Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igaz Történetek 1.

 1. kipróbáltam a szellem idézést. ott volt, megfodultam.nem volt ott semmi, ugy h. újra belenéztem a tükörbe. azt láttam hogy áll mögöttem.eltünt, el emeltem a tükröt és ott állt előttem.eldobtam ijettemben a tükrött,összetört.a gyertya elalutt, de én kiszalattam az utcára és a lehető leghamarabb elis költöztem, mert olyanokat hallottam h. "megbünhőtsz". elmentem,de az új tulaj panszkodott a szellemhangok miatt. visszakötöztem,egy teljes 2 hétig lebénult a két kezem. a szellem elment, azóta nincs semmi. szerintem ez borzalmas dolog, én kinem próbálom mégegyszer.

  utóirat: jobban teszitek ha nemcsináljátok ezt, mert nemvicces!!!!!!!!!!!!! én mondom nektek, ez nagyon para!

 2. Sziasztok... Nem tudom miért de amióta unalomból és kíváncsiságból szellemet idéztünk barátaimmal este az erdöbe.. mintha meglenénk átkozva...:S
  folyamatosan szerencsétlenség történik velünk de nem tudjuk miért..!!!
  A szellemet nem tudtuk elküldeni mert valami folyamatosan mzogott és megilyedtünk,elszaladtunk..! segitsetek kérlek, mit kellene ilyenkor tenni.
  Köszönöm

 3. mi a baráti társaságunkban már nagyon sokszor idéztünk szellemet, aszaltáncoltatással! higgyétek el mikor egy barátotok haldoklik már nem olyan vicces a dolog! ne csináljátok csak ha van ott egy tapasztalt ember aki el tudja űzni, ha nagy a baj!

 4. Sziasztok...
  A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
  Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
  Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
  A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős

  nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
  Kérem segítsen valaki ezügyben...


   

  Balázs történetei

  Lényegében 2 sztorit szeretnék itt megosztani az oldal olvasóival. 30 éves vagyok jelenleg, de ez a 2 óta nem találkoztam szellemjelenéssel

  1. Ez történt régebben. Nem voltam még 15 éves, de azt tudom h egyedül voltam a kisebbik szobában és csak egy apró lámpa világított közvetlenül mellettem. Fogalmam sincs merre voltak a szüleim, öcsém se volt itthon. Egyszercsak egy sziszegő hangot hallottam a szobánk bal felső sarkából. A hangból ítélve egy 30 év körüli férfié lehetett (már amennyire egy ilyen jellegű hangnál meg lehet állapítani az életkort). Pár másodpercig tarthatott az auditív "élmény", de éppen nem lettem nyugodt tőle. 

  2. Na ez már durvább. Ettől megijedtem, annak dacára h nappal történt. 
  Középiskolás voltam és akkoriban még öcsém otthon aludt. Szombat délelőtt lehetett és felébredtem ahogy szoktam, szokásosan. 8-9 óra lehetett, de még nem akartam felkelni és úgy döntöttem keresek magamnak valami izgalmasat ágyon "belül". Hát néztem azt, ahogyan a testvérem alszik. (Miértisne gondoltam, hiszen nincs is annál nyugodtabb látvány, ahogyan alszik az ember hozzátartozója, ismerőse, adott esetben a testvére). 
  Bár ne tettem volna. Mindössze pár percig néztem, de olyat láttam, amitől féltem, mert annak a dolognak semmi keresnivalója nem volt ott. Az öcsém feje egy idő után "módosult". Egy fehér hálósipkát viselő arcot láttam (még a szeme is másmilyen volt) és maga felé, felfelé nézett a plafonra (még jó hogy nem nézett rám, mert hülyét kaptam volna), miközben mozgott a szája is (szerencsére hang nélküli volt a jelenség). Egy percen belül tarthatott a jelenség, utána elnéztem vagy pislogtam másmerre és szerencsére az a szokatlan arc a hálósipkájával együtt eltűnt. Úgy tudom semmilyen szörnyűség nem történt abban a lakótömbben, ahol ez történt (és még most is lakom), de el akarom majd kérni anyumtól a tömb adatait, hogy régebben mi volt ott és akkro hogyan funkcionált, mik történtek ott. De olyat is hallottam h ilyenkor halott rokonunk akar üzenni nekünk vmit. Jól tudom?

 5.  

  Babette történetei

   

  Az első alkalom egy beavatáson történt. A bandánkba egy pár srác akart csatlakozni, és persze beavatáson kellett túlesniük. A bandában rajtam kívül csak egy lány volt. Sokáig gondolkodtunk, hol legyen a beavatás, végül egy temetőre esett a választásunk. A terv a következő volt: a temetőben én és még 5-6 haver ráfekszünk/elbújunk a sírokon/sírok közt és ráijesztünk a srácokra, akik egyik másik haverunkkal jönnek végig a már előre megbeszélt útvonalon. El is helyezkedtünk, minden a terv szerint alakult. este volt már olyan 9-10 óra fele. Tisztán emlékszem arra az estére. Ráfeküdtem egy márványsírra, Bálint [az egyik haver] mellettem lévő jobb síron, Csabi [szintén már bandatag] balra 2-3 sírral arrébb. Egy trikó volt rajtam és egy térdgatya, mivel nyár volt és nagyon meleg. A sír, amire feküdtem hideg volt. Már hallottuk a beavatandók lépteit, neszüket, amikor a sír elkezdett melegedni. Először azt hittem csak a testem miatt lett meleg. Arrébb mozdítottam a kezem, ott is meleg volt, DE ott előtte semmilyen testrészem sem volt. Szóltam Bálintnak, hogy valami nem stimmel, megfogtam a kezét, és a sír tetejére tettem. Ő is megrémült, de nem fújhattuk le a beavatást, hiszen már egész közel voltak. Próbáltam lenyugodni, de Bálint szerint olyan fehér voltam mint a fal. A beavatás sikeres volt, de azóta se mentem annak a temetőnek a közelébe.
   
  Ugyanazon a nyáron történt a második élményem is. Bandával az erdőben bicikliztünk. Egy hegyre tekertünk fel. Amikor felértünk egy keresztet találtunk, és egy sisakot, a sisakon egy lyuk volt. Kíváncsiak voltunk, ezért közelebb mentünk. A rozsdás sírfejfán egy kis rozsdás fémlap volt, alig lehetett elolvasni. Odaálltunk köré, és próbáltuk elolvasni a szöveget a táblán. A felét nem tudtuk elolvasni, csak ennyit: " egy ismeretlen katona" és "II. világháború". Amikor próbáltuk tovább olvasni furcsa hangokat hallottunk messze ugyan, de körülöttünk. Aztán ezek az ágreccsenések, és egyéb furcsa hangok közeledtek. Már kb. 20 méterre lehetett a hang forrása, amikor egy férfi üvöltést hallottunk. Ez nem egy egyszerű üvöltés volt, fájdalmas, jéggé dermesztő üvöltés volt. Nagyon megijedtünk, hiszen semmit sem láttunk, de a hang elég közelről jött. Pár srác a bandából nem sokkal az eset után visszament oda, nem hittek nekünk. Ők is hallották az ágreccsenést az üvöltést, de ők hallottak egy egészen más zajt is. Ágyúhangot és fegyverropogást. 
   
  A harmadik eset egy vagy két éve történt. A papám meghalt még 2006ban. A nagypapám nekem nagyon fontos volt, ő volt a példaképem. A halála akkora űrt hagyott bennem, ami szerintem sose fog begyógyulni. A papám egy szívinfarktus után az egyik lábát húzta. A mamámnál voltam, egy keddi nap volt, sosem felejtem el. A papámnak külön szobája volt. Ott voltam abban a szobában mindig, amikor a mamámhoz jöttem. Ezen a keddi napon éppen tanultam a papa ágyán, amikor furcsa dologra lettem figyelmes. Pipafüst illatát éreztem a levegőbe. A papámon kívül senki sem pipázott. Követtem az illat forrását, egészen a papa foteléig. Mindig abban ült, és pipázott. Egy könnycsepp csordult végig az arcomon, majd visszamentem a szobába tanulni. Nem sokkal később csoszogást hallottam a nappaliban, ami a konyha felé haladt. A mamám nem csoszogott, ezért kinéztem a szobából, de nem láttam semmit. Visszaültem a könyvek fölé. De a csoszogás csak nem maradt abba. Bementem a mamámhoz, hogy ő is hallja ezeket, és a pipafüstöt is érezte-e, de ő nem hallott semmit, és nem érzett semmit. Mikor kiléptem a mamám szobájából, egy árnyat láttam a szemem sarkából a konyhába menni. Kíváncsi voltam, követtem. Mikor beléptem a konyhába egy szemüveges, magas, őszes alakot láttam, a nagypapámat.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: kjani81@citromail.hu

(Segítség , 2015.12.28 20:02)

Szia! Velem is ilyen történt, hogy egy gyerek hangja minden felvételen ott volt, de nem tudtam miért. Utána néztem, és rajtad keresztül akar valakivel kommunikálni, vagy csak egy itt ragadt szellemről van szó, aki nem tudott át kelni a túlvilágra. De miért pont téged választott ki, arra csak annyit mondok, hogy biztos van egy olyan ismerősöd, akinek meghalt egy fiú testvére/barátja/fia. Aztán rajtad keresztül akar üzeni neki. Remélem tudtam valamennyit segíteni!

apa

(meuris ellen, 2015.12.25 18:29)

sziaztok én látó vagyok,vagy is látom a hallottakat és beszélgetek velük.A szellem idézés nagyon veszélyes és nagyon rossz viccelődni vele..
Ha szellemet láttok akkor nem szabad megijedni,mert ő ezt akarja elérni.Először én is féltem.még nem nem születtem meg mikor apukám autó balesetben meghalt,barátnőméknél jelent meg,aztán nálam..még este mesélt is nekem meséket...Ezektől a lelkektől nem kell félni!

Nincsen cím

(Danika, 2015.12.24 20:38)

Vigyázz az ASZALTÁNCOLTATÁSSAL mert
MEGBŰNHŐTSZ XD

Élményem

(Kevin, 2015.12.23 11:14)

Sziasztok én is megosztom veletek élményém. Régebben osztálytársaimmal az udvaron a suliban egy palackot pörgettünk a fák mögé mutatott. Ott állt a régi teniszpálya a kerítése le volt takarva egy ponyvával és az láttuk hogy egy fehér ruhás nő a kerítés mentén futott és húzta a kezét a ponyvás majd eltűnt és először azt hittem halucinálok de a többi fiú is látta.

Egy történet amit a katonatársam mesélt

(Jani, 2015.12.14 18:36)

Egy katonatársam mesélte el ezt a megtörtént
esetet.Egyik évben szeptemberben meghat a mamája
( a faterjának az anyja ) aki a haláláig náluk lakott és tolószékes volt.Decemberben Szilveszterkor tartottak
egy kisebb bulit, a buli végén az ismerősöket is
ott fogták éjszakára voltak páran akiknek nem jutott
ágy így a földön ágyaztak meg.Alvás közben egyszer csak a katonatársam faterja elkezdett ordítani.
Felkapcsolták a villanyt és meglátták hogy a szomszéd szobában tárolt tolószék rajt van a katonatársam faterjának a kezén.Üres állapotban
nem okozott volna fájdalmat tehát valaki ülhetett benn.És hogy került oda a másik szobából?

Rémisztő éjszaja

(Jani, 2015.12.14 18:05)

Sziasztok!
Katona voltam 3 óránként őrséget adtunk.
Egyik este ahogy mentünk az őrtornyok felé,
az egyik katona társunk kitalálta hogy eresszük le
egy másik katonatársunk teherautójának a kerekét.
Egyikőnk megtette.Másnap délután hallottuk hogy a
srác balesetet szenvedett a teherautóval és meghalt.
( reggel észrevette hogy lapos a kerék felpumpálta és
útnak indult. Nem sokkal később egy előzés közben lesodródott az útról és fának csapódott és meghalt.)
Másnap este ismét őrséget adtunk 22 órától 01 óráig.
Az őrtoronyban meleg volt elaludtam.Egyszer csak
azt éreztem hogy a halott srácnak a szelleme berepült az őrtoronyba nagyon megijedtem próbáltam megszólalni de nem jött ki hang a torkomból.Valahogy sikerült kimennem az őrtoronyból
és elkezdtem szaladni a másik őrtorony irányába.
Már szaladtam egy ideje oda kellett volna érnem de a
távolság semmit nem csökkent.Ekkor hírtelen felébredtem.Kinyitottam a szemem, csurom vizes voltam mintha tényleg futottam volna, sötét volt
zseblámpával megnéztem a karórám 0 óra 3 perc volt.1 órakor jött a váltás amit alig bírtam kivárni.
Elmeséltem a többieknek az ,,álmomat,, eléggé
megrémültek főleg az aki leengedte a srác autójának a kerekét.

ezt ugysem hiszitek el(rémes 3-as)

(majjjomszaki kamilla, 2015.12.14 08:33)

mi 3-an vagyunk 11 évesek és sokszor járunk wc-re.Csak ebben a pillanatban 2-en voltunk de az történt hogy van egy szekrény amiből hangokat hallunk meg egyszer mozgott a szekrén yde nagyon durván.Amikor már 3-man voltunk akkor lépteket hallottunk meg hangokat egyszer énekeltek és a szekrényből hallotuk. Ahogy minden lány tenné kifutna síkítva de mi nem ezt tettük hanem "összeölelkeztünk" . De nagyon megijedtünk meg csapodáésokat észleltünk meg kinyílik magátol az ajtó

kittuska2002@hotmail.hu

(Kovács Kitti, 2015.11.20 13:38)

Sziasztok! Velem is történtek már furcsa dolgok, de leginkább a szobámban. Már láttam árnyékot, éreztem hideget körülöttem, de kopra fel volt véve a konvektor, és éreztem már olyat is, mintha valaki tolna ki a szobából, és tárgyak is akadtak bele már valamibe, de nem volt ott semmi és most is a szobában vagyok és megcsapott a szellő, de csukva van az ablak.(13 éves vagyok) Nagyon para, mikor ottalvós bulit rendeztem a szülinapomra akkor barátnőim is észlelték ezeket. Ennyit akartam mondani.(és van egy olyan érzésem, mintha a dédim lenne itt velem, mert mamáméknál lakom és itt halt meg a dédi)

kittuska2002@hotmail.hu

(Kovács Kitti, 2015.11.20 14:01)

Plusz még a 3 szobakutyus viselkedéséről nem is beszéltem.

Re: kittuska2002@hotmail.hu

(Laca, 2015.11.29 20:07)

Ez de dúrva!!

szabolaszlo1987richard@freemail.hu

(Laca, 2015.11.29 20:05)

Sziasztok, nálunk mostanában folyamatosan megmagyarázhatatlan dolgok történnek, kulcsra zárt ajtók nyílnak ki maguktól, éjszaka ha ki megyek a wc-re akkor folyamatosan érzem valakinek a közelségét a hátam mögött elég durva, 2006ban hunyt el édesapám, valószínűleg az ő szelleme van itt.

budapest

(picurka, 2015.11.21 20:43)

Sziasztok! nállam mai napig vannak már megszoktam söt..

kittuska2002@hotmail.hu

(Kovács Kitti, 2015.11.20 13:35)

Sziasztok! Velem is történtek már furcsa dolgok, de leginkább a szobámban. Már láttam árnyékot, éreztem hideget körülöttem, de kopra fel volt véve a konvektor, és éreztem már olyat is, mintha valaki tolna ki a szobából, és tárgyak is akadtak bele már valamibe, de nem volt ott semmi és most is a szobában vagyok és megcsapott a szellő, de csukva van az ablak.(13 éves vagyok) Nagyon para, mikor ottalvós bulit rendeztem a szülinapomra akkor barátnőim is észlelték ezeket. Ennyit akartam mondani.

Rádió

(Nory, 2015.11.12 23:20)

Azt elfelejtettem hogy az operásból váltott át egy újabb számra utána visszatért rendesen.

Rádió

(Nory, 2015.11.12 23:17)

Sziasztok! Egyik nap mentem haza kocsival és vezetés közben bekapcsoltam a rádiót, hogy zenét hallgassak.
Hallgattam a zenét és nő énekelt benne magyarul és egyszer csak átváltott másik zenére ahol valami opera vagy mi hangzott egy férfi énekelt benne elég sokáig utána visszaváltott a rádió a magyar zenére. Aztán megint átváltott az operára utána megint vissza a magyar dalra egyszer csak átváltott egy újabb csatornára a rádió megint egy külön számra, utána meg vissza megint. Sose csinált ilyet. Elég sokat szokott recsegni is, de attól még elég jól lehet hallani a zenét, de sokszor tisztán szól. Mostanába már nem váltogatja csak egyszer fordult elő múltkor.

???

(Barna, 2015.11.12 21:10)

Sziasztok!
Nagyon sokáig nem hittem az ilyen mesékben de pár napja fura dolog történt.
Egyedül voltam othon és épp zuhanyozni készültem.
Mindig előre megszoktam engedni a vizet hogy bemelegedjen a szoba mert nagyon hideg van a fűrdőszobában....
Gondoltam csinálok egy kávét amig a szoba melegszik és amint kimentem a konyhába nyikorgást hallottam....
Bementem hogy megnézzem mi az és a fürdöajto magától becsukodott,aztán hirtelen elált a víz..mintha valaki elzárta volna még a nyikorgást is hallani lehetett.beparáztam mert nappal volt és épp dolgozni készűltem.
Utána mindent ujra inditottam és visszamentem a konyhába amikor valaki kaparta a falat.
Berohantam a szobába és magamra zártam az ajtot...elszivtam egy gyors cigit.
Gondoltam hogy a lakótársam szòrakozik de nem volt othon senki rajtam kívül.
Nem tudom mi lehetett az de marhára rémisztő.
Elég ijesztő hogy nem vagyunk egyedűl a világban. :-(

Ijeszto ejjel

(laura, 2015.11.06 15:54)

Szia! Képzeld, velem is volt mar ilyen!! Engem is nyomtak az agyba csak nem ejfelkor, hanem kettokor!! Legalabb nem vagyok egyedul! De sajna nem tudom mi az.

Szolnok,Csokonai u 69

(Barta Diána, 2015.10.30 11:45)

Tegnap este 11 kor lefeküdtem és rá kb félórára hideg szellőt éreztem maga körül és azt éreztem mintha valaki lenne mellettem az akkori barátomon kívül. Közben valami halk sóhajt is éreztem, és valami fehér pöttyök jelentek meg előttem, de úgy hogy nem volt nyitva a szemem. Fel akartam kelni az ágyból és azt éreztem, hogy valami vagy valaki nyomott volna vissza az ágyba. Egyszerre nyomta a mellkasomat és a nyakamat. Próbáltam kiabálni, de egy hang sem jött ki a torkomon még egy sóhaj sem. Zsibbadt mindenem, nem mozdult semelyik porcikám. Ez az egész nem tarthatott 2-3 percnél tovább, de nekem örökkévalóságnak tűnt. Én nem félek semmitől, de akkor ott iszonyatosan halálfélelmem volt.
Nagy nehezen elmúlt, utána már tudtam beszélni, de csak remegő hanggal. Azon az estén már nem aludtunk vissza párommal, hanem hosszasan beszélgettünk erről az egészről.
Érdekesség továbbá az is hogy másnap Édesanyámat felhívtam, elmeséltem neki, hogy mi történt vele az éjszaka. 1-2 perc hallgatás után éreztem Édesanyám remegő sóhaját, és akkor sírva elmondta, hogy ő vele ugyanez történ csak éjfél körül. Még jó hogy volt mögöttem szék, mert az összes vér kiment a lábamból és a székre roskadtam.
Ha valaki tudja, hogy mi lehet ez a jelenség, kérem, segítsen nekem.
Köszönöm!!!!!
B. Diána.

Szellem a házamban

(Brigi, 2015.10.27 16:11)

Ezt elfelejtettem: 1-2 hete "vitatkoztunk" apukámmal. Sirtam már 1 orája. Már mindenki pihent, vagy aludt. Én a konyha ajtoban gugyolva mint említettem sirtam. És valaki közvetlen a hátam mögöt dúdolni kezdett. Először azt hittem rosszul hallok, de nem. Valaki dudolt mögöttem, de hátra fordulva nem láttam senkit.
Utánna megnyugodtam már az ágyamon fekve láttam egy alacsonyabb alakot, hirtelen csak egy szemetvláttam ami engem nézett!

Másnap elmondtam ezeket anyunak a válaza az volt" Ahányan ebben a házban meghaltak nem csodálja".
A ház előző lakosának nem egy felesége halt meg a ház falain belül!

Szellem

(Nory, 2015.10.27 15:39)

Sziasztok! A Brigi, aki most itt előttem írt, rólam írt hogy láttam egy szellemet. Velem régebben úgy kezdődött, hogy hallottam zajokat úgy szellemet sosem láttam most pedig sikerült egyszer. A barátnőmmel beszélgettünk kint az udvarukon és egyszer csak a hátsó udvarukra néztem beszélgetés közben és láttam suhanni egy szellemet. Olyan fehéres árnyéka volt eléggé meglepődtem rajta. Miközben láttam a szellemet suhanni a Briginek a kutyája is látta és messzebb volt tőlünk a kutya és a kutyája elkezdett nagyon gyorsan futni oda és arra a pontra lecsapott ahol a szellem suhant és úgy szaglászott utána ment a nyomába amerre a szellem szóval a kutya is látta. Szóval durva volt. A kutya ugatott is. Emberi magassága volt a szellemnek. Hát ennyi rövidebben.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »