Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Szellem

(Brigi, 2015.10.27 15:43)

Köszi a pobtosabb kiegészitést.. De mondtam hogy én is láttam.

Szellem a házamban

(Brigi, 2015.10.27 15:09)

Sziasztok! 16éves vagyok, kb 2 éve történnek velem dolgok de 2 hete komolyabb volt a többinél. Kimentem este az ajtó elé, az ajtóval szemben van egy farakás, és elötte suhant el egy középtermetű hosszabb szőkés haju lény. Tegnap előtt a barátnöm is látta, háttal áltam mikor szolt hogy ott suhant valaki.. A kutyáim is hátra futottak, és arra szaglásztak amerre az a valaki.. Utánna mondta a barátnőm, ő ezeket nem látja hanem hallja.

segítség

(lilla, 2015.10.24 15:48)

Szia! Amúgy mióta van ez veled? Csak azért, mert lehet, tudom mi az.

a barátnőm mesélte

(laura, 2015.10.24 15:10)

Sziasztok! Ezt a barátnőm mesélte, azt mondja, igaz. Egyszer éjjel kint volt az udvaron,(halloween volt) és elmegy egy auto,de nem vezetik. Késöbb visszafordult a kocsi, a barátnöm beszaladt a házba és csöngettek. Egyedül volt otthon. Nem ment ki. Ennyi. Ha veletek is volt ilyesmi, irjátok meg!:-)

SEGÍTSETEK!:(

(Paranormali, 2015.10.23 19:02)

Sziasztok mostanában nagyon furcsán viselkedem és nem tudom hogy ti már láttatok vagy éltetek-e már át ilyet de nagyon sok furcsa dolog tiörténik mostanában velem például olyanok hogy gyorsabb vagyok mint voltam es olyankor amikor ideges vagyok kidudorodnak az ereim es lehet hogy ez normalis de velem ilyen meg soha nem tortent es ha valaki tud valamit ami segithet rajtam az kerem segitsen es amugy szerintem ez tuti nem szellem inkabb valami farkas vagy roka fele mert mostanaban sokkal okosabb vagyis ravaszabb vagyok es ami nalam a plafon volt az hogy a megszokottnal erosebb vagyok!:(

lo utca 3

(szonja, 2015.10.23 13:31)

Hello! Én egyszer a barátnömnél aludtam és tévéztünk éjfélig. Éjféljor, sötétben hallottuk, hogy kopog valaki az ablakon és egy szem néz minket!! Nagyon para volt!! Azóta nem alszom nála!!:-(

A kamionos

(Baráth Tamás, 2015.10.10 07:19)

Sziasztok ez egy halál komoly jelenség. Apa mesélte hogy a kamionjában 12:00-éjfélkor megszölalt a gps hogy újratervezés. Aztán egy több mint 200 éves házban ahol már nem lakott senki megszólalt a csengő!!!!

vorosrozsa12@gmail.com

(Agi, 2015.10.07 17:31)

Nagyon orulok,hogy erre az oldalra ra talaltam,en is szeretnem leirni a tapasztalataimat,Lassan 13 eve,hogy a ferjem ongyilkos lett,a szuloi hazba,akkor nagyon nagy tel volt,a rendorseg betelefonalt a megyekozpontba,a boncolo orvosnak,hogy jonnek elszallitani a holttestet,ok azt mondtak,hogy mivel ilyen nagyon hideg van reggelig maradjon a haznal,es ok jonnek es ott a haznal felboncoljak.Az egyik szobaba a padlora tettek,es letakartak,a masik szobaba a sogornom es en egesz ejjel virrasztottunk,es egyszer csak mind a ketten egy melyrol jovo,furcsa hangott halottunk,es ezt tobbszor is hallottuk.Temetes utan egy nappal en es a sogorom vissza mentunk a hazhoz,ahogy beleptem,a hazba a hatamon ereztem ket kezet,ami elkezdet nyomni engem oda abba a szobaba ahol,a fejem holteste volt,es utana a feszerbe nyomot ahol a fejem felakasztotta magat,meg neztem mind a ket helyseget es vissza jottem,a sororom azt mondta,hogy olyan furcsa volt a tekintettem,es olyan furcsan viselkedtem.Majd ket het mulva megint mentunk a hazhoz,akkor en tudatosan akartam be menni ebbe a ket helysegbe ,de a ket kez most a mellkasomat nyomta es nem tudtam egy lepest sem tenni. A ferjem halala utan nagyon sokszor ereztem a valamon es az arcomon simogatast,es sokszor ereztem,hogy ott fekszik az agyba melettem,,olyankor nagyon feltem.Vagy hat evvel ezelott,ejjel egy atlatszo feher emberi alakott lattam kozeledniaz agyamhoz,azt hittem akkor,hogy menten szornyet halok,be csuktam a szemem,a szivem a torkomba dobogott.Nagyon paraztam.Az egyik josno azt mondta,hogy a ferjem lelke meg mindig itt van nem tudott at menni a fenybe,o segit neki,hogy at menjen,azota nem tapasztalok ilyen dolgokat.

furcsa egy este

(kittik11, 2015.09.24 21:19)

este aludtam a szobámban felébredtem 3:00 kor és láttam egy borosübeg alakú ebert nagyon fétem . másnap ezte buli volt aztán amikar a nép lefeküdt aludni láttam egy minon -t felém jött és egy szeme volt leült a székbe és megkérdezte szeretem -e a gru 2-őt én azt mondtam hogy nem erre ő láncfűrészt ragadott és kiment fátvágni ...nagyon féltem . egyszer egy esős nap egyedúl voltam itthon és a vc kefe megakart erőszakolni kifutottam az udvarra majd jött egy kibelezett disznó kolbászta kart futottam tovább mindeki a vározban zombi minon lett tistra sárga volt a bőrük egy szemük volt és farmer nadrágba szaladgált mikor hazaértem bezárkóztam a szobámban de láttam hogy fekszem az ágyamban ... másnap a korház zártosztályán ébredtem ...ja és valaki hozottegy minonos lufit xddd

A kinyithatatlan ajtó

(nyuszifűl69, 2015.09.24 21:04)

Új házat szerettünk volna venni .megnéztünk egy csomót mire a szüleim találtak egy nekik tetszőt … de nekem és az öcsémnek egyáltalán nem tetszett .
A ház olyan rideg volt és lehangoló , volt egy szoba ami be volt zárva és nem volt hozzá kulcs ,az előző tulajdonos azt mondta sose tudták kinyitni .
kb 2-3 hónap múlva be is költöztünk . 2 hétig nem történt semmi furcsa de egy nap mikor hazaértem a suliból (mindig egyedül voltam este 6-ig ) olyan hangot hallottam mintha valaki bútorokat tologatna abba a szobába amit nem tudtunk kinyitni ,nem tudtam hova tenni a dolgot . másnap ugyanabból a szobából nyikorgást hallottam , ez már elég fura volt ( azt gondoltam valami állat beköltözhetett ) pénteken öcsémnek elmaradt az edzése ezért hazajött 4 –kor leültünk a nappaliba tv-zni , elment az áram és valami kurvnagy zörgést hallottunk mintha valaki a falat bontaná nagyon megijedtünk (de ez még semmi ) egy fekete alakot láttunk átsuhanni a folyósón nem mondanám emberinek nagyon magas volt . este felébredtem 2-körül és olyan hangot hallottam mintha víz folyna ültem egy darabig az ágyon majd azt hallom hogy az öcsém torka szakadtábol elkezd üvölteni , beszaladunk a szobájába anyuval , azt mondta hogy benyitott a szobájába az a fekete ember akit láttunk (persze anyu nem hitt nekünk)
Egyik héten épp tanultam mikor valami kopogtatást hallottam sokáig kerestem honnan jön a hang , abból a szobából jött amihez nem volt kulcs , csak álltam az ajtó elött majd azt látom hogy mozog a kilincs valaki belülről nyitogatja … lefagytam , majd azt hallom hogy valaki belülről megrugja az ajtót nagyon megijedtem . nem tudom mi lehet abba a szobában nem tudom kinyitni és talán nem is akarom .

saját történet

(pd55 , 2015.09.24 20:15)

egy nap egyedül

A szellem nem játèk!

(HardcoreHUN, 2015.09.01 17:01)

Szex

Zsanett

(Unomaziskolát, 2015.08.27 10:59)

Ez durva! Volt, hogy az egyik kezem hidegebb volt mint a másik.Kiprobáltam ezt a dolgot és a hidegebb kezem raktam előre.Kb.úgy eltelt 10 másodperc és a hidegebb kezem forró lett a hátsó meg hideg!!

IGAZ TÖRTÉNET!

(Rita , 2015.07.09 01:27)

hello Mar egyszer irtam en vagyok a 14 éves lány aki a sajat arnyekatol. is fél. Nos az előbbi tortenetemre kaptam egy olyan valaszt, hogy két nem meg a távozásra megvolt sírva de meg voltde nem segitett csak egy akik aranyos kacagast hallottam. utanna meg oridbaltam hogy hadjon békén. es azt mondta hogy miert en csak annyit mondtam mert felek tole. utanna erosen rohogest hallottam a fiu felol. azt kérdezte hogy miert felek tole es azt mondtam mert nem ismerem erre azt felelte: pedig en mar annyit kerestelek. en mar sírtam es csak hajtogattam hogy nem is.erem. ő erre nevetett es azt mondta hogy ha akarja jobban megismerhetem. en arra emlekszem hogy ő kezeledik hozzam es mar előttem teljesen elottem van .lattam a sötétbarna puloveret es a farmernadrágját .Meg a legfontosabb es egyben utolso emlékem az napról hogy mivé egy sokkal magasabb fiu mint en le ha jól es meg csókol vagy valami olyasmi de azt tudom.hogy a kezeim nem modultak enes a lábaim a foldbegyokereztek.hanem is csók volt akkor puszi a szajra vagy valami olyasmi de a többire nem emlékezem mintha elaltattakk volna utolso kep előttem a fiu aki annyira közel volt hogy a az orrunk csakhogy nem ossze ert meg hogy mintha jeges valami a szam hoz érne de ennyi a padlón ebrettem fel utanna észrevettem hogy a szamat mintha lefagyasztottak volna .en nem tudtam mit csinálni de a számnak kulonosen finom édes illata volt. ez 4 napja tortent tt ortent azután egész napi szobMb bezarkozva töltöttem.annyira is sokat sírtam hogy a szemeim bedagadtak ma reggel meg be gy kellemes hűvös valami a nyakam mellet fogadott.es meg most is erzem a azt az édes valamit de nagyon kellemes illattot.es mikor a nappaliban ülok a kanapén mintha valaki a combomat simogtna. vagy megérinti a kezemet.amúgy. nehez vele megekelni a sirast sem lehet egy gombal kikapcsolni bárcsak de nem.tegnaphogy elott ismet az a fiú. ereztem hogy mikor jovok ki a tusolobol a pizsamam a hajmat simogatja ess mikor meg akartam fordulni csititgatott hogy nyugdíjak meg csak ő az de meg igy is sirtamm. mikor meglátta hogy sírok vagy megérezte nem tudom. de alem ugrott es csak azt .hallottam hogy :ejnye te mindig sírsz es hogy azt mondja hogy ő tőle egyyatalan nincs mitol felnem mert annyira örül hogy megtalált hes szeretne hogy mosolyogjak.en el törölve a konyveimet sírva egy apro mosolyt csinaltam. es aranyos kacajt hallottam.este. tesóm most a masik nagyimnal alszik egész héten anyum dedinel segit ott is alszik apum meg egesznapndolgozik .azaz mmunkaban vannak ugy hogyelott egyedul otthonmaradtam. es a reggel egy hűvös mint egy lehellet keltett fel. azutan azt vetem eszre hogy mindig tobbet latom a fiut.mar nem tudok mit csinalni amikor azt mondta hogy nem kell tole fel nem egy kicsit mintha megnyugodtam volna. szoval mikor teveztem a nyakam hátulján ideg si mit a stb éreztem mikor meg akartam fordulni jobbra a fiu ott volt mellettem es csak mosolygott.es mar ereztem hogy ha sírás folytogat de vissza mosolyogtam. ő meg kacagottbeggyet es azt mondta hogy: egyre jobban mirod a jelenléte meg Rita. en csak szipogva bologattam es ereztem hogy a kezemet simogatva mondja hogy nem kell semmitolbtartanom. mert szeret.nos nekem meg se ki soha ne. mond ta hogy szeret csak hogy bir vagy ilyesmi de ő mar tobbszor is mondogatja es eddig sem mertem ketelkedninbenne de mostmar teljesen elhiszem autannna valahogy bealudtam. es kb fél. egy lehet tett mikor jó reggel hangzott fel a szobámban es annyira nem értettem hogy mikor aludtam be megkoszontem. este megint egy hideg ez való át ott be tehetem magam kell et es inkább szipogva elaludtam ennyi jo ejtejt mindenkinek es meg egy szer köszönök a tanácsot.

Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(András, 2015.07.09 16:30)

Szia. Am hát elolvastam amit leirtál, és gondolom ha már ezek megtörténtek veled akk hiszel is bennük. Na most nem tudom h te mit gondolsz az alatt h szellemek. Mer ugye sokan mondják h láttak pl: elhunyt családtag ilyesmi. Az nem emberi ,tudom kicsit most eltértem a tárgytól de az ami nálad van az persze lehet jo is de ahogy leirtad nem hinném h az. Most az h elküldöd azzal nem mész vele semmire ahogy irtad is. Na mint tanács azt tudom mondani h imátkozz teljes szívedből... És ne félj mert az tényleg nem jó...

Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(András , 2015.07.09 16:33)

És bármi esetleg van ird le ha tudok segítek....

Re: Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Anna, 2015.07.11 16:10)

Láttál már ufót?mert az egyik haverom nagy báttyának a házába ufó látogatott!és olyan műtétnyomnak mondható vágást csinált amit emberi kéz soha ne tudna csinálni.

Ilyenről hallottál már?

Re: Re: Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Rita , 2015.07.14 08:12)

köszike a válaszokat

Re: Re: Re: Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(András , 2015.07.14 11:33)

Azóta esetleg vm változás történt.....??

Re: Re: Re: IGAZ TÖRTÉNET!

(Dorka, 2015.08.27 09:13)

Egy ufó nem bánt, látszódik, hogy tapasztalatlan buta kisgyerekek vagytok még (már meg ne sértődjetek). Az ufó nem azért van, hogy bántson, nem azért jön. Ahogy mi emberek vagyunk, ők is valami féle emberi lények csak másik bolygón. Ha nagyok lesztek megtudjátok mit is jelentenek azok a számok ami a világűr nagyságát jelöli. A tejutrendszerbe több ezer rendszer van, mi a naprendszerben élünk, és nem csak a mi bolygónkon van élet. Ők azért nem olyan színüek mint mi, kisebbek, és furcsábbak, mert más légkörön belül élnek. Ahogy mi is utaztunk ki a holdra, a Marsra, ugyan úgy ők is felmérik a környezetüket. Nagyon nagy butaságokat írtok erre az oldalra. Szellemek, démonok, és minden lény létezik amit csak az emberiség mítoszokban gondol. De amiket ti írtok róluk, a fele mindnek butaság. Ezt az oldalt ha tehetném egyből letörölném, mert ezt látja a sok ember. Szégyen és gyalázat!! (17 éves vagyok, Dorka)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »