülei megtudták öngyilkosak lettek remélem ti nem akarjátok átélni!!!!!!!!!!!

darabos utca 11

(én, 2014.12.23 13:32)

Basszátok meg

kirababa2007@citrom ail.hu

(Honeymoore, 2012.04.25 19:32)

Sziasztok! :)
Az én történetem elég friss igazából tanácsért vagy valami ilyesmiért kerestem fel ezt az oldalt. A sztori a következő: A barátomék kb. két hónapja átköltöztek egy másik házba és én is elég sok időt töltök náluk. Lényeg a lényeg hogy körülbelül két hete telefonon beszélgettem éjjel a barátommal én is itthon voltam és ő is a saját házukban.(én fogjuk rá hogy hiszek az ilyenekben a barátom viszont abszolút elutasító ezzel a témával kapcsolatban) lényeg a lényeg eléggé furcsává vált a hangja és megkérdeztem hogy mi a baja? erre ő elterelte a kérdést visszaváltott normális hangnemre aztán ez még előfordult vagy kétszer a harmadiknál már hallottam ahogy halkan szitkozódik. Megint megjkérdeztem és akkor végre válaszolt . Elmeséltre hogy kiment a kertbe cigizni és látott egy árnyékot ami fel alá mászkált a kertjükben ez volt az első aztán visszament a szobájába és lefeküdt és látta , hogy kinnt a konyhában föl aztán rögtön le is kapcsolódik a villany ez volt a második hangváltás és rá egy két percre úgy érezte mintha hirtelen mínusz fokok lennének a szobájában de csak egy pár percig. Ma regel viszont én is halára rémültem mikor tányér csörömpölést és a müzlis dobozom zörgését hallottam a konyha felől és a barátom kutyáját láttam ahogy ül és néz fölfelé mint aki ennit vár aztán pedig el is kezdett ugatni. ült egy helyben és ugatott közben egy bizonyos pontot nézett. többször is rászoltunk de akkor sem moccant csak maximum nem ugatott egy ideig. Szóval a kérdésem az lenne hogy mit tudok csinálni amivel el tudnám űzni a lehetséges szellemet. A ház nagyon régi de nem tudjuk a múltját. :/ eléggé parázok mikor egyedül maradok a házban, Lényeg a lényeg : nagyon örülnék h valaki írna valami tisztító szertartás félét amivel elküldhetem.

Re: kirababa2007@citrom ail.hu

(Mirandaa, 2014.12.07 16:11)

A lényeg a lényeg: higgy Istenben! És ne használd minden mondatban a lényeg a lényeg szókapcsolatot.

Több Jelenség

(Tamás, 2014.11.03 09:26)

Alulról felfele olvassátok,mert bocsi nem fért ki!!!

Re: Több Jelenség

(Őrző, 2014.11.10 09:59)

Kedves Tamás!

Gál Péter atyát javaslom nektek! Keressétek fel!

vajo.lina@freemail.hu

(Kelly, 2014.10.26 16:21)

Helo,ha valaki akarja,hogy elüzzem neki a szellemet a lakásából vagy megidézzem neki,az freemailen írjon.Én már egy csomó embernek segítettem ilyen dolgokban.

Re: vajo.lina@freemail.hu

(Őrző, 2014.11.10 09:49)

Jobb, ha nem teszed! Nincs hatalmad, és ezt a másik oldal is tudja!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »