Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Dorka, 2015.08.27 09:14)

Egy ufó nem bánt, látszódik, hogy tapasztalatlan buta kisgyerekek vagytok még (már meg ne sértődjetek). Az ufó nem azért van, hogy bántson, nem azért jön. Ahogy mi emberek vagyunk, ők is valami féle emberi lények csak másik bolygón. Ha nagyok lesztek megtudjátok mit is jelentenek azok a számok ami a világűr nagyságát jelöli. A tejutrendszerbe több ezer rendszer van, mi a naprendszerben élünk, és nem csak a mi bolygónkon van élet. Ők azért nem olyan színüek mint mi, kisebbek, és furcsábbak, mert más légkörön belül élnek. Ahogy mi is utaztunk ki a holdra, a Marsra, ugyan úgy ők is felmérik a környezetüket. Nagyon nagy butaságokat írtok erre az oldalra. Szellemek, démonok, és minden lény létezik amit csak az emberiség mítoszokban gondol. De amiket ti írtok róluk, a fele mindnek butaság. Ezt az oldalt ha tehetném egyből letörölném, mert ezt látja a sok ember. Szégyen és gyalázat!! (17 éves vagyok, Dorka)

Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Anna, 2015.07.13 09:58)

Orvos mikor látott?

Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Den!, 2015.07.19 10:23)

Szia.
Mivel nem bánt így nagy baj nincs, bár nem helyén való hogy ilyen szinten jelen van az életedben. Sajnos biztosat én sem tudok mondani, az hogy küld el, az még korábban nekem is egy tanács volt. Viszont az imádkozást érdemes megfogadnod.
(reklám) Van egy TV műsor a Discacery-n minden kedden este tizenegykor, - Valódi X-akták- ott az egyik részben elmondták hogy tudományosan bizonyított a szellemek és hasonló dolgok létezése.. és hogy a papok munkássága valódi és működik, bár a miértjét megmagyarázni nem tudják.
Szóval én is azt javaslom imádkozz, illetve korábban én olyan tanácsot kaptam hogy a bibliából a zsoltárokat olvasd a házban.

Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(alexandra, 2015.08.18 11:56)

szia rita!!!!! ne félj tőle nem szabad. ha azt mondja szeret akkor nem akar bántani ha mindig melletted van lehet hogy őr angyal vagy ilyesmi.a lényeg hogy nekem is volt ilyen két éve folyton velem van és megszoktam mondta hogy nagyon szeret és nem akar ártani nekem. nem akarom elküldeni mert mindig vigyázott rám bármi volt. ha bántottak a suliba mindig a lány WC-be menekültem jött utánam és megvigasztalt. mindig mellettem van olyanra is volt példa hogy épp tusoltam ő meg jött és beszélgettünk egy kicsit. mondta hogy ne haragudjak rá csak unatkozott.. neki is édes illata van mandula és fahéj megszerettem és megkért rá bármi van ne küldjem el. nem akarom. mindig velem alszik . mellettem fekszik és néz néha. néha csak egy órán keresztül nézzük egymást.de a nagy helyzet az hogy belelát fejembe és amikor egymás szemét néztük pont arra gondoltam hogy mennyire megimádtam és hogy milyen szépek a szemei és hogy bár élne hogy mások is láthassák ezt a szép szempárt a csábító mosolyát. erre az volt a válasz hogy idézem szavait "én is imádlak ész te is gyönyörű vagy. és bár élhetnék hogy veled tölthessem az éjjelt mint húsvér férfi hogy érezzem a tested melegét. mire megkérdeztem hogy nem érzi erre azt mondta fogy de de nem úgy értette. eléggé elpirulhattam mert azt mondta hogy nem akart zavarba hozni. én meg közöltem vele hogy nem baj.bár megtehetné azt amit egy férfi megtehet egy nővel erre még jobban elpirultam ő meg akkor csókolt meg először .életem első csókja volt. ma már úgy viselkedünk egymással mint egy pár és azt mondta hogy ha élne eljegyezne. mondtam neki hogy nem kell élnie ahhoz hogy én őt szeressem. mondta hogy de ő engem szeretni akar úgy ahogy az élők szokták. mondtam hogy az nem számít én így szeretem amilyen. 15 évesen elég érdekes dolog egy szellem szerelmének lenni és ugyan így egy szellemet szeretni mindenek felett. én az ajánlom hogy ne küld el. miért ő szeret és akár rosszul is elsülhet mert hiányozni fog. kívánjuk neked a legjobbakat. szia

Megjegyzés a történetekről.

(Rabari Xerta Natasha, 2015.08.27 09:04)

Ez az oldal, ha csillagot kéne kapnia, egyet sem kapna. A szöveg nincs kidolgozva, tele van helyesírási hibával. Több történetbe belekezdenek, és áttérnek egy másikra anélkül, hogy be lenne fejezve. Az állítólagos "most 30 éves ember" története is egy 30 éveshez képest nyelvtanilag nullás szinten van megírva. Ha én 18 évesen rendesen letudom írni, hogy 'hogy' akkor egy "30 éves" nem egy h betűvel fogja jelezni ezt, mellesleg vessző nélkül. Ennek az oldalnak a létrehozójának csak gratulálni tudok, hogy ilyen pocsékul megcsinált oldalt tart fent. Ezek a hibák mellett el se lehet hinni ezeket a dolgokat (természetesen én tudom, hogy vannak ilyenek, hiszen nem egyszer csöppentem horrorfilm szerű szituációba). Javaslom szerkessze meg rendesen ezt az oldalt, ha azt akarja, hogy sikere legyen!

Re: az én storym

(kiki, 2015.08.18 11:11)

amugy 18 éves vagyok.

az én storym

(kiki, 2015.08.18 11:08)

két hete idéztünk egy szellemet nem tudjuk ki volt az. ültünk a szoba közepén egy nagy gyertya körül. kértük hogy adjon egy jelet erre kialudt a gyertya szépen lassan. nem lobogott nem mozgott a láng csak halványulni kezdett. aztán egy hatalmas fájdalmat éreztem a combomon végigfutott a hideg a gerincemen. a barátom ült velem szembe mondtam hogy kapcsolja fel a villanyt. felnyomta. és m volt a combomon egy hatalmas férfi tenyérnyom. és a nagy hejzet hogy melettem két lány ült mind a két oldalamról egy fiú volt az is a barátom de kisebb a keze mint ami a combomon volt. égett és fájt. hozzámértük mindenki kezét de senkié se volt akkora. a lányok nagyon megijedtek ahogy én is. úgy égett hogy sírva fakadtam. volt egy nagy jégzselé a fagyasztóban rátettük de nem volt jobb pedig segítenie kellett volna. másnapra belilult és néhány helyen bevérzett elmentünk dokihoz erre az meg azt mondta hogy s** közben kicsit kevesebb szenvedéllyel kell lenni. mi meg megmagyaráztuk hogy mi történt. nem hitt nekünk adott valami krémet de attól folyton felhólyagosodik helyenként ár halványabb a lila folt. de még mindig fáj nagyon mintha kést szurkálnának bele ha hozzáérek. elküldeni nem tudtuk elég kellemetlen dolgok történnek mert leborulnak , leesnek tárgyak. a barátom azóta ideköltözött hozzám. és itt van velem figyel rám. nagyon félünk igy szeretném kérni valakinek a segitségét. aki eltudja küldeni.

Re: az én storym

(kiki, 2015.08.18 11:11)

amugy 18 éves vagyok.

velem történt

(HosszúKàvè, 2015.07.31 11:01)

Szisztok, nekem is van rengeteg ilyesztő esetem, elmesélek párat. Még régebben mikor jóba voltunk az uncsitesóimmal pizsipartyt csináltak, és velem együtt 4-en ( de lehet h 5-en ) voltunk. Másnap kitaláltuk h filmet forgatunk és kellékként használtunk 1 játékzongorát ( tudjátok, azt a picit ). Na most: a "filmben" volt egy olyan jelenet, h a zongora ott van a teraszon és Máté az unokaöcsém elment előtte és a zongora eltűnik. Ebben az a poén, h ezt véletlenül vettük fel és többször is visszanéztük de nem értettük. A 2. Eset: ez részben velem is megtörtént. Mikor kisebb voltam 8-9 éves, akkor mindig az unokatesómnál aludtam. Egyik ilyen alkalommal fura hangokat hallottunk. Olyan volt, mintha vki eltévedt volna, és körbe körbe mászkált és vki nyitogatta az ajtókat is. Mi nagyon féltünk, ugyhogy kellett egy kis bátorság, de mikor kimentünk, nem volt ott senki aztán mikor vissza mentünk, kezdődött elolrol az egesz. Aztan olyan is volt, h el kezdett himbalozni a fejhallgato kabele aztan leesett. A kovi tortenet annyira nem ilyeszto: epp furodtem, es tudni illik, a hazunk ugy van, h nappali mogott konyha mogott furdoszoba es a konyha meg a nappali kozott az ajtot este mindig bezarjuk. Na es ugye furodtem. Egyszercsak hallom h a konyhabol csorg az összes pohár... Mondom bizti csak anya es apa, de nem hallottam se ajto nyitast se zarast. Mikor vegeztem oda mentem Anyahoz es kerdem: ti voltatok az elob a konyhaba? Mire mondja: nem ok benn ultek es tvztek. Azota sem tom h mi volt az a hang.... Aztan 1x volt olyan h a baratnomnel aludtam, es hajnali 5 ora volt. Epp aludni indultunk, es naluk olyan a haz h a konyha mellett van a halo de a konyha elott van 1 uvegajto. És mikor mentunk azon az uvegen kopogtatot valaki. Nagyon befostunk :D ez volt a legilyesztobb eddig eletemben. Meg regebbrol is van sztorym: olyan 7 eves lehettem mikor egyik este fajt a hasam es anya oda jott semizni a hasam amire el is aludtam. Fel ora mulva felebredtem korbeneztem de mar nem volt ott senki. Miklr lecsuktaam a szemem, megint ereztem a simit de nem volt ott senki. Nekem a ded mamam 5 eves koromba halt meg es vmiert olyan erzes fogott el mintha o simizne. Nekem van meg par storym de nagyon sokat irnek akkor... :D kosi h megoszthattam

Email

(Kirchner Dániel , 2015.07.26 19:41)

4052aghn@gmail.com

Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.25 20:09)

Krichner Daniel!
csabika2001@gmail.hu

Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.18 10:59)

Ez megint Kirchner Dánielnek írom!
Az este olyan történt velem ami mint még soha!
Elaludtam kb. 30 percre!
Mikor felkeltem ésnkinyitottam a szemem ott volt az ágyam mellett a repedt tükör és pont úgy hogy amikor kinyitottam a szemem láttam magam!
Mit tegyek Dani...??

Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.21 13:41)

Kedves Den!
Megfogadtam amit mondtál és eltüntettem a tükröt de semmi nem változott másnapra a tükör újra ott volt a fürdőszobába!
Mit tegyek még??

Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.21 13:41)

Kedves Den!
Megfogadtam amit mondtál és eltüntettem a tükröt de semmi nem változott másnapra a tükör újra ott volt a fürdőszobába!
Mit tegyek még??

Re: Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Den!, 2015.07.24 15:08)

Kedves Csaba.

A szent biblia zsoltárokat hangosan olvasd otthon!
Ha ez nem jönne be, keresek valami hatékony megoldást.

Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Kirchner Dániel, 2015.07.23 13:29)

Ez a scyring tükröt akarja jelenteni vagy mint mondtam a szellem addig zaklatja az idezot meg rosszat nem okoz neki

oops

(Kirchner Dániel, 2015.07.24 09:22)

Sorry mindenkinek elirtam a datumot 2015. 07. 22.

Szellem az ágyam mellett

(Kirchner Dániel, 2015.07.24 09:19)

Már a harmadik éve hogy meghalt a dédapám. Egy szép nyári napon (2015. 07. 24.) amikor elmentem aludni még egy pár percet nyomtam a gépet.Amikor elmentem aludni anyukam es apukam kinn beszelgetett a teraszon.En mentem fogatmosni aztan lefekudtem aludni alvas elott olvastam egy pár oldalt (akit nagyon erdekel az idofutar a korzo titkat olvastam).Miutan olvastam probaltam elaludni de nem tudtam kimentem a nappaliba szoltam anyukamnak hogy nem tudok elaludni ezert ki ultem a kanapera es elkezdtem tescos ujsagot olvasni.Aztan elmendtem aludni egy par percel kessobb ugy ereztemintha valaki simogatna a labam elneztem jobbra es lattam a dédnagyapám szellemét.

Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Korcsmáros Csaba, 2015.07.18 11:07)

(Még fojtatom csak az előző szövegnél nem engedte a telóm hogy írjak még többet)!
Szóval utána visszavittem a fürdőszobába a tükröt!
Utánna amikor bementem ott volt ugyan az az árnyék!
Jött felém és ezt mondta:"CSAK FOLYTASD"!
Szerinted Dani,mire értette ezt??

Re: Re: Debrecen Epreskert utca 74/a 3.em 13.ajt.

(Den!, 2015.07.19 10:34)

Szia.
Nem beleszólásképpen, de nem ajánlott a lakcímed vagy bármilyen személyes információt ilyen nyíltan hírdetni, legfeljebb kérésre ha biztos vagy benne, mert így lehetnek hivatlan vendégeid akik nem feltétlen jószándékúak, és húsvér testük is van)

Szerintem a Bloody Maryzésed eredménye, ami a sikolyt és az áramszünetet illeti, a szellemek képesek rá, de van amit csak Te érzékelsz pl mondjuk a sikolyt, a szellemek tudják az érzékeidet manipulálni, ergo nem minden valóságos. Személyszerint javaslom hogy a tükröt cseréd le, mert a szellemek tudak és szeretnek is tárgyhoz kötődőni, amolyan kapuként, a tükör pedig plána ilyes fajta cél szolgál a szellemvilágban (ha jól tudom). A másik hogy a szellemidézést felejtsd el, és imádkozz.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »