Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Kirchner Dániel, 2015.07.23 13:34)

Ez jo kerdes de állitolak az árnyék az elozo alkalommal zaklathatott csak te v. nem figyeltel v. nem hallotad

Re: Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Kirchner Dániel , 2015.07.23 13:37)

Tudom nem kellet volna emlitenem a lakcimem stb... de azon az este kicsit(nagyon) faradt voltam

Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Kirchner Dániel , 2015.07.23 13:41)

Kedves Korcsmáros Csaba! Ha meg tudod adni az emailt az jo lenne mert jobban le tudom irni a mondanivalomat de csak ha akarod akkor add meg!!!

mindegy...

(Zsanett, 2015.07.08 17:27)

Sziasztok!
Az én történeteim nagyon fura sokszor találkoztam szellem dologra utaló dolgokkal.Egyszer sétáltam ki szobamból és melletem egy fura hideg dolog simlott el.... de ablak se ajto sem volt nyitva.. Szoval nm VICCES!!!Sok dolag van még egyszer álmomban is megjelentek ilyen dolgok pll.:a nagymamám akit sosem láttam nm emberi testben hanem az én kedvenc kutyám testében és olyan dolgokat mondott amit nm hittem el mert egyfolytába anyaról beszélt.. anyatól másnap meg kérdeztem hogy igazak-e?!! És ő azt válaszolta hogy igen pedig azokról a dolgokról soha senkinek nm beszél SOHA!!Szóval ha ilyet ézleltek ne ilyedjetek meg mert ez csak pozítivum lehet.. EZ A CIKKET OLVASTÁTOK EL AKKOR PROBÁLJATOK KI VALAMIT ÁLJATOK A SZOBA KÖZEPÉRE ÉS TEGYÉTEK AZ EGYIK KEZETEKET HÁTRA A MÁSIKAT ELŐRE HÁTÚL LÉVŐ KEZETEKEN ÉREZNI FOGJÁTOK HOGY MÖGŐTETTEK SOKAL HIDEGEBB VAN MINT AZ ELŐL LÉVŐ KEZETEKNÉL MERT UGYANIS HÁTÚL VAN MINDEN EMBER "VÉDŐANGYALA" SZÓVAL NEE FÉLJETEK Ő VIGYAZ ARRA HOGY NE BANTSON A SZELLEM!! Azért vannak a balesetes képeken olyan "szellemféle" dolgok mert a védő anygyal ott van a halottal és ő mutatja a "mennyországba" vezető utat és vele a lélek is elszál.Csak a holtest marad ott!!!! Ne féljetek a VÉDŐANGYALOTOK VIGYÁZ RÁTOK!! :)

Re: mindegy...

(Den!, 2015.07.19 10:09)

Szia.
Személyszerint a védőangyalos részt vitatnám, hideg érzetünk abból fakad hogy a szellem mivel másképpen nem tudja fenn tartani magát, környezetéből vonja el az energiát, így a hőt is, ezért van az hogy egyes esetekben nem csak hideget érzünk hanem sötét füstszerű dolgot látunk, abban az esetben jóval erősebben vonja el az energiát, de ebbe nem megyek bele.

Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.17 10:36)

Kedves Kirchner Dániel!
Olyat próbaltam csak hogy megidézzem Bloody Maryt!
De amikor megcsináltam felkapcsoltam a villanyt utánna pedig elment az áram!
De akkor nem láttam árnyékot csak 1 héttel azután vettem észre hogy meg van repedve a tükör!
1 hónappal azután amit leírtam előzőleg akkor az történt!
A repedt tükör amúgy még megvan!
Szerinted tüntessem el??

Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.17 10:36)

Kedves Kirchner Dániel!
Olyat próbaltam csak hogy megidézzem Bloody Maryt!
De amikor megcsináltam felkapcsoltam a villanyt utánna pedig elment az áram!
De akkor nem láttam árnyékot csak 1 héttel azután vettem észre hogy meg van repedve a tükör!
1 hónappal azután amit leírtam előzőleg akkor az történt!
A repedt tükör amúgy még megvan!
Szerinted tüntessem el??

teresa848@hotmail.hu

(kalocsai emoke, 2015.07.15 22:44)

hat velem az tortent hogy par eve par baratomal meg probaltunk szelemet idezni es azota a nap ota fura dolgok tortenek velem megy fura dolgokat erzek es ojan mindha neha el suhana elotem valami vagy midha mindenut arnyakat latnek ez nem vic ti soha ne probajatok ki

tv mozgatás!

(Anna, 2015.07.11 16:01)

Még olyan 9 éves lehettem de már érdekeltek a szellemekről szóló dolgok ,tehát megnéztem néhányat az interneten és 1 jót találtam! lehet h nem nagyon szellemekről szóló de azt olvastam ha egy tárgyra x -et képzelsz és elhúzod oldalra a fejed akkor megmozdul! Hát kipróbáltam a tv ...de persze nem történt semmi.majd tv-ztem 3-4 percig és egyszercsak, a tv elsötétült gondoltam áramszünet. a villany működött amikor felkapcsoltam és a sz.gép is.majd visszaültem(mit tudtam volna tenni...)majd a tv mozgott aa csatorna visszajött de a tv mozgott.mi a ...hajjj!!!!!!mi lehet ez?!?és rájöttem talán én?

Re: tv mozgatás!

(Anna, 2015.07.11 16:11)

És kérdezzetek akármiről

Re: tv mozgatás!

(Kirchner Dániel, 2015.07.15 20:21)

Ere csak a természet feletti lények képesek ez hülyeség!!! (Meg probáltam én is egy fokossal vagy 5-9 egymás után és nem lehet!!!!

Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.15 10:42)

Sziasztok!
1 olyan történetet mondok el ami velem megtörtént és még mindíg nem hiszem el!
Horror filmet néztünk!
A horror után kimentem a konyhába 1 kis üdítőér!
Amikor mentem volna be a szobámba elment az áram!
Az egész házban sötét volt!
A tesóm bennt volt a szobámban és 1szer meghallottam hogy sikít!
Bementem a szobámba és 1 árnyékot láttam!
Nagyon de nagyon ilyesztő volt!
Jött felém és kinyújtotta a kezét!
Amikor már az arcomhoz ért volna visszajött az áram és már nem volt ott senki!
Átszaladtam a szüleim szobájába!
Amikor bementem a szüleim nem voltak ott!
Visszamentem volna a szobámba hátrafordultam és ott álltak a szüleim!
Kérdezték hogy mi a baj én meg elmeséltem!
Elköltöztünk Nyírábrányba és azóta nem történt ilyesmi,pedig néztünk utánna is horrorfilmet csak a szüleimmel!
És azóta nem hagynak magunkra!
Ennyit a történetemröl,szerintem nagyon dúrva!
Sziasztok!

Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Kirchner Dániel, 2015.07.15 15:45)

Kedves! Korcsmáros Csaba (Bocs a rosszul írom a neved,rossz a felbontás.) Nem probáltad a történtek elött a szelem idézés?Mert álítólag a szelem adig zaklatja az idézőét amíg nem okoz neki fájdalmat vagy valami rossz dolgot (ez lehet megfélemlítés,árnyjáték stb...)Én szoktam foglalkozni az ilyen paranormális dolgokkal.(Nem mondom hogy vmi profi vagyok de azért tudok egy s mást) Örülök ha segithettem!

történet

(viki, 2015.07.08 17:40)

sziasztok!!!

Ez a történet ez tavaly történt (emeletes ágyunk van)
apukám aludt alattam és arra keltem fel hogy horkol és mikor hirtelen felnéztem olyan volt mintha széken ült volna valami rémisztő arccal és mögötte két fehér fény volt....

szellem

(viki, 2015.07.08 17:29)

sziasztok!!
Az én történetem elég régen történt még 10 éves lehettem.Este mikor lefeküdtem aludni akkor hallottam valami zörejt és(,hogy nekünk emeletes ágyunk van )kinéztem a faléc alatt és egy fehér fény állt a tv előtt aminek majdnem lehetett látni az arcát.Én azonnal felkapcsoltam a villanyt és átfutottam a szüleimhez.És másnap reggel anya próbálta bemesélni nekem,hogy csak a wifi fénye világitott bele a tévébe de én nem hittem neki.ez lenne az én történetem.


Ez még az anyukám története.Egyszer mikor meghalt a mamája hallotta,hogy valaki horkolt és neki mindig horkolt a mamája és kiment a lépcsőhöz mert onnan hallotta és látta hogy az a mamája és közelebb ment hozzá és eltünt a szellem.Ezlenne hát anya sztorija.

IGAZ TÖRTÉNET!

(Rita , 2015.07.03 11:53)

Helo. Velem már rengeteg különös megmagyarázhatatlan "Dolog "történt.14 éves Vagyok .a sok rémisztő dolgaimból 2 elmeselek:
1.alapból marha félős vagyok. Avagy olyan ki a saját arnyekatol is megilyed.egyedül szoktam otthon lenni.a szüleim delutan estefelé végeznek a munkával en meg otthon takaritok.tesóm 9 éves ő a haverjaival szokott lenni. Nagyim is velunk lakik .en szokásomhoz híven mindig zenét hallgatok barmit is csinaljak mindig zene megy a fulemben max hangerőn. En az ágyamon ültem mikor valakit. A szemem sarkából láttam az agyam mellet azaz az ajtóban. Megilyedtem igyekeztem elfeleltkezni erről a pasirol. Azutan mikor már félálomban voltam. Valaki ki kapta a fulembol a fulhalgatomat. Megilyedtem. Utanna. Ereztem hogy valaki simogat a nyakamnal. Mikor megfordultam. Egy kb. Velem egyidős fiu. Rövid hajjal. Ült melletem. Nem tudtam sikitani. Minha. Meg kukultam volna. Azutan a fiu ramnezett. Es azt monta hogy: ssssh , ne felj tőlem. Es eltűnt. Este mikor mar rendesen álmodtam. Éreztem hogy valaki fölöttem áll. Es ott volt az a srac es aztmondta: meg vagy végre. Es megolelt. En csak sírtam mert rendesen be volt ám parazva. Utanna eltunt. En sírva tudtam csak elaludni es reggel a szüleim azt kérdezetgettek hogy kihez beszéltem ejjel. En alvajaro. Es alvabeszelo vagyok igy nem vettek semmi furcsat ezen de most. Azt mondogattam. Hogy nyugi. Itt. Vagyok szerelmem. En erősen a fejemet raztam utanna ismet elmentek anyumek. Meg atesom is en otthon elkeztem zenét hallgatni
Ekkor valaki azt mondta hogy: ssssh. Ne félj itt vagyok Rita aza. Valaki a nevében szolitott. En orditottam hogy hadjon es sírva a sarokba siettem. Utanna az a fiú tegnap estétől. Elottem allt es megolelt. Es csititgatott. En sírva a falnakdolve lesuljettem a padlóra es a fejemet mikor feleforditottam. Eltörölte a konnyeimet es eltunt. Teljesen magamon kivul voltam a félelemtől moccani sem bírtam. A radio mindig ott van a hűtőnk tetején. Kikapcsolva. Most elkezdett. Sipolni.en meg csak bogtem es ekkol valaki a fülembe súgta hogy nyugi.azota. paraban élek.
2.ezekután mar mikor otthonvagyok. Mindig megy a tévé. Apum bekamrazta. Az egesz házat kivulrol de mas okok. Miatt. Nem mondtam el ezt van történet el senkinek. Mondjuk mostanaba sokkal tobb para normalis dolog tortenik egyedul a barátnőmnek beszeltem errol ő pedig kinevettett. Mostanában tisztán latom a fiut sokkal tobbszor beszelni csak kicsit beszel. En inkabb tobbet sírok.aztan kutakodtam. Hogy hogy an lehet ezeket eltuntettni es aztan talaltam egy olyan oldalt ami leírja szellemek fajtáit.en nem sokra mentem vele de azt tudom hogy ez a szellem nem csinal semmit csak itt van es figyel neha beszel. De ha valaki BÁRKInek volt mar hasonlo es valahogyan megbaratkozott ezzel kerem válaszoljon hogy hogyan!
EZ IGAZ NEM HAZUDOK! Elore. Is koszonom.

Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Den!, 2015.07.03 20:44)

Úgy gondolom a félelmededet próbáld tisztázni magadban, ahogy a szóbol is ered fél-elem, gonold át mitől félsz, azt is szokták mondani attól félünk amit nem ismerünk, ehhez nem kellenek a tettleges ismerkedések, elég ha az idáig szerzett tapasztalataidból levonsz minden tanulságot. Mivel a félelem azthiszem a szellemek előnyére válik, mivel energiavámpírként vannak jelen, a félelem az energiád pazarlása, nem tudatos és sokat adsz belőle..

A másik amit hozzáfűznék, hogy a szellemek általában csak úgy kerülhetnek be az életünkbe, ha valamilyen módon beengedjük őket, az embernek saját élettere van, aurája, amit saját lelki energiája tölt ki, ebbe nem jöhet akármi.. próbáld meg azt, hogy megkéred a távozásra.

Érintés

(Den!, 2015.06.21 07:52)

Amióta az eszemet tudom azóta történnek velem ilyen dolgok, állandó érzések amiket közvetlenül kezelek, voltak durva dolgok, mai napig is történnek, nem parázok rá mert attól nekem nem lesz jobb, alapvetően bátor ember vagyok, de előfordult hogy ilyedtemben könnyem taknyom egybefolyt.
Most csak kettőt említenék a komolyabbakból;
13 éves koromban korán lefeküdtem, szokásom hogy későn fekszem, keveset alszok és nehezen alszom el. De aznap este különösen rossz volt, forgolódtam, vergődtem, nem jött álom a szememre pedig holt fáradt voltam, hát vergődtem tovább hátha a kimerültségtől majd elalszom, eltartott egy darabig de végül sikerült hirtelen bealudnom. Egyedül voltam a sötét zárt szobában, arra nyitottam a szemem az este hogy az ágyban a másik irányban fekszem, és látom hogy egy fekete alak (csávó), belülről nyitja az ajtót mintha éppen kifelé tartana, a nappaliban égett a villany, a következő pillanatban már az ajtóban álltam és néztem anyám és nővérem ahogy ilyedten néznek rám, néztem őket aztán meg akartam kérdezni mivan, mit néznek annyira, de a szám megsem modszant, pedig én jól hallottam magam, aztén kicsit később, valamit motyogni kezdtem (tőlem függetlenül), figyeltem de egy szótsem értettem, aztán néztem őket és visszamentem az ágyba aludni. Másnap reggel kib@szottul fájt a fejem de úgy istenesen, csuron víz voltam én is meg az ágy is és rohadtul fáradt voltam, és roppant ingerlékeny voltam. A nővérem és anyám szokatlan módon a konyhában beszélgettek, általában én vagyok a koránkelő, és amikor küldtem meredten néztek és kérdezősködtek hogy mi volt tegnap este mi történt.. hát félóra kérdés után sem lettünk előrébb mert semmire sem emlékeztem, aztán elmesélték hogy az éjszaka közepén csuronvizesen, elváltozott arcal kiáltam az ajtóba (más arcal, vagyis mintha nem is én lettem volna), ők kérdezgettek hogy mivan, mi történt, miért vagy vizes, aztán mondták ők is hogy motyogtam valamit de ők sem értették, aztán anyám kísért vissza, de a járásom is más volt. Az első volt amire én emlékeztem később, a második amit ők meséltek.
A második legkomolyabb most nemrég volt, 19 éves vagyok, anyám két éve elhunyt, egyik este későn lefeküdtem, és nagyon erős jelenlét érzésem volt, valaki bejött a szobába, nem foglalkoztam vele el akartam aludni, az elalvás pillanatában felnyögtem teljesen váratlanul és akaratlanul, megpróbáltam újra elaludni, az elalvás pillanatában valami megrántotta a kezem, akkor inkább felültem és figyeltem, magamelőtt az ágyon iszonyatos jelenlétet éreztem, fél óráig éreztem amikor lassan elindult felém, egyszer csak két nőies kéz fogta meg két oldalt lágyan az arcom, a tapintása teljesen jól kivehető volt, nem volt különb a valóságnál, hideg volt az érintés, de megegyezett anyáméval, aztán éreztem egy csókot a homlokomon, szintén teljesen jól kivehető volt, a valóságtól cseppet sem különb, szintén hideg érzetű. Aztán lassan elhúzta a kezét az arcomról, minden pillanatában tökéletesen éreztem, még egy óráig ült az ágyamon, de én inkább már utána aludtam.

Sok történet van még amik úgy éljek megtörténtek! Pont leszarom a hitetleneket, szar hozzászólás nem érdekel, ha viszont titeket érdekel a többi történet jelezzétek. U.i.: alapvetően sosem foglalkoztam a szellemekkel, sosem idéztem, sosem játszottam a tűzzel, anyám ezotériával foglalkozott.

félemetes északáim

(Rockmaffia, 2015.06.26 14:08)

Tudom énis ismerem ezt az érzést énsem vagyok az a félős tipus emiatt sokszor râ faragtam nekem a fönti tusolóban folyton valami moralylás valami vonz engem északa de konkrét idő pont nincs. Elé ilyesztően telnek az északáim.

Re: félemetes északáim

(Den!, 2015.07.01 17:25)

azt mondod valami vonz, ezt fejtsd ki bővebben


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »