Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ujpest

(titi, 2015.04.30 00:43)

Hello!velem.annyi mindent tortent hogy le irhatatlan amiket en at eltem.mai napig 17 eves vagyok.de mar kezdek.bele torodni.ebbe sajnos a papp sem tud ezzel az egeszel mit kezdeni valamikor ugh ebredek fel alom felig fent vagyok es nem birok mozdulni se beszelni nem tudom mi ez vagy ki ez vagy hogy mit akar es bantaniis tud meg csipte a karomat a szobamba nem birok meg maradni depresziis vagyok tole teljesen ki keszit senki nem hissz nekem kb hajnali 3:00 fele kellek fel mostanaba megint valamikor abba marad valamikor nem ha valaki tud segineti az jol lenne :(

Re: ujpest

(xxx, 2015.05.11 18:04)

Ésszerû magyarázat van erre.Alvásparalízisben szenvedsz.Nyugi elôfordul az ilyen.Mikor felkelsz nem tudsz mozdulni,olykor.hhallucinálsz is.Ezt a dolgot az agyad találtaki hogy éjszaka ne legyél alvajárò.

Re: ujpest

(Den!, 2015.06.21 06:27)

Szia! Engem érdekel a történeted, sok tapasztalatom van, ha akarsz beszélni valami elérhetőséget adj meg nekem.

Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.06.20 21:40)

Sztem nincsenek szellemek!

Debrecen

(Lénárt máté, 2015.06.19 17:15)

Nekem is meg halt a nagypapám de velem az történt hogy uncsiméknál voltam és bicikliztem tesómal és az unokatestvéremel mikor egy tisztásra értünk felnéztem az égre és láttam pár fecskét viccből mondtam hogy fa a fecskék magasan szálnak akkor nagy baj van ottakkor nem történt semmi az x akták zenéjére mentünk vissz a uncsimékhoz mikor vissza értünk a házba telefoncsörgés hallatszódott az egyik szobából az uncsitesóm anyukája vette fel a telefont maj mondta hogy hogy meghalt a papám és csak utánna eleméltem rá hogy mit montam attol a perctöl minden szavamat megondolom

ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjezdurva volt

(Balázs, 2015.06.15 13:11)

egyszer egy szépnapon dörgöt azég. és hirtelen nagyongyorsan elsuhant valami elötem es be szartam.ú egy szellem volt mert a por mágáltelötem és egy alaklett bellöle és elfutotam és azota abahagytam a szellemek keresését.

Buda pest

(Kovacs Janos, 2015.02.16 13:18)

Ez kamu szerintem nem tudom.?:-D :-)

Re: Buda pest

(Kapaci bence, 2015.02.16 13:29)

Én lattam a meghalt mamamata mellettem ált este az ágy mellet:-[

Re: Re: Buda pest

(daniella, 2015.03.30 13:51)

Ha valaki azthiszi hogy ez kamu akkor téved!!!!
Én meg a barátaim egy erdőben idéztunk utana mar nem talaltuk viccesnek!!
Az idezes utan 1 honappal ezelott 2 baratunkat is elveszitettuk az idezes miatt nemtudom mi vagy ki lehetett de ez nem jatek!!!

Re: Buda pest

(Forgacs Vajk, 2015.06.07 22:07)

Nos Chez te vagy az?:D

Az én történetem

(Balázs, 2015.05.28 19:53)

Sziasztok, velem is történtek már életem során fura jelenségek, bár senki nem hisz nekem én mégis átéltem.

Kicsi voltam anyukám éjjel ment ki cigizni a konyhába a kés az asztalról a lába elé esett belefúródba a padlóba.. Utána mindig bezárta az ajtót, mert a kutyánk rossz volt és csak a konyhába nem mehetett be, de kulccsal zárta be és az volt a durva benne, hogy ahogy ment aludni kinyílt az ajtó, aztán visszazárta majd újra kinyílt ám már betört az üveg rajta..

A másik eset a szobámban történt, valahogy az ágyam elrendezése sosem tetszett, nem tudtam aludni csak a másik két szobában, féltem is minden alkalommal.. Nővérem nem hitt nekem és szobát cseréltünk 1 napra, ő sem tudott aludni, sőt fázott is, pedig nyár volt, még az éjjel szobát cseréltünk úgy megrémült.. :D

Mamám 2010-ben meghalt, a kapcsolatunk nem volt olyan jó, mert vagy 7 évig nem foglalkoztak velünk, ám az utolsó éveiben felkerestek minket, halálakor aludtam otthon, elbúcsúzni nem tudtunk tőle, viszont másnap éjjel a jobb lábam jéghideg volt, a nővéremnek pedig a bal lábával történt ugyan ez meg.. A szekrénynél pedig egy árnyat láttam, pontosan nem tudom, hogy volt-e ott valami vagy csak odaképzeltem, de nagyon fura érzésünk volt mindkettőnknek.

Az utolsó már a mostani lakásunkban történt, épp aludtam és még tél volt, az ablakot akartam becsunni, de nem tudtam, jó erősen nyomtam, de nem ment, a fejem felett egy árnyat láttam ami épp engem nézett.. Mondanom sem kell jól beparáztam már ettől, ez az egész addig nem múlt el, míg a páromat fel nem ébresztettem, reggel hozta a kávémat és azzal kejtett fel, hogy véres a fejem, a szememnél illetve a homlokomnál is..

Ezek történtek meg velem, persze volt 1-2 kisebb ijedelmem, de azok nem voltak ennyire jelentősek..

Péntek 13

(Vivi, 2015.05.25 13:14)

Péntek 13......éjfél......
A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után! Bár benne volt egy kisebb félelem mint ált. mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik! Tehát éppen kinyitotta az ajtót,belépett a küszöbön,és mintha egy árnyék,hirtelen elsuhant volna az ablakja elött,mivel az ablak nyitva volt és huzat volt jobbnak vélte ha becsukja:
Amint becsukta az anyja merev sikitásátt hallotta!először azt hitte csak a képzelete játszik vele,de amikor meglátta az ablakján a vércseppeket felsikitott az álmából!szörnyű rémálom volt....alig tudott vissza aludni,de amikor már majdnem sikerült,hallotta apja vérbefagyasztó ordibálását s,az apja levágott feje berepült az ablakon(ami csukott volt)!!ekkor ismét felébredt az álmából,és elkezdett sírni!!
elmondott egy imát és megpróbálta magát nyugtatni,hogy biztosan csak az aznap esti horror film hatása,s ezzel ismét álomba szernderült!ekkor megint szörnyű sikitás ami most a huga száját hagyta el s látta ahogy megöli egy véresszájú élő-halott kb. 50éves férfi,és a szemei tüzben forogtak mintha csak azt akarná mondani a következő te leszel Elizabeth!!
A lány ismét sikitva ébredt fel! megint sírt-sírt és megesküdött,hogy soha többé nem fog horror filmet nézni! Aztán hallott v.mi éles zajt,és megint látta azt az árnyékot elsuhanni az ablakánál ,de ott meg is állt az ablak eött! Sikitva szaladt ki a szobájából,szölni a többieknek......
Apja ott feküdt a nappaliban,fej nélkül elvérezve,az anyja a küszöbön a gyomrában egy hatalmas kés,ütés és karmolás nyomok! s fálrenézve ekkor megpillantotta a hugár is aki szétmarcangolva apró darabokban feküdt a padlón! A lány azt hitte ismét csak álmodja,de akkor feltekintett a plafonra és vérrel a következő feliratott olvasta:
TE VAGY A KÖVETKEZŐ!!
Miután már akkármennyire csipkedte magát és pofozgatta,hogy ébredjen már fel,egy hörgő hangot hallott maga mögött! Nem mert megfordulni tudta mit fog látni............azota mindenki aki odaköltözik minden péntek
13.-án visszatér ez a szellem és.......

az ujj barát

(Zsófi, 2015.05.23 19:27)

Szoasztok szellemek 100% hogy leteznek itt az en tortenetem : a baratnom atjott hozzam mert kellett csinaljunk projektet, majd en elmentem keresni egy nagy lapot , bementem a kamraba es nem akart felkapcsolodni a lampa , gondoltam elment az aram majd mielott kimentem volna a kamrabol ereztem hogy valaki megfogta a kezemet gondolta a baratnom(Eszter) es hatraneztem es egy fekete haju not lattam aki azt suttogta nekem hogy ne mennyek el majd elkeztem kiabalni Eszternek o gyorsan odafutott es az a leny eltunt mire odaert, elmondtam neki mi tortent majd megnezte a karomat es rendesen latszott az eros szoritas a kezemen majd amikor a szuleim hazaertek elvittek a szihiaterhez es aztmondta hogy ne nezzek tobb horror filmet :(

erdei suli

(alexandra, 2015.05.15 18:37)

Nálunk a tavalyi erdeiiskolában történt egy igen aggaszto eset. 7,8. Osztáky lányai egy.házban vannak mindig és éjjel kaparászásra lettünk figyelmesek. Majd kicsapodott az abla és az ajtot nem tudtuk kinyitni. Kinéztem az ablakon de bár ne tettem volna egy fénylö valami elsuhant az ablakunk elött felsikitottam mire el kezdett a kilincs rángatozni mögöttünk és az egyik tanárur be akart jönni beengeftük elmeséltük mi volt de nem hitt nekünk. Azutáni napon ösdzetoltuk az ágyakat és ugy aludtunk. Én utána megmonftam hogy.többet nem megyek ilyen helyekre. Bár ebbe az évbe mégis megyek mert az utolsi év és az utolso eggyütt szorakozos hét lessz. Azota is parázok szerintem a történtek után pszichiáterhez kellett volna menjek.

Furcsa Történet

(Dani, 2015.05.01 15:14)

fdfdfd xD

toto

(loloka123, 2015.04.30 20:19)

Sziasztok én még suliba járok és amikor dolgozat vagy felelés van mindha valaki a választ a fülembe sugna szerintetek??...

Jó tanács

(Black Angel, 2015.04.23 06:32)

Üdv! Olvasom folyamatosan a történeteket, bizony én mindent elhiszek, mert én is érzékelem őket, sőt tanyázik is nálam egy! A lényege az egésznek, nem szabad félni, mert ebből táplálkoznak az entitások(értsd szellemek, démonok, stb bizony azok is vannak, ha észleltek magatokon olyan jeleket, egyik napról a másikra, szomorú, depisek lesztek azért van, mert hozzátok vannak tapadva, nekik a negatív energia, ezzel táplálkoznak, de le lehet őket gyengíteni, ha szeretet érzését sugározzátok, legyengül és elmegy magától. Ami a szellem látást illeti, 6 éves korig minden gyermek látja, nos ez a harmadik szemnek köszönhető, illetve lelki szemnek. De valakinek nyitva is marad, belőlük leaznek a médiumok! Mert ők látják, hallják, érzik őket. Ez áldás, de sokszor átok is egyben. Ami a szellemidézést illeti, nagyon rossz dolog amit műveltek, mert nem tudjátok, mit idéztek meg, mikor megtörténik, hozzátok tapad hazaviszitek, és ebből lesz a baj a későbbiekben.

sir

(paŕanorm, 2015.04.14 18:16)

Szia hol volt helyileg annak az ismeretlen katonának a sirja. Itt az email cimem kérlek ird le. Stefan199506@gmail.com
Előre is köszi.

Para

(Zsaklin, 2015.04.02 14:13)

éjjel ültem gépnél ez olyan 3óra felé volt a padlásfeljáró ajtaja kinyilt de előtte meg baszakodott a kilincs...úgy megijedtem h bebújta az asztal alá...aztán meg mikor meghalt anyu anyukája akit alig láttam életembe..megjelent a szelleme álmomban..aztán kiskoromban mindig mikor vihar volt halottam a szellemeket beszélni és volt egy akit láttam...a házunktól kb 5méterre egy fánál az udvarunkba..nagyon rémisztő volt és folyton engem bámult..és mikor eltűnt utána belevágott abba a fába a villám és kettévágta...meg ültem órán és rajzoltam és láttam hogy valaki fölém hajol és meglesi amit csinálok egy idős ősz hajó néni de az arcára nem emlékszem..meg meg mikor megfogják a kezem meg vállam ...meg érzem h valaki van...van hogy hallom ahogy beszélnek.

nemtudom25

(gghhjk, 2015.03.31 15:07)

Velem is történtek ilyen essetek de mind közzüll a legrosszabb az volt mikor görög ben voltunk és épp egy nyaraló házikott próbáltunk keresni találtunk is.....Egy kedves nénitöll kaptunk szállást Abban a szállásban Mikor. a családommal. próbáltunk aludni egy árny látszodot bár nem láttam semmit de gondoltam hogy egy szellem van itt ezért utána jártam mikor ahogy kiléptem valami sziszenést hallottam megfordultam senki se volt mint ha majd. mintha valaki árt csipgette a háttam ahogy bírtam csak fututam de csak futtutam be a szobánkba de tudud az az asszony aki nekünk adta a szobát. az má. 4 éve meghalt


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »