Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

markdobos0@gmail.com

(dmarkzoli, 2015.03.18 21:05)

Sziasztok el szeretném mesélni az énszellemtorténetemet az ugy volt hogy kb 4-5 éves lehettem emléjszem egy ajtó elött àlltam és làttam egy àrnyékot de ezt nem csak én làttam hanem apa anya es a testvére m emlékszem arra is hogy kalap volt rajta es galléros kabàt de ugy egy percig ott volt hàtra néztem nem volt ott semi utána kinyitottuk az ajtót és nem volt semmi sem bent kiderult par ev mulva mikor mondtam a mamàmnak ezt a történetet hogy egy ember ottegyszer fejbe lötte magàt és kalapot hordott meg kabàtot

paranormal city

(fehér zsombor , 2015.03.02 13:47)

Megragadt engem éjel valami és elkezdett huzni majd később megláttam adolf hítler holttestét rávolt irva a neve a hátam mőgőtt ott ált csáki

nyiracsád vágohid.ut 17

(szörős arnold , 2015.02.23 12:28)

sziasztok paranormális jelenségegkel szeretnék foglalkozni kiskoromba láttam egy szelemet de pontosan nem tudom milehetet az mert fekete ruhában voltt és fekete szemek voltak neki fekete kalap is volt asz arcát nem láttam mert feketevolt és nemtudom mért de megjelen elöttem a temetöben tejes mértékben hiszek a szelemekben sok dolgott kiprobáltamán és bejött valaméjk szeretnék résztvenni a csoportban énis szelem vadász legyek és bebizojicsam hogy léteznek

RákócziFelkelési Falumalu

(Pukika, 2015.02.20 13:50)

fingottam

Vfczfugguczdgczf

(Cgczufzczffzfc, 2015.02.16 13:33)

Úde kamu hahaha!!!
;-)

Vfczfugguczdgczf

(Cgczufzczffzfc, 2015.02.16 13:31)

fdzdczrdzfzcdzdtfrtffrfzrfffzrf

Algyő

(Tot ilona, 2015.02.16 13:22)

Na már parazok látam valamit a sarok ban egy magam voltam ot hon... :-(

Szeged

(Tot Marian, 2015.02.16 13:15)

Ez kamu szerintem nem tudom:-D :-)

+ horror

(Anumia, 2015.02.15 19:03)

egyszer idéztem szellemet... péntek volt... aztán hétfőn mentem a suliba senki nem volt ott. csak a barátnőm. késve értem a suliba azt hittem, mindenki órán van, csak ugye az lb.-m volt a folyosón. de aztán benéztünk a termekbe, senki! valaki jött felénk, de nem láttuk, csak a lépteit hallottuk. de nem szellem volt. újra hátranéztünk. huh! csak egy tanár. aztán már nem hallottunk lépteket. újra hátrafordultunk a tanár, sehol! visszafordultunk egy szellem állt előttünk. futni kezdtünk, de pár perc múlva észre vettem, hogy csak én futok. aztán elestem, majd valaki leszúrt. akkor ébredtem fel. péntek volt. emlékszem... épp most értem haza, lefeküdtem aludni. pár perc múlva megszólalt a csengő. a barátnőm volt az. mondtam, inkább elmaradhatna a mai szellemidézés! ő nem értette miért. de én mondtam, inkább soha!

nincs megadva

(Linda, 2015.02.15 14:18)

Én kis koromban kimunkáltam egy szellemmel.De a 6.születésnapom óta nem beszéltem vele hanem láttam őt és pont azt a szobát kaptam ahol először láttam meg.a mai napig látom dee már nem félek.

FEKETE KABÁTOS FÉRFI

(viki , 2015.02.08 11:55)

sziasztok! A testvérem , kb olyan 14 lehetett én pedig 12 . egyik este a haverjával jött haza . és a soromponál látott egy fekete kabátos férfit, csillogott a szeme bokáig érö volt a kabát. már vagy 3 éve történ ha jol emlékszem... Aztán volt olyan mikor este 22 ora felé lement a konyhába kaját csinálni. És mikor megfordult akkor megint látta azt a fekete kabátos férfit. Nagyon megrémült a tesom.. Azt mondta h a fekete kabátos férfi csak nézte öt. és mikor a tesom megszolalt h megkérdezze h mit akar tölle akkor eltünt ....

....

(..., 2014.01.21 16:29)

Tudod mi az ijesztő?
a helyesírásod.. -.-

Re: ....

(Buczkó Zsanett, 2014.01.22 11:29)

Te meg szentem ne szólj bele mert nagy baj lesz!!! .... :D te meg egy szar alak vagy ugy hogy ne szolj bele :D :D Vicces És bocsika nem értek kutyául cica ;)

Re: ....

(vikk, 2015.02.06 20:34)

Te inkabb meg se szolaj jo

a tükör

(Bexo, 2012.10.11 15:54)

helló!
emlékszem kb 3 hete egyik este mikor ki mentem a fürdő szobába mert rosszul voltam. a csap felé hajoltam és meg mostam az arcom.
amint felnéztem láttam hogy valaki áll a hátam mögött hátra fordultam nem volt ott senki.
amint vissza fordultam megint ott volt. nagyon megijedtem.
Az a valaki megpróbálta megfogni a vállam de én ki rohantam. pár perc múlva vissza mentem a tükör bal sarka el volt törve.
Azonnal elköltöztünk abból a házból! annak a háznak a környékébe se megyek!!!!

Re: a tükör

(jázmin 903, 2014.06.20 10:01)

hol van az a ház ? Én nem tudom hogy bírtad

Re: Re: a tükör

(tok para, 2015.02.06 19:21)

En se menek visza

Re: a tükör

(jázmin 903, 2014.06.20 10:01)

hol van az a ház ? Én nem tudom hogy bírtad

viktorio

(kolompar, 2015.02.06 18:55)

A papam meselte nekem o meg par spanya egyszer szelemet ideztek es eloszor semi masodszor semi de harmadszor latak valamit a tukorbe o majdnem beszart anyira megijedt

vajo.lina@freemail.hu

(Lina, 2015.01.19 13:52)

Ha de tulajdonképpen ezt te honnan tudod.Ki vagy te? Mit tudsz rólam.Hát semmit.Inkább hagyjuk .Most én is állíthatnám egy tök jó médiumról vagy bárkiről akinek van egy kis hatalma hogy ,de én nem tudok róla.Szóval én is állíthatnám hogy nincs hatalmuk pedig van .Én nem tudom ,hogy hogy nevezzem azt ami nekem van.Mivel egyik barátnőmnél történtek furcsaságok és én viccből megpróbáltam a szellemet elűzni mert én is tapasztaltam ott dolgokat .És azóta ott nem történik furcsaság.De mind1 és ez nem az első eset.Én végülis nem akarok veszekedni.És szerintem akik ezt a lapot nézik nem a mi veszekedéseinkre kíváncsiak hanem sok rémsztorira.Na szia!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »